سلام دوستان
من با وصل شدن گوشیم به مودم مشکل دارم گوشیم شبکه رو پیدا میکنه کانکت هم میشه اما هیچ page رو باز نمیکنه
قبلا هم مشکلمو گفته بودم اما حل نشد
هر کس که با گوشیش وصل شده راهنمایی کنه
سلام دوستان
من با وصل شدن گوشیم به مودم مشکل دارم گوشیم شبکه رو پیدا میکنه کانکت هم میشه اما هیچ page رو باز نمیکنه
قبلا هم مشکلمو گفته بودم اما حل نشد
هر کس که با گوشیش وصل شده راهنمایی کنه
اول باید بگم که تمام کامپیوتر هایی که قراره از طریق وایرلس شبکه بشن و سرویس بگیرن باید حتما کارت شبکه وایرلس داشته باشن.
بعدش اگه همه کارت شبکه وایرلس داشتن کافیه که وایرلس مودم رو فعال کنید و بعدش با کامپیوتر ها یه سرچ توی محیط اطراف از طریق خود نرم افزار ویندوز که مخصوص همین کار هست رو انجام بدید و بعد از اینکه مودم رو پیدا کردن بهش وصل بشین که من توصیه می کنم حتما یه رمز رو برای ارتباط وایرلس در نظر بگیرید تا کسی سوء استفاده نکنه.
بله می تونید بازی کنید البته باید بازی هم شبکه ای باشه.
نه اصلا به اینترنت نیازی نیست مگر خود بازی اینترنتی باشه وگر نه نمی خواد مثلا من خودم call of diuty رو با همین مودم شبکه ای بازی کردم.
اقای alimovahedi میشه یه سوال منم جواب بدین![]()
راستش من هنوز با موبایل از طریق این مودم به اینترنت وصل نشدم ولی اگه می خواید می تونید از این صفحات از تاپیک و دنبال کردن پاسخ ها برای رسیدن به پاسختون استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم مشکلتون حل بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از صفحه اول مودمتون عکس بگیرید و بزارید اینجا.
گوشیتون هم بگید ببنیم چی به چیه.
سلام و تشکر از همه دوستان که لطف کردن و کمک کردن
گوشی من 5530 با سیستم عامل سیمبین ویرایش 5 یکی از دوستان گفتند که باید mac aderess گوشی رو با مودم ست کنم که متاسفانه من نتونستم mac adress گوشیمو پیدا کنم
اینم صفحه اول مودم منظورتون همینه؟
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
عکس مودمم اومد؟مگه نباید "وارد کردن عکس" رو بزنیم؟
خير . شما عکستو ىجا آپ کن بعدش لينکشو از طريق اون مربع زرد توى پست دادن وارد کن ىا فط لينکک آپلودت رو بزار
با سلام
من یک PC دارم و سه لپ تاپ
مودم هم را حالت bridge گذاشتم چون نمیخوام یوزر و پس ام داخل مودم باشه و در ضمن من دو تا یوزر و پس دارم یکی نامحدود و یکی شبانه که اگه قرار باشه یوزر و پس را داخل مودم بزارم و از حالت PPPoE استفاده کنم باید بیخیال اکانت شبانه بشم
حالا که مودم روی حالت bridge هستش با کانکشن دستی به اینترنت وصل میشم
من میخوام این چند کامپیوتر را شبکه کنم
ip ها اتومات خودشون Set میشه و همه هم workgroup هستند و همدیگر را میبینند
چطوری میشد روی یکی کانکشن زد و اینترنت را با بقیه share کرد ؟؟؟
سلام دوستان
اینم از عکس صفحه اول مودم
به نظر من اینطور نمیشه به همه اینترنت رسوند چون مودم روی bridge تنظیم شده.
چون تا حالا من این کار رو نکردم شما امتحان کنید ببینید جواب می ده یا نه.
شما برید همو جایی که آی پی استاتیک تعریف کردید و پایین اون پنجره getway تمام سیستم هایی که می خواید از طریق سیستمی که به اینترنت وصله، به اینترنت وصل بشن رو به آی پی سیستمی که با bridge به اینترنت وصله تغییر بدید.
شاید تنظیمات دیگه ایم باشه ولی من نمیدونم.
یه کار دیگه ه میتونید انجام بدید تا اینترنت شیر بشه(که بازم خودم انجام ندادم) اونم اینه که کانکشنتون رو شیر کنید تا بقیه کامپیوتر ها کانشنتون رو توی لیست کانکشناشون ببینن.
موفق باشید
Last edited by Perpetual; 04-12-2010 at 06:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)