تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 33 اولاول ... 19252627282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 321

نام تاپيک: اینتر 3 - بارسلونا 1 / محرومیت پویول و استانكوويچ در دیدار برگشت

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

خسته نباشید.که چی؟
    طرفدار اصیل! بارسلونا که نمیدونه تو مرحله قبل لیگ قهرمانان کی برای تیمش گل زده... معلومه کلا چند روزه فوتبال رو دنبال میکنه... چه برسه به بارسلونا...
    خوب شد نمردیم و معنی طرفدار اصیل رو هم فهمیدیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

طرفدار اصیل! بارسلونا که نمیدونه تو مرحله قبل لیگ قهرمانان کی برای تیمش گل زده... معلومه کلا چند روزه فوتبال رو دنبال میکنه... چه برسه به بارسلونا...
    پس باید خدا رو شکر کنیم که شما قاضی نشدین. وگر نه واسه همه جز اعدام حکمی نمیدادین.
    آخه عزیز من این اشتباه کوچیک که ناشی از یه بی دقتیه جزئیه رو به این حساب می نویسن؟؟

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اوکی اینم به نفع شما !!!!برید باش حال کنین

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

درسته هر 4گل رو مسی زده بود و منم خودم اینو گفته بودم که فکر می کنم یکی رو پدرو زده بود که اشتباه کردم
    بله منم گفتم که قصد توهین ندارم.

اوکی اینم به نفع شما !!!!برید باش حال کنین
    نمیگفتی هم حال میکردیم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بله منم گفتم که قصد توهین ندارم.

نمیگفتی هم حال میکردیم
    من یه بازیه دیگه تو ذهنم بود!!!!
    من بازی رئال رو اشتباه گرفتم که پدرو یکی از گل هارو زد
    اینم دیگه اینجوری شد!!!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینا شاید هم سطح مورینیو باشن ولی بهتر نیستن.
    ----
    ضمنا بحث گاس هیدینک جداس دیگه به کسی پوشیده نیست که داور شخصا چلسی رو حذف کرد. بارسلونا در مقابل چلسی پارسال یه شوت به سمت دروازه تونست بشه اونم گل شد.
    چلسی هر دو تا بازی رو با بارسا مساوی کرد و ازش نباخت + چهار تا پنالتی هم که تو یه بازی نگرفتن.انقدر سر یه سری خوش شانسی ها جوگیر نشین!
    من نمی خوام طرفداری کنم اما هیچ وقت نگید که فصل قبل چلسی رو بردید که می خندن .
    یادتون باشه گاس هیدینگ با بارسا رویایی فصل قبل چی کار کرد
    دوست من بارسا بازیشو می کنه و میبره و هیچ شانسی در کار نیست !!!!!
    آره بارسلونا پارسال رفته بودن پشت 18قدم چلسی پیک نیک و دروگبا تو مهمونی نبود که اونم جلو منتظر بود توپ بیاد که م...خ... کنه که یه دفعه هم تک به تک شد والدز گرفت!!!!
    شما یه بار دیگه بیرو بازی رو ببین ببین که کدوم تیم از ترس جمع شده بود تو محوطهی خودش
    همون گلی هم که بارسا زد از جای بود که بارسا به صورت خطی پاسکاری میکنه پس شانسی نبود!!!
    1- دوست عزیز به عنوان مقدمه لازم به ذکره که :اصولا این تابلوی نتایجه که تعیین میکنه کدوم تیم برده و کدوم تیم باخته و درصد مالکیت توپ و تعداد موقعیت خطرناک و اینکه یک تیم توی زمین حریف رفته بود پیک نیک و ... تعیین کننده نیست و در اون بازی هم چلسی حذف شد . در بازی رفت چلسی خیلی بسته بازی کرد اما در بازی برگشت خیلی بهتر بازی کرد ضمن اینکه ترس با عقل دو مقوله کاملا مجزا هستند : چون دیدیم که رئال در بازی برگشت ال کلاسیکو بازی رو هجومی آغاز کرد و به گل هم رسید اما چون خوانده راموس چندان درایت نداشت 6 گل خورد و کاری که هیدینک کرد نشان از تدبیر داشت نه ترس .

2- در مورد گل بارسا به چلسی هم لازم به ذکره که پاس مالودا که میخواست توپ رو دور کنه به اشتباه رسید به اینیستا و اون شوت رو زد و گل بارسا ربطی به پاسکاری خطی ( که گویااز ابداعات تاکتیکی شماست) ندارد .

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

1- دوست عزیز به عنوان مقدمه لازم به ذکره که :اصولا این تابلوی نتایجه که تعیین میکنه کدوم تیم برده و کدوم تیم باخته و درصد مالکیت توپ و تعداد موقعیت خطرناک و اینکه یک تیم توی زمین حریف رفته بود پیک نیک و ... تعیین کننده نیست و در اون بازی هم چلسی حذف شد . در بازی رفت چلسی خیلی بسته بازی کرد اما در بازی برگشت خیلی بهتر بازی کرد ضمن اینکه ترس با عقل دو مقوله کاملا مجزا هستند : چون دیدیم که رئال در بازی برگشت ال کلاسیکو بازی رو هجومی آغاز کرد و به گل هم رسید اما چون خوانده راموس چندان درایت نداشت 6 گل خورد و کاری که هیدینک کرد نشان از تدبیر داشت نه ترس .

2- در مورد گل بارسا به چلسی هم لازم به ذکره که پاس مالودا که میخواست توپ رو دور کنه به اشتباه رسید به اینیستا و اون شوت رو زد و گل بارسا ربطی به پاسکاری خطی ( که گویااز ابداعات تاکتیکی شماست) ندارد .
    نه من تاکتیک خاصی رو ابداع نکردم و منم نگفتم پاسکاری خطی یه تاکتیک و این تاکتیک تیمه (تاکتیکشون بستن پشت محوطه بود که هر بازی همین کارم می کنن) ولی بارسا رو همین حرکت گل میزنه!!!روی پاسکاری و...
    ما هم می دونیم تابلو نتایج هیچ وقت بعد بازی کمک کسی نمیاد ما هم موقعیتارو می گیم و اینکه از دست رفتن مثل همون چلسی شما که می گید بهتر بازی کرد ولی حذف شد!!!!
    شما هم که می گی چلسی بهتر از بارسا بازی کرد از روی چیزی حرف می زنی که بعد بازی کمک چلسی نیومد و چلسی حذف شد!!!
    پس شما دیگه هی نیاین بگید بارسا شانسی برد بارسا حقش نبود
    حق دادنی نیست حق گرفتنی!!!
    که بارسا چه به نظر شما به کمک داور چه بنظر ما با بازیه قشنگش حقشو می گیره!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

اینتر قهرمان جام باشگاه های اروپاست...
    به نظر من فینال همین بازی هست رفت و برگشت چون هر تیمی پیروز بشه دیگه رقیب آنچنان سختی نداره ...
    بایرن که به اینتر و بارسا نمیرسه!!!!

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

11

باید منصف بود.. اینتر با برنامه تر بازی کرد... مسی زیاد حرکت نکرد ؛ ژاوی یه پاس خوب هم نداد...

پویول بازی برگشتو از دست داد...

مورینیو کارشو بلد بود...
    موافقم
    ...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان در مورد 2 مسی بود که به اینییستا پاس عرضی داد. مالودا هم اگر درست یادم باشه تحت فشار اتوئو توپو اونجوری دفع کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •