آقا خیلی حال کردم با این خبر.
فقط یه چیزی:
کارت به کارت میریزین یا واریز میکنین یا...
در ضمن ارسال پیغام خصوصی شما بسته هست نمیشه که شماره حساب رو تو جمع زد پس بازش کنید یا ای-میلتون رو بدید.
آقا خیلی حال کردم با این خبر.
فقط یه چیزی:
کارت به کارت میریزین یا واریز میکنین یا...
در ضمن ارسال پیغام خصوصی شما بسته هست نمیشه که شماره حساب رو تو جمع زد پس بازش کنید یا ای-میلتون رو بدید.
نه عزیز قیمتش 3200 هست . رده بندی رو هم گرافیست اشتباه زده صداش رو در نیار . فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .پخش کننده گفت مشکلی نیست.
-----------
پیام جان پیغام خصوصی من بازه بقیه بچه ها برام پیغام فرستادن . درحال میلم هم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Prince_ of _Persia; 08-07-2011 at 12:16.
این اسامی قبلا به من شماره حساب دادن . اگه حسابشون هنوز همونه نمی خواد برای من شماره حساب بفرستن :
محمد فلاح
اميد صادقوند
امين پناهي
کوشا شقاقي
پرویز بازگشا
چقدر شماره حساب سرم گیج رفت . یا همه تون برید حساب بانک صادرات باز کنید یا اینکه کارت شتاب بگیرید که دیگه برای دفعه بعدی این قدر دردسر نداشته باشه .
سلام پرنس جان :کی حالا پول می دن ؟
سلام من یک چند وقتی نبودم ( از پست 2 به بعد) میشه لیست بازیها و سازندشون (و در صورت امکان یک شات) ازشون بگذارین . نمیدونم همه بازی ها رو بچه های انجمن ساختن یا نه و یا کیا ساختن ! کلا شوت میزنم دیگه ...
![]()
لیست دوستانی که امروز مبلغ رو به حسابشون واریز کردم بقیه دوستان هم فردا به حسابشون واریز می شه.
آرش اسمعیلی
علیرضا صحاف
رضا عظیمی
محمد فلاح
امیر رضا سیستانه ای
کوشا شقاقی
اینجوری خیلی سخته. برای سری بعد حتما یک کارت شتاب تهیه کنید و گرنه از واریز خبری نیست
دوستان بعضی ها پرسیدند کی منتشر می شه . یعنی اینقدر من حرفام گنگه؟ تو پستهای قبلی گفتم که امروز هولوگراماش می رسه و منتشر می شه . انشالا.
دمت گرم ای هلو ای خوشگل ای بچه ها همه با هام(ما هم یه شعر یاد گرفتیم!)
مهدیار آقا آبرو کمون می خوام بیام درخونتتون :نمی خواد بیای:می خوام با هام رفاقتی با هم بزنیم فلافل ;
به این اسپم professioanl .بابا شادمون کردی.
قربونت پرویزجان شرمندمون کردی.
تا باشه از این شادیها باشه . اماده باش انشالا می خوایم بریم برای سری بعدی مجموعه
پادشاه خیابان ها 2 :ندای عدالت.....
(مگه می خوای ارشاد پدرمون دربیاره)
دستت خیلی مرسی پرنس جان
واقعا کارت بیسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)