تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 296 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام محمد جان دستت درد نكنه بابا باور كن از ديشب تا امشب فكر كنم نصف موهام ريخت زودتر ميامدي مرد مومن بازم دستت درد نكنه مشكل من حل شد
    ميشه تا جايي كه ليگ رفته جلو منم سيو داشته باشم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خواهش میکنم مسعود جان.انجام ظیفست.بیودم که بیام.تست کردی؟درست بود؟
    کسانی که آنلاین هستن الان اعلام کنن که چه ساعتهایی میتونن بیان بازیشون رو انجام بدن تا یه برنامه درست حسابی درست کنیم.
    -------------------حسین کجایی داری چکار میکنی؟من می خوام برم.امشب نمیتونم بازی کنم.آپشن فایل درست بود؟یه ندایی بده..کجایییییییییییییییییی ییی.....................
    Last edited by mohammad_87; 06-02-2010 at 23:57.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اگه مشکلی نداشتم باشم و اینترنتم درست باشه میتونم همه موقعی بیام.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینم یک چشمه دیگه از قدرت من تازه قدرت اصلیمو تو بازیهای رو در رو میبینید .

الان بازی آرمین داره برگزار میشه بعدش محمد نوبت شماست خودتو گرم کن .
    این پیتر چک انصافا نعمتیه توی تصویر بالا جهش رو دارین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

اره درست بود دستت درد نكنه
    من معمولا از 1تا4 بعدظهر و8شب به بعد هستم اگه صبح هم بودم مشكلي نيست بازي نوبت من باشه انجامش ميدم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

وحید ببخشید اونجا دوتا پست با هم قاطی شدن شدی آپشن فایل!!
    نمی دونم حسین تصمیم با خودته.چون الان بهتر از هرکسی میدونی چندبار از هر گیمر بازی رو به کامپیوتر دادی.این اسمهارو با تیمها لطف کن بذار پست اول من بفهمم با کیا طرفم!
    من میگم زیاد بازی رو به کامپیوتر ندیم مگر در مواقع ضروری یا نظر طرف.اما الان همونطور که قبلا خودت گفتی چون اول لیگ هست بچه ها و مثلا خودم از لحاظ زمانبندی مشکل داریم و همه سر یک ساعت معین نمی تونن بیان.من میگم اول هرکس بگه چه ساعتی میتونه بیاد بعد کلا تصمیم گیری کنیم.برای بازیهای امشب من عجله ای ندارم و میگم این آپشن فایل رو تست کنیم و بقیه هم زمانهای آزادشون رو بگن.
    الان هرکس آنلاین هست ساعت آزادشو بگه تا اگه شد امشب یه زمانبندی بکنیم و هرکی تکلیف خودشو بدونه.
    خودم روزهای عادی 8:30 شب به بعد.روزهای تعطیل 24 ساعته میتونم بیام.(رییس سازمان لیگ برتر،جناب آقای حسین !این ساعات رو جنابعالی یجایی سیو کن تا یه برنامه در حد لیگ برتر انگلیس بتونیم پیدا کنیم.الان دقیقا شدیم مثل لیگ برتر ایران که زمان بازیهای یه هفته بعد هم معلوم نیست!!)

عادل جان اگه اجازه بدی فردا هر دو بازی قبل شما برگزار میشه.چون من الان دارم با سر میرم تو مانیتور(عملی نیستم ها!!!!!!!خوابم میاد شدید)و فردا شب بازی شما برگزار میشه.صد در صد
    امشب میخوایم یه نتیجه گیری درباره زمانبندی بکنیم.
    محمد جان تصمیم با خودته پس من بازی آرمینو قطع کنم ؟
    در مورد چیزایی که گفتی باشه من ترتیبشونو میدم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ببین کاربران این تیمها رو انتخاب کردن :

وحید : اورتون - تقریبا همیشه میتونه بیاد توی تاپیک و بازیهاشو انجام بده .
    آرمین : آرسنال - فکر میکنم شب کار باشه گفت فردا ساعت 4 بعد از ظهر به بعد هستش .
    مسعود : منچستر سیتی -ایشون هم الان گفت 1 تا 4 بعد از ظهر و 8 شب به بعد هستش .
    محمد : منچستر - شبها
    حسین : چلسی - 12 ظهر به بعد تا تقریبا آخر شب من کارم صبح تا ظهره اون موقع نمیتونم بازی کنم .
    عادل : لیورپول - برنامه ایشون رو نمیدونم

عادل جان شما معمولا کی وقت داری ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بازی آرمین با خودت.ولی با اجازه عادل جان که میدونم دوست داره بازی کنه من فرداشب بازی میکنم.البته وقتی زمانبندی بشه دیگه این تعویقها برای هیچ کس انجام نخواهد شد.فردا شب اگه تا ساعت نه شب خبری ازم نبود بازی رو بدین کامپیوتر با همون ترکیب خودش تا بچه ها بیشتر از این معطل نشن.اما نود و نه در صد تا اون موقع میام.
    حسین یه پیشنهاد دارم:زمان بازی هرکس با توجه به ساعات آزادش و زمانبندی خودت انجام بشه.اما یه قراری شبها که اکثر بچه ها هستن گذاشته بشه و برنامه یک هفته از لیگ رو همراه با ساعت و روز برگزاری بازی رو بگو.اونجوری دیگه لازم نیست همه همیشه آنلاین باشن.و شبها هم باشه برای پاتوق!رفع اشکال و...
    شب همگی بخیر تا فردا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

-------------------حسین کجایی داری چکار میکنی؟من می خوام برم.امشب نمیتونم بازی کنم.آپشن فایل درست بود؟یه ندایی بده..کجایییییییییییییییییی ییی.....................
    من آپشن فایل مسابقاتو دارم ایرادی داری همینو داشته باشم ؟ یعنی میگی روی سیو تاثیر میذاره آپشن فایل بقیه رو خراب میکنه ؟

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

بازی آرمین با خودت.ولی با اجازه عادل جان که میدونم دوست داره بازی کنه من فرداشب بازی میکنم.البته وقتی زمانبندی بشه دیگه این تعویقها برای هیچ کس انجام نخواهد شد.فردا شب اگه تا ساعت نه شب خبری ازم نبود بازی رو بدین کامپیوتر با همون ترکیب خودش تا بچه ها بیشتر از این معطل نشن.اما نود و نه در صد تا اون موقع میام.
    حسین یه پیشنهاد دارم:زمان بازی هرکس با توجه به ساعات آزادش و زمانبندی خودت انجام بشه.اما یه قراری شبها که اکثر بچه ها هستن گذاشته بشه و برنامه یک هفته از لیگ رو همراه با ساعت و روز برگزاری بازی رو بگو.اونجوری دیگه لازم نیست همه همیشه آنلاین باشن.و شبها هم باشه برای پاتوق!رفع اشکال و...
    شب همگی بخیر تا فردا

باشه همین کار رو میکنم و یک فرصت زمانی هم به کاربران میدیم اگه از اون زمان گذشت و اون کاربر نیومد بازی رو به کامپیوتر واگذار میکنیم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

پس من الان برنامه زمانی مسابقات رو مینویسم و اونو توی پست اول میزارم .

فولام----------------------------چلسی -------------------- بازی من برگزار شد .
    آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- فردا بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
    تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------فردا 8 شب نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
    ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- فردا 9 شب نهایتا تا 10 شب فرصت مسعود برای برگزاری این مسابقه

هفته سوم :

آرسنال------------------------چلسی-------------------- فردا 10 شب نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
    Last edited by 4039; 07-02-2010 at 00:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •