خیلی ممنونم امیدوارم تو هم موفق باشی اما خیلی عذر میخوامکه دیر به دیر جواب میدم چون سرعت اینترنتم پایینه.
خیلی ممنونم امیدوارم تو هم موفق باشی اما خیلی عذر میخوامکه دیر به دیر جواب میدم چون سرعت اینترنتم پایینه.
دوستعزیزم شما باید قبل از این که سیو رو وارد کنی یکبار بازیرو باز کده وببندی بعد بایبری توی My Documents یه پوشه به اسم KOEI وجود داره میری تو این پوشه یه پوشه ی دیگه به اسمSAMURAI WARRIORS 2 وجود داره این سیو رو کپی میکنی بجای پوشهSAMURAI WARRIORS 2 و برای orochi هم همین مسیر رو میری اما وقتی رفتی تو پوشه یKOEI باید سیو مخصوص orochi رو به جای یه پوشه به اسم WARRIORS OROCHI کپی کنی.
موق باشی![]()
سلام يه سوال داشتم
من از كجا مي تونم بازي WARRIORS OROCHI 3 رو بخرم
سلام دوست من
البته تا جایی که من فهمیدم این بازی فقط برای کنسول Xbox360 وجود داره بنا بر این:
میتونی اونو از یه فروشگاه معتبر بخری تو محل زندگیتون
اگه منظورت اینه که از اینتر نت بخری میتونی به لینک های زیر بری و از اونجا خرید کنی:
اما اگه مشکل اینترنت نداری میتونی از سایت زیر این بازی رو دانلود کنی یا بدی به مسئول یه کافینت واست دانلود کنه:
سلام
ببخشید میشه روش آزاد کردن date و daji و no رو توی warriors orochi 1 یاد بدید![]()
![]()
لطفا سریع تر
ازت عذر میخوام دوست من اما من نمیتونم بهت کمک زیادی بکنم چون سر رشته ای تو اروچی ندارم و تخصصم تو بازی سامورایی واریوز هست. اما چیزی که روشنه شما باید برای گفتن no و date با استفاده از فرقه ی sw یا همون سامورایی اریورز توی این بازی اوچی یکی از مراحل رو بری دقیقا اسم مراحل یادم نیست اما برای آزاد کردن no باید اونو نجات میدادیم که منطقش هم پر از دیوارو پیچ دپیچ بود باید کمکش میکردیم مهاجمین رو شکست اده و از منطقه ای که به آتش کشیده بودن فار کنه بازم معذرت میخوام به خدا اسم مرحله یادم نیست. اما برای گرفتن ماسامونه داته (Date) باید بگم که اسم این مرحله رو هم یادم نیست فقط یادمه که یه منطقه ای بود که توش باید داته رو میکشتیم تا تسلیم ما بشه. این مرحله هم جایی شبیه کیوشو تو بازی SW2 فکر کنم بود بازم عذر میخوام امیدوارم با این توضیحات ناچیزم راهنماییت کرده باشم. د مورد DA JI هم اطلاعاتی ندام متاسفم.
روش آزاد کردن daji:باید همه story modeها رو تموم کنی.
میشه روش آزاد کردن اسلحه ی۴رنمارو،اوکینی،یوشیهیرو و ایاسو را در بازی سمورایی واریورز رو بهم بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)