دوسته عزیز منو خیلیا دیگه هنوز بازیو تموم نکردیم
شما با این کارت بخشی از داستانو لو دادی![]()
دوسته عزیز منو خیلیا دیگه هنوز بازیو تموم نکردیم
شما با این کارت بخشی از داستانو لو دادی![]()
از یه شمشیر دیگه استفاده کن چون تاثیرش متفاوته منم 1 ساعت وقتمو تلف کردم وقتی شمشیرو رو عوض کردم سریع کشتمش
سلام
تا آخر بازی همون مرده تو بازی قبلیو کنترل میکنیم ؟ نمیشه پلیرو عوض کرد ؟
سبک مبارزش مثل قبلیه ؟
تنهایی یا کسیم همراهیت میکنه ؟
سلام
بازی به طور غیرقابل تحمل فراماسونری!!
جملات ونمادهای بازی که دیگه افتضاحه
به نظر من این همه سرو صدای gamespot برای تبلیغ بازی فقط به خاطر شاهکار بودن بازی نیست!!!!
واه واه من بازی کردم فراماسونر شدم!!!
یکی منو بگیره نرم تو آتیش!!!![]()
اگه چیزی در مورد فراماسونری میدونی و بازی رو هم کامل انجام دادی باید بیای توضیحات کامل بدی ، نه اینکه بیای نیش و کنایه بزنی ، همه بهت بخندن . این بازی از همون نسخه ی 1 هم بازی غیراخلاقی بود . موقعی که vader (یه گروه بلک متال معروف) براش آهنگ ساخته دیگه اوضاعش معلومه . اکثر بچه ها هم این چیزها رو میدونن .
احتیاجی به جملات کوتاه و طعنه آمیز شما نیست . راستی میگم چرا نمیری بنیاد بازیهای رایانه ای استخدام شی ، بازیها رو ممنوع کنی.
دوستان من هنوز این بازی رو(چه نسخه_ی یک چه دو)رو نگرفتم...البته زیاد هم طرفدار بازیهای rpg نیستم و به غیر از2 mass effect بازی دیگه ای از این سبک رو انجام ندادم چون من طرفدار بازیهای اکشن هستم و اعتقاد دارم توی اینجور بازیها اکشن بازی حول سبک بازی گم میشه!
حالا میخواستم بپرسم با توجه به اینکه نافرم خوردم به کنسی بازیآیا این بازی اکشن و کمبوهای تمیزی داره که به درد کسی مثل من که بیشتر اهل بازیهای اکشن هست بخوره؟؟
Last edited by mehdy.z; 12-06-2011 at 14:43.
دوستان چرکار باید بکنم؟اون نفر چهارم رو پیدا نمیکنم
مهدی جان به نظر شک نکن و بگیر، به هیچ عنوان ضرر نمی کنی!!!
اگه یادت باشه یکی از درهای Flotsom ختم می شد به جایی که یک چندتا قایق بود و یک نفر هم داشت با چکش رو قایقا می کوبوند! یه پسر جوونی هم هست که مادرشم نزدیکشه، باید بری با اون مچ بندازی!! اگه پیدا نکردی بگو عکس بگیرم برات...
مهدی برا شروع یک بازی RPG بهترین گزینه هستش...اون مس افکت 2 یه چیزی داشت اونم اکشنش بود که جذب میکرد ادمو ولی این خب اون رو نداره از اون مدل بخوای روش حساب باز کنی بهتره بیخیالیش بشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)