تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 96 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 953

نام تاپيک: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای من که بیش از اندازه حساسیت دارم یکمی آزار دهنده است ، ولی بهش عادت می کنی و دیگه آزار دهنده نیست ، مدتش هم متغییره بین مثلن ۳۰ ثانیه و ۵ دقیقه، من تو مدل ایر رو نمی دونم ( البته دقیق متوجه نشدم قسمت آخرو سوال کردی یا تجربه ات رو در میون می گذاری

هارد چراغ نداره که ، البته این صدا مشخصن ایرادی نباید باشه، فقط یک کمی آزار دهنده است توی محیط ساکت ( مثل تیک ساعته )
    گفتم شايد مثل اكثر مدلهاي ديگه داره
    من خودم مك نداشتم ،ولي چون ميگيد صدايي شنيده ميشه پس بايد يه مشكل مكانيكي باشه كه ميتونه از هارد يا از درايو نوري شما باشه ( احتمال زياد هارد ) . من توصيه ميكنم شما با يك هارد ديگه از يك مارك كاملاً متفاوت تست بزنيد ببينيد چي ميشه .( آزمون و خطا )
    در حالت آماده به كار هم صدا شنيده ميشه يا نه ؟

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

5 حک شدن مک بوک پرو توسط مایکروسافت 24!

من ، امید سامیر ملقب به مایکروسافت 24 ، دانشجوی سال 2 مهندسی کامپیوتر - نرم افزار ، بعد از سه روز کار بروی firmware password موفق شدم ، سیستم امنیتی و سیستم کنترل کننده ی EFI مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A رو حک و از کار بندازم!

حالا هرکس ادعا داره! تحویل بگیره!!!!!

در ضمن برای بخش پشتیبانی اپل هم ایمیل کردم ، تا حسابی حالش رو ببرند!

داره خودمونی میشه m_sayedebrahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    یه مشکل بزرگ!!! dvd rom من از کار افتاده!!!! سی دی رو تو نمیکشه!!!!! توی mac info هم این پیغام رو توی قسمت disk burning نوشته!!!:
    disk burning:No disc burning device was found. If the device is external, make sure it’s connected and turned on.

---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------

کمکککککککککککککککک

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام
    یه مشکل بزرگ!!! dvd rom من از کار افتاده!!!! سی دی رو تو نمیکشه!!!!! توی mac info هم این پیغام رو توی قسمت disk burning نوشته!!!:
    disk burning:No disc burning device was found. If the device is external, make sure it’s connected and turned on.

---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------

کمکککککککککککککککک
    اولا خونسردی خودتتون رو حفظ کنید !

هیچ مشکلی بدون راه حل نیست!

یکبار سیستم رو ری استارت کنید ، بعد وقتی که صدای بنگ رو شنید ید ، option رو از رو کیبورد نگه دارید ، وقتی آیکون Macintosh HD نمایان شد ، دو کلیک ترک پد رو همزمان 10 ثانیه نگه دارید!

بعد ببینید ، مشکل حل میشه یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه مشکل حل نشد!!! دیگه چه راه حلی داری!!!!؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

نه مشکل حل نشد!!! دیگه چه راه حلی داری!!!!؟؟؟؟
    System Management Controller رو ریست کنید !

برای اینکار ؛

1 - مک بوک رو خاموش کنید !

2 - کابل مگاسافت (همون شارژر) رو وصل کنید!

این مرحله رو یکم دقت گنید :

3 - کلید های shift ، option ، ctrl و پاور رو همزمان (تاکید میکنم همزمان!) 20 ثانیه نگه دارید!

4 - کلید ها رو بطور همزمان رها کنید! (تاکید میکنم همزمان!)

5 - سریعا پاور رو بزنید! و صبر کنید !

6 - صبر کنید ، تا مک بالا بیاد ، به احتمال 90 درصد مشکلتون حل میشه!

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.
    اینو خودم پرسیده بودم و قبلا انجام داده بودم ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی بازم نشد .....

داره خودمونی میشه hosseindk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان. ببخشید چند وقتی نبودم. آخه لپ تاپمو داده بودم گارانتی. اما راجع به لپ تاپم بگم. در رابطه با اون صدایی که گفتم، لپ تاپمو بردم گارانتی نقش. قرار شد که اولا ببینن که مشکل اون صدا چیه و ثانیا اینکه نرم افزارایی رو که گفته بودم برام نصب کنن. همه ی اون نرم افزارارو برام نصب کردن. در رابطه با اون صدا هم، متخصص شرکت نقش گفت که همه ی تست های سخت افزاریو روش انجام دارمو گوشمو تا نیم ساعت چسبونده بودم به لپ تاپ. ولی هیچ صدایی نیومد و حرف منو قبول نکرد. ولی خب الان که دارم باهاش کار می کنم منم هیچ صدایی نمی شنوم و فکر کنم مشکل حل شده.
    البته خودم بیشتر فکر می کنم که مشکل نرم افزاری داشته. چون که سیستم رو کلا reset کرده و Mac OSرو از اول نصب کرده. البته ناگفته نمونه که تو یه ساعتی که باهاش کار کردم، فقط یه دونه صدای تق مثل صداهای قبلی داد که اونم مهم نیست.
    در ضمن در رابطه با اون صدای خرخر تو محیط ویندوزم بهم گفتن که بهتره از XP به جای وبندوز ۷ استفاده کنی. چون XP سلزگاری بیستری با اپل داره و اینکه کلا خود اپل هم پیشتهاد کرده که XP نصب کنیم. الان با XP خیلی سریع تر ویندوز بالا می یاد و دیگه ام از صدای خرخر خبری نیست.
    فقط الان یه مشکل جزیی دارم و اونم اینه که وقتی سیستم رو خاموش می کنم یه ذره بیشتر از قبل طول می کشه (حدود ۸، ۹ ثانیه). این به خاطره سنگینی لپ تاپه ؟ (نرم افزارای سنگینی مثل نرم افزارای Adobe و ... روش نصب کردم.

9. این کاربر از hosseindk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

5 RE

سلام.
    اینو خودم پرسیده بودم و قبلا انجام داده بودم ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی بازم نشد .....
    مطمئنی؟؟؟؟

P-Ram رو ریست کن ، ببین! ولی فکر کنم مشکل باید با ریست کردن smc حل شه!

برای اینکار ، ری استارت کن و وقتی صدای بنگ رو شنیدی ، command و option و P و R رو همزمان نگه دار ، تا دوباره صدای بنگ رو بشنوی ، اینقدر نگه دار تا سه بار صدای بنگ رو بشنوی ، بعد برو ببین مشکل حل شده یا نه ؟

ولی اگر با ریست کردن P-ram مشکلتون حل نشد ، باید بررسی بشه که قبل از اینکه اینطوری بشه چه کارش کرده بودین ؟؟؟

cd و یا dvd وش گیر نکرده ؟؟؟

11. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

4 RE

سلام به همه ی دوستان. ببخشید چند وقتی نبودم. آخه لپ تاپمو داده بودم گارانتی. اما راجع به لپ تاپم بگم. در رابطه با اون صدایی که گفتم، لپ تاپمو بردم گارانتی نقش. قرار شد که اولا ببینن که مشکل اون صدا چیه و ثانیا اینکه نرم افزارایی رو که گفته بودم برام نصب کنن. همه ی اون نرم افزارارو برام نصب کردن. در رابطه با اون صدا هم، متخصص شرکت نقش گفت که همه ی تست های سخت افزاریو روش انجام دارمو گوشمو تا نیم ساعت چسبونده بودم به لپ تاپ. ولی هیچ صدایی نیومد و حرف منو قبول نکرد. ولی خب الان که دارم باهاش کار می کنم منم هیچ صدایی نمی شنوم و فکر کنم مشکل حل شده.
    البته خودم بیشتر فکر می کنم که مشکل نرم افزاری داشته. چون که سیستم رو کلا reset کرده و Mac OSرو از اول نصب کرده. البته ناگفته نمونه که تو یه ساعتی که باهاش کار کردم، فقط یه دونه صدای تق مثل صداهای قبلی داد که اونم مهم نیست.
    تبریک!

در ضمن در رابطه با اون صدای خرخر تو محیط ویندوزم بهم گفتن که بهتره از XP به جای وبندوز ۷ استفاده کنی. چون XP سلزگاری بیستری با اپل داره و اینکه کلا خود اپل هم پیشتهاد کرده که XP نصب کنیم. الان با XP خیلی سریع تر ویندوز بالا می یاد و دیگه ام از صدای خرخر خبری نیست.
    ولی توجه داشته باشید که این حرف چرت محظه! اگر اینطوری بود ، چرا اپل برای ویندوز ایکس پس ، ویستا و هفت درایور ها رو بصورت جدا گانه آپدیت میکنه؟؟؟!!!!

فقط الان یه مشکل جزیی دارم و اونم اینه که وقتی سیستم رو خاموش می کنم یه ذره بیشتر از قبل طول می کشه (حدود ۸، ۹ ثانیه). این به خاطره سنگینی لپ تاپه ؟ (نرم افزارای سنگینی مثل نرم افزارای Adobe و ... روش نصب کردم.
    این مورد هم طبیعیه!

ولی در کل موفق باشید !

راستی ، یک عکس از صفحه ی Application و Utlities بزارید! ممنون میشم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •