خیلی خیلی ازت ممنونم Microsoft24 عزیز به خاطر راهنماییهای کامل و جامعت. دیگه فکر کنم که جای هیچ سوالی باقی نمونده. احتمالاً پس از اینکه خریدم بازم مزاحمتون می شم. باز هم ممنونم
خیلی خیلی ازت ممنونم Microsoft24 عزیز به خاطر راهنماییهای کامل و جامعت. دیگه فکر کنم که جای هیچ سوالی باقی نمونده. احتمالاً پس از اینکه خریدم بازم مزاحمتون می شم. باز هم ممنونم
سلام ما هم به جمع اپل پیوستیم یه 991 گرفتم فعلا هم گذاشتم تو شارژ
به نظر دوستان باید چند ساعت تو شارژ بمونه .
مشخصات این 991 چیه؟میشه config رو بذارید؟
cpu:2.53 gh 3mg cache
4 gb ram ddr3 1066
250 gb harddrive
vga : nividia 9400 256 mg
البته اضافه کنم که ۱۳.۳ و مموری گرافیک هم share هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قیمت از قیمت بین المللی هم پایین تره!
امکان نداره! حتما یه چیزی هست!
خب ، پس شما اول نسبت خودتتون رو با سرزمین مشخص کنید ، بعد بیاید تبلیغات کنید!
دوستان توجه کنند ، که این قیمت وجود خارجی ندارد ، و قصد ایشون فقط معرفی سرزمین ست وبس !
اگر بعدا گفتند که اشتباه کردم و 990 بود نه 991 ، تعجب نکنید ! (از من گفتن بود!)
دعوت نامه ی گروه برای شما هم ارسال شد! در صورت تمایل می تونید فعالیت خودتتون رو در انجمن گسترش دهید!
به نظر من یکی از خوبیهای آداپتور مگاسافت این ست ، که وقتی شارز تمام شد چراغ نارنجی سبز میشه!فعلا هم گذاشتم تو شارژ
به نظر دوستان باید چند ساعت تو شارژ بمونه
شما هم همیشه وقتی سبز شد ، از برق بکشید! (البته برای شارژ! و اگر نه تا هر وقت که تو برق باشه ، مشکلی برای باتری پیش نمیاد!)
دوما قیمت جهانی mb991 دقیقا 1499 دلاره با 990 اشتباه گرفتید که 1199 دلاره
عزیزم من هیچ نسبتی با سرزمین ندارم!
منم میخوام 991 بخرم بخاطر همین بازار و اینترنت رو زیر و رو کردم! از اختلاف 991 با 990 هم کاملا اطلاع دارم! قیمت جهانی با احتساب قیمت دلار که در تاریخ 17/1 از بانک ملی استعلام کردم (9837 ریال) میشه حدودا 1,475
من قیمت پرسیدم اونا هم جواب دادن. درست یا نادرستش پای خودشون! اتفاقا بهشون گفتم که جاهای دیگه 1700 به بالا دارن میدن و ...
Last edited by Ameer Taghavi; 07-04-2010 at 14:24.
حاجی دمت گرم یعنی یه تنه داری همه چی رو ردیف میکنی توی مک . من لپ تاپ اچ پی دارم قدیمی هس و میخواستم عوضش کنم بچه ها گفتن برو مک بخر خودم جنسشو دیدم و باهاش کار کردم حس کردم رو دست نداره . بدنه آهنی داره و خیلی خفنه فک کنم زمینم بیافته هیچیش نشه دیگه بعد اون هیچ لپی به دلم نمیشیه جنسش یه جورایی خیلی کار درسته باز و بسته شدنش و اموراتش خفنه . حالا شوما پیشنهاد میدی ما چی بخریم ؟ بازی در حد GTA میکنم و زیاد اهل بازی نییستم افیس و طراحی وب و موسیقی و فیلم و صب تا شبم دانلود فتوشاپ و تبدیل دی وی دی به دایوایکس و چت بازی درر حد تیم ملی) یه مدل بگی ما بخریم ممنون میشیم . فامیل هم خارج داریم که بتونن بیارن مسافر میاد دم به ساعت از ایران بخریم بهتره یا از خارج ؟ پولش چقد میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)