سلام محمد جان دستت درد نكنه بابا باور كن از ديشب تا امشب فكر كنم نصف موهام ريخت زودتر ميامدي مرد مومن بازم دستت درد نكنه مشكل من حل شد
ميشه تا جايي كه ليگ رفته جلو منم سيو داشته باشم
سلام محمد جان دستت درد نكنه بابا باور كن از ديشب تا امشب فكر كنم نصف موهام ريخت زودتر ميامدي مرد مومن بازم دستت درد نكنه مشكل من حل شد
ميشه تا جايي كه ليگ رفته جلو منم سيو داشته باشم
خواهش میکنم مسعود جان.انجام ظیفست.بیودم که بیام.تست کردی؟درست بود؟
کسانی که آنلاین هستن الان اعلام کنن که چه ساعتهایی میتونن بیان بازیشون رو انجام بدن تا یه برنامه درست حسابی درست کنیم.
-------------------حسین کجایی داری چکار میکنی؟من می خوام برم.امشب نمیتونم بازی کنم.آپشن فایل درست بود؟یه ندایی بده..کجایییییییییییییییییی ییی.....................
Last edited by mohammad_87; 06-02-2010 at 23:57.
من اگه مشکلی نداشتم باشم و اینترنتم درست باشه میتونم همه موقعی بیام.
اینم یک چشمه دیگه از قدرت من تازه قدرت اصلیمو تو بازیهای رو در رو میبینید .
الان بازی آرمین داره برگزار میشه بعدش محمد نوبت شماست خودتو گرم کن .
این پیتر چک انصافا نعمتیه توی تصویر بالا جهش رو دارین .
اره درست بود دستت درد نكنه
من معمولا از 1تا4 بعدظهر و8شب به بعد هستم اگه صبح هم بودم مشكلي نيست بازي نوبت من باشه انجامش ميدم
محمد جان تصمیم با خودته پس من بازی آرمینو قطع کنم ؟
در مورد چیزایی که گفتی باشه من ترتیبشونو میدم .
ببین کاربران این تیمها رو انتخاب کردن :
وحید : اورتون - تقریبا همیشه میتونه بیاد توی تاپیک و بازیهاشو انجام بده .
آرمین : آرسنال - فکر میکنم شب کار باشه گفت فردا ساعت 4 بعد از ظهر به بعد هستش .
مسعود : منچستر سیتی -ایشون هم الان گفت 1 تا 4 بعد از ظهر و 8 شب به بعد هستش .
محمد : منچستر - شبها
حسین : چلسی - 12 ظهر به بعد تا تقریبا آخر شب من کارم صبح تا ظهره اون موقع نمیتونم بازی کنم .
عادل : لیورپول - برنامه ایشون رو نمیدونم
عادل جان شما معمولا کی وقت داری ؟
بازی آرمین با خودت.ولی با اجازه عادل جان که میدونم دوست داره بازی کنه من فرداشب بازی میکنم.البته وقتی زمانبندی بشه دیگه این تعویقها برای هیچ کس انجام نخواهد شد.فردا شب اگه تا ساعت نه شب خبری ازم نبود بازی رو بدین کامپیوتر با همون ترکیب خودش تا بچه ها بیشتر از این معطل نشن.اما نود و نه در صد تا اون موقع میام.
حسین یه پیشنهاد دارم:زمان بازی هرکس با توجه به ساعات آزادش و زمانبندی خودت انجام بشه.اما یه قراری شبها که اکثر بچه ها هستن گذاشته بشه و برنامه یک هفته از لیگ رو همراه با ساعت و روز برگزاری بازی رو بگو.اونجوری دیگه لازم نیست همه همیشه آنلاین باشن.و شبها هم باشه برای پاتوق!رفع اشکال و...
شب همگی بخیر تا فردا
من آپشن فایل مسابقاتو دارم ایرادی داری همینو داشته باشم ؟ یعنی میگی روی سیو تاثیر میذاره آپشن فایل بقیه رو خراب میکنه ؟
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
باشه همین کار رو میکنم و یک فرصت زمانی هم به کاربران میدیم اگه از اون زمان گذشت و اون کاربر نیومد بازی رو به کامپیوتر واگذار میکنیم .
پس من الان برنامه زمانی مسابقات رو مینویسم و اونو توی پست اول میزارم .
فولام----------------------------چلسی -------------------- بازی من برگزار شد .
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- فردا بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------فردا 8 شب نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- فردا 9 شب نهایتا تا 10 شب فرصت مسعود برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- فردا 10 شب نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
Last edited by 4039; 07-02-2010 at 00:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)