تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 29 از 49 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه تا حالا نشده یه تیم بتونه تو نیوکمپ جلو بارسا وایسه ( حتی رئال ! ) البته تنها شانس آرسنال اینه که بتونه با یه گل سر و ته بازی رو هم بیاره که اینم با وجود اینکه پویول و پیکه نیستند دور از انتظار نیست ولی کار خیلی سختی دارن

به هر حال من امیدوارم آرسنال بتونه تلافی شکست پارسال مارو از بارسا بگیره

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این نتیجه شانس آرسنال کمه. اگه اینیستا هم بازی برگشت باشه که بارسلونا تازه قوی تر هم میشه.
    من بازیو کامل نگاه نکردم ولی خیلی بهتر که ندیدم. آخه کدوم آدم عاقلی تیری آنری رو دقیقه 77 میاره ولی به پدرو بی تجربه 90 دقیقه بازی میده. من واقعا از این کارای گواردیولا که به آنری رو روی نیمکت میذاره خیلی بدم میاد

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آخه تا حالا نشده یه تیم بتونه تو نیوکمپ جلو بارسا وایسه ( حتی رئال ! ) البته تنها شانس آرسنال اینه که بتونه با یه گل سر و ته بازی رو هم بیاره که اینم با وجود اینکه پویول و پیکه نیستند دور از انتظار نیست ولی کار خیلی سختی دارن

به هر حال من امیدوارم آرسنال بتونه تلافی شکست پارسال مارو از بارسا بگیره
    من میگم نمیشه فوتبال رو پیشبینی کرد
    مثلا خود من که طرفدار آرسنالم فکر اینو نمیکردم که آسنال بتونه 2 گل رو جبران کنه
    البته ته قلبم قرص بود چون آرسنال وقتی عقب میفته شروع میکنه به فشار آوردن
    بارسا هم هر 2 گلش رو از روی اشتباه 100 درصد مدافع و دروازه بان زد
    مدافع که چه عرض کنم گالاس که بیرون بود سونگ عقب تر بازی میکرد
    شما خودت لیست مصدومین رو نگاه کن آرشا و گالاس که نیمه اول بیرون رفتن
    ادواردو و فنپرسی که ماه هاست مصدومن
    روسیچکی نبود
    رمسی هم که اون بلای وحشتناک سرش اومد
    این روزها یه نفر داره خیلی خوب توی آرسنال کار میکنه که نصری هست
    البته فابرگاس هم بازیش قابل ستودنه

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ههه کجا بود اون مسی که کل دنیا همه چیشو میپرستیدن، ما که چیزی ندیدم ازش.

ولی انصافا تو نیمه اول بی برو برگرد بارسا سر تر بود و اگه آلمونیا نبود معلوم نبود چی میشد.
    دوتا گل بارسا هم رو اشتباه ورمائلن و پر کردن آفساید توسط سانگ زده شد.
    عجب تعویضی داشت رئیس، واقعا تئو عالی بود.
    فابی هم که دیگه حرفی واسه گفتن نزاشت، حالا باز بگید این فصل بعد میره، با اون پای مصدوم اونجوری بازی کرد واقعا اشکمو در آورد مطمعنن اگه مصدوم نمیشد آرسنال میتونست سومی رو هم بزنه، این آرسنال نصف آرسنال اصلی هم نبود، نیمه اول رو که معلوم بود کاملا تحت تاثیر اسم بارسان ولی نیمه دوم که رئیس تو رختکن یه حالی بهشون داد به خودشون اومدن، مخصوصا بعد از خوردن دوتا گل.

اینقدرم نگین نیوکمپ نیوکمپ، هیچی معلوم نیست، قبل از شما طرفدارای میلانو اینترو رئال هم از این چیزا زیاد میگفتن، همه چی تو همون بازی معلوم میشه.
    Last edited by VBYOFSKI; 01-04-2010 at 02:32.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید اینو میگم آرسنال چوب کارای خودشو میخوره چه دلیلی داره که اسطوره های باشگاه به تیمهای دیگه برن. الان مثلا فکر می کنید بازیکنانی مثل پویول و مسی و ژاوی و... بارسلونا میذاره به تیم دیگه ای برن. مطمئن باشید اکثر این بازیکنان تا آخر توی بارسا خواهند موند.
    تیری آنری رو آرسنال نباید می ذاشت بره. آنری خودش واقعا یه تیم بودش.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی دوستان من بازیو کامل ندیدم. از آنری خوب استقبال کردن یا نه؟
    Last edited by vahidgame; 01-04-2010 at 02:51.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ببخشید اینو میگم آرسنال چوب کارای خودشو میخوره چه دلیلی داره که اسطوره های باشگاه به تیمهای دیگه برن. الان مثلا فکر می کنید بازیکنانی مثل پویول و مسی و ژاوی و... بارسلونا میذاره به تیم دیگه ای برن. مطمئن باشید اکثر این بازیکنان تا آخر توی بارسا خواهند موند.
    تیری آنری رو آرسنال نباید می ذاشت بره. آنری خودش واقعا یه تیم بودش
    .

آرسنال اگه بازکن نمیفروخت اللن اینجا نبود که امشب بازیشو ببینیم و باید مثل خیلی از تمهای دیگه که با ساخت ورزشگاه جدید بدبخت شد تو لیگ دسته 2 3 تشویقش میکردیم. کسی هم از این تیم ناراضی نیست (من که نیستم) ما از مصدومیتها ناراضیم که معلوم نیست از کجا و چرا اینقدر زیادن.

آنری خودش خواست بره مگه کسی انداختش بیرون، ونگر کسی نیست که به زور بازیکن رو نگه داره. هنوز مصاحبه های آنری یادمه:
    من به اونجا میرم به خاطره ورزشگاهشون به خاطره تاریخشون به خاطره سبک بازیشون. به هیچ وجه نمیتونی خشم و ناراحتیه منو وقتی این جمله هارو از آنری وینوشتم درک کنی، من این بازیکن رو هیچ وقت اسطوره نمیدونم، هیچ وقت اسطوره یعنی برگکمپ اسطوره یعنی تونی آدامز (Mr. Arsenal) نه کسی که باشگاهش رو به خاطره یه پیت حلبیه جام قهرمانان فروخت. من منکره زحمت و بازیهای استثناییش نمیشم ولی دیگه اون علاقه به آنری پیشه خیلی از هوادارای آرسنال مرد. (اینم بگم من خودم یه جورایی میشه گفت یه خاطره آنری آرسنالی شدم ولی آرسنال برام از هرکسی مهمتره حال چه آنری باشه چه بازیکن دیگه)

اینم یکی دیگه از مصاحبه های آنری: کاری که ونگر برای آرسنال میکنه بالای 30 سالگیه من جواب میده و من نمیتونم تا اون موقع صبر کنم. هه .......

راستی دوستان من بازیو کامل ندیدم. از آنری خوب استقبال کردن یا نه؟
    آره استقبال خیلی خوبی شد. از صداسیما ملی (بخوانید میلی) چیزی معلوم نبود ولی کسایی که از ماهواره دیدن میگفتن فوق العاده بود، همه سرپا بودن و تشویق میکردن اسم تیری رو هم جوری تو بلندگو اعلام کردن که انگار هنوز بازیکن آرسناله. خلی از طرفدارا از جمله خوده من هم تو خونه آنری تشویق میکردن.
    Last edited by VBYOFSKI; 01-04-2010 at 03:14.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ویرایش شد.
    اشتباه اومد.
    Last edited by VBYOFSKI; 01-04-2010 at 03:18.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ویرایش شد.
    اشباهی اومد
    Last edited by VBYOFSKI; 01-04-2010 at 02:55.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

بازی بسیار زیبایی بود ... انصافا هر دو تیم خوب بازی کردند. با اینکه آرسنال به خصوص توی نیمه اول زورش به حمله کردن نمی رسید ولی همیشه سعیش رو می کرد و نهایتا هم جواب همین تلاشش رو دید. آفرین آرسنال !

به نظر من نتیجه عادلانه نبود، چه از نظر زمان مالیکیت توپ، چه موقعیت مالکیت توپ، چه تعداد پاس، چه تعداد شوت به سمت دروازه، ... همه برتری مطلق بارسلونا در بازی رو نشون می دادند، ولی نهایتا نتیجه مساوی شد! (پیش میاد..!)

من میگم نمیشه فوتبال رو پیشبینی کرد
    مثلا خود من که طرفدار آرسنالم فکر اینو نمیکردم که آسنال بتونه 2 گل رو جبران کنه
    البته ته قلبم قرص بود چون آرسنال وقتی عقب میفته شروع میکنه به فشار آوردن
    بارسا هم هر 2 گلش رو از روی اشتباه 100 درصد مدافع و دروازه بان زد
    مدافع که چه عرض کنم گالاس که بیرون بود سونگ عقب تر بازی میکرد
    شما خودت لیست مصدومین رو نگاه کن آرشا و گالاس که نیمه اول بیرون رفتن
    ادواردو و فنپرسی که ماه هاست مصدومن
    روسیچکی نبود
    رمسی هم که اون بلای وحشتناک سرش اومد
    این روزها یه نفر داره خیلی خوب توی آرسنال کار میکنه که نصری هست
    البته فابرگاس هم بازیش قابل ستودنه
    فوتبال غیر قابل پیشبینیه ... ولی با نتیجه ای که پیش اومد حتی با وجود این دو گل آخر آرسنال باز هم شانس بارسلونا برای صعود به نسبت بیشتره .

آرسنال بدشانسی آورد به خاطر مصدوم ها، به خصوص گالاس که هم خط میانی و هم خط دفاع آرسنال به هم ریخت. کلا امسال آرسنال مصدوم های زیادی داشت که البته معمولا تعداد مصدوم های زیاد نشون دهنده ضعف تیم بدنسازی باشگاه هم هست.

ههه کجا بود اون مسی که کل دنیا همه چیشو میپرستیدن، ما که چیزی ندیدم ازش.

ولی انصافا تو نیمه اول بی برو برگرد بارسا سر تر بود و اگه آلمونیا نبود معلوم نبود چی میشد.
    دوتا گل بارسا هم رو اشتباه ورمائلن و پر کردن آفساید توسط سانگ زده شد.
    عجب تعویضی داشت رئیس، واقعا تئو عالی بود.
    فابی هم که دیگه حرفی واسه گفتن نزاشت، حالا باز بگید این فصل بعد میره، با اون پای مصدوم اونجوری بازی کرد واقعا اشکمو در آورد مطمعنن اگه مصدوم نمیشد آرسنال میتونست سومی رو هم بزنه، این آرسنال نصف آرسنال اصلی هم نبود، نیمه اول رو که معلوم بود کاملا تحت تاثیر اسم بارسان ولی نیمه دوم که رئیس تو رختکن یه حالی بهشون داد به خودشون اومدن، مخصوصا بعد از خوردن دوتا گل.

اینقدرم نگین نیوکمپ نیوکمپ، هیچی معلوم نیست، قبل از شما طرفدارای میلانو اینترو رئال هم از این چیزا زیاد میگفتن، همه چی تو همون بازی معلوم میشه.
    در مورد مسی،
    با اینکه مسی بهترین بازی ممکن خودش رو بازی نکرد، ولی باز هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین بازیکن زمین بود! از نظر آمار بازی هم مسی 85 درصد پاس صحیح داد که برای یک هافبک تهاجمی که اکثر پاسهاش رو توی یک سوم دفاعی حریف میده این آمار خیره کننده است! مسی 5 شوت به دروازه داشت که 4 تاش در چهارچوب بود، کل تیم آرسنال روی هم 6 شوت داشتند که 3 تاش در چهارچوب بود. شاید مسی این بازی اون اسطوره همیشگی نبود ولی باز هم نشون داد چرا بدون شک و تردید بهترین بازیکن دنیاست.

فابرگاس خیلی خوب بازی کرد، اگه فابرگاس این بازی توی زمین نبود آرسنال خیلی راحت این بازی رو می باخت ... فابرگاس دقیقا یک بازیکن بارسایی هست و مطمئنم بزودی برمی گرده به جای اصلیش ... در کل امیدوارم مصدومیتش جزئی باشه و بزودی برگرده به بازیها . اگه شایعه شکستن پاش جدی باشه که تا آخر فصل و شاید جام جهانی رو هم از دست می ده .

ونگر با آوردن والکات رسیک بزرگی کرد، که البته نتیجه داد. ولی از این رسیک ها نمی تونه توی نیوکمپ هم بکنه به خصوص وقتی فابرگاس هم نیست. نظر من اینه که آرسنال نهایتا بازی خوبی رو توی نیوکمپ انجام میده و آبرومندانه حذف میشه.

بارسلونا با نداشتن پویول و پیکه توی بازی برگشت کارش سخت تر شده ... ولی خبر خوب برای بارسلونا اینه که اریک آبیدال بعد از حدود دو ماه مصدومیت این هفته به میادین برمی گرده (حتی برای بازی با آرسنال هم آماده بود، ولی پپ ترجیح داد مکسول رو که این مدت مرتب بازی کرده توی ترکیب بگذاره) . احتمالا بازی با آتلتیک خط دفاع رو [ پویول ؛ پیکه ، مارکز (میلیتو) ؛ آبیدال (مکسول) ] می بینیم و در بازی برگشت با آرسنال هم [ آلوز ؛ مارکز (آبیدال، توره) ، میلیتو ؛ مکسول (آبیدال) ] و نهایتا برای بازی با رئال هم همون چهار نفر اصلی خط دفاع . البته باید دید پپ چه می کنه!

آرسنال هم ویلیام گالاس رو بدون شک برای بازی برگشت و احتمالا تا آخر فصل در اختیار نداره. کلا این مصدومیت ها نزدیک جام جهانی واقعا ضد حاله هم برای بازیکن ها هم برای طرفدارها.

در کل باید صبر کرد و دید.

با این نتیجه شانس آرسنال کمه. اگه اینیستا هم بازی برگشت باشه که بارسلونا تازه قوی تر هم میشه.
    من بازیو کامل نگاه نکردم ولی خیلی بهتر که ندیدم. آخه کدوم آدم عاقلی تیری آنری رو دقیقه 77 میاره ولی به پدرو بی تجربه 90 دقیقه بازی میده. من واقعا از این کارای گواردیولا که به آنری رو روی نیمکت میذاره خیلی بدم میاد

جای اینیستا خالی بود، کیتا اصلا در حد و اندازه های اینیستا نیست. با اینکه بازیکن متوسطیه ولی فقط در حد همون متوسط و پر کردن یک جا در زمینه و نه بیشتر ! با این وضع دفاع آرسنال اگه اینیستا توی زمین بود بدون شک نتیجه چیز دیگه ای می شد!

در مورد بازی ندادن آنری، به نظر من کار منطقی ای بود. کافیه به بازیهای بارسا یک نگاه بندازید:

بارسلونا از هفته 26 ام (14 مارچ) در همه هفته ها بدون استثنا دو بازی انجام داده و این روال تا هفته 33 (18 آوریل) ادامه داره ... اگه بارسا به دور بعد صعود کنه این روال عملا تا هفته 37 ام (9 می) ادامه پیدا می کنه. فشرده سازی بازیهای لیگ های اروپایی امسال به خاطر جام جهانی است. انگلیسی ها از این نظر برنامه ریزی بهتری داشتند و فشردگی بازیهاشون رو در طول فصل پخش کردن تا توی این مقطع فشار شدیدی رو حس نکنند.

این یعنی بارسلونا با فرض اینکه به نیم نهایی جام باشگاه ها برسه، از حدود دو هفته پیش تا پایان این فصل باید در مدت 55 روز 17 بازی انجام بده (میانگین در هر 3.2 روز یک بازی) ... این کاملا منطقیه پپ به بازیکن های تیم به خصوص بازیکن های کلیدی تر (مسی، ژاوی، اینیستا، زلاتان) و بازیکن های مسن تر (آنری، پویول) مرتب استراحت بده تا بتونن فرمشون رو برای بازیهای حساس تر حفظ کنند. بازیهای بارسلونا رو دیده باشید تیم تماما سیستم چرخشی داره از دفاع تا حمله . اگه بارسلونا بتونه با بازیکن هایی مثل Pedro, Bojan, Jeffren, Keita هم نتیجه لازم رو بگیره بهتر از اینه که با تمام قدرت توی هر بازیها نتیجه فوق العاده بگیره و نهایتا یک بازی حساس رو از دست بده. توی این موقع فصل نتیجه گرفتن مهمتره نسبت به بهترین بازی رو انجام دادن !

چهار روز بعد از بازی برگشت با آرسنال، بازی با رئال هست که سرنوشت لیگ رو رقم می زنه. پپ باید به همه اینها فکر کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •