از داشتن که زیاد هستند این چنین مجموعه هایی. اما من تا حالا امتحان نکردم و نخواهم کرد. من بهش اعتقاد ندارم که شما شب بخوابی صبح بیدار شی ببینی زبان بلدی. به نظر من همش الکی هست. اگر واقعا می خواهید زبان یاد بگیرید باید تلاش کنید.
از داشتن که زیاد هستند این چنین مجموعه هایی. اما من تا حالا امتحان نکردم و نخواهم کرد. من بهش اعتقاد ندارم که شما شب بخوابی صبح بیدار شی ببینی زبان بلدی. به نظر من همش الکی هست. اگر واقعا می خواهید زبان یاد بگیرید باید تلاش کنید.
سلام و خسته نباشید
آیا برای یادگیری زبان شما نرم افزار رو پیشنهاد میکنید؟؟
میشه یک نرم افزار حال خیلی عالی رو جایگزین کلاس کرد؟؟
من راستش کلاس ثبت نام کردم ولی سطحش خیلی خیلی پایینه
به عبارتی خب من قبلا زبان رو خودآموزی خوندم تا به الان
و من یه فیلم باز حرفه ای هستم
ولی برای کلاس من رو در سطح های خیلی پایین ثبت نام میکنند
و اونجا سر کلاس میرم خیلی خسته میشم و اصلا حوصله تحملش رو ندارم
میشه آیا نرم افزاری باشه که جایگزین کلاس درس بشه؟؟
سلام
نرم افزار زیاد هست ولی اینکه جایگزین کلاس بشه اصلا من توصیه نمی کنم.
ولی در کنار کلاس می تونید Rosetta Stone رو کار کنید باهاش خیلی نرم افزار عالی هست. در ضمن می تونید با مدیریت آموزشگاه صحبت کنید سطحتون رو ببره بالاتر یا اگر سطح تدریس آموزشگاه پایین هست آموزشگاه تون رو عوض کنید
خیلی ممنون
مزیت کلاس چیه نسبت به نرم افزار؟؟
فقط تمرین؟؟
خب کلاس نمیدونم
حال اگر من واقعا وقت بذارم و تلاش کنم ایا میشه با یه نرم افزار کامل به نتیجه دلخواه برسم؟
من زبان رو در حد مکالمه و درک مطلب میخوام
یعنی الان چطور فارسی صحبت میکنم و فیلم های اموزشی فارسی رو گوش میدم؟
من برای اموزش نرم افزار های جلوه های ویژه نیاز به فهمیدن دارم
نمیخوام تافل
یا مترجمی
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
خواهش می کنم
ببینید کلاس خوبی که داره اینه که شما صحبت می کنی تو کلاس. با نرم افزار Rosetta Stone هم می تونی صحبت کنی ولی اون یک جمله های مشخص شده رو میگه شما هم باید تکرار کنید ولی تو کلاس شما مجبور میشی که جمله های جدید بسازی یعنی در لحظه باید فکر کنی و جمله بسازی و همین باعث میشه که حرف زدن انگلیسی یاد بگیرید و کمک زیادی به Fluency می کنه. برای Listening باز دست آدم باز تره که خودش تمرین کنه چون تقریبا همش به تمرین و شنیدن انگلیسی بر می گرده.
شما ( منظورم کلی هست ) برای مکالمه یاد گرفتن باید مکالمه کنید وگرنه حتی هزار تا کتاب مربوط به مکالمه هم بخونید ولی یک جمله جدید نسازید بهتون قول میدم که حتی ابتدایی ترین جمله ها رو هم نمی تونید بسازید و حرف بزنید
سلام .
من میخواهم زبان را برای خواندن و نوشتن یاد بگیرم.
شما چه کتاب هایی را پیشنهاد میکنید؟؟؟
(من کلاس زبان هم میروم)
ممنون../
سلام
دوست عزیز شما چه سطحی هستید ؟ تا سطح تون رو نگید نمی تونیم کتابی بهتون معرفی کنیم.
سطحی که درس می خونید تو آموزشگاه سطحی که خودتون فکر می کنید هستید و از همه مهمتر سطح Reading و Writing تون چون نمیشه گفت کسی که داره به فرض Advanced می خونه، همه مهارت ها رو هم در سطح Advanced هست.
موفق باشید
Last edited by Mr.Pooya; 11-06-2014 at 22:58.
سلام.اگه میشه در مورد کتاب interchange توضیح بدهید و بگویید بیشتر چه مهارتی را یاد میدهد؟
Last edited by mhk.khm; 23-06-2014 at 15:43.
سلام
Interchange کتاب خیلی خوبیه و جامع هست یعنی ۴ مهارت رو آموزش میده و میشه گفت همه بخش هاش رو خیلی خوب آموزش میده. بخش رایتینگ رو زیاد روش تاکید نداره و اگر در کلاس می خونید این کتاب رو باید معلم تون رایتینگ درس بده بهتون ولی در کل کتاب خوبی هست Interchange و سطح های بالاترش Passage.
موفق باشید
اینم یه مقاله خوب در مورد آموزش زبان انگلیسی
زبان انگلیسی و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به درد می خورد؟؟
زبان انگلیسی مهمترین زبان دنیا در زمینههای سیاسی، اقتصادی، نظامی، صنعتی، فرهنگی و علمی در روابط بینالملل به شمار میآید , بنابر این یادگیری آن برای موفقیت ضروری است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا هیچ فکر کردهاید که دسترسی به اطلاعاتی که دیگران از آن بیبهرهاند، چقدر میتواند جالب باشد؟ یا صحبت کردن با افراد جالبی که دیگران نمیتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند؟ یا تحت تأثیر قرار دادن اطرافیانتان هر موقع که دهانتان را باز میکنید؟ و یا پشت سر گذاشتن دیگران با جهشهای بزرگی که در شغلتان برمیدارید؟
شما به چه چيزي علاقمند هستيد؟ علوم؟ موسيقي؟ کامپيوتـر؟ سلامتي؟ تجـارت؟ ورزش؟ رسانههـاي امروز – از قبيـل اينترنت، تلويزيون و مطبوعـات – دسترسي تقريباً نامحدودي را به اطلاعات پيرامون موضوعات مورد علاقهتان فراهم کرده است. فراموش نکنيد که ما در عصر اطلاعات زندگي ميکنيم
تنها يک مشکل وجود دارد: بيشتر اين اطلاعات به زبان انگليسي است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1بيشتر صفحات وب. بيش از يک ميليارد (1.000.000.000) صفحه اطلاعات در اينترنت وجود دارد! اين شگفتانگيز است که تنها با ياد گرفتن يک زبان، به خيل عظيمي از اطلاعات در پهنه اينترنت دسترسي پيدا ميکنيد.
2کتابها – در هر موضوعي، از سرتاسر جهان. شما ميتوانيد کتابهايي با نويسندگان آمريکايي يا بريتانيايي بخوانيد، و نيز کتابهاي ترجمه شده از زبانهاي ديگر. به هر موضوعي که علاقمند باشيد، ميتوانيد چيزي به انگليسي درباره آن پيدا کنيد.
3مطبوعات. فقط مجلهها و روزنامههاي انگليسي زبان هستند که به راحتي در هر کجاي جهان يافت ميشوند. شما براي پيدا کردن مجلههايي مانند تايم يا نيوزويک مجبور نيستيد خيلي وقت صرف کنيد.
4علوم. زبان انگليسي کليـد دنيـاي علم و فنآوري است. حـدود 95% مقـالات علمي منتشر شده، به زبان انگليسي است کـه تنها حدود 50% از آنها مربوط بـه کشورهاي انگليسيزبان (مانند آمريکا و انگلستان) ميباشد.
5گزارشات خبري. شبکههاي تلويزيوني بينالمللي از جمله BBC و CNN را در نظر بگيريد. آنها خبرها را بسيار سريعتر و حرفهايتر منتشر ميکنند. در هر کجاي دنيا شما ميتوانيد به آنها دسترسي داشته باشيد.
اگر شما بتوانید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کنید، قادر خواهید بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
****با مردمان سراسر جهان ارتباط برقرار کنید. مثلاً میتوانید عقاید و نظراتتان را در گروههای تبادل نظر اینترنتی بیان کنید. به افراد مورد علاقهتان ایمیل ارسال کنید و درباره زندگی و فرهنگشان اطلاعات کسب کنید.
****راحتتر سفر کنید. به هر کجا که سفر میکنید میتوانید با دیگران ارتباط برقرار کنید – انگلیسی در بیش از ۱۰۰کشور جهان مورد استفاده قرار میگیرد. میتوانید آدرس بپرسید، با افراد مکالمه کنید، یا… کمک بخواهید. کسی چه میداند، شاید روزی زبان انگلیسی جان شما را نجات دهد
****موقعیت و مهارت شغلی خودتان را افزایش دهید چرا که خیلی منابع اموزش ناب به زبان انگلیسی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)