نمیدونی از کجا میشه خرید؟ مجازه؟ غیر مجازه؟ واسه دانلود آفلاین میخوام .
اینطری نباشه یهوییه صحابه بریزن تو خونه جمعمون کنن؟!
تنظیماتش چی چطوریه؟ لطفا لینک بدید.
نمیدونی از کجا میشه خرید؟ مجازه؟ غیر مجازه؟ واسه دانلود آفلاین میخوام .
اینطری نباشه یهوییه صحابه بریزن تو خونه جمعمون کنن؟!
تنظیماتش چی چطوریه؟ لطفا لینک بدید.
بازار کامپیوتر داره البته فقط برند sky star اگر پروف می خوای باید از طریق همین کسایی که اکانت می فروشن اقدام کنی تو گوگل بزن به نتیجه می رسی تو سایتشون انواع --- رو زده
نیمه ممنوع هست. الان خود ماهواره چه حالتیه --- هم همینطوره
من از اصفهانم مهرداد جون.
این اکسترنال هاش با چی به لپ تاپ وصل میشه؟
اکسترنال ها با USB وصل می شن. ولی رم و سی پی یو باید بالا باشن. قیمتشون هم بالاتر از اینترنال هست
البته من همون اسکای استار رو به نظرم بهتره من وقتی خریدم واقعا اصل آلمان بود الان فکر کنم همه قلابی شده! راستی نظرتون در مورد اسکای استار 3 چیه؟ خیلی ها ناراضی بودن! کسی خبر داره مشکلش چه بوده؟
آقای پادشاه ما چیکار کردی؟ شیطونی کردی؟
یه هفته صبر کنی فکر کنم درست بشه!!
به همین خاطر تاپیک مخابرت رو بستن؟؟؟
نه قضیه تاپیک مخابرات چیز دیگه ایه نمی خوام اینجا حرفی بزنم.
در مورد اون کارت --- من خودم چیزی نشنیدم ولی حدس من اینه که مشکل داغ شدن باشه یه احتمال دیگه اشغال کردن سی پی یو و رم. من خودم از همین اسکای استار 2 دارم خوبه مشکلی نداشتم و ندارم.
اسکای استار 3 از بیخ وبن قلابیه
یعنی اصلا مال شرکت نیست وچینی اصله
بچه ها من یسری تحقیقاتی در این معقوله (دانلود آفلاین) به عمل آوردم که نتیجشو میذارم اینجا...
1.دانلود آفلاین با یه کارت --- موسوم به کارت ----- و دیش و lnb امکان پذیره.
2. در زمینه کارت ---(اکسترنال):
3.کارت های اکسترنال نسبت به ----- خیلی راحت ترن در زمینه کانال باز کردن دیگه دنگ و فنگ اتصال ----- رو نداری.
4. شما با کپی چند تا کد ساده میتونی کانال های کارتی رو باز کنی.
5.درباره کارت ها :
1.دو تا شرکت مطرح برای این دو کارت Q-BOX و PROF هستند.
2.شما با یه سرچ کوچولو میتونی بفهمی که کارت Q-BOX دارای مشکلاتی عدیده هست که مثل عوض کردن خازن و... برای درست شدنش.پس===>برند PROF کارامد تره و ایرانی ها هم خیلی ازشون دارن و توی سایتش هم که برین نمایندگی فروش رو یکی از فروم ها زده.
اینم یه عکس از این کارت به همراه متعلقات به نقل از DVB4IR.COM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک سایت اصلی به همراه مراکز خرید که برای اولین باره من اسم ایران رو میبینم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by roteal2007; 17-06-2010 at 12:24.
با سلام
بله. بنده یک کارت اسکای استار 3 دارم, که حدود شاید دو سال باشد که خریداری کرده ام. اما همان روز اول که استفاده کردم سریعاً از کامپیوتر خارج کرده و در داخل کمد بایگانی کردم.
مشکل سیگنال دهی.
عدم ساپورت دایسک و سوئیچ.
نداشتن نرم افزار Player اورجینال خود شرکت سازنده سخت افزار.( از ProgDVB که در داخل سی دی پکیچ میباشد, بهره میبرد با هزار مکافات و دردسر)
نداشتن سایت پشتیبانی کننده.
و هزاران مشکل دیگر. به نظر من این کارت نباید ساخت چین باشد. چون کشور چین یک چنین محصول افتضاحی نمیسازد.
Last edited by ali1497; 17-06-2010 at 17:58.
دیگه اسکای استار توی زیر زمین ساخته میشه!!!
الان دیکه همش شده:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)