تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 1291 اولاول ... 1925262728293031323339791295291029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان گل
    آقا من امروز وایمکسم وصل شد تا این لحظه خیلی سرعت خوبه و راضی هستم من 128 اعتباری گرفتم ولی سرعت دانلودم به 25 کیلو هم میرسه ...البته فعلا اولشه و خلوته خدا میدونه بعدا چی میشه ...اینو هم بگم که من اهواز هستم و پروسه ثبت نام تا وصل شدن اینترنت یه 6 روزی طول کشید...
    مبارکه ، مودم داخلی یا خارجی؟
    اگه داخلیه ، دیوار تاثیری تو سیگنال دریافتی شما داره؟ یعنی هر جای خونه میتونید استفاده کنید یا کنار پنجره فقط؟

اگر ممکنه یه پینگ از یاهو بزارید

2. این کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_shield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

با سلام
    مودم که داخلی هست ولی گیرندگیش خوب هست و کمی هم دیوار تاثیر داره مثلا بعضی از جاهای خونه سه چراغ میده ولی روی کامپیوتر که گذاشتمش دو چراغ میده اما با این حال مشکلی با سرعت اینترنت ندارم..

4. 2 کاربر از amir_shield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

سلام
    والا قصد بنده رو اشتباه متوجه شدید ، من نخواستم و نمیخوام حرف خودم رو اثبات کنم اصولا اعتقادی هم به این حرفا ندارم چه سودی داره بیام تو یه فروم که کسی هم منو نمیشناسه حرفی رو اثبات کنم، فقط این دوستمون میخواست فقط به این خاطر وایمکس بگیره ولی شما با اطمینان گفتین که اصلا امکانش نیست ، این بود که گفتم این بنده خدا به خاطر این موضوع اشتباه کارش لنگ نمونه و نره از gprs استفاده کنه

مسئله اینجوریه:

1. وایمکس ثابت: باید استفاده کننده ثابت باشه و حرکت نکنه
    2. وایمکس سیار (قابلیت موبیلیتی): استفاده کننده میتونه تا سرعتی که ارائه دهنده اعلام کرده هم از خدمات استفاده کنه ، این سرعت خودش چندین نوع هست که مثلا در یک نوع تا 20 کیلومتر در یک نوع تا 60 کیلومتر و... (دقیق یادم نیست سرعت هارو ولی همه اینا دسته بندی دارند و مثلا بهترین نوع بالای 120 رو هم پشتیبانی میکنه) پیشرفته ترین تجهیزات سرعت بالاتری هم پشتیبانی میکنند

پس این ثابت بودن و سیار نبودن همون ثابت بودن استفاده کننده هست

بله اتفاقا این منبعی که ذکر کردید درست گفته
    اجازه ارائه سرويس در حال حركت را ندارند و تنها قادر خواهند بود براي سرويس‌هاي ثابت امكانات وايمكس را ارائه دهند.

تا جایی که من شنیدم تو دنیا هم با همین دو استاندارد D و E و احتمالا استانداردهای دیگری ارائه میشه و این موضوع فقط به ایران خودمون اختصاص نداره

به هر حال اگه منظورمو بد رسوندم معذرت میخوام
    موفق و شاد باشید
    یا حق
    سلام...
    ممنون از توضیحات خوبتون
    کلا مسئله اینجاست که تو این مملکت هزار تا حرف زده میشه... که من و شما هم مقصر نیستیم....و هر کدوم برداشت خودمون را ازشون می کنیم.

مگه سر همین خدمات ایرانسل قضیه پیام های چند رسانه ای MMS یادتان رفته؟ که چه مسخره بازی هایی شد.

الان هم اگر یک کاربر معمولی گفته ها و لینک های ما را مطالعه می کند باز متوجه داستان نمی شود کما اینکه خودم هم هنوز گیج می زنم!

احتمالا در صورتی که شما بخواهید از مودم و اشتراک خودتون در سایر شهر های تحت پوشش استفاده کنید وجود دارد (منوط به پر کردن فرم مربوطه) باز تماس با خود ایرانسل می تواند برای دوستان متقاضی بهترین گزینه باشد.

با آرزوی سلامتی برای شما....

6. این کاربر از !As@d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثل اینکه ارزون کرده
    قیمت ها در بخش محاسبه گر تعرفه ها
    سمت چپ تمام صفحات
    مثلا 128 نا محدود 25 هزار تومن
    محدود 8500
    تلفن از خط ایرانسل 707

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

توضیح : تعرفه گر در حالت اعتباری تا پایان این ماه محاسبه میکنه!
    (مثلا الان که 14 بهمنه تا 30 بهمن)
    در حالت دائمی تا پایان ماه بعد حساب میکنه!
    (مثلا الان که 14 بهمنه تا 29 اسفند)
    در حالت ماهیانه هم که یک ماه از الان هست!
    (مثلا امروز تا 14 اسفند)
    {برای نمونه 128 یک ماهه نامحدود 45
    3 گیگ 15}
    {تا پایان این ماه
    128 نامحدود 25 تومن
    3 گیگ 8500 تومن}

---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

در ضمن بیشتر از 128 هم با نامه دانشگاه (گواهی) یا شرکتی داده میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخرین اصلاحیه:
    دیگه سرویس ماهانه نداریم از امروز تا پایان ماه هست !
    مثلا برای من : از امروز تا پایان این ماه 8500

---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------

در ضمن دوستان مودم خارجی تحمل کنند
    چون همه جا داخلی خواهد شد.

---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

ثبت نام امروز:
    مودم+نصب+15 روز 128/3گیگ
    130 هزار تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

14 داتک

سلام بچه ها میون کلامتون یه سوال داشتم.
    من به دلیل محدودیت پورت مخابراتی مجبورم از Wimax استفاده کنم.
    کسی از وایمکس داتک استفاده کرده؟ داتک 256 نامحدودش از ایرانسل ارزونتره.. 56500 تومان(با مالیات)
    کیفیتش چطوریه؟ شما ایرانسل رو پیشنهاد میکنید یا داتک؟؟
    در این که داتک در ارایه خدمات بی سیم سابقه اش طولانیه شکی نیست ولی ممکن زیر ساخت وایمکس ایرانسل از داتک بهتر باشه. از دوستان کس اگه اطلاع داره لطفا مارو بی اطلاع نذاره.
    ممنون
    کسی اطلاعی در مورد سرویس وایمکس داتک نداره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها میون کلامتون یه سوال داشتم.
    من به دلیل محدودیت پورت مخابراتی مجبورم از Wimax استفاده کنم.
    کسی از وایمکس داتک استفاده کرده؟ داتک 256 نامحدودش از ایرانسل ارزونتره.. 56500 تومان(با مالیات)
    کیفیتش چطوریه؟ شما ایرانسل رو پیشنهاد میکنید یا داتک؟؟
    در این که داتک در ارایه خدمات بی سیم سابقه اش طولانیه شکی نیست ولی ممکن زیر ساخت وایمکس ایرانسل از داتک بهتر باشه. از دوستان کس اگه اطلاع داره لطفا مارو بی اطلاع نذاره.
    ممنون
    کسی جواب ما رو نمیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر من هم ماهواره ای به صرفه نیست ضمن اینکه یه جورایی خلافه و جریمه داره (همین یک طرفه اش اگه شاکی خصوصی داشته باشین که بعضی وقتها گیر میاد جریمه داره)

ولی اینطور که شما میگید هم نیست که 200 هزار تومن باشه همه جا (منظورم اینه درسته بعضی جاها خیلی گرون میدن ، ولی هستند جاهایی که با قیمت خیلی کمتر میدند)

نوعی میشناسم که در 1 گیگ اول 2 مگابیت غیر شیر به شما میده (سرعت در حدود 300 ثابت) ، بعد 9 گیگ به شما 1 مگابیت میده (سرعت شبا در حدود 100 تا 130 متغیر ولی روزا هم پایین تر از 50 نمیاد اونم در شرایط خیلی پرمصرف) ، بعد ازاینکه 10 گیگتون رو کامل مصرف کردید سرعت شما میشه 256 کیلوبیت (بین 20 تا 30 متغیر) و بعد این 20 تا 30 تا آخر ماه نامحدود میتونید دانلود کنید ازش

10 گیگ 1 مگ ، بعد هم نامحدود 256 ماهی 49 هزار تومن
    از اونور هم باید 13 تومن پول adsl بدید ، میشه جمعا ماهی 62 هزار تومن برای این سرعتی که گفتم

اگر بخواید 1 گیگ اولتون 2 مگ باشه بعدش نامحدود 1 مگابیت داشته باشید تا آخر ماه (بعد 10 گیگ 256 نشه) ، این سرویس هزینه اش 120 هزار تومن ماهیانه هست

ضمن اینکه مثلا اینترنت شبانه هم دارند ، 200 هزار تومن میدید برای 3 ماه ، بعد 1 ماه نامحدود شبانه دارید ( 2 مگ شیر 1 به 10)

من قبلا میخواستم بگیرم ، ولی بعضی از شرکتهای (غیر معروف) ایران خودمون دارند با ماهی 30 یا 40 تومن سرعت 60 70 میدند ، الانم که شاتل و پارس آنلاین 1 هفته ای هست دارن سرعت 115 رو روی 128 میدن اینه که بیخیال شدم سر قضیه اینکه ممکنه جریمه هم داشته باشه یا تو هوای بارونی سیگنال ضعیف شه دیدم به دردسرش نمیارزه
    دوست خوبم بنده مي دانم کدوم سرويس را مي گوييد

خودم زياد از سرويس هاي ماهواره اي استفاده کردم البته چون براي بنده دانلودهاي حجيم در مدت کوتاه

مد نظر بوده براي بنده خيلي سودمند بوده .

مثلا براي دانلودهاي ترابايتي از سرويس هاي گران استفاده می کردم .

که البته اين مورد براي بنده که کارم با دانلود هستش خيلي عالي و سودمند بود .

دليل اصلي هم اين بود که اصلا کاهش سرعتي را نداريد و سرعت بسيار عالي هستش حتي يک لحظه هم سرعت

کاهش نمي يابد . و تضمینی هستش . و این مزیت این سرویس های گران هستش .

--------------------------------

****** دوست خوبم فکر کنم منظور شما سرويسهاي PlanetSky SkyEasy مي باشد که با

قيمت کم عرضه مي شود که براي دانلودهاي با حجم کم به درد مي خورد.

چون بنده يک بار اين سرويس رو براي تست استفاده کردم وقتي امدم يک فايلي را دانلود کنم نوسان زيادي رو در

ساعات شلوغ داشت و سرعت به حداقل مي رسيد 12 کيلوبايت . ولي اين نکته بسيار مهم هستش که

به صدتاي سرويسهاي داخل مي ارزيد چون با همان سرعت هم مي توانستيد دانلود کنيد گرچه سرعت

کاهش مي يافت مثلا صبح ها که کاربران استفاده کننده از همان مک خيلي کم بودند سرعت

عالي مي شد و روي 60 الی 70 کيلو هم مي رسيد ولی چندین بار دیدم سرعت به 80 هم رسید.

که خيلي راحت دانلود مي توانستيد بکنيد . البته از سرور رپیدشیر که واقعا عالی می شد دانلود کرد .

سرويس زير هستش که :

PlanetSky SkyEasy با پهناي 512 کيلو نامحدود به قيمت 9 دلار امريکا

چيزي معادل 10 هزارتومان .

در ضمن موردهای صفحه قبل را اگر دیدید کمی گران بودند از موردهای تضمینی این شرکت بودند که گفتم .

البته تضمین سرعت هستش .

و اینکه اگر دیدید گفتم قید اینترنت ماهواره ای یک طرفه رو بزنید فقط برای کسانی بوده که دانلودهای

بسیارحجیم رو با قیمت های بسیار پایین می خواهند .

--------------------------------------------

13. 2 کاربر از alfa_df2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست خوبم بنده مي دانم کدوم سرويس را مي گوييد

****** دوست خوبم فکر کنم منظور شما سرويسهاي PlanetSky SkyEasy مي باشد که با

--------------------------------------------
    سلام
    با تشکر از شما ،
    والا منظورم این سرویس نبود

سرویس مورد نظرم Flat بود از شرکت BroadSat ، که تو 1 گیگ اول شما ثابت 300 کیلوبایت دانلود دارید ، بعد تا 10 گیگ سرعت شما شبا ثابت 120 هست ، روزا هم اونطور نیست که اذیت کنه معمولا 70 اینا هست ، نهایت کم بشه میشه 50 ثابت ، که من شبا دانلود میکردم خیلی به دردم میخورد ، بعد از 10 گیگ هم سرعت شما میشه در حدود 20 تا 30 تا آخر ماه بدون محدودیت
    نمیدونم جدیدا که پارازیت میندازن تاثیری تو سرعتش داره یا نه ، شاید کم کنه

حالا یک سرویس هم داره که 1 گیگ اول 2 مگ ثابت ، بعد هرچقدر دانلود کنید شبا 120 و روزا 60 70 سرعت میده ، نامحدود هم هست به نام Flat Pro

شیر هست ولی سرعت های بالا تجربی هست کاملا و خودم دیدم ، چون یکی از دوستان داشت تا 2 ماه پیش

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

فکر کنم داتک فقط به شرکتها میده ، به هر حال به نظر من از داتک نگیرید ، آخه معلوم نیست اینا بدون مجوز دارن میدن یا... چون فقط 3 تا شرکت تو ایران میتونن وایمکس بدند که اونها هم از طریق مزایده برنده شدند ، داتک اگر هم از این به بعد بخواد ادامه بده ، مجبوره بره زیر مجموعه یکی از اینا بشه ، شایدم همینطور غیر قانونی ادامه بده کی به کیه ...

برا همین که معلوم نیست چطور بشه فکر کنم نامحدود 128 از ایرانسل بگیری بد نباشه 45 تومن ، یکی از دوستان گرفته میگه سرعتش 20 ایناست که بد نیست (بسته به منطقه شما هم داره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •