+ : اونایی که تو بهشت زندگی میکنن نباید در مورد اونایی که تو جهنمن قضاوت کنن...
فلش فروارد
+ : اونایی که تو بهشت زندگی میکنن نباید در مورد اونایی که تو جهنمن قضاوت کنن...
فلش فروارد
سلام ...
جايي كه تد و دوستانش موفق نميشن مسابقه رو تماشا كنند چون همون موقع بايد به مراسم ختم ميرفتند و بجاش بازي رو ضبط كردند و تصميم گرفتن فرداي اون روز همون ساعت ( 6 بعد از ظهر ) بازي رو ببينند بدون اينكه نتيجه رو بدونند تا براشون جذاب باشه و ... ( رابين در محل كار )
News Caster : It's time for sport News
Robin : No it's not.It's Time For Weather
News Caster : We just did the weather
Robin : Well , Weather is pretty fickle .it may have changed.What's it doing out there lou( Weather guy)?
Lou( While eating sth and mouthful : D) : Pretty much the same thing it was 2 minutes ago
How I Met Your Mother_Se 2-Eps 14
ورود آقایان ممنوع:
مدیر مدرسه:آیا شما هم به خانوم ها نگاه ابزاری دارید
پدر دانش آموز:بستگی به خانومش داره
Lily: The Girl never marries the hot guy
Marshall : Well , you did : D
Lily: I'm one of the Lucky Few : D
يعني آخر اعتماد به نفس : دئ
How I Met your mother _ season 3 _ Episode 1
هاوارد : شلدون اگه تانجرين چيكن دوس نداري سفارش نده !!
شلدون : من تانجرين چيكن دوس دارم فقط گيرم نمياد !!
لئونارد : بس كنيد !! ميشه بريم سر يه موضوع ديگه ؟؟
راجش :البته !! يه بار ديگه برامون بگو چطور شد خودتو پيچوندي و پني رو به دوس پسرش رسوندي !!
The Big Bang Theory
Sheldon : I'm Doctor Sheldon Cooper...B.S،M.S،M.I،Phd،SCD...OMG Right!
big bang theory
The Big Bang Theory S02E14
رفته بودن پول پني رو از دوست پسر سابقش پس بگيرن.كه دوست پسره هيكليه 2متر قد داره!!!
لئو:نقشه رو فهميدين؟؟؟
هاوارد:آره راج مي ---- به خودش من استفراغ ميكنم شلدون فرار ميكنه تو هم ميميري!![]()
تزویر سکه ای دوروست که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است...
عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش....
مختارنامه
اين پنجشنبه آخره
ديگه نميام سر خاک
کم آووردم ديگه بسه
خسته شدم....
25 ساله دارم با خاطرش زندگي ميکنم
هر هفته ميايم اينجا و هر چي از خاطرمون رفته زنده ميکنيم
اينجوري نامرديه,نامرديه که اونا رفتنو راحت شدن ما مونديمو عذاب کشيديمو خسته شديمو عذاب مي کشيم....
ديگه بسه
انگار مال يجاي ديگم
انگار جاموندم از آدماي قبيلم ....
نابرده رنج - علیرضا بذرافشان
J.D. :Come on, man, it's our last week together! The J.D. and Cox train is pulling into the station.You must have a metaphor you want to use; hit me with it!
Dr Cox :I suppose I could riff a list of things that I care as little about as our last week together.Lemme see, uhh... Low-carb diets. Michael Moore. The Republican National Convention. Kabbalah and all Kabbalah-related products.Hi-def TV, the Bush daughters, wireless hot spots, 'The O.C.', the U.N., recycling, getting Punk'd,Danny Gans, the Latin Grammys, the real Grammys. Jeff, that Wiggle who sleeps too darn much! The Yankees payroll, all the red states, all the blue states, every hybrid car, every talk show host! Everythingon the planet, everything in the solar system,everything everything everything everything everything everything that exists - past, present and future, in all discovered
and undiscovered dimensions...Oh! And Hugh Jackman.
فاصله بین دو تا سه نقطه تو 5 ثانیه گفته میشه...
Last edited by *IN*; 01-08-2011 at 17:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)