تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 228 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

داره خودمونی میشه anjel1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خوب سایت
    من مدت خیلی زیادی بود که به دلیل یک عمل جراحی و همچنین مشغله کاری فرصت نکرده بودم به این تاپیک سر بزنم.

می بینم که دوستان خوب و مودبی مثل anjel1985 , feizol 'گرامی همچنان بدون منطق و با رفتاری کاملاً غیر حرفه ای و با ادبیاتی که در شأن یک ایرانی نیست سعی در خراب کردن وجهه دیگران دارند.

از روز اول هم گفته بودم که من وکیل مدافع پیشگامان نیستم .

جناب anjel1985 عزیز شما که هنوز نمیدونی سرعت دانلود 512 باید چقدر باشه ، و اصلاً با چه فرمولی محاسبه میشه سعی نکن برای با اطلاع جلوه دادن خودتون ، دیگران رو تخریب کنی. لطفاً قبل از اینکه سعی کنی دیگران رو خراب کنی تا خودت رو موجه نشون بدی سعی کن کمی اطلاعاتت رو بالا ببری .

در جواب اون دوستمون که سئوال کرده بودن باید عرض کنم که سرعت اینترنت با کیلو بیت مشخص میشه ( با حروف کوچک مثل kb/s ) مثلا میگن 512kbp/s و سرعت دانلود با کیلو بایت مشخص میشه لطفاً توجه کنید " کیلو بیت و کیلو بایت " که با حروف بزرگ انگلیسی مشخص میشه مثل KB/s
    از اونجائی که هر 8 بیت مساوی با یک بایت میشه
    8bit = 1byte
    پس برای اینکه سرعت دانلود رو مشخص کنید باید سرعت اینترنت رو تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی دانلودتون رو تو بهترین و ایده آل ترین شرایط مشخص کنید :
    توجه کنید که عرض کردم بهترین شرایط . چون سرعت اینترنت بستگی به عوامل زیادی مثل نویز روی خط ، عدم استفاده از فیلتر شکن و vpn، عدم استفاده از دوشاخه های ضد برق و بعضی از تلفنهای بی سیم بر روی خط adsl، فاصله مودم شما تا مرکز مخابرات، فرسودگی خطوط تلفنی و ده ها عامل دیگه داره که باعث میشه کیفیت و سرعت مطلوب رو نداشته باشه و کندی سرعت رو به همراه داره.
    سرعت دانلود رو میتونید طبق لیست پائین محاسبه کنید :

128kb/s ÷ 8 = 16KB/s
    256 kb/s ÷ 8 = 32 KB/s
    512 kb/s ÷ 8 = 64 KB/s
    1024 kb/s ÷ 8 = 128 KB/s
    2048 kb/s ÷ 8 = 256 KB/s

به زبان ساده تر یعنی اینکه با یک خط adsl با سرعت ( کیلو بیت ) 512kb/s شما میتونید حداکثر(کیلو بایت )64KB دانلود داشته باشید .
    اگر سرعت شما بیشتر از این بود بدونید که شرکت ارائه دهنده اینترنت شما به دلیل داشتن پهنای باند آزاد ، پهنای باند بیشتری رو برای شما بسته . که البته این رو هم عرض کنم که غیر قانونیه چون طبق قانون هیچ مشترک خانگی نمیتونه بیشتر از سرعت 128 داشته باشه که بعضی از شرکتها این قانون رو اعمال نمیکنند چون معتقدند که این یک قانون غیر عادلانه است.

جناب خیلی مودب من نگقتم که سرعت دانلود 512 باید 120 باشه، من گفتم اگه 120 باشه، چون خودم هم میدونم که سرعت 512 باید حدود 64 باشه ولی تو پیشگامان اینجوری نیست

فعلا که همه ی سرعت های شبانه چه 1 مگ چه 512 چه بقیه 30 کیلو بیشتر نیست برای اطمینان میتونین از پشتیبانی خیلی مودب پیشگامان هم بپرسید که همینو بهتون میگن

از روز اول هم گفته بودم که من وکیل مدافع پیشگامان نیستم .
    اینو لازم نیست که من بگم که شما از پیشگامان طرفداری میکنید یا نه از جواب های خنده دارتون معلومه

2. 2 کاربر از anjel1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا که همه ی سرعت های شبانه چه 1 مگ چه 512 چه بقیه 30 کیلو بیشتر نیست برای اطمینان میتونین از پشتیبانی خیلی مودب پیشگامان هم بپرسید که همینو بهتون میگن

درسته سرعت منم شبانه 30 هستش ، هر کاری هم کردم بالا برو نیستش

4. 2 کاربر از راحت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته سرعت منم شبانه 30 هستش ، هر کاری هم کردم بالا برو نیستش
    وقتی که سرعت دانلود رو دقیقا سر ساعت 1 رو 30 میبندن و سر ساعت 7 برمیگرده به حالت نرمال خودش، ما که دیگه کاری نمیتونیم بکنیم
    دارم دنبال یه شرکت خوب میگردم برم از این شرکت مذخرف، با اون پشتیبانی بی تربیتش

6. 2 کاربر از anjel1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تلاش بیخود نکن، بقیه وضعشون بدتر نباشه بهتر نیست. مثلا 4-5 تا از دوستای من شاتل استفاده میکنند که روزانه هم داغونه چه برسه به شبانه
    تو مملکتی که مسئولین اینترنتش معتقدند سرعت 128 از سر ملت زیاده ، انتظار بهتر از این نمیره.
    Last edited by راحت; 22-02-2012 at 06:52.

داره خودمونی میشه yasin 1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

وقتی که سرعت دانلود رو دقیقا سر ساعت 1 رو 30 میبندن و سر ساعت 7 برمیگرده به حالت نرمال خودش، ما که دیگه کاری نمیتونیم بکنیم
    من 512 دیده بان نت کرمان که نماینده پیشگامان هستش رو دارم سرعت شبانه ما هم که حداکثر 30 ی مثه اینکه این افت سرعت اختصاصیه پیشگامانه جالبه اینه با چیز پی ان سرعت به 60 تا 80 برمیگرده

9. این کاربر از yasin 1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کدوم سرویس شبانه پیشگامان شبانه تا سرعت 200 دانلود میکنه؟

البته جواب بنده خداها و کارمندان شرکت رو نمیخوام

11. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه thacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

هیچ کدوم ...

فقط هر دو سه ماه ، یه هفته با هر سرویسی که داشته باشی ممکنه سرعتت بره بالای 200... واسه من ماه پیش تا 350 هم رفت ... اما حیف که فقط دو سه روز اینجوری بود ...

13. 3 کاربر از thacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=thacker;6860825]هیچ کدوم ...

فقط هر دو سه ماه ، یه هفته با هر سرویسی که داشته باشی ممکنه سرعتت بره بالای 200... واسه من ماه پیش تا 350 هم رفت ... اما حیف که فقط دو سه روز اینجوری بود ...[/QUOTE

دقیقا، فکرکنم واسه دلخوشی ما این کار رو میکنن، میخوای بری یه هو سرعت درس میشه، بعد که دوباره تمدید کردی برمیگرده سر جای اولش!!

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------

من 1 مگ دارم، سرعت دانلودش حدود 200 تا 230 بود البته خدایش بیامرزداز ماه رمضون به فنا رفت
    الان سرعت دانلودم 30 هست

15. این کاربر از anjel1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبری از بعضی ها که اصلا طرفدار پیشگامان نیستند هم نیست

17. این کاربر از anjel1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

7 باز هم حرکتی ناب از پیشگامان

درودی دیگر بر پیشگامان
    بالاخره بعد از ترکیدن اینترنت در شبها ، اینترنت در روز هم ترکید ، در حالی که از سرعت 30 کیلو بایتی سرعت در شب ناراضی بودیم ، سرعت دانلود من امروز (تاکید میکنم که در روز ) نهایتا 20 کیلو بایته. فکر کنم دیگه وقتشه بریم سراغ یه آی اس پی دیگه، البته اگر بقیه وضعشون بهتر باشه

19. این کاربر از راحت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •