درود.
دوستان روش شارژ پرینتر SCX-4623F به چه صورت است؟ ممنون اگه راهنمایی کنید
درود.
دوستان روش شارژ پرینتر SCX-4623F به چه صورت است؟ ممنون اگه راهنمایی کنید
دوستان پرینتر سامسونگ 3205 هم واسه شارژ ریست میخواد؟
من آموزش شارژ کردن کارتریج چاپگر Samdung 1660 رو میخوام... اگر کسی بلد هست لطفا من رو راهنمایی کنه...ممنونم
فكر كنم شارژ4623fخيلي سخته كه دوستان جواب نميدن.29صفحه رو از اول چك كردم امان از يك جواب براي4623f
اساتيد لطفا راهنمايي كنيد
سلام
من سامسونگ 1610 را شارژ کردم البته این بار چندمش است
الان یک طرف صفحه بسیار کمرنگتر از طرف دیگه ست (در حد ناخوانا)
راهنمایی بفرمایید که علت می تونه از چی باشه
آقا یکی جواب این آقا رو بده منم همین مدل رو دارم خواهشن اگه آموزش دارین ارائه بدبن.canon lbp 3010 تک رنگ
سلام
دوستان دارم و سایر اقلام کارتریج رو میشه با پنبه آغشته به الکل سفید پاک کرد یا خیر؟
منظورم دو میله سیاه رنگ باریک و کلفت و درام هست
پرینترم سامسونگscx2300 هست
در صورتی که هر یک ار اقلام زیر را نیاد با الکل پاک کرد ماده تمیز کننده آن را معرفی نمایید
با تشکر
Last edited by saeedfm; 24-02-2012 at 00:59.
دوست عزیز نیازی به الکل نیست !چون چربی وجود نداره که بخایی پاکش کنی!پودر تونره که از ترکیب دانه پلاستیک +رنگدانه است .شما فقط با یه پارچه که پرز نداشته باشه تمییزش کنی کافیه!!!!!!!!!!!!!
سلام
اگه میشه روش شارژ ml 1671 رو لطف کنید
این مدل هم باید ریست بشه بعد شارژ؟
Last edited by mojtaba1200; 07-03-2012 at 14:42.
سلام ضمن تشکر ازmjzaret عزیز .
کاش در صفحه اول مینوشتی که مدلهای 1018-1020 و ... مثلا از مدل 12A هستند .البته این از بی تجربگی من هست که نمیدونستم همینطور مدلهای دیگر منم به دوستانی که تو زمینه پرینتر تازه کارند پیشنهاد میکنم کارتریج هاتون رو نگاه کنید اگرچه مدل پرینتر ها فرق میکنن اما مدل کارتریجشون یکی هست بنابراین دنبال مدل کارتریج باشید تا پرینتر.
اما دو تا سوال دارم ؟ اولا چرا لینک های صفحه اول دانلود نمیشه اگر لینک های اصلاحی در صفحات دیگه ای هست بگید ممنون میشم
ثانیا اگه میشه یه تاپیک برای جوهرهای پرینترهای لیزری ایجاد بشه که هم معرفی بشه هم قیمت و مارکش بحث بشه الان یکی میگه wox یکی میگه ... هر کدومم یه قیمت
ممنوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)