سلام
برای نصب بایوس باید شرایطی داشت؟
یا فرقی نمیکنه چه مشکل داشته باشی چه نه باید نصب کنی؟
سلام
برای نصب بایوس باید شرایطی داشت؟
یا فرقی نمیکنه چه مشکل داشته باشی چه نه باید نصب کنی؟
آپ دیت منظورتونه؛ نه شرایط نمیخواد. حداقل همه افرادی که اینجان فقط محظ اطمینان آپ دیت کردن که احیانا مشکلی پیش نیاد؛ نه اینکه مشکل داشتن با این سری لپ تاپ...
یه سوال داشتم
من میخوام لپ تاپ F 12HFX بگیرم میخواستم نظرتون رو در موردش بدونم ؟ ایای پیشنهاد بهتری هم موجوده؟
و نکته خیلی مهم اینکه موقع خرید باید به چه نکاتی دقت کنم؟ (لطفا هر نکته ای که به فکرتون میرسه رو بگید)
چه گارانتی رو پیشناد میدید؟؟ و اینکه بعضی از فروشنده ها میگن خودمون گارانتیش هستیم یعنی چی؟
با تشکر
مدل خوب و جدیدی هست و حتما وقتی خودتون این مدل رو انتخاب کردید،به نیازهاتون میخورده دیگه!
برای خرید هم از نمایندگی معتبر بخرید و حتما با یه گارانتی معتبر!و اینکه دستگاه رو جلو خودتون برچسب جعبه رو باز کنه،مشخصات لپ تاپ رو هم چک کنید که درست باشه،میگن وایرلس رو هم باید چک کرد،ولی من چون نیاز نداشتم چک نکردم!!کارت گارانتی رو هم سریالش رو با دستگاه تطبیق بدید،محتویات جعبه رو چک کنید،و از همه مهمتر شارژر رو امتحان کنید!
دیگه فکر کنم بیشتر از اینا بخواین تو مغازه فروشنده بمونید،طرف با بیل میوفته دنبالتون!!
گارانتییش هم خودمونیم،یعنی گارانتی نداره!!
latitude بخاطر محکمیش معمولا گرونه
همه کسایی که F115 دارن هاردشون سوخته ؟؟؟
اگه این طوریه بریم سراع یه مدل دیگه
بد سکتور شدن هارد تو این مدل شایع هست،که با گارانتی راحت هارد رو عوض میکنن!چون گارانتی ها هیچی حالشون نمی شه!
بعدش این همه مدل جدید،سری F12 هم که اومده!!!
آیا واقعا اینطوریه؟؟منم میخام بخرم اگه خوب نیستو ایرادی داره(f115fm( تورو خدا بگید.خریدش الن معقول هست یا نه؟؟
لطفنم اساتید f115 رو با f12مقایسه کنن .خرید کدوم بهتره؟مثلا با f12hfx مقایسه کنید؟
من یه لپتاپ میخام تو مایه ی همین کانفیگا فقط میخام full hd هم باشه ودوروبرای قیمت1500. میشه راهنمایی بفرمایید؟؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
پیشاپیش تشکر فراوان![]()
مشخصات F12 رو کسی داره ؟
می خواستم تفاوت f12gfx و f12kfx رو بدونم و اینکه کدومشون بهترن و در اکثر سایتا قیمت f12kfx کمی بیشتر و فکر کنم اونم به خاطر اینه که بک لایت مانیتور f12gfx , دارای LCD می باشد و برای f12kfx , دارای LED است و در بقیه موارد گویا که مثل هم اند و قیمتشونم حدود 1800 تا 1900 هستش .
از طرفی می خواستم نظرتونو در مورد لپ تاب f12xhx بدونم که cpuش corei7-840 هست و رمش 8 و هاردش 640, دارای 5400 دور و ویندوزش 7 ultimate هست و دارای تکنولوژی transfer jet می باشد و فکر کنم حدود قیمتش 2.5 باشه ( اصلا خبر ندارم تو ایران گیر میاد یا نه ؟ )
لپ تاپ دیگه مد نظرم هم f127hg هست که اونم حدود 2 تومن قیمتشه و حتما ازش مطلعید و فرقشم با 3 مدل بالا اینه که اون 3 تا آمریکایی اند و این چینی .
راستش رو بخواهید بین این 4 تا مدل خیلی شک دارم که کدومشو بخرم .
اصلا f12xhx تو ایران موجود هست و واقعا می ارزه این مبلغ را گرانتر بابتش بپردازم .
اگه که شما هم اطلاعات دقیق تر و کامل تری دارید دریغ نکنید لطفا ...
( پیشاپیش تشکر )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)