سلام به تمامي دوستاي گلم . وقت همگي بخير و شادي. اومدم فقط يه تشكر بكنم از دوست گلمون كه زحمت آپلود اين نرم افزار ارزشمند رو كشيدند. يك دنيا تشكر فقط همين.
پيروز و بهروز باشيد.
سلام به تمامي دوستاي گلم . وقت همگي بخير و شادي. اومدم فقط يه تشكر بكنم از دوست گلمون كه زحمت آپلود اين نرم افزار ارزشمند رو كشيدند. يك دنيا تشكر فقط همين.
پيروز و بهروز باشيد.
با سلام
من نیز از دوست عزیز br0991بخاطرارائه این برنامه وهمچنین ازmajjiddبرای کرک برنامه تشکر می کنم
با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان
من هم به سهم خودم از همت و حوصله مثال زدني دوست عزيزمان تشكر مي كنم. هرچند دير اما شروع به گرفتن فايلها كردم. اميدوارم تا پايان مشكلي پيش نيايد
سلام
من نتونستم فایل 188 رو دانلود کنم
لطفا چکش کنید
مینویسه Deleted by uploader
چک کرد عزیز ، هیچ مشکلی ندارهنوشته شده توسط sepehr180
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی حامدجان
دانلودش کردم
مثل اینکه اون موقع رپید قاط زده بود!
راستی دانلود کل قسمتها هم تموم شد
برنامه رو نصب کردم کرک هم بدون هیچ مشکلی کار کرد
دستت درد نکنه و خسته نباشی
سلام دوستان
نرم افزار USDownloader که گذاشتین واسه باز شدن پسورد می خواد. لطفا زحمتشو بکشین.
مرسی
آرش
دوست عزيز br0991 واقعا به خاطر زحماتت سپاسگزارم ولي آيا امكان دارد كه اكنون كه فايلها بروي اينترنت قرار گرفته يكي از دوستان حداقل زحمت بكشد وحجم آنها را بيشتر بكند مثلا حداقل هر فايلي 5 مگ باشد تا ما مجبور باشيم 80 بار دانلود بكنيم نه 400 بار من تا فايل شماره 50 را داونلود كردم وكارت اينترنتم تمام شد بعد حساب كردم اگر نرم افزار را خريده بودم ارزانتر برايم تمام مي شد
مي داني يكي از دلايل طول كشيدن داونلود مراحل چندگانه عبور از رپيد شير وورود پسورد به آن وچه وچه... اگر حجم فايلها بيشتر باشد حداقل اين مراحل كمتر تكرار مي شود
مي دانم كه شايد برايت مقدور نيست ولي درهر حال متشكرم
ضمنا دوستان اين نرم افزار بدون فايلهاي صوتي چند صد مگابايش هم كار مي كند اي كاش اين فايلها را جداگانه آپلود مي كرديد چونكه اين فايلها در ورژن 3.8 آن هم موجود است وما مي توانستيم از آنجا كپي كنيم يا حداقل جداگانه داونلود كنيم ونصب كنيم
اگه حجمش رو 1.5 مگا بایت کردم چند دلیل داشته:نوشته شده توسط mahramasrar2
1- چون به راحتی می شه همش رو تو برنامه uds دانلود کرد و رپید شیر هم تو دانلود کردن فایلها گیر نمی ده و لی اگه حجم فایل هارو 5 مگا بایت کنم اون موقع وقتی یکیش رو دانلود می کنی rapidshare نمی زاره فایل بعدی رو تا 50 دقیقه بعدش دانلود کنی
2- چون اگه دایال آپ داشته باشی وبخواهی 1.5 مگا رو دانود کنی ، سریع دانلود می شه ولی اگه 5 مگا بایت کنم اون موقع اگه مثلا 4 مگا از 5 مگا رو دانلود کرده باشی و یه دفعه دیسکانکت بشی خداییش خیلی ضد حاله
Last edited by br0991; 29-05-2006 at 15:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)