تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 50 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 496

نام تاپيک: بسته‌های رویایی اینترنت همراه اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام برو بکس!

اقا من یه چنتا سوال دارم که ممنون میشم اگه جواب بدین :

1: من چند صفحه را که ازین تاپیک خوندم دیدم انگار کسی به اون صورت نیست که ازین طرح راضی بوده باشه! حالا میخواستم ببینم که مشکل اخر از کجاست و ارزش داره که من این طرح رو فعال کنم یا نه ؟

2: میخواستم ببینم سرویس EDGE توی اصفهان هم فعال هست یا خیر؟ و ایا توی سرعت با این نوع اینترنت تاثیر درست و حسابی داره یا خیر؟

TNX

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

1: من چند صفحه را که ازین تاپیک خوندم دیدم انگار کسی به اون صورت نیست که ازین طرح راضی بوده باشه! حالا میخواستم ببینم که مشکل اخر از کجاست و ارزش داره که من این طرح رو فعال کنم یا نه ؟

TNX
    فعلا هيچ كس درست حسابي نميدونه چي به چيه ! تا يكي دو ماه ديگه سر و صداش در مياد

من الان حدود 50 مگ راحت دانلود کردم و هیچی به صورت حساب اضافه نشده اونم بدون بسته های رویایی
    اين كار رو نكن ! همونطور كه چند پست قبل هم گفتم به نظر مياد سر اين بحث بسته ها اينقدر سيستمشون قاطي كرده توي مياندوره هيچ استفاده اي رو نميزنن ولي آخر ماه همه رو حساب ميكنن !
    اگه نظر من رو ميخاي از الان 50000 تومن واسه استفاده ات كنار بزار

3. 2 کاربر از jikjikjun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من دلو زدم به دریا با موبایل وصل شدم به نت ، اول 10 مگ دانلود کردم بعد ترسیدم اینا آخر دوره ...
    الان با طرح یک روزه اومدم پی سی ، سرعت دانلودم خوبه ، از 8 تا 13 با Edge ، فقط اگر این 40 مگ دانلود الانم ( که تا شب میره بالای 200 مگ !) حساب کنه من سکته میزنم!

خدا رحم کنه . :|
    2: میخواستم ببینم سرویس EDGE توی اصفهان هم فعال هست یا خیر؟ و ایا توی سرعت با این نوع اینترنت تاثیر درست و حسابی داره یا خیر؟
    دوست من الان اکثر شهرها نقاطی دارند که edge درون فعاله ( چون دیگه bts هایی که نصب میکنن همه Edge هستند . ایرانسلم که الان همه ی بی تی اسای تازش 3g ساپورت میکنن .)

شما باید بری دنبال edge به اینم دقت کن که گوشیتم باید قابلیتشو داشته باشه
    شهرهایی که من edge گرفتم : شمال ( گیلان اونورا ) ، اصفهان حوالی فرودگاه ، حومهی شهر اهواز و تهران .

5. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب مثل این که اینترنت هم درست شد و حالا هم دارم با سرعت 15 تا 30 کیلوبایت دانلود می کنم. توی اصفهان هم هستم. دمشون گرم.

در ضمن نمیدونیم من چیکار کنم که گوشیم BTS عوض نکنه چون توی محله ی ما یکی از BTS ها Edge داره یکیشون نداره.

اقا من یه چنتا سوال دارم که ممنون میشم اگه جواب بدین :

TNX
    توی اصفهان انگاری کمی از شمالش را به Edge وصل کردن.

7. 2 کاربر از abbasjun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی نمیدونه چیکار کنم تا BTS عوض نکنه تا همیشه Edge داشته باشم
    تنظیمات شبکه را روی دستی هم گذاشتم اما نشد که نشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نمیدونه چیکار کنم تا BTS عوض نکنه تا همیشه Edge داشته باشم
    تنظیمات شبکه را روی دستی هم گذاشتم اما نشد که نشد.
    دوست من هیچ راهی نداره ، من الان بعد کلی کند و کاو یه جا زیر تختم پیدا کردم که فقط رو edge وصله ... دقتم کن که با هر بار تغییر آنتن 10 ثانیه طول میکشه دوباره راه بیافته . سرعتتم فوقالعادست من امروز بیشتر از 13 نتونسم بگیرم ، میانگینم 10.5 بوده .

دقت کنید که دانلود بیشتر از 70 مگ پشت سر هم نکنین ، چون وسطش از طرف بی تی اس قطع میشه الان برای من یه بار سر 76 قطع شد یه بار 80 ، که دومی خیلی ضد حال بود ، هر چند وقت یک بار دیسی شین و دوباره کانکت کنین .

در ضمن مگه آیپی همراه اول همگانی نبود ؟ پس چرا مال من از رپیدشیر راحت دانلود میکنه و نه ارور محدودیت میده نه همزمان دانلود ؟

موفق باشید

10. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا عباس میشه شمام یه تست بگیرید ببینیم ؟

پینگ من خیلی بالاست !

12. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا عباس میشه شمام یه تست بگیرید ببینیم ؟

پینگ من خیلی بالاست !
    پینگ من وقتی روی Edge هست از 400 هست تا 800.
    بالا بودن پینگ شما هم برای اینه که شما باید سرور را توی SpeedTest باکو یا کویت (نزدیکترین) انتخاب کنی اگه این کار را بکنی پینگت میاد پایین.
    دوست من هیچ راهی نداره ، من الان بعد کلی کند و کاو یه جا زیر تختم پیدا کردم که فقط رو edge وصله ... دقتم کن که با هر بار تغییر آنتن 10 ثانیه طول میکشه دوباره راه بیافته . سرعتتم فوقالعادست من امروز بیشتر از 13 نتونسم بگیرم ، میانگینم 10.5 بوده .

دقت کنید که دانلود بیشتر از 70 مگ پشت سر هم نکنین ، چون وسطش از طرف بی تی اس قطع میشه الان برای من یه بار سر 76 قطع شد یه بار 80 ، که دومی خیلی ضد حال بود ، هر چند وقت یک بار دیسی شین و دوباره کانکت کنین .

در ضمن مگه آیپی همراه اول همگانی نبود ؟ پس چرا مال من از رپیدشیر راحت دانلود میکنه و نه ارور محدودیت میده نه همزمان دانلود ؟

موفق باشید
    من هر وقت به Edge وصل میشم میزارم روی دانلود و مونیتور را خاموش می کنم (توی دو ساعت 120 مگ گرفت)
    در ضمن برای من هم همینطوره از ریپیدشیر و فورشیرد به راحتی دانلود می کنم. جالبترش اینکه هر وقت با دایال آپ بودم میگفت قبلاً با این آیپی دانلود شده اما با این تا حالا این پیغام را ندیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

2 بدبخت شدم

آي بدبخت شدم، سيستم براي من هم قاط زد و هزينه اينترنتم يهو از 20002 ريال شد 471328 ريال.
    واي خدا شروع شد من بدو همراه اول بدو

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از این اینترنتش یه دفعه استفاده نکنین من شانس اوردم حدود 50 مگ دانلود کردم تو ساعات پیک که میشه 25 تومن ولی برام 10 تومن هزینه اینترنت اومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •