تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 64 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

والا منم موندم اشكال از كجاست,اما يكي از دوستان abolo مي گفت كه من درايور 1545 رو استفاده كردم.
    هرچي هست "ما سه نفر" مشكل و داريم.من و شما+ Hitman عزيز.
    دوستان بگيد ما چه كنيم.همه دوستاني كه جواب گرفتن دقيق بگن از چه فايلي استفاده كردن.plz.
    دوستان از الان افراد سابقه دار تاپيك فقط بگن با درايور بلوتوث چه كار كردن.
    مشكلات ساير دوستان و تازه واردان هم همگي حل مي كنيم و سوالاتشونو جواب ميديم.انشاالله
    سلام
    من روی سون 32 بیتی اینکارو کردم با درایور 1545 اونو راه انداختم چون درایورهای 1564 رو نداشتم چون رو جعبه اش که نگاه کردم دیدم هر دوتا از یک نوع بلوتوث استفاده میکنند و من نصب کردم کار کرد،من اول وایرلس رو دیسیبل کردم شما برو تو دیوایس منیجر اونجا وایرلستو آنیستال کن و بعد با درایور 1545 اونو نصب کن انشاالله مشکلد حل میشه آیدی من تو یاهو sajadf12 هست بیا تا اونجا کمکد کنم.

2. این کاربر از abolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلامت باشین astrix عزیز..هر چی به این در و اون در زدم نتونستم ابی شو گیر بیارم..مجبور شدم مشکی رو بگیرم..یه کم لک میندازه..ولی خب رنگ قشنگیه ..من رو یاد مرسدس بنزهای کلاس E با مشکی متالیک میندازه..

راستی من ساکن قم هستم..و در خ.صفائیه و پاساژ گنجینه و مروارید که بگید همه می شناسن..من خودم از دماوند تو گنجینه گرفتم..پرهام هم نمایندگی رسمی Dell در قم تو مروارید هست..

خیر،شما 24 ساعت وقت برای تست دارید..و می تونید راحت بیارید خونه و تست کنید..
    بله ،یه ویندوز سون که در تنظیمات موقع نصب به شما حق انتخاب بین 32 و 64 بیتی رو میده..
    والا من فقط یه موس گرفتم و یه کیف..الان هم می خوام برم یه پایه استاندارد با فن خنک کننده برای زیرش بگیرم..اینم بگم به راحتی داغ نمیکنه و داغیش هم بیشتر در سمت چپ هست..احتمالا گرافیکش همانجاست..

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

عزیز میشه بگی از کجا گرفتی به این قیمت؟
    گارانتی زیگورات اصلیه دیگه؟
    آدرس بدی ممنون میشم

ببینید گارانتی زیگورات چه در اینجا قم،چه هر جای دیگه همان گارانتی هست..فقط باید این را در نظر داشته باشید که کیفیت خدمات دهی گارانتی های مختلف هست که تعیین کننده قیمت نهایی و این اختلاف قیمتها میشه..مثلا جایی که من گرفتم گارانتی نوتالی هم داشت که 800000 تومن بود!!

من ابتدا رفتم پیش پرهام،نمایندگی رسمی Dell در قم و همان لیست قیمت سایت رو نشون داد و فقط در حد یه موس لپ تابی،رایگان تخفیف قائل می شن..خوب حق دارن چون اونها نماینده شرکت هستند و باید از قونین شرکت تبعیت کنند..ولی کسی که من ازش گرفتم"کامپیتر دماوند،آقای روحانی" ( خ.صفائیه-پاساژ گنجینه-صبقه 4-واحد 4) جالبه بدونی که خودش از همان پرهام خرید اون هم نقدی به قیمت 806500 !!! بله قیمت واقعی خرید این لپ تاب این هست که اول به ما 813000 خواست بده که ما رو هم رفته 810000 تومن ازش گرفتیم..

سوالی بود در خدمتیم..

داره خودمونی میشه astrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلامت باشین astrix عزیز..هر چی به این در و اون در زدم نتونستم ابی شو گیر بیارم..مجبور شدم مشکی رو بگیرم..یه کم لک میندازه..ولی خب رنگ قشنگیه ..من رو یاد مرسدس بنزهای کلاس E با مشکی متالیک میندازه..

راستی من ساکن قم هستم..و در خ.صفائیه و پاساژ گنجینه و مروارید که بگید همه می شناسن..من خودم از دماوند تو گنجینه گرفتم..پرهام هم نمایندگی رسمی Dell در قم تو مروارید هست..

