تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 76 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 751

نام تاپيک: ◄ ™ Lenovo اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، من قصد خريد لپ تاپ سری T رو دارم کسی جايی سراغ داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سلام

دنبال یه لیپتاپ حدود 2 کیلو هستم.سایز صفحش بهتره 15.6 باشه.
    بودجه بین 1 تومن تا 1.500

به نظرتون کدوم مدلای لنوو بدردم میخوره؟ وزن واسم خیلی مهمه ولی نمیخوام گرافیکشم خیلی ضعیف باشه (اگه از مدلایی باشه که 2 تا گرافیک دارن باشه خیلی بهتره)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    z /\ n j /\ n

پيش فرض

چشام در اومد تا تونستم بخونم

z370 خوبه مدل قابل اعتمادیه ولی به نظر من z470 انتخاب بهتریه نسبت ب z370 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

چون 370 تنها مزیتش اینه که 0.2 کیلو سبکتره ولی 470 گرافیک بالاتر و قیمت پایینتری داره

و اگه توقع گرافیک بالا داری باید بگم ک 370 ک کاملا از مرحله پرته 470 هم نمیتونه پاسخگویه نیازهای گرافیکی بالا باشه.

توصیه من اینکه z470 با سی پی یو i5 و گارانتی سازگار تهیه کنی اگه با گرافیکش مشکل نداری.
    سلام من شرمندمهزینه چشم پزشکت بامن.نه گرافیک اونقدر مهم نیست برام حداقل 1گ باشه.
    بیشتراذیت نکردنو خرکاری وسخت جونیش مهم برام.گرافیکو گفتم چون با لینوکس بک ترک نسخه لایو کامیکنم.بعضی از لپ تاپا میگه:can not connect to x serverک ازضعف گرافیکشه.این چیزارو میخام نداشته باشه.1دونم Y470لنوو دیدیم کانفیگاش عالیه ولی هنگ کردنش میترسونه.خوبه ب نظر شما؟چون توهمون مایه هاhp pavlion6090 گرفت ک اخرگارانتی واسش عوضش کرد sony گرفت.پدرشو در اورد.این y470امتحانشو پس داده؟راهنمایی کنی ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من شرمندمهزینه چشم پزشکت بامن.نه گرافیک اونقدر مهم نیست برام حداقل 1گ باشه.
    بیشتراذیت نکردنو خرکاری وسخت جونیش مهم برام.گرافیکو گفتم چون با لینوکس بک ترک نسخه لایو کامیکنم.بعضی از لپ تاپا میگه:can not connect to x serverک ازضعف گرافیکشه.این چیزارو میخام نداشته باشه.1دونم Y470لنوو دیدیم کانفیگاش عالیه ولی هنگ کردنش میترسونه.خوبه ب نظر شما؟چون توهمون مایه هاhp pavlion6090 گرفت ک اخرگارانتی واسش عوضش کرد sony گرفت.پدرشو در اورد.این y470امتحانشو پس داده؟راهنمایی کنی ممنونم
    جملهاتو گویا ناقص نوشتی ولی یه چیزایی دستگیرم شد.

ببین وقتی من میگم 470 از 370 بهتره واسه اینکه این دو تا مدل همچیشون شبیه همه منتها 370 13 اینچه ولی 470 14 اینچ و تقریبا جفتشونم تو یه رنج قیمتن خب پس چه کاریه ادم میره همون 470 میخره ک گرافیکش بالاتره به قول یه بابایی چرا روزه شک دار ادم بگیره؟؟؟؟؟

در مورد y470 هم باید بگم ک گرافیکی ک داره یکی از غولهای حال حاضر دنیای لپ تاپه و سی پی یو شم ک خب خیلی عالیه ب همراه 6 گیگ رم فکر نمیکنم این چیزا اصلن به کارت بیاد و هزینه بیخود کردنه ولی در مورد هنگ کردنشه این مدل مدلیه ک تازه اومده و حرف و حدیثم پشت سرش زیاده گویا سازگار تو کانفینگش دست برده و شیطنت کرده برای اطلاعات بیشتر میتونی ب تاپیک ویژه این لپ تاپ مراجعه کنی ک البته ب اسم y570 ساخته شده.

در کل پیشنهاد من همچنان z470 ه و اگه قصد خرید داری بهتره عجله کنی ک قیمت لپ تاپا روند صعودی داره ب خودش میگیره.

موفق و پیروز باشید.

5. این کاربر از SAJAD0936 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

قصد خرید یه تینک پد دارم

نظرتون راجع به بازده این سری چی هست ؟

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قصد خرید یه تینک پد دارم

به نظر من یه خورده ای گرونه
    دلیلتون واسه اینکار چیه اونوقت؟
    یعنی چرا تینک پد؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

به نظر من یه خورده ای گرونه
    دلیلتون واسه اینکار چیه اونوقت؟
    یعنی چرا تینک پد؟
    فکر می کنم مقاومت و کیفیت ساختش بالا باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قصد خرید یه تینک پد دارم

سری Thinkpad لنوو جزو بهترین لپ تاپ های موجود بازاره .

از لحاظ استحکام و سرسختی بسیار عالیه .
    کاملاً برای محاسبات و کار با نرم افزار های مهندسی بهینه شده .(به همین علت زیاد برای بازی کارایی نداره )
    پورت های صنعتی داره .
    و در کل یه لپ تاپ با کارایی و کیفیت بالا برای زمینه مهندسی - صنعتی هست .

10. این کاربر از al_info بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فکر می کنم مقاومت و کیفیت ساختش بالا باشه.
    کیفیت بدنش خیلی بالاست و خیلی ملموس تر وزنش هست که خیلی کمتره
    مثلا 15 اینچی ها حدود 2.9 وزن دارن ولی 15 اینچی این سری رو با وزن 2.3 هم میتونید پیداکنید
    گرون قیمت هستن عمر باطریشون زیاده
    و همون طور هم که گفتن بیشتر مهندسی هست و کارایی خانگی و مالتی مدیا نداره

12. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    z /\ n j /\ n

پيش فرض

جملهاتو گویا ناقص نوشتی ولی یه چیزایی دستگیرم شد.

ببین وقتی من میگم 470 از 370 بهتره واسه اینکه این دو تا مدل همچیشون شبیه همه منتها 370 13 اینچه ولی 470 14 اینچ و تقریبا جفتشونم تو یه رنج قیمتن خب پس چه کاریه ادم میره همون 470 میخره ک گرافیکش بالاتره به قول یه بابایی چرا روزه شک دار ادم بگیره؟؟؟؟؟

در مورد y470 هم باید بگم ک گرافیکی ک داره یکی از غولهای حال حاضر دنیای لپ تاپه و سی پی یو شم ک خب خیلی عالیه ب همراه 6 گیگ رم فکر نمیکنم این چیزا اصلن به کارت بیاد و هزینه بیخود کردنه ولی در مورد هنگ کردنشه این مدل مدلیه ک تازه اومده و حرف و حدیثم پشت سرش زیاده گویا سازگار تو کانفینگش دست برده و شیطنت کرده برای اطلاعات بیشتر میتونی ب تاپیک ویژه این لپ تاپ مراجعه کنی ک البته ب اسم y570 ساخته شده.

در کل پیشنهاد من همچنان z470 ه و اگه قصد خرید داری بهتره عجله کنی ک قیمت لپ تاپا روند صعودی داره ب خودش میگیره.

موفق و پیروز باشید.
    دیگه هردفه 1 سوپریز باید داشته باشم برات دیگه.اگه اونو صلاح میدونیدو قبولش دارید ک حله.فقط کانفیک خاصی ک نداره؟چندتا باشه ؟مثلا 1کیش i5 یکش I3 اینا باشه.قیمت اینروزاشو با کانفیگ مورد نظرتونو نکات حساسسش بگید ممنون میشم ک برم بگیرم.خیلی خیلی واس راهنمایات ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •