دوستان برای pc آمده؟
نه.هفته ی دیگه میاد
خوب راتاژ همون داداششه دیگه
این عکس رو ببینید
بعد اونجایی که تو عکس میبینید یه سری میاند میکشمشون بعد راتاش حمله میکنه یه دمو نشون میده بعدش میپره به یه لبه بعد میفته پایین و هیچ کاری نمیشه کرد
باید چکار کنم؟
ممنون
(من Xbox ندارم این مشکل رو یکی از دوستام داره دارم به جای اون میپرسم)
اقا من به عنوان ایرانی اعتراض دارم به این بازی...چرا هرچی هیولاس باید فارسی صحبت کنه!!!! مگه اسمش پرنس پارسی نیست..خوده پرنس باید فارسی بحرفه..هرچی هیولا و جکو جونوره فارسی حرف میزنه
پ.ن: این پرنس همه چیش تکمیل بود فقط قابلیتهای مورتال کمبت (سابزیرو و نینجا قرمز و... کم داشت که اونم به لطف دوستان اضافه شد بهش)
راستی مگه بازی بین نسخه ی 1 و 2 نیست؟
پس چرا کمبو هایی که بلده رو تو 2 بلد نیست؟
یعن یادش رفته؟![]()
به نکته خوبی اشاره کردید . مثل اینکه پرنس تو شماره دوم دچار شوک از دسته اون غول سیاهه ( اسمش یادم نیست .) شده .
در رهگذرم هزار جا دام نهی
گویی که بگیرمت اگر گام نهی
یک ذره جهان ز حکم تو خالی نیست
حکمم تو کنی و عاصی ام نام نهی
خیام
بابا شعر مال خیامه ، هندی چیه !!!
نهی هم اون نهی هندیا نیست ، منظور گذاشتن هست . توی این شعر خیام داره از خدا گلگی میکنه .
منتها همین شعر خیام هم مال بعد از اسلامه ، نه قبلش .
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
نه داستان هیچ ربطی به سه گانه شن های زمان نداره .
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
خوب یه سری از اون پرنده ها هست روی هوا ، B رو بزن که بگیرتشون بعدش از روش بپر همین طوری تا برسی به سنگ بعدی .
فکر کنم میگه بر رهگذرم ...
شعره مال خیام هست و توافق نظر درستی توش نیست که در درسته یا بر ، برای همین هر دوتاش رو میشه استفاده کرد . من دو کتاب مختلف از رباعیات خیام دارم تو یکیش نوشته بر ، تویکیش نوشته در !!!
من بیگناهم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)