طرفدار اصیل! بارسلونا که نمیدونه تو مرحله قبل لیگ قهرمانان کی برای تیمش گل زده... معلومه کلا چند روزه فوتبال رو دنبال میکنه... چه برسه به بارسلونا...خسته نباشید.که چی؟
خوب شد نمردیم و معنی طرفدار اصیل رو هم فهمیدیم.
طرفدار اصیل! بارسلونا که نمیدونه تو مرحله قبل لیگ قهرمانان کی برای تیمش گل زده... معلومه کلا چند روزه فوتبال رو دنبال میکنه... چه برسه به بارسلونا...خسته نباشید.که چی؟
خوب شد نمردیم و معنی طرفدار اصیل رو هم فهمیدیم.
پس باید خدا رو شکر کنیم که شما قاضی نشدین. وگر نه واسه همه جز اعدام حکمی نمیدادین.
آخه عزیز من این اشتباه کوچیک که ناشی از یه بی دقتیه جزئیه رو به این حساب می نویسن؟؟![]()
اوکی اینم به نفع شما !!!!برید باش حال کنین
بله منم گفتم که قصد توهین ندارم.
نمیگفتی هم حال میکردیم![]()
من یه بازیه دیگه تو ذهنم بود!!!!
من بازی رئال رو اشتباه گرفتم که پدرو یکی از گل هارو زد
اینم دیگه اینجوری شد!!!!![]()
1- دوست عزیز به عنوان مقدمه لازم به ذکره که :اصولا این تابلوی نتایجه که تعیین میکنه کدوم تیم برده و کدوم تیم باخته و درصد مالکیت توپ و تعداد موقعیت خطرناک و اینکه یک تیم توی زمین حریف رفته بود پیک نیک و ... تعیین کننده نیست و در اون بازی هم چلسی حذف شد . در بازی رفت چلسی خیلی بسته بازی کرد اما در بازی برگشت خیلی بهتر بازی کرد ضمن اینکه ترس با عقل دو مقوله کاملا مجزا هستند : چون دیدیم که رئال در بازی برگشت ال کلاسیکو بازی رو هجومی آغاز کرد و به گل هم رسید اما چون خوانده راموس چندان درایت نداشت 6 گل خورد و کاری که هیدینک کرد نشان از تدبیر داشت نه ترس .
2- در مورد گل بارسا به چلسی هم لازم به ذکره که پاس مالودا که میخواست توپ رو دور کنه به اشتباه رسید به اینیستا و اون شوت رو زد و گل بارسا ربطی به پاسکاری خطی ( که گویااز ابداعات تاکتیکی شماست) ندارد .
نه من تاکتیک خاصی رو ابداع نکردم و منم نگفتم پاسکاری خطی یه تاکتیک و این تاکتیک تیمه (تاکتیکشون بستن پشت محوطه بود که هر بازی همین کارم می کنن) ولی بارسا رو همین حرکت گل میزنه!!!روی پاسکاری و...
ما هم می دونیم تابلو نتایج هیچ وقت بعد بازی کمک کسی نمیاد ما هم موقعیتارو می گیم و اینکه از دست رفتن مثل همون چلسی شما که می گید بهتر بازی کرد ولی حذف شد!!!!
شما هم که می گی چلسی بهتر از بارسا بازی کرد از روی چیزی حرف می زنی که بعد بازی کمک چلسی نیومد و چلسی حذف شد!!!
پس شما دیگه هی نیاین بگید بارسا شانسی برد بارسا حقش نبود
حق دادنی نیست حق گرفتنی!!!
که بارسا چه به نظر شما به کمک داور چه بنظر ما با بازیه قشنگش حقشو می گیره!!!
اینتر قهرمان جام باشگاه های اروپاست...
به نظر من فینال همین بازی هست رفت و برگشت چون هر تیمی پیروز بشه دیگه رقیب آنچنان سختی نداره ...
بایرن که به اینتر و بارسا نمیرسه!!!!
موافقم
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان در مورد 2 مسی بود که به اینییستا پاس عرضی داد. مالودا هم اگر درست یادم باشه تحت فشار اتوئو توپو اونجوری دفع کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)