سلام دوستان ، من قصد خريد لپ تاپ سری T رو دارم کسی جايی سراغ داره ؟
سلام دوستان ، من قصد خريد لپ تاپ سری T رو دارم کسی جايی سراغ داره ؟
سلام
دنبال یه لیپتاپ حدود 2 کیلو هستم.سایز صفحش بهتره 15.6 باشه.
بودجه بین 1 تومن تا 1.500
به نظرتون کدوم مدلای لنوو بدردم میخوره؟ وزن واسم خیلی مهمه ولی نمیخوام گرافیکشم خیلی ضعیف باشه (اگه از مدلایی باشه که 2 تا گرافیک دارن باشه خیلی بهتره)
سلام من شرمندمهزینه چشم پزشکت بامن.نه گرافیک اونقدر مهم نیست برام حداقل 1گ باشه.
بیشتراذیت نکردنو خرکاری وسخت جونیش مهم برام.گرافیکو گفتم چون با لینوکس بک ترک نسخه لایو کامیکنم.بعضی از لپ تاپا میگه:can not connect to x serverک ازضعف گرافیکشه.این چیزارو میخام نداشته باشه.1دونم Y470لنوو دیدیم کانفیگاش عالیه ولی هنگ کردنش میترسونه.خوبه ب نظر شما؟چون توهمون مایه هاhp pavlion6090 گرفت ک اخرگارانتی واسش عوضش کرد sony گرفت.پدرشو در اورد.این y470امتحانشو پس داده؟راهنمایی کنی ممنونم![]()
جملهاتو گویا ناقص نوشتی ولی یه چیزایی دستگیرم شد.
ببین وقتی من میگم 470 از 370 بهتره واسه اینکه این دو تا مدل همچیشون شبیه همه منتها 370 13 اینچه ولی 470 14 اینچ و تقریبا جفتشونم تو یه رنج قیمتن خب پس چه کاریه ادم میره همون 470 میخره ک گرافیکش بالاتره به قول یه بابایی چرا روزه شک دار ادم بگیره؟؟؟؟؟
در مورد y470 هم باید بگم ک گرافیکی ک داره یکی از غولهای حال حاضر دنیای لپ تاپه و سی پی یو شم ک خب خیلی عالیه ب همراه 6 گیگ رم فکر نمیکنم این چیزا اصلن به کارت بیاد و هزینه بیخود کردنه ولی در مورد هنگ کردنشه این مدل مدلیه ک تازه اومده و حرف و حدیثم پشت سرش زیاده گویا سازگار تو کانفینگش دست برده و شیطنت کرده برای اطلاعات بیشتر میتونی ب تاپیک ویژه این لپ تاپ مراجعه کنی ک البته ب اسم y570 ساخته شده.
در کل پیشنهاد من همچنان z470 ه و اگه قصد خرید داری بهتره عجله کنی ک قیمت لپ تاپا روند صعودی داره ب خودش میگیره.
موفق و پیروز باشید.![]()
قصد خرید یه تینک پد دارم
نظرتون راجع به بازده این سری چی هست ؟
به نظر من یه خورده ای گرونه
دلیلتون واسه اینکار چیه اونوقت؟
یعنی چرا تینک پد؟
فکر می کنم مقاومت و کیفیت ساختش بالا باشه.
سری Thinkpad لنوو جزو بهترین لپ تاپ های موجود بازاره .قصد خرید یه تینک پد دارم
نظرتون راجع به بازده این سری چی هست ؟
از لحاظ استحکام و سرسختی بسیار عالیه .
کاملاً برای محاسبات و کار با نرم افزار های مهندسی بهینه شده .(به همین علت زیاد برای بازی کارایی نداره )
پورت های صنعتی داره .
و در کل یه لپ تاپ با کارایی و کیفیت بالا برای زمینه مهندسی - صنعتی هست .
کیفیت بدنش خیلی بالاست و خیلی ملموس تر وزنش هست که خیلی کمتره
مثلا 15 اینچی ها حدود 2.9 وزن دارن ولی 15 اینچی این سری رو با وزن 2.3 هم میتونید پیداکنید
گرون قیمت هستن عمر باطریشون زیاده
و همون طور هم که گفتن بیشتر مهندسی هست و کارایی خانگی و مالتی مدیا نداره
دیگه هردفه 1 سوپریز باید داشته باشم برات دیگه.اگه اونو صلاح میدونیدو قبولش دارید ک حله.فقط کانفیک خاصی ک نداره؟چندتا باشه ؟مثلا 1کیش i5 یکش I3 اینا باشه.قیمت اینروزاشو با کانفیگ مورد نظرتونو نکات حساسسش بگید ممنون میشم ک برم بگیرم.خیلی خیلی واس راهنمایات ممنونم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)