تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 70 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    دیاگرام پیشرفت بحث :
    گفتگوی آقای عرب نیا در برنامه هفت >>دستمزد در سریال مختار >>سریال مختار>>سریالی برای تجلیل عربها>>تقابل با عقاید عرب پرستی>>آقا فرهنگ ملت عوض شد >>کوروش>>مرحوم حجازی>>پول نفت>>مصالح کشور.....

تا کار به بحث در مورد براندازی نظام نکشیده لطفا بحث رو جمع و جور کنید دوستان
    تشکر از حلمتان

2. 9 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان باید بسوزید و بسازید.کاری از ما بر نمیاد جز این که حرصشو بخوریم.
    واقعا متاسفم واسه این مملکت که اینطوری دارن تاریخمونو به دست فراموشی میسپارند.ساختن سریال های اسلامی هم حدی داره دیگه.
    عمرا در مورد شخص کوروش مطالعه نکردین.مگر نه با مختار عوضش نمیکردین.
    یه چیز دیگه هم بگم بیایم همینجا بحث و جمعش کنیم تا همین یه جا که یه کمی با هم گپ میزنمیو و درد و دل میکنیم رو ازمون نگیرن.

4. 4 کاربر از SHADEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حیف دیر رسیدم و گرنه یه بحث درست و حسابی میکردیم ...حیف شد
    اما در مورد دست مزدش فکر نمیکنم که نا عادلانه باشه.....600 ملیون تومن برا یه بازیگر که خیلی هم تو سطح اول نیست برا 5 سال خیلی هم کم نیست دوستان....فوقش عرب نیا اگه بازی میکرد یه بلایی مثل پورعرب به سرش میومد.دوستان دقت کنید که ماهی 10 میلیون تومن این آقا گرفته....حالا سختی کار اینا که یگه جز کاره...اون معلمی که ماهی 700 تومن میگیره که سختی کارش از ایشون بیشتره.....یا اون بدبختی که کارگری میکنه با ماهی 350 تومن.
    گرچه معتقدم که ایشون در مقابل سایر بازیگرا کمتر گرفته اما اگه در سطح جامعه نگا کنیم ایشون خیلی هم ضرر نکرده.....
    در مورد خود سریال هم هنوز معتقدم اگه با مسائل سیاسی برخورد نمیشد و میگذاشتن که سریال روند عادی خودش رو طی کنه خیلی بیشتر باعث جذب مخاطب میشد....هم چنین تحریفات فراوان و از همه بدتر نشان دادن صحنه هایی که کاملا نشان دهنده ی غلبه ی احساسات بر سریال هست بیشتر از همه من رو آزار میده.....این مختار هر دو قسمت یه بار میره تو فضای عرفانی و یه دور حادثه ی کربلا میبینه و از این حرفا به هیچ عنوان کسی ازش خبر نداره پس قاعدتا لازم نیست عقاید یه کارگردان به مخاطب تحمیل بشه...مختار نه پیامبر بود و نه امام .مگه من شما هر روز یه دور میریم تو فضای عرفانی و برمیگردیم؟؟؟؟
    شما سریال امام علی رو با این مقایسه کنید.... زمین تا آسمان فرق داره....
    بلاخره مختار یا تاریخی هست یا یه سریالی که قصد داره عقاید و تمثیل های دینی رو به یاد مردم بیاره....
    اگه تاریخیه پس این مواردی که گفتم جایی در سریال نداره(نمونه ی کاملش سریال امام علی هست که خیلی بهتر از این سریال و نمونه ی یه سریال تاریخی بود) اگر هم تاریخی نیست پس نباید به عنوان یه سریال تاریخی به مردم غالبش کنن....
    در مورد بحث کوروش و اینا هم حسش نیست بحث کنم.مدیر گرامی هم گفت تمومش کنید.
    در مورد حرفای عرب نیا که منطقی بود هیچ شکی نیست فضای سینمای ایران خیلی آلودس.....اما این مجریه خیلی رو اعصابه...بگو مرد حسابی خب یه تحرکی به برنامه بده....ایشون رو گذاشتن اونجا که مثلا مهمان ها از خط قرمز رد نشن همین و بس!!!ایشون هیچ نظر سازنده ای نداره و فقط به تایید سخن کسی که حرفاش کم خطر تره میپردازه....
    فراستی که که اوضاش خرابه.....سفارشی کار میکنه (یا مجبورش میکنن که سفارشی کار کنه)

6. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تمجید فریبرز عرب نیا از بهروز وثوقی و فردین وانتقاد از تحلیل نامناسب برنامه هفت درباره بهروز وثوقی

فریبرز عرب نیا باانتقاد از تحلیل نامناسب برنامه هفت درباره بازیگرانی چون بهروز وثوقی و محمد علی فردین به تمجید ازاین بازیگران پرداخت .

به گزارش پارس توریسم ،عرب نیا به اشاره به برنامه هفته گذشته هفت که از بازیگرانی چون وثوقی و فردین با عنوان لات نام برده بود گفت : این نقد وتحلیل نقد ناقصی بود .

وی با تمجید از بهروز وثوقی وفردین گفت :فردین با فیلمهایش توانست سلطه سینمای هند را از سینمای ایران خارج کند .همچنین بهروز وثوقی بازیگری است که فارغ از دیدگاهی سیاسی اش ،میراث بازیگری درایران به او مدیون است .

عرب نیا همچنین بانتقاد از مسعود فراستی به موضوع توهین فراستی به کیمیایی اشاره کرد و گفت : فراستی با توهین به کیمیایی جامعه را ملتهب کرد و متاسفانه ادب و احترام در صحبتهای ایشان جایی ندارد.

8. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دمش گرم اقلاً اسم بهروز رو آورد !!
    ولی چه دعوایی شد با فراستی : دی

کافه سینما-شیدا عارف: "فریبرز عرب نیا" که برای بار دوم در برنامه ی "هفت" حضور پیدا کرده بود، بیشتر وقت خود را به بررسی و نقد واکنش رسانه ها نسبت به سخنان خود اختصاص داد و در ابتدا گفت:

ادعا ندارم که حرف های من به تمامی درست است و این احتمال هست که من دچار لغزش هایی شده باشم من مسائلی را مطرح کردم که سال هاست درباره شان صحبت نشده و نسبت به آنها بی توجه بوده ایم. وی با توجه به واکنش های مختلفی که از صحبت ها وی منتشر شده بود گفت: به نظرمن گروهی با شیطنت ها و بی رحمی ها، عامدانه صورت مسئله را پاک کرده اند و موضوع را مخدوش کرده اند. دوستانی در معدود مواردی از من ایراد گرفته اند که چرا از مقام رهبری برای چنین گفت و گویی هزینه کرده ام؟ و گروهی دیگر اشاره ی من به واژه های عدالت و اعتدال را نشانه ای قرار دادند و بنده را به جریان آقای احمدی نژاد و شخص رئیس جمهور منتسب کرده اند. بخش اساسی صحبت من در ارتباط با مسئولین صرف این شد که بگویم من بیش از هر چیز یک آدم فرهنگی هستم و من خودم را سرباز سیاست های جمهوری اسلامی نمی دانم و خودم را یک خادم و یک مهره ی فرهنگی و برای خدمت به این مر زو بوم می دانم.

و اگر از کلام رهبری مثال می آورم به این دلیل است که از شخصیت فرهنگی ایشان مثال آورده ام و ایشان کسی هستند که رهبری فرهنگی کشور را به عهده دارند و فرمان های اصلی جریان هنری از ایشان نشات می گیرد. وقتی کلام و خطوط قرمز مشخص است چرا حرف ها باید مطابق سلیقه ی شخصی تعبیر شود؟ من به عنوان کسی که در 20سال فعالیت هنری ام از سیاست دور بوده ام و در هیچ وقت چه در انتخابات ریاست جمهوری و دیگر انتخابات از کسی حمایت نکرده ام. مسئله این است که سایه ی سیاست بر فرهنگ کشور سنگینی پیدا کرده است. من به صراحت اعلام می کنم که رای من به آقای احمدی نژاد نبوده است و اگر هم بود این جفا است که واژه ی عدالت را به یک مقام سیاسی منتسب کنیم. شان هنرمند را بالاتر از سیاست زدگی می دانم اما متاسفانه سایه ی سیاست بر فرهنگ کشور سنگینی پیدا کرده است.

هنرمند اصیل فقط و فقط به دنبال ایجاد اتحاد و گفت و گوی فرهنگی است و درک متقابل بین تمام افراد نوع بشر. رفتار سیاسی و سیاست بازی و سیاست زدگی متفاوت است از هوشیاری یک هنرمند در فهم تاثیر سیاست در حوزه ی کاری اش. من بازیگرم و از طریق حرفه ام و عشق به مردم تکثیرمی شوم. مقام بازیگر میراث فرهنگی یک سرزمین است و یک انسان مستقل است. اینکه هنرمند ها تلاش میکند خود را به یک جریانی منتسب کنند آسیب زننده است و سینمای مستقل را هم حذف می کند.

بحث درباره دستمزد کارگر و هنرمند

عرب نیا به اشاره ی غیر مستقیم "مسعود فراستی" درباره ی بازی وی در فیلم "شوکران" و کم ارزش خواندن آن و بالا بودن دستمزد وی در سریال مختار نامه واکنش نشان داد و گفت: این حرف من خطاب به شخصی ایشان نیست. خطاب به جریانی است که ایشان هم در آن حضور دارند. اشاره ی ایشان به دستمزد من و مقایسه ی آن با دستمزد یک کارگر ناشی از حرف های نخ نمای عقاید کمونیستی است. باید تفاوت باشد بین شایستگی ها و اهداف و خروجی کار افراد. این که دستمزد من از یک کارگر بیشتر است نشان می دهد که من فروتن نیستم؟ اگر من به دستمزدم اشاره کردم به این دلیل بود که نشان دهم می شود درباره ی این موضوع شفاف بود و صحبت کرد و دلایلش را بررسی کرد. اگر من دستمزد را با دستمزد یک فصل مربی فوتبال مقایسه کردم به هدف کم ارزش جلوه دادن کار مربی های فوتبال نبوده است. میزان گردش مالی که در فوتبال صورت می گیرد خیلی بیشتر است.پس دستمزد را موضوعات دیگری هم تعیین می کند.

فراستی در بخش دیگری از سخنان خود عرب نیا را متوهم خطاب کرده بود که منجر به واکنش دیگری از سوی این بازیگر شد که عرب نیا در پاسخ به این منتقد گفت: من حاضرم یک روان شناس در اینجا حضور پیدا کند و ببیند که بین من و ایشان چه کسی از نظر روحی و روانی ایرادات بیشتری دارد؟ نارسیسم در ایشان به حدی است که به میراث فرهنگی یک کشور توهین می کنند. واژه ای که ایشان در باره ی "مسعود کیمیایی" به کار برد جامعه و رسانه ها را ملتهب کرد. حرف من رعایت ادب در نقد است . ایشان با وآژه ای که در حد ادب تربیت خودشان است درباره ی فیلم "شوکران" اظهار نظر کردند و فراموش کردند که این فیلم _فارغ از سلیقه ای که ایشان می توانند داشته باشند و حتی می توانند از این فیلم متنفر باشند_ تا به چه حد مدیران فرهنگی کشور را به فکر واداشت.

آیا شان بازیگر در سینمای ایران حفظ شده است؟

"فریبرز عرب نیا" با انتقاد از به فیلم کوتاهی که در هفته ی گذشته از همین برنامه پخش شد و بازیگرانی مثل "بهروز وثوقی"، "فردین" و "ناصر ملک مطیعی" را لات خطاب کرده بود گفت: آیا شان بازیگر در جامعه ی ما حفظ می شود؟ آیا این درست است که آن ها را با این اسامی خطاب کنیم و بگویم که اینان با لباسی که سر صحنه می پوشیدند معنی پیدا می کردند؟ با حضور فردین بود که سلطه ی سینمای هند از ایران به کنار رفت. جایگاه بهروز وثوقی فارغ از دیدگاه های سیاسی ایشان در سینمای ایران جایگاه برجسته ای است. من فکر می کنم وثوقی به عنوان کسی که میراث بازیگری این کشور است به او مدیونیم. این ها در سینمای ایران ارج و قربی دارند و نباید با این نام ها خطاب شوند و بهتر است که همه چیز را با خوب و بدش ببینیم.

"فریدون جیرانی" هم برای رفع ابهام از برداشت عرب نیا گفت: منظور ما از لباس، نقشی بوده است که اینان بازی می کردند و نه توهین به شخصیت بازیگرانی که نام برده شد و برای اولین بار است که در تلویزیون ایران درباره ی این بازیگر ها و نقش هایش صحبت شده است و این حرکت یک جسارت به حساب می آید و تحلیل ما صرفا به وقایع و اتفاقات سال 57 مربوط می شود.

دستمزد بازیگران تابع چه عواملی است؟

"فریبرز عرب نیا" در ادامه ی توضیح جایگاه بازیگر در سینمای ایران به تشریح علل دستمزد های بازیگران اشاره کرد و گفت:

هنر سینما هنر عوام است و بار اصلی چرخه ی سینما را طبقه ی متوسط و عوام به دوش می کشند.چرا که با به میل خود به دیدن یک فیلم می روند و این پول را "به زور" به کسی نمی دهند پس درباره ی دستمزدی که هنرمندان اصیل دریافت می کنند باید واقعی تر برخورد کرد و درباره ی آن بحث کرد. تعیین دستمزد بازیگران در سینمای ایران شامل سه عامل است: 1.شایستگی و توانایی 2. میزان استقبال تماشاچی از بازی آن بازیگر و 3.قوانین روشن و عملی و کارکرد حضور بازیگر در شکل درست.

وی در خصوص تعیین سقف دستمزد بازیگران گفت: این روش به جایی نمی رسد. بیشترین واکنشی که از حرف های من در رسانه ها منتشر شد مربوط به افشای دستمزد بازی من در "مختارنامه" بود و این نشان می دهد که تقسیم ثروت در کل جامعه رعایت نمی شود و این واکنش ها هشداری است برای مسئولین که بدانند ثورت در جامعه عدلانه صورت می گیرد یا نه.

نبود قهرمان در سینمای ایران

"فربیرز عرب نیا" در بخش انتهایی سخنان خود به علل نبود قهرمان در سینمای ایران اشاره داشت و گفت: ما باید بدانیم که چه در سینما و چه در حیطه ی بازیگری و چه در اجتماع می توانیم مسائل تربیتی مان را از کودکی و در مدرسه و خانواده آغاز کنیم. باید ببینم که ما در جامعه چه کودکانی تربیت می کنیم. آیا به آنها یاد می دهیم که صاحب رای باشند و حق اعتراض داشته باشند و میل به کشف نا شناخته ها و عدم ترس از چیز هایی که با آن ها رو برو نشده اند در آنها وجود داشته باشد یا بله قربان گو باشند؟

چرا وقتی به سن بلوغ می رسیم سرشار از تزویر و ریا و مفعت طلب می شویم؟

نقش مسئولین در این تربیت و این فرهنگ سازی نباید فراموش شود. یک مدیر مثل چاه آب مرکز شهر می ماند که همه می توانند از انرژی و حمایت او برداشت کنند و چون خودش مظهر انرژی است بتواند دیگران را هم به چنین مولدی تبدیل کند و آن ها هم یکی از مهره های اجتماع باشند. نگره های تربیتی و اجتماع گاهی با هم در تضاد است و تضاد اولین چیزی است که نباید در وجود یک قهرمان وجود داشته باشد تا بتواند قدرت اختیار و انتخاب داشته باشد. وی در بخشی از همین سخنان خود به اختلاف بین معاونت سینمایی و خانه سینما اشاره کرد و گفت: بخشی از این تربیت را صنوف باید به عهده بگیرند. هنرمندان باید از این جامعه تاثیر بگیرند تا بتوانند قهرمان خلق کنند. وقتی افرادی که در این دو نهاد حضور دارند در یک وضعیت "پادر هوا" به سر می برند چه طور می توانیم قهرمان خلق کنیم؟ نفوذ سیاست که بهتر است بگویم نفوذ خفقان سیاسی در عرصه ی فرهنگ باعث شده است که از مدیران فرهنگی تا پائین ترین افراد در این حوزه جرات ورود به عرصه های مختلف و موضوعات مختلف را نداشته باشند و همین ها مانع قهرمان سازی می شود. متاسفانه ما قدرت ،حوزه ی قدرت و نحوه ی استفاده از قدرت را نمی شناسیم و هر کس که وارد این حوزه می شود از آن قدرت در جهت منافع شخصی اش استفاده می کند. حوزه ی قدرت باید به واسطه ی کس دیگری مشروعیت پیدا کند و در جهت خواسته های عموم باشد و اگر در جهت خواسته های شخصی باشد فساد ایجاد می شود. ما یا در برابر یک موضوع مرعوبیم یا مجذوب و کسی این مسائل را تحلیل نمی کند و همه ی واکنش های ما اعتراض و تهدید است. قهرمان ساخته نمی شود مگر اینکه اجتماع از سن پائین و توسط رسانه و مسئولین حمایت شود. همه ما به عنوان یک مرد ، درون خود یک پادشاه داریم و به عنوان یک زن درون خود ملکه ای داریم به عنوان ولی امر خدا و نباید به موجودی تبدیل شویم که به فکر مصلحت خودمان باشیم

قهرمان از جامعه تاثیر می گیرد در جامعه تاثیر می گذارد. هنوز که هنوز است اگر کسی جوانمردی کند می گویند: "فردین بازی در آورد!" و اگر کسی بخواد کاری کند کارستان می گویند که "پاشنه ور کشید" . هامون هم برآمده از شرایط روشنفکر زمان خودش در دهه ی شصت بود . نباید به هنرمند بگویند قهرمان نساز. این بازی بازی جذابی نیست چرا که می خواهیم همه چیز را خاموش کنیم

بازی وقتی دلپذیر می شود که هر دو حریف جوان مرد باشند.

فریبرز عرب نیاد سخنان خود را با ابیاتی از مولانا به پایان رساند و گفت:

من یک جانم که صد هزار است تنم چه جان و چه تن که هر دو هم خویشتنم

خود را بتکلف دگری ساخته ام تا خوش باشد آن دگری را که منم
    Last edited by Kurosh; 28-05-2011 at 09:20.

10. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

نامه جواد شمقدری به رئیس جشنواره کن یکی از موضوعاتی بود که در برنامه «هفت» مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرآنلاین، فریدون جیرانی در ابتدای این برنامه متنی یادداشت​گونه را درمورد این نامه خواند و در ادامه مسعود فراستی پیش از آغاز نقد فیلم «شرط اول» گریزی به این موضوع زد.

جیرانی مصرف نامه شمقدری را در دو بعد داخلی و خارجی بررسی کرد و در نهایت به این نتیجه رسید که این نامه و نگارش آن در شان معاون سینمایی وزارت ارشاد جمهوری اسلامی ایران نبوده​است.

پس از صحبت​های لارس فون تریر در جشنواره فیلم کن مسوولان جشنواره این کارگردان دانمارکی را اخراج کردند. صحبت​های فون تریر به اعتقاد مسوولان جشنواره در حمایت از هیتلر و نازیسم بود.

جیرانی با اشاره به رویکرد جشنواره فیلم کن در بعد بین​المللی گفت:« سیاست برگزاری این جشنواره متاثر از هویت روشنفکری پس از دهه 60 میلادی است و می​کوشد نقد غربی روی مدرنیته داشته باشد.» به گفته او، در این ساست جایی برای نقد​های دیگر بر روی مدرنیته نیست. او از فیلم​ «هامون» داریوش مهرجویی و فیلم​های مجید مجیدی به عنوان فیلم​هایی نام برد که به ترتیب از منظر​ عرفان و مذهب به نقد مدرنیته می​پردازند و به همین خاطر مورد توجه این جشنواره قرار نمی​گیرند.

مجری برنامه «هفت» گفت:« بهتر است آقای شمقدری به جای نگارش این نامه فضایی را برای تحلیل این موضوع ایجاد کنند که چرا جشنواره فیلم کن می​تواند، بستر دلخواهش را برای نقد مدرنیته در سینمای جهان فراهم کند و نگاهش را تسری بخشد.»

به گفته جیرانی، مصرف نامه شمقدری در بعد داخلی نیز مناسب نیست و بسیاری از اهالی سینما این نامه را در شان معاونت سینمایی نمی دانند. او گفت:«البته ممکن است مشاوران ایشان نظر دیگری داشته باشند.»

جواد شمقدری پس از اخراج فون تریر از کن نامه​ای به ژیل ژاکوب رئیس جشنواره نوشت و از این اقدام انتقاد کرد. کارگردان اخراج شده دانمارکی هم جواب شمقدری را داد و گفت که حرف​هایش نابخرادانه بوده​است.

مسعود فراستی منتقد برنامه نیز گفت که فون تریر از فاشیسم و نازیسم دفاع کرده و ما وظیفه نداریم از نازیسم دفاع کنیم.

12. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

ما آخر نفهمیدیم چی شد...! یه بار اون طوری یه بار اینطوری...!

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

دیشب برای اولین بار خواستم مختارنامه رو ببینم تا بازی عرب نیا رو ببینم چه شکلی بوده
    ولی مثل اینکه تموم شده این سریال؟
    شدم مثل حکایت حسنی و مکتب
    دیشب چرا پخش نشد؟

.
    .

راستی ویدیویی از برنامه 7 دیشب دارین؟ نبودم و نتونستم ببینم.دوست دارم ببینم چی گفته.البته الان خوندم ولی گوش دادن و دیدن یه چیز دیگه هستش

15. این کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تموم نشده . بخاطر مشکل فنی پخش نشد.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

به خاطر حرفاش در این موضوع تو برنامه اول دوبار برنامش رو پخش کردن.با این اصلاحیش فکر کنم دیگه نذارن بیاد تو تلفیزیون
    اره البته مجبور بود از سخنان ره.بر یه نقل قولایی بگیره مگر نه نمیتونست حرفشو بزنه دمش گرم سیاست خوبی پیش گرفت و همه حرفاشم زد بی پرده

تموم نشده . بخاطر مشکل فنی پخش نشد.
    مشکل فنی هم نبوده یه چیز دیگه بوده دلیلش

18. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •