با سلام من آخرین ورژن رو روی XDVB-131 نصب کردم)1.12( ولی همچنان هنگام پخش فایهای تصویری با مشکل هماهنگ نبودن صدا و تصویر مواجه هستم . در ورژن اصلی این مشکل وجود نداشت ولی ورزن های بعدی این مشکل رو دارن دوستان دیگه این مشکل رو ندارن
با سلام من آخرین ورژن رو روی XDVB-131 نصب کردم)1.12( ولی همچنان هنگام پخش فایهای تصویری با مشکل هماهنگ نبودن صدا و تصویر مواجه هستم . در ورژن اصلی این مشکل وجود نداشت ولی ورزن های بعدی این مشکل رو دارن دوستان دیگه این مشکل رو ندارن
من فقط ورژن اصلیش را دیدم و خدا را شکر موفق به زیارت بقیه ورژنها نشدم! به همین دلیل فقط می تونم این را بگم که اگه توی ورژن اصلی مشکلی نداشتی و خیلی ایراد نداره برو همون ورژن اصلی را با ایمیل زدن به مادایران بگیر تا مشکلت حل بشه!
به این میگن
"Update to Yesterday"
!به دیروز رسانی!
با سلام
من هم نظر دوستمونو تایید میکنم اینکه مارک اپتک که سروش ارائه میده خیلی خوبه و همین که خود صدا و سیما تاییدش کرده و به سفارش صدا و سیما درست شده کافیه. من خودم یه دستگاه گرفتم خیلی هم ازش راضیم.
سلام دوست عزیز
این که شما از دستگاهت راضی هستی یک بحث متفاوت از اون است که دستگاه را چه کسی ساخته (چین) است
این گیرنده های دیجیتال هیچکدوم به سفارش صدا و سیمادرست نشدند!
بلکه افرادی که دستشون توی کارهای صدا و سیما بند است و یا شرکتهای وابسته به سازمان صدا و سیما (نه به سفارش صدا و سیما) رفتند و هرکدوم یک برند گیرنده دیجیتال از چین وارد ایران کردند
من تا حالا درب 12 تا برند گیرنده دیجیتال را باز کردم و توش غیر از چین (علیه السلام!) هییییییییییییییچی نبود!
هرکی باورش نمیشه مثل من قید گارانتی دستگاهش را بزنه و دربش را باز کنه و توش را ببینه!
هشدار
اگه رشته تون مرتبط با این کارها نیست وقتی توی برق است اکیداً اقدام به باز کردن دستگاه نکنید!
خطر مرگ
Last edited by isfahaneshop; 13-07-2011 at 13:24.
گیرنده های دیجیتال آپ تک نه تنها آلمانی نیست بلکه از نظر کیفیت و درجه گیرندگی نیز در پائینترین سطح ممکن قرار دارد و گیرنده ان نسبت به بقیه ضعیف تر است.
آلمااااااااااااااان !!!
همه این گیرنده ها چینی است، آلمان کجا بوده!
واقعاً من نمی دونم کی دلش میاداین حرف ها را به مردم بزنه!
آلمان کجا بوده!
یک خبر جالب و در نوع خودش منحصر به فرد
گیرنده مارک ایکس ویژن مدلهای 333، 131، 121 به دلیل مشکلات فنی (هنگ کردن و غیره!) دیگه توزیع نمیشه و فقط مدل 121 توی بازار هست.
ظاهراً یک دستگاه جدید جایگزین بشه.
چند روز پیش یکی از مشتری هام بهم گفت ولی مطمئن نبودم، تا امروز که مطمئن شدم توی بازار نیست.
حالا هی شما بگید فلان دستگاه ایرانی است و فلان دستگاه آلمانی است و فلان دستگاه تایوانی است و .....
از دم همه اش چینی است.
باز به معرفت شرکت سما که حقیقت را میگه!
طراحی و لیسانس اسپانیا
تولید چین
اگه خبر جالبی بود، لطفاً دکمه تشکر فراموش نشه!
دوستان عزیز من برای یکی از همکارانم مدل 101 را گرفتم
انتنش هانی دو شاخه هستش بوستر دار ساکن رودهن هم هست
هر کاری کردیم هیچ کانالی پیدا نکرد حتی بوستر انتن را هم خاموش کردیم باز هیچ کانالی سرچ نشد
راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه شما از آنتن فرستنده دور هستید آنتن خودتون را با یک آنتن شاخه ای UHF/VHF عوض کنید تا مشکل حل بشه
سیم آنتن مرغوب هم خیلی موثر است (ترجیحاً کرمان)
جهت آنتن را با استفاده از جستجوی دستی توی دستگاه تنظیم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)