سخت ترین قسمت شهر سازی شروع شد و اگه ماشین هم تموم بشه بازی حالت آزاد تمومه
سخت ترین قسمت شهر سازی شروع شد و اگه ماشین هم تموم بشه بازی حالت آزاد تمومه
اره تو شات ها که گرافیکش بده (نظر شخصی)
ساخت بازی رسما کنسل شد! دیگه حالم از بازی سازی بهم می خوره اگر هم بخواهم بازی بسازم واسه پول کار می کنم چون مشکل مالی هم دارم .همین دیروز هم ریاضی عمومی افتادم باید دوباره پس اش کنم دیگه پی سی ورد نمی آم
چرا عزيز ؟!
اگه مشكل مالي داره يه بازيه آركيد با گيم پلي جذاب ( گيم پليش فقط خوب باشه ) بساز و بعدش يه حساب دبي باز كن و با مايكروسافت براي انتشار بازيت روي Xbox Live مكاتبه كن
بعد از ارسال دمو اون ها اگه خوششون اومد باهات يه قرار داد ميبندن و بازي رو با يه قيمت روي Xbox Live منتشر ميكنن و مثلا ميگن به ازاي هر دانلود X يورو ميريزيم حسابت
كلا اكثر بازيساز هاي مستقل اينطوري از بازي هاشون پول در ميارن
نا امید نباش! اینجا همه پشتتن
اوه همینه دیگه من نباشم دو سه نفر یه دفعه از بازی سازی جدا میشن
آقاپرویز دیگه از شما ناامید تر اینجا نمیشه پیدا کرد.....
دوباره توضيح ميدي ؟
الان بازيساز هاي مستقل بازي هايي رو ميسازن كه اصطلاحا بهشون ميگن Arcade Games
Zuma يك بازيه آركيد معروف هست :
مثلا فرض كن خودت رو كشتي تونستي يه بازيه خيلي عاليه اول شخص تك نفره بسازي ... بعدش مثلا بدي تبيان () برات منتشر كنه . فكر ميكني چقدر پول در مياري ازش ؟ اون شركت هايي كه منتشرش ميكنن چند درصد از سود رو بهت ميدن ؟ خلاصه با توجه به اينكه قانون كپي رايت براي ما ايرانيا مفهوم نداره و قيمت بازي اگه بيشتر از 5 تومن باشه كسي سراغش نميره و هزار تا دليل ديگه ، بازيسازي براي ايران به درد نميخوره
همه بايد كاري رو انجام بدن كه بازيساز هاي مستقل ديگه انجام ميدن . الان مايكروسافت و سوني توي شبكه هاي اينترنتيشون يه جنگي دارن . مايكروسافت براي اينكه پيروز بشه يه كار خيلي عالي انجام داده . اين امكان رو براي بازيساز هاي مستقل ايجاد كرده كه بازيشون رو براي مايكروسافت بفرستن اگه مايكروسافت خوشش اومد خودش برات خروجي X360 ميگيره و بازيت رو توي Xbox Live منتشر ميكنه. ايكس باكس لايو هم شبكه اي هست كه ميليون ها نفر توش عضو هستن و همشون هم عاشق بازي هستن ... مايكروسافت باهات قرار داد ميبنده ميگه مثلا ما روي بازيت اينقدر قيمت گذاشتيم و حسابت رو بده به ازاي هر يك دانلود ما X % از سود رو به حسابت ميريزيم
اين خيلي به صرفه هست چون :
- قيمت بازي هاي آركيد از 5 يورو پايين تر نمياد ( يعني خيلي بازيت داغون باشه 5 يورو ميشه قيمتش )
- ساخت بازي هاي آركيد خيلي آسونتر هست
- ميليون ها نفر از سراسر جهان اون رو دانلود ميكنن
البته قبلش بايد با مايكروسافت مكاتبه كني و دموي بازيت رو براشون بفرستي
قصدم توهین و تمسخر نیست ولی خوب کاری کردی بیخیال شدی
خیلی ضایع بود
اشتباه بزرگی که شما و امسال شما میکنن اینه که تنها بازی میسازن
مثل تنهایی به اورست صعود کردنه امکان داره از هر 100 نفر یه نفر موفق بشه ولی همینکه تنهایی به قله برسه براش خیلی ارزش داره و ریسکشو قبول میکنه ...
امیدوارم یروز یه بازیساز خوب از یه "تیم بازیسازی" خوب باشی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)