حالا تکلیف ماها که سام سوریسی های اینجا بی سواد تشریف دارن چیه ؟:( به سام سرویس ایمیل هم زدم جواب نگرفتم
حالا تکلیف ماها که سام سوریسی های اینجا بی سواد تشریف دارن چیه ؟:( به سام سرویس ایمیل هم زدم جواب نگرفتم
سلام
من میخوام از بانه یه b650 بخرم
موندم کدومشو مدل مالزی یا اروپایی رو بخرم
از این دو مدل کدومشون با زیر نویس فارسی مشکل ندارن و اونی که داره چطور درست میشه ؟ ممنونم کمک کنید تا دچار اشتباه و بعد افسوس نشوم![]()
من میخوام برم بانه یه 650 بخرم کدوم ورژن رو انتخاب کنم
اروپایی یا مالزی
کدوم مدل با زیر نویس فارسی مشکلی ندارن و اونی که داره چطور مشکلش حل میشه
دوستان کمک کنید تا اشتباه نکنم بعداً پشیمان بشم
ممنون
من چند روز پیش یه ال سی دی 32 اینچ بانه ای خریدم ساخت مالزی هست با زیرنویس srt مشکل نداره ولی idx/sub
و نمیتونه پخش کنه تا اونجایی هم که شنیدم اروپایش زیر نویس فارسی رو درست پخش نمیکنه
[QUOTE=sb_t;4735841]با سلام
دوستان تو تیریز هر دو مدل b650 و b690 رو به بدون گارانتی به قیمت 1180000 هزار تومن می دن کدوم رو بخرم؟
دقیقا تفاوت های این دو مدل چیه؟
از کجا بفهمم که فریمور جدیدشون هستش?
و اینکه فلش این مدل قابلیت پخش و ضبط رو با هم داره یا فقط پخش می کنه؟
ببخشید که یکم سوالام زیاد شد
ممنون[/QUOTE
دوستان من فردا صبح می خوام بخرم لطفا راهنمایی کنید
من ورژن 2005 رو از سايت خاورميانه (امارات متحده) دانلود كردم البته من تلويزيونم پلاسماست. اولش ترسيدم اما گفتم خوب نهايتا مي شه انگليسي ديگه، عيب نداره. نصب كردم و منوي فارسي هم دست نخورده باقي موند و تازه توي قسمت آپديت يك بكاپ از ورژن قبل كه 2002 بود هم گرفت كه اگر مشكلي باشه به اون بر گردوني. بنظر من نترس و آپديت كن. البته با مسئ.ليت خودت ها![]()
دوست عزیز مدل اروپایی زیرنویس srt فارسی رو ساپورت نمیکنه و تلتکست و منو فارسی هم نداره، مدل ساخت مالزی شنیدم فارسی رو ساپورت میکنه ولی اطلاع دقیق ندارم...
مشکل تله تکست چی ؟ حل شد؟
مرسی از راهنمایی![]()
دوستان این lcd کیفیت فیلمی که از روی usb پخش میکنه با کیفیت فیلمی که از روی pc یا لپ تاپ پخش میکنن فرقی داره یا نه؟
سلام
ممنون از پاسختون دوستان
تله تکس برام مهم نیست فقط زیر نویس اونم فقط موقع پخش دی وی دی از روی دستگاه دی وی دی پلیر
آیا ورژن اروپایی b650 این موضوع رو ساپورت میکنه.
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)