تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 36 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ناراحتی سیدو کیتا از جدایی یحیی توره

یحیی توره در ابتدای ماه جولای به منچستر سیتی رفت تا فصل آینده در کنار برادر بزرگترش، کولو توره بازی کند.

سایت گل - سیدو کیتا، هافبک اهل مالی باشگاه بارسلونا، اعلام کرد که از جدایی یحیی توره و پیوستن او به منچستر سیتی بسیار ناراحت است.

این دو بازیکن آفریقایی که هر دو نیز مسلمان هستند در سه فصل اخیر در این باشگاه در کنار هم بازی می کردند و این مشترکات موجب دوستی عمیق و نزدیک آنها شده بود.

کیتا در مصاحبه با ال موندو دپورتیوو گفت: "اگر بارسلونا بازیکن دیگری را در این پست به خدمت بگیرد، فوق العاده خواهد بود. اما پذیرش جدایی یحیی توره برای من بسیار سخت بود زیرا او یک دوست واقعی و یک بازیکن فوق العاده بود."

یحیی توره در ابتدای ماه جولای به منچستر سیتی رفت تا فصل آینده در کنار برادر بزرگترش، کولو توره بازی کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/7/24

آدریانو، خرید جدید بارسلونا: می‌توانم در پنج پست بازی کنم

برزیلی جدید بارسلونا انعطاف‌پذیری خود را تبلیغ کرده است!

سایت گل - آدریانو، خرید جدید بارسلونا در مصاحبه‌ای با روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا گفته که می‌تواند در پنج پست به میدان برود: مدافع چپ، مدافع راست، بال چپ، بال راست و هافبک تهاجمی. او که از سویا خریداری شده بر این باور است که این چندپسته بودن به او اجازه می‌دهد نه تنها در هر کدام از این پست‌ها در ترکیب ثابت قرار بگیرد (که احتمالا پست اصلی او مدافع چپ خواهد بود)، بلکه آلترناتیو ایده‌آلی هم برای زمانی است که بازیکنان دیگر نیاز به استراحت دارند یا مصدوم هستند.

با وجود گزینه‌های فراوانی که این بازیکن برزیلی به پپ گواردیولا می‌دهد، او یکی از پست‌ها را ترجیح می‌دهد: «راستش من دوران بازی خود را در کوریتیبا به عنوان مدافع چپ آغاز کردم و در این پست بیش از هر پستی دیگری می‌توانم ارزش‌های خود را نشان دهم. من بیش از همه در سمت چپ احساس راحتی می‌کنم، اما عادت دارم در بقیه پست‌ها هم بدون مشکل زیادی بازی کنم. کم کم مربیانم من را در میدان به جلوتر بردند، تا جایی که در سویا چند باری در پست هافبک تهاجمی هم بازی کردم.»

آدریانو هفته گذشته با قیمت 9.5 میلیون یورو از سویا خریداری شد و اگر عملکرد او خوب باشد به مبلغ پرداختی به سویا تا 4 میلیون یورو اضافه خواهد شد. او در نوکمپ به هم‌تیمی‌های سابقش، یعنی دنی آلوز و سیدو کیتا خواهد پیوست.

کد:
    2010/7/23

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مدیر برنامه‌های مایکون: او کمتر از کاکا و کریس نیست!

طبق آن چیزی که می‌بینم، رییس رئال مادرید به اندازه مورینیو برای مایکون ارزش قائل نیست.

سایت گل - آنتونیو کالیندو، مدیر برامه‌های مایکون به رئال مادرید گفته آنها باید پول خوبی برای مایکون بپردازند تا بتوانند با اینتر به توافق برسند.

کالیندو احساس می‌کند مادرید باید مبلغی شایسته مایکون بپردازد، چون او از رونالدو و کاکا کمتر نیست.
    مایکون گفته بود از فکر کردن درباره پیوستن به مادرید بسیار ذوق‌زده شده است، اما از حضور در اینتر هم استقبال می‌کند. حالا دو باشگاه باید بر سر مشکل پیش رو که پول است به توافق برسند.

او گفته است: «قهرمانی مانند مایکون را نمی‌توان پایین‌تر از کریستیانو رونالدو و کاکا دانست. برای روزنامه‌ها آسان است تیتر بزنند: «من می‌خواهم به رئال مادرید بروم»، چون هر بازیکنی رویای پیراهن این تیم را دارد. اما هر وصلتی دو طرف دارد. مایکون مورد احترام بسیار ژوزه مورینیو است، اما روبرتو مانچینی مربی منچسترسیتی هم بسیار برای او ارزش قائل است و همیشه رابطه‌ای عالی با او داشته و آنها با هم قهرمان هم شده‌اند. باید به علائق بازیکن هم نگاه کرد. طبق آن چیزی که می‌بینم، رییس رئال مادرید به اندازه مورینیو برای مایکون ارزش قائل نیست.»

حرف‌های کالیندو تاییدی بر شایعات است، این که رئال نمی‌تواند مبلغ درخواستی اینتر را بپردازد که به نوشته گاتزتا دلو اسپورت از 27 به 30 میلیون یورو رسیده.

کالیندو درباره این خبر که حقوق درخواستی مایکون که 7 میلیون یورو است گفته: «ما هرگز درباره این اعداد صحبت نکرده‌ایم. روشن است که یک نفر آنها را ساخته.»

کد:
    2010/7/23

ویارئال خبر حضور در لیگ اروپا را دریافت کرد

آنها جانشین مایورکا می‌شوند.

سایت گل - یوفا به باشگاه اسپانیایی ویارئال اعلام کرده که آنها جانشین رئال مایورکا در فصل 11-2010 لیگ اروپا می‌شوند.

زیردریایی‌های زرد روز جمعه در وب‌سایت خود اعلام کردند که آنها جانشین جزیره‌نشینان خواهند شد. مایورکا روز پنجشنبه از سوی فیفا از لیگ اروپا کنار گذاشته شد و به آنها اعلام شد که دلیل این موضوع مشکلات مالی آنها بوده است.

ویارئال فصل گذشته هفتم شد و می‌تواند جایگزین مایورکا شود. این در حالی است که سویا، قهرمان جام حذفی چهارم شد و به لیگ قهرمانان راه می‌یابد و اتلتیکو مادرید که دیگر فینالیست جام حذفی بود، فصل گذشته لیگ اروپا را فتح کرد و به عنوان مدافع عنوان قهرمانی پا به این رقابت‌ها می‌گذارد و در چنین شرایطی تیم هفتم لالیگا به لیگ اروپا می‌رسد.

مایورکا هم اعلام کرده قصد اعتراض به این حکم را دارد. آنها در بیانیه‌ای آورده‌اند: «این تصمیم به شدت برای سیستم مدیریتی زیان‌آور بود. ما روی درآمد حضور در لیگ اروپا حساب کرده بودیم و قصد داشتیم آن را به طلبکاران بدهیم.»

البته حضور ویارئال هم هنوز قطعی نیست، چرا که هنوز به اعتراض مایورکا رسیدگی نشده است. هر چند که در هر حال به نظر می‌رسد رای تجدیدنظر هم به زیان مایورکا خواهد بود.

کد:
    2010/7/24

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رافا مارکس به تیری آنری در نیویورک ردبولز می‌پیوندد

او به لیگ آمریکا می‌رود.

سایت گل - رافائل مارکس، مدافع بارسلونا قصد دارد به تیری آنری بپیوندد و قراردادی چهار ساله با نیویورک رد بولز ببندد.

این مدافع 31 ساله پیش از جام جهانی 2010 به فکر رفتن به لیگ آمریکا بود. او بر سر فسخ قراردادش با قهرمان لالیگا دارد مذاکره می‌کند. این قرارداد تا سال 2012 اعتبار دارد.

یک منبع مطلع به صورت اختصاصی به سایت گل گفته این قرارداد هفته آینده اعلام خواهد شد: «مارکس قراردادی چهار ساله با نیویورک ردبولز بسته و به تیری آنری می‌پیوندد. مارکس توانسته بارسلونا را راضی به فسخ قرارداد کند و در نیویورک سالانه 2 میلیون پوند دستمزد خواهد گرفت. اعلام رسمی پیوستن او در هفته آینده انجام خواهد شد.»

این پایانی بر دوره هفت ساله پر از جام او در کاتالونیا خواهد بود. مارکس در این دوره تمامی جام‌های باشگاهی ممکن را کسب کرد. البته مصدومیت‌های او باعث شد تاثیر محدودی در ترکیب پپ گواردیولا داشته باشد و در فصل گذشته لالیگا تنها هفت بار در ترکیب ثابت بارسا قرار گرفت.

حضور مارکس به این معناست که او به آنری و خوان پابلو آنخل، مهاجم کلمبیایی می‌پیوندد و یکی از سه بازیکن ویژه تیم می‌شود.

طبق قوانین لیگ آمریکا، هر تیم تنها می‌تواند سه بازیکن ویژه داشته باشد که دستمزد بالایی می‌گیرند. مارکس احتمالا بیشترین دستمزد را خواهد گرفت.

کد:
    2010/7/24

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پدر مایکون: پسرم اشتیاق زیادی برای پوشیدن پیراهن رئال دارد

سایت گل- پس از اینکه داگلاس مایکون علاقه اش برای بازی در تیم رئال مادرید را اعلام کرد، اینک نوبت به مانوئل، پدر اوست تا در این مورد صحبت کند.او در مصاحبه با نشریه آس گفت:" پسرم نمی تواند بیش از این برای بازی کردن در تیم رئال صبر کند.

او به خوبی می داند که حضور در این تیم می تواند دوران باشکوهی را در دوران حرفه ای او رقم بزند. او در رئال می تواند همان جام هایی را که با اینتر به دست آورد، بار دیگر فتح کند.

او در حال حاضر در حال سپری کردن تعطیلاتش در شمال برزیل است اما خیالش از این نظر راحت است که افراد قابل اعتمادی در مورد انتقال او مذاکره خواهند کرد."
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خداحافظی رسمی گوتی از رئال مادرید

سایت گل- باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که گوتی، ستاره باتجربه و قدیمی این تیم امروز در کنفرانسی مطمبوعاتی به همراه خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه، شرکت خواهد کرد و به طور رسمی خداحافظی اش را از این باشگاه اعلام می کند.

گفته می شود که گوتی مورد توجه باشگاه بشیکتاش قرار گرفته است و رسانه های اسپانیایی ادعا کردند که او با قراردادی دو ساله به این باشگاه خواهد پیوست.

این بازیکن 33 ساله هنوز حاضر نشده که به طور رسمی در این مورد صحبت کند اما انتظار می رود که او در کنفرانس مطبوعاتی امروز به طور رسمی جدایی اش از باشگاه رئال را اعلام کند.

گوتی که یکی از محصولات سیستم جوانان باشگاه رئال است، تمام طول دوران حرفه ای اش را در این باشگاه سپری کرده است.او اولین بازی اش برای رئال را در دسامبر 1995 مقابل سویا انجام داد و نکته جالب توجه اینکه در ان زمان بالدانو سرمربی تیم بود. بالدانوی 54 ساله امروز در کنار گوتی در کنفرانس مطبوعاتی حاضر خواهد بود.

نشریه مارکا گزارش داد که رائول، دیگر اسطوره باشگاه رئال، نیز روز دوشنبه خداحافظی اش از این تیم را اعلام خواهد کرد.

کد:

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

حیف این بازیکن ! همیشه بهترین بود ولی خودش رو همیشه درگیر حاشیه میکرد ...
    اگه کمتر تو حاشیه بود الان یکی از بهترین پاسور های تاریخ بود !
    واقعا پاسهای خیره کننده ای میداد !
    حیف . . .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو دست بردار نیست؛ رئال همچنان به دنبال اشلی کول

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی تیم رئال مادرید، علی رغم عدم تمایل مسئولان باشگاه چلسی، همچنان به دنبال به خدمت گرفتن اشلی کول، مدافع چپ ملی پوش این تیم است.

گفته می شود اشلی کول 29 ساله که پس از سپری کردن تعطیلات امروز بار دیگر به تمرینات تیم چلسی بازگشت، قصد دارد در سانتیاگو برنابئو بار دیگر به سرمربی سابقش ملحق شود.

مورینیو ازخورخه بالدانو، مدیر کل باشگاه خواسته به هر ترتیبی شده این بازیکن را به سانتیاگو برنابئو ببرد. سرمربی پرتغالی گفته که برای خرید کول پیشنهادی 20 میلیون پوندی به باشگاه چلسی ارائه یا اینکه رافائل فن در فارت به عنوان بخشی از مبلغ قرار داد راهی استمفورد بریج شود.

