مال مارو کرده یک چهارم![]()
مال مارو کرده یک چهارم![]()
من خودم زنگ زدم و شاكي شدم
گفتم آقا پول اكانت شبانه راپيد شيرم داره تلف ميشه
البته طرف خيلي خوش برخورد بود ولي در عين حال قبول كردو گفت اين مشكل از قبل از عيد بوده و متاسفانه تا چند وقت ديگه هم ادامه داره
دوستان فعلا از خريد راپيد شير و اينجور چيزا منصرف شن
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
من خودم زنگ زدم و شاكي شدم
گفتم آقا پول اكانت شبانه راپيد شيرم داره تلف ميشه
البته طرف خيلي خوش برخورد بود ولي در عين حال قبول كردو گفت اين مشكل از قبل از عيد بوده و متاسفانه تا چند وقت ديگه هم ادامه داره
دوستان فعلا از خريد راپيد شير و اينجور چيزا منصرف شن
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
دوستان در حد سرعت شبانه قديم صبانت اگر سرويسي در مشهد سراغ دارن معرفي كنن
تا بريم براي مذاكره
منظورم سرعتي در حدود 230 كيلو بايت در ثانيه است كه يك زماني باهش حال ميكرديم ولي الان خاطراتش تو يادمونه
آره شبانه افتضاح شده من که ماه دیگه احتمال زیاد داره برم رو شاتل
دوستان خبر خوب ... دوباره سرعتا رفت روی 70-80 بعضی وقتا هم بین 20-45 و اینا ... باز بهتر شده
من قبلا صبا داشتم . الان پارس آنلاین هستم . سرعت دانلود شبانه برای لینک مستقیم حدود 210 هستش .
چه سرویسی می گیری؟ هزینش چقدره؟
من الان 15 گیگ 3 ماه صبا می گیرم 54 تومن
دوستان من سرویس 128 صبا دارم
Downstream Rate: 1016 kbps هست اما سرعت دانلود روی 60 تا 70 هست
در حالی که باید بالای 100kbps باشه
مشکل چیه؟
سلام
دوستان من میخوام زنگ بزنم صبانت سرویس 3 ماهه 128 بگیرم . نمی خوام هزینه اضافی بدم بیان بعد از نصب واسم تنظیم کنن . تنظیماتش رو خودم می تونم انجام بدم ؟ چطوریه ؟ لینک اموزش کامل ندارین بدین ؟
مودم micronet sp3362 دارم ، تو سی دی که همراهش هست یه فایل پی دی اف اموزش داره که خیلی خوب توضیح داده ، کارایی که گفته انجام بدم کافیه یا باید اطلاعات دیگه ای از صبانت بگیرم ؟
اگه راهنمای مودم را بخونی که حله . خودت میتونی ( دوسه تا عدد باید وارد کنی و چند جا را تیک بزنی )
البته من مودم شما را ندارم . اما اگه توی تاپیک زیر مطرح کنی دوستان جواب میدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همونجایی که خریدم خودش واسم رایگان تنظیم کرد.
احتمالا به شما هم یه حالی بدن و مجانی تنظیمش کنن.
البته اینا اول مجانی تنظیم میکنن و تو خوشحال می شی ولی بعد که چند وقت از سرویسشون استفاده می کنی سرعت کم اون ناراحتت میکنه.
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)