خیر،شما 24 ساعت وقت برای تست دارید..و می تونید راحت بیارید خونه و تست کنید..
    بله ،یه ویندوز سون که در تنظیمات موقع نصب به شما حق انتخاب بین 32 و 64 بیتی رو میده..
    والا من فقط یه موس گرفتم و یه کیف..الان هم می خوام برم یه پایه استاندارد با فن خنک کننده برای زیرش بگیرم..اینم بگم به راحتی داغ نمیکنه و داغیش هم بیشتر در سمت چپ هست..احتمالا گرافیکش همانجاست..

دمت گرم
    اقا اگه تونستی از کاورت چون مشکیه یه عکسی بگیر و برامون بذار چون مشکی شو ندیدم.
    دمت گرم
    یا علی

7. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام
    من روی سون 32 بیتی اینکارو کردم با درایور 1545 اونو راه انداختم چون درایورهای 1564 رو نداشتم چون رو جعبه اش که نگاه کردم دیدم هر دوتا از یک نوع بلوتوث استفاده میکنند و من نصب کردم کار کرد،من اول وایرلس رو دیسیبل کردم شما برو تو دیوایس منیجر اونجا وایرلستو آنیستال کن و بعد با درایور 1545 اونو نصب کن انشاالله مشکلد حل میشه آیدی من تو یاهو sajadf12 هست بیا تا اونجا کمکد کنم.

abolo جان،میشه ادرس یا لینک دانلود درایور وایرلس رو بزاری..روی dvd درایور من به غیر از 1564 ،studio 1557,1558 هست..اگه داری بزار تا استفاده کنیم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام به دوستان

میخواستم در مورد اون سری b (ظاهرآ اینا اصلآ b ندارن ولی خوب همونی منظورمه که کانفیگش نسبت به بقیه پایینتره و قیمتشم 670 فکر کنم باشه) میخواستم سوال کنم که واقعآ مشکلاتش چیه؟؟؟
    مشکلاتی که تا حالا گذارش شده؟؟؟

جالبه من الان کامپیوتر خودم یه cpu 2.4 intel celeron داره با یه رم 512 DDR و یه گرافیک 64 mb داره !!!

میخوام بدونم این مدل پایینی این لب تاپه کارمو راه میندازه؟؟؟

فیلم میبینم

بازی میکنم ولی نه زیاد(نیازی نیست همه بازیها رو ساپورت کنه )

حافظش واسم زیاد هم هست

ولی مهمترین چیز واسم اینه که میخوام در کنار windows 7 یه مک هم نصب کنم (این سوالو بهتره از بخش تخصصی خودش بپرسم)

پتروشیمی میخونم با توجه به نرم افزار های این رشته میخوام ساپورت داشته باشه

و بقیه کارهای دانشجویی (فکر نکنم کارای دانشجویی نیاز به یه چیز بالا داشته باشه)

ضمن این که سرعت واسه هر کسی خیلی مهمه ولی فکر نکنم در این زمینه با بقیه کانفیگ هاش تفاوت داشته باشه؟؟؟درست میگم؟؟

فکر کنم تنها مشکلش رو کارت گرافیکشه
    دوستان میخوام بدونم که این کارت گرافیک چه کارایی از دستش ساختست؟؟؟؟

و اینکه با این نیازهایی که گفتم به نظرتون این لب تاپ واسم گزینه خوبیه؟؟

خواهشآ یکی پاسخ سوالمو کامل بده چون نمیخوام بعد از خرید پشیمون بشم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

به همه دوستان بگویید تا بدانند،و به کسانی که نمیدانند بگوبند تا انها هم بدانند که...فایلهای PDF در ویندوز 7 هیچ مشکلی نداره ..و این شایعه ای بیش نبود..
    ضمنا من خوب خیلی اهل بازی نیستم ولی الان دو نسخه از NFS : undercover ,shift رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من بازی های GTA IV و Shift رو روی مدل گرافیک ati نصب کردم ولی هر دو تا روی پایین ترین تنظیمات هم خیلی کندن ... درایور هاش هم اخرین ورژن هاش نصبه ...
    واسه شما ها هم همین طوریه ...؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان یه لینک میذارم حالشو ببرید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این صفحه همه مشخصات کارت گرافیکی ati 4330 و بررسی عملکرد این کارت آورده شده.
    درسته این کارت خیلی از مدل onboard اینتل 4500 بهتره ولی حداکثر کارت متوسطی برای بازی کردن به حساب میاد. بنابراین انتظار نداشته باشین بازیهای جدید و سنگین رو به راحتی اجرا کنه.
    پایین صفحه fps این کارت تو چند تا بازی رو گذاشته. بد نیست. یادتون باشه علاوه بر کم کردن رزولوشن بازی حتما گزینه های AA و AF رو هم اگه دیدین OFF کنید. من که بعد از بررسی های فراوان تا اول هفته آینده این لپ تاپ رو گرفتم قطعا. تو خیلی از سایتای خارجی هم گفتن نسبت به قیمتش عالیه.

13. 2 کاربر از mostafa-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •