بنده c585 یا همان c550 دارم روی سایت سامسونگ ورژن جدید زده برای این ال سی دی کسی امتحان کرده
چه ویژگی های اضافه شده این فروم تخصصی وجود دارد در مورد این ریلیزهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده c585 یا همان c550 دارم روی سایت سامسونگ ورژن جدید زده برای این ال سی دی کسی امتحان کرده
چه ویژگی های اضافه شده این فروم تخصصی وجود دارد در مورد این ریلیزهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد تغییر هرتز در منوی c585 چه باید کرد؟
-در مورد اديت فريمور خوب مسلما مقداري كار نرم افزاري ميشه ولي نبايد تصور كنيد تفاوتي چشم گير اتفاق بيوفتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-تنها راهش هم تست خودتون هست يا دوستان ديگري كه اينكار رو در مدل خودتون انجام دادند
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
-نميشه گفت تغيير هرتز در واقع MOTION PLUS رو ميتونيد كمي تغيير بدهين تا بلور تصوير كمتر بشه
اون هم در منويي كه ذكر شد
من تا چند روز آینده قصد خرید یک lcd c650 رو از بانه دارم...با توجه به اینکه مدلهای بانه اکثرا منوی فارسی ندارند و در نتیجه امکان پخش زیرنویس فارسی از فیلمهای usb(داخل هارد اکسترنال) ، رو ندارند آیا دستگاهی هست که از طریق وصل کردن اون به tv و هارد، فیلمهای روی هارد رو با ساپورت اکثر فرمتهای فیلم و زیرنویس فارسی نمایش دهد؟
-مدل هاي مالزيايي در سري هاي b وهمينطور در سري هاي c كه همه made by samsung هستند با زير نويس فارسي مشكلي ندارند
-در مورد دستگاه هم منظورتون hd media player هست ديگه؟
-در هر رنج وقيمتي بخواين همچين موردي هست
دوستان سلام. از بحث هاي مفيدتون خيلي استفاده كردم. يه سؤال داشتم:
در مورد خريد HDTV بين LCD و Plasma مرددم. تاپيك هاي زيادي خوندم ولي هر كدوم يه چيزي مي گن كه آدمو بيشتر گيج مي كنه.
1- اگر مصرف برق بالاتر پلاسما اهميت نداشته باشه ، آيا باز هم LCD مزيت ديگه اي داره؟
2- براي خريد پلاسما كدوم مارك و مدل رو پيشنهاد مي دين؟ ("42). توي يكي از سايتها از G10 و G20 پناسونيك تعريف كرده بود. همين طوره؟ (از نظر امكانات ني خوام كامل باشه مثل همين C650)
پيشاپيش از زحمات دوستاني كه پاسخگوي سؤالها هستن تشكر مي كنم.
سلام C650 با گیرنده دیجیتال تو بانه پیدا میشه
-در مورد مقايسه و vs ها فكر ميكن به حد كافي صحبت شده
-سليقه شما مهمه از نزديك مدل هاي مورد نظر رو بررسي كنيد ببينيد به چه نتيجه اي ميرسين اين بهترين راه ممكن هست
-بله g10 از مدل هاي خوب 2009 پانا هست كه تاپيك مجزا هم داره و همينطور محصولات 2010 كه الان v20 موجود هست
-اما در مورد امكانات نه عزيز c650 امكانات بيشتري داره
-شما نهايت اگه پلاسما گرفتين بايد يك wd هم براش بگيرين
یه سوال مهم:
این اتصال اپتیکال که پشته c650 هست ورودیه یا خروجی؟
من اگه بخوام فیلم رو با استفاده از usb تلویزیون پخش کنم و صداش رو از سینمای خانگی 6 کاناله، از کدوم خروجی صدا در تلویزیون باید استفاده کنم؟
در تاپیک سینمای خانگی بچه ها میگفتن سینماهای خانگی ورودی صداشون معمولا آنالوگ هست!
بهترین راه انتقال صدا از c650 به سینمای خانگی چیه؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید
-خروجي صدا هست
-از همين اپتيكال و يا 2فيش استريو
-فكر نميكنم خيلي از سينماهاي خونگي ورودي اپتيكال صدا هم دارند بستگي به سينماي خونگي شما داره
-همونطور كه گفته شد اگه سينماي خونگي تون ورودي اپتيك داره بهترين راه هست
در غير اين صورت استفاده از همون 2 فيش استريو معمولي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)