تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 101 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1009

نام تاپيک: Dead Space 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا حرف خنده دار می زنید؟
    این بازی ها که می بینید برای کنسول زودتر میاد نسخه کپی هستش و نسخه اصلی هم یه تاریخ مشخص داره و دقیقا همون تاریخ منتشر میشه
    معماری گرافیکی و اینا دیگه کیلو چنده!!!
    برای پی سی هم نسبت به کنسول برای دانلود یکمی دیرتر میاد که خیلی هم فاصله زمانی نیست ولی مسئله اینه که بعد از اون بازی باید کرک بشه که به خاطر همین هم دیرتر میشه اونو بازی کرد و دیرتر می تونید اونو توی مغاره ها ببینید چون باید حتما بازی کرک شده باشه

2. 14 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز واسه 360 زودتر اومد!اونم ریلیز اصلی نیست!در مورد pc هم معماریش فرق داره!یکم صبر کنین میاد!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستانی که حرف از زیادی تیر میزنن!!!
    بازی رو رویه هارد برین! تا از مغزتون در درگیری استفاده ی بیشتری شود
    چون تویه هارد والا من از میز و صندلی و رادیو هم برایه کشتن موجودات استفاده میکنم
    فضایه بازی هم یکم برین جلو... فقط بزارین بازی رو تموم کنین. ( من که به ... خوردن افتادم این مراحل آخر دهنتونو سرویس میکنه البته رویه هارد که اینطوری بود طوری که من 2 بار کلا از سیو قبلیم اومدم واسه کمبود جون و پول و ... )

5. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

ترس بازی به شدت زیاد شده . توهمات آیزک خیلی زیاد شده و دلیلش هم صفحه قبل توی محتوی مخفی گفتم .

کاشکی بازی همون روند هیجانی Chapter 1 تا Chapter 8 رو داشت حالا ترسناک بودنش هم بیشتر می شد .

بازی داره هر چه بیشتر به ترسناک بودن نسخه اول بازی می ره و هیجانش افت می کنه .

محتوای مخفی: Only after Chapter 10 
    اگر اون غول لعنتی شماره 1 که نمی مرد دوباره تو بازی برمی گشت توی مرحله ایشیمورا عمرا بازی رو ادامه می دادم .

7. 3 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

خوب بازی تموم شد
    گفتم یه چندتا نکته رو بعد از پایان هم بگم :
    1.داستان : بر عکس نسخه 1 بازی این نسخه داستان قویتر و گیراتری داره , تا پچتر 7 شاید کمی خسته کننده باشه و نشه گفت داستان عالی داره اما بعد از چپتر 7 داستان کم کم میره رو اوج خودش و خیلی عمقی و گیرا میشه , طوری که اخرای بازی شاید انگشت به دهن بمونید ! البته در کنار هیجان بالایی که داره میخکوب میکنه رو صندلی و نمیزاره تکون بخورین
    پایان بازی از نظر من واقعا عالی بود , هنوز هم تو کف پایانش هستم بعد از halo : reach توی این 4/5 ماه همچین پایان زیبایی رو ندیده بودم , که همین پایان زیبا نقطه قوت داستان DS2 هست ....
    واقعا که هیجان تو چپتر آخر خیلی بالا بود ..
    امتیاز این قسمت : 9

2.گرافیک : فوق العاده نبود , اما بد هم نبود . به خوبی تمام جزئیات رو میشد احساس کرد و همین وسعت یافتن مکان های بازی به خوبی کار شده بود و مثل نسخه 1 همش تو 1 جا نیستیم ....اما اگه کمی گرافیک رو بالاتر میبردن که بشه واقعا فرق چشم گیری رو دید شاید بهتر از اینا هم میشد ....
    امتیاز این قسمت : 8

3.گیم پلی : سرعت بازی و خود ایزاک بیشتر از قبل شده و همین 1 ضعف نسخه قبل رو از بین میبره , اما بعضی جاها دوربین واقعا اذیت میکنه ! مراحل متنوع و اون ( مینی گیم !! ) ه-ک ها هم جالب بودن و بازی رو از خشکی در میاوردن ... و بعضی کارهایی که باید انجام میدادیم ( نمیگم کدوم تا دوستانی که بازی نکردن ناراحت نشن ...) نسبت به قبل خیلی بهتر شده بود و اینم نقطه قوتی بود که از روند یک جور بازیرو در بیاره ....
    امتیاز این قسمت : 8.5

4.صداگذاری : اومدیم سره قسمتی که ترس و هیجان رو به مویرگ های تن میرسونه ! صداگذاری بازی واقعا عالی بود ,صدای طپش , صدای جک جونورا , و همینطور صدای صحبت ایزاک با دیگران ...
    هیجان بالای موزیک تو بعضی قسمت ها طپش قلب عجیبی رو برای من ایجاد میکرد که موهای تنم رو هم سیخ میکرد ! ( البته من با یه هدفون بسیار قوی بازی میکردم : دی )
    زیاد نمیتونم در مورد صدا گذاری نظر بدم ,بهتره تجربش کنین ...
    امتیاز این قسمت : 9

و در آخر امتیاز کل من : 8.6
    خوب دیگه حرفی نیست توصیه میکنم همه این بازی زیبا رو تجربه کنین ....
    Last edited by mohammad_twe; 27-01-2011 at 23:26.

9. 16 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان من چاپتر 4 رو الان تموم کردم اومدم بگم..که دنبال یه چیز کاملا خاص تو بازی میگردم..
    واقعا خیلی کمبود هستش اونم ترس همه جور شرایط واسه خودم ایجاد می کنم بترسم که نمیشه..

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه........نه.......... ترس از نوع شوک اتفاقا بلوغ پیدا کرده و بیشتر و بهتر شده
    اوه....پس کلآ پشیمان شدیم!
    یکی کندی حرکت و کندی کنترل بود که به نظر من اون تو این شماره رفع شده
    اتفاقآ می خواستم در رابطه با این مسئله هم ازت سوال کنم که خودت گفتی دیگه!من کلآ تو شماره یک از کندی حرکت دوربین و یا آیزاک خیلی شاکی بودم مثل اینکه بهش رسیدن...خب خدا رو شکر
    قرار گرفتن دوربین هم که خوب بود شماره یک ............مثه اون مونده دیگه..... .
    اصلآ با این قضیه دوربین بازی حال نمی کنم!
    چون تویه هارد والا من از میز و صندلی و رادیو هم برایه کشتن موجودات استفاده میکنم
    شما کارت درسته...حالا از دست نری با سر حد بزنی تو مانیتور اشتباهی!

توی این 4/5 ماه همچین پایان زیبایی رو ندیده بودم , که همین پایان زیبا نقطه قوت داستان DS2 هست ....
    محمد جو گیر شدی باز تو!!! خب عزیز دلم تو این 4/5 ماه کلهم 3تا بازی درست حسابی نیومد که بشه گفت داستانش آس و از این حرفا بوده!
    محمد دلبندم بیا و یه زحمتی بکش این ادامه ds1 رو واسه من برو تا اون موجود آخریش که رسید بده خودم تمومش می کنم!جونه تو نا ندارم دیگه بترسم!!!

توصیه میکنم همه این بازی زیبا رو تجربه کنین ....
    الان می خواستم یه چیزی بهت بگم...!
    Last edited by B.3.S.T; 28-01-2011 at 00:42.

13. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

نامرد بازی رو تموم کردی...
    من رویه این چپتر آخر هنگ کردم!!!
    غلط کردم یکبار درجه سختی بالا رفتم ( Zealot ).
    از من شنیده اصلا و ابدا نزدیک این درجه سختی نشین که یک بدبختی داره که نگو! اصلا حتی فکره اینکه این درجه سختی رو بردارید نباشید! ( از پسته قبلیم تا حالا سره یک جا موندم که آخرش تونستم رد کنم! حالا جونم قرمزه سیو کردم )
    الانم دارم استراتژی واسه این درجه سختی میخونم! ( موندم اون درجه سختی دیگش دیگه چیه!!!!!!!! )
    در ضمن محمد جان حداقل صداگزاریه بازی خداییش 9.5 رو میخواست دیگه ! یکم کم لطفی نکردی در مورده گرافیک و صداگزاری؟

محتوای مخفی: درباره ی درجه سختی 

من موندم چجوری درجه ی سختیه Hardcore رو گزاشتن! فقط میتونید 3 تا سیو داشته باشید( در کله بازی!! ) و اصلا Checkpoint هم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! مغزتون بهنگه!!! تنها فرقه Hardcore با Zealot هم در همینه فکر کنم!!!

15. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

بازی تموم شد !!! نامردا من می خواستم اول تموم کنم !!!

انتهای بازی کابوس بازی برگشت . منظورم محتوی مخفی پست بالاییم هستش .

از نظر گیم پلی انتهای بازی عالی بود ولی از نظر داستانی کمی چرت بود و اصلا انتظار چنین پایان متوسطی رو نداشتم .

خیلی از اجزای گیم پلی بازی قبلی از این بازی حذف شده بود . یکیش شلیک با دستگاهی بود که توی شماره قبل 2 - 3 جا ازش استفاده می شد . Boss fighting ها رو که گند زدن رفته . یک دونه هم تو بازی نبود .

نقد کاملم رو امروز ظهر می ذارم تا دوستان فیض ببرند .

17. 3 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Dead Space 2

بالاخره بازی یک بار روی zealot ، یک بار روی casual و در آخر هم روی Hardcore تموم شد. یک بار دیگه هم روی casual شاید برم تا achievment هارو کامل کنم!این بازی یه چیز دیگه هم داشت،یک معتاد واقعی به گیم رو کشف کردم!روزی که بازی اومد داشتم بازی میکردم (ساعت های 2-2:30 نصف شب وقت این رفیقمون بود و حدودا 4-5 صبح ما بود،) invite کرد منو به Private chat، گفت قول میدم با اینکه بازیو صبح میخرم،ولی از تو زودتر تموم کنم(من چپتر 6 بودم و روی زیلوت بودم) منم گفتم خواهیم دید! یه دفعه آف شد!30 دقیقه بعد آن شد و داشت بازی می کرد!کفم برید!نصف شبی رفت خرید دیوانه! فرداش ساعتای 6 بعد از ظهر بهم گفت بازیو تموم کردم!(رو casual )!!خلاصه 6-7 ساعت بعدش من هم تموم کردم،ولی اون برد. اما با هم چندتا achievment رو به دست آوردیم که در آخر گفتم:
    -Single player:

• گرافیک: 9.5/10 (واقعا گرافیک جالبی داشت،روی محیط واقعا کار شده بود،مخصوصا نورپردازی)

• صداگذاری: 9.8/10 (0.2 نمره کم کردم،چون اگر شما چند بار rb رو بزنید(با پاش روی زمین بکوبه) درآخر حدود 3-4 ثانیه صدای خود ایزاک میاد در حالی که شما هیچکار نمی کنید. صداگذاری محیط و موسیقی بازی فوق العاده هستش!به قول محمد جان واقعا باید بازی کنید تا متوجه شید،مثلا بعضی وقتا،هیچکی اطراف نیست،ولی از بالای سرت صدای رد شدن نکرو ها رو میشنوی،بیشتر اوقات به خاطر ترسی (که خیلی وقتا کاذب هست) با aim را بری و برای همین کمی طول میکشه،البته روی casual و normal فقط باید بدویی،چون با 1-2 تا تیر دشمنت میمیره،و تیر هم خیلی داری،اما در zealot و مخصوصا hardcore اینطور نیست و هم تیر کم داری،هم خیلی سخت میمیرن!!چپتر 14 داشتم انصراف میدادم از روی hardcore تموم کردن و سیو هم روی چپتر 12 بود!بیچاره میشدم اگه بیخیال میشدم: د ی)

• داستان: 9/10 (خیلی جالب تموم نشد،اما در کل داستان فوق العاده ای داشت)

• گیم پلی: 9.5/10 (خیلی جالب بود،و به مرور هم بهتر میشد،اما از چپتر 6-7 به بعد پیشرفتی نداشت.در کل خوب بود)(به نظر من سخت ترین نکرو بازی، Stalker بود که اگه حواست نبود با یه ضربه میکشتت(میدونید که زرنگ ترین نکرو هم همینه)!)
    • میانگین: 9.45

-Multi player:
    خب دیگه...سیاست کثیف ea همینه...داره همه بازیهاشو پولی میکنه...اما تو 2 روز trial من که واقعا خوشم اومد از مولتیش!مد هاش خیلی زیاد نبود و همینطور مپ هاش،اما خودش جالب بود!مثلا وقتی از نکرو ها بودی، از هرجای مپ میتونی respawn شی و مثلا از پشت human میومدی و پدرشو در میاوردی! class های نکرو ها واقعا جالب بود!مثلا necro kid میشدی و همش دشمنو دور میزدی!یا lurker میشدی و آروم از بالای سر دشمن پدرشو در میاردی!!) ( 8/10 )
    ________
    اما برای کنسول،3 تا archievment بود که برای خودم کمی سخت بود،برای شما هم میگم شاید نیازتون شد!
    1: یکی از secret ها هستش : توی چپتر 7یا 6 بود،وقتی میرید بالا سلول های خورشیدی رو درست کنید،کمی قبلش(بزرگترین آسانسور بازی،اونی که توش از پنجره ها از اون نکرو بزرگ ها میان) باید همشونو بکشید قبل از اینکه آسانسور به بالا برسه)
    2: Peng treasure:
    در چپتر 7، تو mainframe، اتاق چپ (جایی که necro حمله میکنه) بعد از اینکه puzzle رو دست کردید طبق نقشه کف زمین(جزو مرحله هست) بعدش دیوار روبرو یه نقشه دیگه هم هست،طبق اون هم درست کنید و یه کنترلر باز میشه تا کانالی که وارد شدید رو تغیر بده،باهاش تغیر بدید و وارد یک اتاق میشید که حدود 2-3 تا PN داره و یه مجمسه هم هست که وقتی برش دارید(قیمتش 10000 هست) بهتون 20 تا GS میده.
    3: Lightspeed boy statue :
    در چپتر 3،در balcony ، (جایی که تا وارد شدید یه Necro kid میپره و فرار میکنه) وسطش یه مجسمه هست که دور خودش میچرخه (یه پسر هستش که دستشم یه توپ هست) به سرش تیر بزنید و 10 تا GS میده)

Last edited by gap; 28-01-2011 at 15:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •