تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 61 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    پس از کلی پزس و جو و گشتن بالاخره دیروز موفق به تهیه مجموعه Planet Earth با کیفیت 1080P شدم و در قالب 11 عدد DVD خریداری نمودم ، اما متاسفانه وقتی از طریق نواترون اقدام به پخش فیلمها کردم همه را با تکه های شطرنجی سبزرنگ و یا صورتی پخش می کند . با نمایندگی تماس گرفتم ، گفتند مشکل از فیلم است و این نسخه از فیلم را در هر پلیری بگذاری شطرنجی نمایش می دهد. می خواستم ببینم از دوستان کسی به این مشکل برخورده است؟
    با تشکر

2. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام
    پس از کلی پزس و جو و گشتن بالاخره دیروز موفق به تهیه مجموعه Planet Earth با کیفیت 1080P شدم و در قالب 11 عدد DVD خریداری نمودم ، اما متاسفانه وقتی از طریق نواترون اقدام به پخش فیلمها کردم همه را با تکه های شطرنجی سبزرنگ و یا صورتی پخش می کند . با نمایندگی تماس گرفتم ، گفتند مشکل از فیلم است و این نسخه از فیلم را در هر پلیری بگذاری شطرنجی نمایش می دهد. می خواستم ببینم از دوستان کسی به این مشکل برخورده است؟
    با تشکر
    اتفاقا من اين مجموعه دارم و با EGREAT مشكلي ندارم و خوب پخش ميشه ولي در كل اين مجموعه يه جورايي مشكل داره چون درتمام دستگاه ها مشكل داره
    Last edited by stb2xxx; 21-08-2010 at 13:17.

4. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    همانطور که در چند پست قبلی ذکر کردم ، مشکلات موجود را به نمایندگی (مارت) منتقل کرده ام و قول رفع آنرا داده اند ، امروز نیز تلفنی پیگیری کردم گفتند مشکلات را به شرکت اصلی ایمیل کرده اند و قرار بود امروز تلفنی نیز با شرکت اصلی مذاکره داشته باشند .
    بهرحال مشتری نیز تا یک مدت زمانی صبر می کند و درصورت عدم رفع مشکلاتش از طریق گارانتی اقدام می نماید ، اما امیدوارم با آمدن ورژن جدید فریمور دستگاه ، همه این مشکلات رفع شود .
    قول دادند تا کی برطرف کنند ؟ اگر نتونستند برطرف کنند چی ؟
    من که میگم اینا خلق الله رو سر کار گذاشتند !!! یک محصول که به قول خودشون چینی نیست و مال ناف کره است مگه میشه اینهمه مشکل داشته باشه ؟ مگه اونجا کنترل کیفیت نداره ؟ شاید یک شعبه از ایران خودرو یا سایپای خودمون داره این دستگاههارو تولید میکنه که با اینهمه مشکلات میدند دست مشتری؟!!
    بهرحال اگه این مشکلاتش حل نشه که محاله من یکی خریداری کنم و اطمینان دارم بچه های گل تایپیک نیز همینکارو میکنند.

6. 2 کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    با تشکر
    گل بود به سبزه نیز آراسته شد
    بچه ها تعارف نکنند اگه نواترون مشکلات دیگه ای هم داره بگند
    ظاهرا با استفاده بیشتر از این دستگاه تازه داره مشکلاتش آشکار میشه !!! خدا رحم کنه

8. 2 کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام
    با تشکر

با سلام
    اغلب نسخه هايي كه در بازار از اين مستند با شكوه هست مشكل دارن من خودم نسخه HD اونو از نت دانلود كردم و همچين مشكلي نداره

اين دستگاه پخش بسيار عالي دارد
    من چندين پلير مختلف دارم و در سيستمم هم چندين نرم افزار پلير هست كه حتما همه هم دارن ولي هيچكدوم فايلها رو به شفافيت و درخشاني و كيفيت نواترون پخش نميكنن
    در خصو ص مشكلات اين دستگاه هم بايد بگويم هيچ دستگاهي كامل نيست 1000 كار صحيح انجام ميده 5 تا كارمشكل دار البته نميگم نبايد حساس بود چرا به نظر من بهترين كار اينه كه همه اونايي كه نواترون دارن هر روز و هر ساعت به نمايندگي اون يعني مارت زنگ بزنن و يا حضوري برن ( من كه هر وقت ميرم تهران حتما سر ميزنم و كلي بحث ميكنيم ) و خلاصه فشار بيارن كه اونا هم رو طرف كره اي فشار بيارن يا ايميل مستقيم طرف كره اي رو از مارت بگيريم و ايميل بارونش كنيم تا اين مشكلات كه همش هم نرم افزاري هست و به راحتي رفع ميشه رو هر چه سريعتر رفع بكنن
    البته اين فريم وير 64 از همه آپ ديتاش بدتر بود و كلي مشكل ريز و درشت داشت
    كه انشا الله رفع ميشه
    اون دوستمون هم كه ميخواد نواترون بخره و از مشكلاتش ميترسه بهش توصيه ميكنم اگر پلير خالي ميخواد بره سراغ يه چيز ارزونتر مثل WD ولي اگر ركوردر ميخواد اين دستگاه يه رقيب داشت كه اونم ديگه نديدم تو بازار باشه
    موفق باشيد

10. 2 کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    اغلب نسخه هايي كه در بازار از اين مستند با شكوه هست مشكل دارن من خودم نسخه HD اونو از نت دانلود كردم و همچين مشكلي نداره

اين دستگاه پخش بسيار عالي دارد
    من چندين پلير مختلف دارم و در سيستمم هم چندين نرم افزار پلير هست كه حتما همه هم دارن ولي هيچكدوم فايلها رو به شفافيت و درخشاني و كيفيت نواترون پخش نميكنن
    در خصو ص مشكلات اين دستگاه هم بايد بگويم هيچ دستگاهي كامل نيست 1000 كار صحيح انجام ميده 5 تا كارمشكل دار البته نميگم نبايد حساس بود چرا به نظر من بهترين كار اينه كه همه اونايي كه نواترون دارن هر روز و هر ساعت به نمايندگي اون يعني مارت زنگ بزنن و يا حضوري برن ( من كه هر وقت ميرم تهران حتما سر ميزنم و كلي بحث ميكنيم ) و خلاصه فشار بيارن كه اونا هم رو طرف كره اي فشار بيارن يا ايميل مستقيم طرف كره اي رو از مارت بگيريم و ايميل بارونش كنيم تا اين مشكلات كه همش هم نرم افزاري هست و به راحتي رفع ميشه رو هر چه سريعتر رفع بكنن
    البته اين فريم وير 64 از همه آپ ديتاش بدتر بود و كلي مشكل ريز و درشت داشت
    كه انشا الله رفع ميشه
    اون دوستمون هم كه ميخواد نواترون بخره و از مشكلاتش ميترسه بهش توصيه ميكنم اگر پلير خالي ميخواد بره سراغ يه چيز ارزونتر مثل WD ولي اگر ركوردر ميخواد اين دستگاه يه رقيب داشت كه اونم ديگه نديدم تو بازار باشه
    موفق باشيد
    با سلام
    1- من هم نسخه 720P این مستند را دارم و مشکلی ندارد اما دنبال نسخه 1080P آن بودم که گیر آوردم و درست پخش نمی کند ، جالب اینجاست که همین نسخه در چند برنامه پخش کامپیوتر بدون هیچ مشکلی پخش می شود اما همانطور که گفتم در نواترون بصورت شطرنجی رنگ های سبز و صورتی ظاهر می شود .
    2- نمی دانم شما چقدر از DVBT دستگاه استفاده می کنید؟ اما بیشتر مشکلات دستگاه مربوط به بخش DVBT است ، مخصوصا هنگ کردن های متناوب دستگاه که واقعا کلافه ام کرده است و یا عدم برنامه ریزی در ضبط از تلویزیون ، بیشتر استفاده از دستگاه در منزل دریافت شبکه های دیجیتال است .
    3- من نسخه فریمور قبل از 64 را تجربه نکرده ام و نمی دانم واقعا در این نسخه مشکلاتش اضافه شده یا از قبل نیز این مشکلات را داشته ؟
    4- بهرحال من هم هفته ای چند بار بصورت تلفنی و حضوری از نمایندگی مارت پیگیری کرده ام و خواهم کرد تا انشاالله مشکلاتش حل شود . امید به خدا

12. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه emrouz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با درود
    دوستان گرامی چند روزی است خبر جدیدی در این تاپیک منتشر نمی شود. من قصد خرید دارم ولی تو انتخاب مدل گیر کرده ام. اساتید لطفاً اطلاع رسانی کنند که آیا مشکلات (خصوصاً تصاویر ضبط شده از تلویزیون دیجیتال ----T) حل شده است یا خیر؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با درود
    دوستان گرامی چند روزی است خبر جدیدی در این تاپیک منتشر نمی شود. من قصد خرید دارم ولی تو انتخاب مدل گیر کرده ام. اساتید لطفاً اطلاع رسانی کنند که آیا مشکلات (خصوصاً تصاویر ضبط شده از تلویزیون دیجیتال ----T) حل شده است یا خیر؟
    با سپاس
    نه هنوز حل نشده ولي بزودي حل ميشه
    در ضمن با فريم وير 55 يا 61 مشكلي ر اين رابطه نداره

15. 2 کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز..چند سوالی داشتم..
    1.این دستگاه چه روش هایی برای گرفتن اطلاعات دارد؟(مثل usb یا هارد اکسترنال و ......)
    2.آیا در فیرم ویر 55 مشکل هنگ در تعویض کانال یا نداشتن صدا وجود دارد؟
    3.آیا دستگاهی با همین مشخصات (از هر برندی ) وجود دارد که مجهز به بلوری پلیر یا هارد داخلی باشد؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز..چند سوالی داشتم..
    1.این دستگاه چه روش هایی برای گرفتن اطلاعات دارد؟(مثل usb یا هارد اکسترنال و ......)
    2.آیا در فیرم ویر 55 مشکل هنگ در تعویض کانال یا نداشتن صدا وجود دارد؟
    3.آیا دستگاهی با همین مشخصات (از هر برندی ) وجود دارد که مجهز به بلوری پلیر یا هارد داخلی باشد؟؟؟
    ممنون
    با سلام
    1- این دستگاه دارای 2 پورت USB برای اتصال کول دیسک ، هارد اکسترنال و یا DVD اکسترنال است .
    2- کلا فریمور قبل از 64 این دستگاه مشکل نداشتن صدا در بیشتر شبکه های تلویزیون را دارد و این مشکل در نسخه 64 رفع شده و همه شبکه های تلویزیونی و رادیویی را با صدا پخش می کند ، اما خوب فریمور 64 نیز پر از اشکالات ریز و دزشت است که در پست های قبلی بنده و دیگر دوستان به آن اشاره کرده ایم و با انتفال مشکلات به نمایندگی مارت و پیگیری های متعدد ، شدیدا منتظر فریمور جدید آن هستیم . البته با آخرین مذاکره که با نمایندگی مارت داشتم قول دادند که تا پنجشنبه این هفته نسخه فریمور 59 را با رفع مشکل صدا روی سایت قرار دهند تا کاربران بتوانند از امکان برنامه ریزی ضبط از تلویزیون schedule تا آمدن نسخه جدید فریمور استفاده نمایند .
    3- اگر مشکلات فریمور جدید حل شود ، من فکر می کنم این دستگاه بعنوان یک پلیر قوی و کامل که پخش شبکه های دیجیتال را نیز دارد در بازار ایران بینظیر باشد ، مخصوصا پشتیبانی خوبی نظیر سایت اینترنتی ، مشاوره و انتقال مشکلات برای شرکت اصلی توسط نمایندگی مارت صورت می پذیرد .

18. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •