سلام
من ویندوز 7 دارم device center هم نصب کردم ولی وقتی گوشی وصل می کنم sync گوشی کارمی کنه و بعد ار مدتی قطع می شه و توی center هم no connet می زنه به نظر شما چیکار کنم؟![]()
سلام
من ویندوز 7 دارم device center هم نصب کردم ولی وقتی گوشی وصل می کنم sync گوشی کارمی کنه و بعد ار مدتی قطع می شه و توی center هم no connet می زنه به نظر شما چیکار کنم؟![]()
من HTC touch Diamond دارم WM6.5 روش نصب بود میخواستم رامش رو آپدیت کنم که برگرده به همون WM6.1 ولی ارور 270 میده spl هم روش اجرا نمیشه باید چه کنم؟
سلام.
شما باید دانگرید کنید نه آپدیت.![]()
دانگرید چیه؟![]()
من متوجه نشدم. اینو خودم فهمیدم اوتلوک رو باز میکنم بعد و ایمیل رو هم که هات میله ست میکنم و حتی فایل های ایمیلم رو تو اوتلوک میبینم ولی بازم که نصب میکنم همون پیام میاد
سلام
من به گوشی HTC diamon2 دارم که روش ویندوز 6.5 ریختم، در حال حاضر ویندوز کامپیوتر خونه هم 7 دارم که 64 بیتی هستش یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی گوشیم رو وصل میکنم ویندوز تونو نمیشناسه یعنی Activ synce بر روی این گوشی کار نمیکنه، از سایت مایکروسافت هم برنامه زیر رو گرفتم و نصب کردک که حدود 12 مگا بود ولی موقع نصب پیغام خطا میده و نصب نمیشه نسخه برنامه ای هم که از سایت مایکرو سافت گرفتم 64 بیتی هم هست لطفا مشکل من رو حل کنین.
اینم برنامه ای که از سایت مایکروسافت گرفتمWindows Mobile Device Center6.1.6965
پیفام خطایی هم که میده اینه ولی من سر در نیاوردم
Either There is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft outlook and set it as the default mail client.
سلام
من به گوشی HTC diamon2 دارم که روش ویندوز 6.5 ریختم، در حال حاضر ویندوز کامپیوتر خونه هم 7 دارم که 64 بیتی هستش یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی گوشیم رو وصل میکنم ویندوز تونو نمیشناسه یعنی Activ synce بر روی این گوشی کار نمیکنه، از سایت مایکروسافت هم برنامه زیر رو گرفتم و نصب کردک که حدود 12 مگا بود ولی موقع نصب پیغام خطا میده و نصب نمیشه نسخه برنامه ای هم که از سایت مایکرو سافت گرفتم 64 بیتی هم هست لطفا مشکل من رو حل کنین.
اینم برنامه ای که از سایت مایکروسافت گرفتمWindows Mobile Device Center6.1.6965
پیفام خطایی هم که میده اینه ولی من سر در نیاوردم
بلوتوث گوشی من (دیاموند 2) کار نمی کنه، گوشی های دیگه رو پیدا می کنه ولی نمیشه چیزی فرستاد یا دریافت کرد، ولی با هندزفری بلوتوث براحتی کار می کنه.
سلام.
برید تو قسمت ستینگ -کانکشن-Beam و ببینید تیک خورده یا نه.اگر نخورده تیک بزنید.![]()
تیک خورده، می تونم فایل بفرستم ولی نمی تونم فایل بگیرم. مشکل اینجاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)