بچه ها من الان ACt 6 هستم چقدر دیگه مونده تموم بشه
بچه ها من الان ACt 6 هستم چقدر دیگه مونده تموم بشه
من که مشکل نصب و اجرا ندارم میشه یکی یه عکس از همون اول بازی بعد از اینکه از سفینه میریم بیرون و توی کوهها داریم میچنگیم بزاره من گرافیکشو ببینم چون من رزولشن و جزییات و.... رو همه رو روی high گذاشتم اما گرافیک داغونه
چیزی نمونده آخراشی...نیم ساعت دیگه بازی کنی تموم میشهبچه ها من الان ACt 6 هستم چقدر دیگه مونده تموم بشه
دوست عزیز شما مگه مشکل تو بازی نداری !!!!!
تاپیکو اشتباه اومدی، هرگونه مشکل تو بازی مربوط میشه به تاپیکی که در بالا ذکر شد!
زحمت میدادید به خودتون سرچ می کردید این پست بنده ی حقیر رو میدیدید !!
واقعا نمی دونم چرا من باید اینارو بگم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marmolak kocholo; 15-03-2011 at 20:19.
عزیز این جا تاپیک این بازیه و بنده سوالی کردم مبنی بر اینکه آیا گرافیک واسه همه پایینه؟ من که نه مشکل گرافیک دارم نه کرک نه اجرا نشدن
خواستم ببینم همه همین جوره واسشون یا نه ببینم اصلا مشکلی هست یا نه حالا اگه بود چشم میرم تو اون تاپیک
من نمیدونم چرا ما ایرانی جماعت (یکیش خودم)با همه دعوا داریم یا خون بابای همو طلبکاریم از رانندگیمون گرفته بگیر برو تا جامعه مجازی
محض اطلاع هر گونه بحث در مورد گرافیک ،گیم پلی ، داستان فقط و فقط در این تاپیک انجام میشه
لطفا یکبار دیگر قوانین سایت (احترام)به یکدیگر رو مطالعه بفرمایید !!!!!!!!!!!!!!
عزيز من علي جان اين بازي روي پي سي باگ هاي گرافيكي زيادي داره، اگه شما به اون لينكي كه گودزيلا جان در نقل قول اولش گذاشت ميرفتين همه چيز به خوبي و خوشي حل ميشد . مشكل اصلي ما ايرانيها اينه كه حاضر نيستم اشتباه خودمون رو بپذيريم كه به همين دليل اكثر دعواها به وجود مياد...
شما ميتوني يه عكس از بازيت بگيري و بذاري تو اون تاپيك مشلات نصب و اجرا تا دوستان راهنماييتون كنن
وقتی شما تو پستتون این طوری می نویسید من که تو PC شما نیستم ببینم گرافیک چه طوری! طبیعتا احتمال می دم مشکل گرافیکی داشته باشید چون این مشکلات برای بیشتر افراد بوده...!
منم با شما مشکلی ندارم طلبکارم نیستم، با کسی هم دعوا ندارم خود شما هستید که موضع می گیرید!
شما یه سر به تاپیک تصاویر جالب بازی ها بزنید بنده خودم چندتا عکس گرفتم!! گرافیک بازی رو می بینید به چه شکلی هست...
در کل اگه از پستم ناراحت شدید شرمنده قسد توهین نداشتم، فقط می خواستم یه راهنمایی کرده باشم!
نمی دونستم ناراحت می شید!
Last edited by marmolak kocholo; 15-03-2011 at 23:39.
سلام
منم بازی رو گرفتم. باید جالب باشه . به هر حال نظر دوستان مثبته .
راستی من برگشتم.
لطفا کسایی که بازی رو نصب کردن جواب منو توی تاپیک مشکلات این بازی بدن
ممنون
بچه ها سه تا سوال داشتم :
1- پشت بازی سبز نوشته player 1 4 یعنی این که آفلاین اسپلیت اسکرین میشه چندتایی زد . ولی هیچ جایی چرا پیدا نکردم؟
2- آنلاینش فقط co-op داره؟ نمیشه دشمن هم بشیم؟
3- چند ساعت گیم پلی داره؟ 3 ساعت بازی کردم رسیدم چپتر 4 !!! ( 7 تا چپتر داره دیگه ، آره؟ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)