یک منبع آگاه در باشگاه رئال مادرید به نشریه سان گفت:" مورینیو دوست دارد با کسانی کار کند که پیش از این با آنها کار کرده و به آنها اعتماد دارد. اشلی کول چنین ویژگی هایی دارد."

علی رغم شایعاتی که در مورد جدایی اشلی کول از باشگاه چلسی به گوش می رسد، کارلو آنچلوتی، سرمربی ایتالیایی آبی ها، معتقد است که شرایط آرام است و این بازیکن از بازی کردن برای چلسی راضی است.

" اگر بازیکن از بودن در چلسی خوشحال نیست، من راهی پیدا خواهم کرد که اوضاع را بهتر کنم. شاید برایش یک جوک تعریف کنم. اما من فکر می کنم او می ماند. او هرگز نگفته که از بودن در اینجا خوشحال نیست."

کد:
    فان درفارت خوشحال از ابراز تمایل چلسی و لیورپول

سایت گل- رافائل فان در فارت، ستاره خط میانی باشگاه رئال مادرید تمایل زیادی دارد تا به یکی از دو تیم چلسی یا لیورپول منتقل شود.

این ستاره 27 ساله از حضور در ترکیب اصلی تیم مادریدی ناکام مانده و اکنون اخباری مبنی بر اظهار تمایل سران تیمهای دیگری از جمله چند باشگاه انگلیسی نسبت به جذب فان در فارت به گوش می رسد. این ستاره هلندی هم در صحبتهایی اعلام کرده که از چنین پیشنهادهایی استقبال می کند.

فان در فارت در صحبتهایی که در دیلی استار ساندی منتشر شد، گفت:« من اخباری در مورد ابراز تمایل سران لیورپول و چلسی برای خریداری من شنیده ام و این بسیار وسوسه کننده است. اگر سران هر یک از این دو باشگاه به من پیشنهاد حضور در ترکیب تیمشان را بدهند، باید صادقانه بگویم، بسیار سخت است که به پیشنهاد آنها گوش فرا ندهم.»

فان در فارت ادامه داد:« من فکر می کنم که با توجه به رابطه ای که با سران باشگاه مادریدی دارم، آنها شرایط مرا درک می کنند و به من اجازه خواهند داد تا با تیمهای دیگری بر سر میز مذاکره بنشیم. انتظار دارم که بخش اصلی مذاکرات برای انتقالم به تیم دیگری در دو هفته آینده انجام شود و اگر سران باشگاه های چلسی یا لیورپول خواهان جذب من هستند، من دست کم آماده ام تا به پیشنهاد آنها گوش فرا دهم.»

این ستاره هلندی در بخش بعدی صحبتهایش گفت:« هر دوی این تیمها، تیمهای بزرگی هستند و اگر پیشنهاد حضور در ترکیب اصلی تیمشان ارائه شود، رد کردن این پیشنهاد کار بسیار سختی است. راستش را بخواهید تمایلی ندارم که در اسپانیا، در باشگاه دیگری به جز رئال توپ بزنم و این بخاطر احترامی است که برای تیم مادریدی قائلم. به همین دلیل هم به پیشنهاداتی از لیگ برتر چشم دوخته ام.لیگ برتر تنها لیگی است که با استانداردهای لالیگا برابری می کند.»

فان در فارت در اکثر دیدارهای جام جهانی، بازی تیم ملی کشورش را از روی نیمکت ذخیره ها مشاهده می کرد.

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کنفرانس خبری رائول؛ ستاره شماره 7 خداحافظی کرد

کاپیتان رئال مادرید در آخرین کنفرانس خبری اش به عنوان بازیکن رئال مادرید از هواداران این تیم خداحافظی کرد.

سایت گل - ساعت 13.00 ظهر به وقت اسپانیا بود که رائول گونسالس، ستاره شماره 7 باشگاه مادریدی درسالن کنفرانس خبری ورزشگاه سانتیاگو برنابئو حاضر شد تا رسما از جدایی اش از تیم مادریدی بگوید. بدون شک او یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ این باشگاه بوده و همگی او را افسانه زنده باشگاه مادریدی می دانند.

رائول صبح امروز با هم تیمی هایش خداحافظی کرد و با تمام جامهایی که همراه با تیم مادریدی کسب کرده بود، عکسی به یادگار گرفت. این خداحافظی دردناک و در عین حال هیجان انگیزی بود.

ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال نیز به این کنفرانس خبری دعوت شده بود.بدین ترتیب با خداحافظی رائول از رختکن تیم مادریدی ، کاسیاس، سرخیو راموس، محمدو دیارا و مارسلو به ترتیب کاپیتانهای اول تا چهارم تیم خواهند بود.

در آستانه آغاز کنفرانس خبری، تصاویری از بهترین لحظات رائول در ترکیب تیم مادریدی پخش می شود؛ تصاویری نوستالژیک که یادآور روزهای درخشان رائول در ترکیب کهکشانی هاست.

پس از پخش این تصاویر،فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی به صحبت پرداخت:« مردان زیادی هستند که بخشی از تاریخ باشگاه مادریدی هستند ولی تعداد اندکی تا این حد سرشناس و برجسته هستند. رائول به لیست جاودانی های باشگاه اضافه شده و کار خستگی ناپذیر او باعث شده تا هواداران همیشه او را حمایت کنند. من امیدوارم که تمام بازیکنانی که به رئال مادرید می آیند،راهی را که رائول در برنابئو طی کرده، دنبال کنند. رائول به تمام ارزشهای باشگاه مادریدی وفادار بوده. او یکی از بهترینهای بهترینها بوده و با همان روحیه ای که باشگاه توقع داشت، در ترکیب تیم می درخشیده.»

پرس در ادامه صحبتهایش گفت:« رائول صاحب سرنوشتش است و اوست که تصمیم گرفته تا باشگاه را ترک کند ولی این به منزله یک خداحافظی نیست، بلکه، باید به او بگوئیم " تا بعد" . دقیقا مثل همان چیزی که در مورد رئیس افتخاری باشگاهمان، آلفردو دی استفانو رخ داد. رائول هر جا که باشی اینجا همیشه خانه تواست. ما تو را فراموش نخواهیم کرد، چرا که نمی خواهیم که فراموشت کنیم.»

پس از آن نوبت به رائول رسید تا صحبت کند:« امروز روز بسیار سختی برایم است. من فوتبال را بیش از هر چیز دیگری دوست دارم ، خودم را یک فوتبالیست می دانم و می خواهم این حس ادامه داشته باشد. در هر لحظه ای در زمین مسابقه سعی می کردم که بهترین نمایش ممکن را به نمایش بگذارم. »

ستاره شماره 7 باشگاه مادریدی در ادامه صحبتهایش از همه تشکر کرد، از مطبوعات، دوستان، هم تیمی ها، روسای باشگاه، مربیان، کارمندان باشگاه، هواداران و تمام کسانی که به کاپیتان تیم مادریدی لطف داشتند تشکر کرد و گفت:« از تمام دست اندرکاران ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و به ویژه از خانواده ام متشکرم. چرا که بدون آنها این زندگی معنایی نداشت. امیدوارم که دی استفانو هم به زودی بهبود یابد تا بار دیگر به جایگاه بازگردد و توپ را با نگاهش دنبال نماید. »

رائول ادامه داد:« رئال مادرید، همواره وهر زمان که به من نیاز باشد، آماده و در دسترس هستم..آلا مادرید»

رائول صحبتهایش را با این جمله به پایان برد.در پایان رائول به زمین چمن ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رفت تا مراسم خداحافظی اش با باشگاه مادریدی رسما انجام شود.

تنها تعداد اندکی از هواداران در سکوهای ورزشگاه حاضر بودند.البته این خواسته سران باشگاه بود.رائول با این هواداران که برایش کتاب، کلاه، شنل و هدایی پرتاب می کردند خداحافظی کرد.

بدین ترتیب رائول در حالی که چهره اش غرق در اشک بود، بار دیگر به سالن کنفرانس خبری بازگشت تا به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد

این بار خورخه بالدانو در کنار رائول حاضر بود.

رائول در پاسخ به اولین سوال مطرح شده گفت:« من رفتم، چون زمان جدایی ام فرا رسیده بود.حس کردم که می بایست شرایط کنونی پایان یابد.من اکنون 33 سال سن دارم و پشت سرم جوانان با انرژی و پرتوانی را می بینم که به باشگاه می آیند. به علاوه این آخرین فرصت من بود تا بتوانم تجربه ای در خارج از باشگاه مادریدی کسب کنم و خارج از اسپانیا زندگی نمایم،کشور دیگری را بشناسم،با فوتبال دیگری آشنا شوم و متدهای دیگری را ببینم.»

نظرسنجی: رائول با هواداران تیم مادریدی خداحافظی کرد. در این رابطه چه حسی دارید؟چه پیغامی برای اسطوره تیم مادریدی دارید..نظرات و صحبتهایتان را با ما در میان بگذارید

کد:

2010/7/26

ماکسول: هیچ وقت فکر نمی کردم رائول در تیم دیگری بازی کند

ستاره برزیلی به رائول برای کارنامه درخشان ورزشی اش تبریک گفت و برای او در فوتبال آلمان آرزوی موفقیت کرد.

سایت گل- ماکسول چرر، ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا روز دوشنبه در مورد خداحافظی رائول از رختکن تیم مادریدی، این اتفاق را امری عجیب دانست و اعلام کرد که هرگز فکر نمی کرد که این ستاره از رختکن رئال جدا شود و همیشه فکر می کرد که رائول فوتبالش را با پیراهن سفید رئال به پایان خواهد برد.

ستاره باشگاه بارسلونا در ادامه به رائول به خاطر کارنامه درخشان ورزشی اش تبریک گفت. رائول روز دوشنبه و پس از 16 سال حضور در رختکن رئال مادرید، با برنابئو خداحافظی کرد و انتظار می رود که در نهایت روانه شالکه 04 آلمان شود.

ماکسول ادامه داد:« خیلی سخت است ببینی که بازیکنی که در این مدت طولانی در یک تیم توپ می زده، باشگاهش را ترک کند. من شخصا هیچ وقت فکر نمی کردم که رائول فوتبالش را در تیم دیگری به پایان ببرد ولی اگر او دوست دارد که فوتبالش را در تیم دیگری دنبال کند، باید به تصمیم او احترام گذاشت.»

ماکسول برای رائول در فاز جدید فوتبالش آرزوی موفقیت کرد.

کد:

2010/7/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فابیانو: مطمئن باشید در سویا می مانم

ستاره برزیلی باشگاه سویا در صحبتهایی از آینده اش گفته است.

سایت گل - لوئیس فابیانو، مهاجم باشگاه سویا در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا در رختکن باشگاه اسپانیایی بماند و به این نکته اشاره کرده که آرزو دارد تا در ماه آینده با پیروزی مقابل بارسلونا، سوپرکاپ اسپانیا را بالای سر ببرد.

این در حالی است که در ماه های اخیر صحبتهای متعددی در مورد احتمال جدایی فابیانو از رختکن سویا و پیوستنش به تیمهای متعددی از جمله منچستریونایتد،میلان و تاتنهام به گوش می رسید و اخبار متعددی از احتمال جدایی این ستاره 29 ساله از رختکن سانچس پیسخوان خبر می دادند. چندی پیش فابیانو نیز در صحبتهایی اعلام کرده بود که تمایل زیادی برای انتقال به سن سیرو یا اولدترافورد دارد ولی او هفته گذشته در صحبتهایی این اظهارات را تکذیب کرد و از وفاداری اش به باشگاه آندالوسی گفت.

فابیانو در صحبتهایی که در گفتگو با کانالی رادیویی به زبان آورد گفت: «در طول زمان حضورم در آفریقای جنوبی کاملا آرامش داشتم، چرا که می دانستم که در سویا خواهم ماند. صحبتهای زیادی به گوش می رسید ولی هیچ کدام صحت نداشت.»

فابیانو، گلزن برتر برزیلی ادامه داد: «در آن زمان نمی توانستم صحبتی کنم، چرا که در اردوی تیم ملی برزیل بودم ولی باید بگویم که هنوز یک سال دیگر از قراردادم با سویا باقی است و از حضور در این تیم بسیار خوشحالم. واقعا می خواهم یک بار دیگر از رنگهای پیراهن سویا دفاع کنم و دوست دارم که در ماه آگوست جام قهرمانی سوپرکاپ را بالای سر ببرم.»

سویا در فصل گذشته در جام حذفی باشگاه های اسپانیا به قهرمانی رسید و ماه آینده میلادی می بایست در سوپرکاپ اسپانیا در دو دیدار رفت و برگشت به مصاف بارسلونا، قهرمان لالیگا برود.

کد:
    2010/7/27

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

ببخشید یه سوال:این لیگ از کی شروع میشه؟

اصلا کسی برنامه بازی ها رو داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •