تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 96 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام
    ببخشید دوستان این عینک های کائوچویی روی بینی راحت تر وایمسته یا عینک های دیگه؟
    و دیگه اینکه قیمت هاشون هم از عینک های دیگه بیشتره؟
    من تابستان سال قبل یه عینک گرفتم مثلا پلیس بود!! بعد از چند ماه رنگ روی فلزش رفت(نه زیاد...خیلی کم)...فکر کنم اصل نبود...میخواستم ببینم این کائوچویی ها رنگشون نمیره؟
    و سوال اخر اینکه مقاومتشون چطوره؟ نمیشکنن؟ یا مثلا بعد از یه مدت حالت نمیگیرن؟(گشاد نمیشه؟)

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    بچه ها من میخوام عینکم رو عوض کنم و تا حالا عینک اصل نخریدم
    این دفعه فرشنده یه عینک ری بن داد، ما زدیم، دیگه دلمون پیش عینکای دیگه نمیره
    عینکی که من پسندیدم اینه

حالا میخواستم بخرمش دیگه
    قیمتش 130 تومنه

حالا میخواتم ببینم که چه چیزایی رو باید مد نظرم قرار بدم و از کجا بفهمم که عینکه اصله
    واسه لنزش چی پیشنهاد میکنید؟شماره چشمام هر کدوم 1 هست و یکیشم آستیگماته

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

5jad
    سلام
    اولا مدل پد دماغی بستگی داره،روی بعضی بینی ها فشار میاره کائوچو بعضی ها نه راحت هست هست....خب اون پدها مزیت که نسبت به کائوچو که دارن اینه که اولا قابل تنظیم هست مثلا عینک بالا و پایین باشه یا جوری باشه که روی بینی فشار نیاره و دوم قابل تعویض هست

نه از لجاظ قیمت بیشتر نیست و ربطی نداره

در مورد اینکه رنگش رفته اگر رنگ فلز بوده خب اصل نبوده ولی اگر نوشته و اینا بره البته اگر اصل باشه یکم دیرتر میره ولی در کل نوشته ها پاک میشه چون با عرق بدن تماس داره که میدونید از لحاظ شیمی چه حالتی داره

شما اگر از یک عینک فروش یا یک عینک ساز بپرسید بهتون میگه مثلا اگر بسته 100تایی عینک کائوچو(طبی) بیاد بعضی موقع ها 100تا رو برگشت میزنه بعضی موقع ها نصفشو چون از اول کج و تابدار هستند و اتفاقا چون تماما پلاستیک هست بیشتر از بقیه فرم ها در معرض خطر و کج شدن هست مخصوصا در صورت برخورد با گرما

Saeed Dz

چه سوالی در مورد عینک مطالعه دارید دقیقا؟

amin_0913
    سلام

خیلی ساده هست....عینک ریبن اصل در ایران کمتر از 300 و حتی بالاتر به صورت کاملا اورجینال نمیشه پیدا کرد،حالا اگر هم کسی اینطور مدل ها و قیمتهایی رو داشت از کد و شناسنامه و... میشه فهمید اصل هست

توی این رنج قیمت اصلا فکر اصل نکنید به نظر بنده نه تنها تحت لیسانس نیست بلکه کاملا فیک هست البته اگر با ارز جدید حساب کرده باشه
    Last edited by meha; 10-03-2013 at 11:22.

4. 2 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

برای یک عینک دودی خوب برای کسی که جراحی لیزیک کرده حدودا چقدر هزینه لازمه؟ممنون
    بعد از عمل لیزیک چشم به شدت باید تحت مراقبت قرار بگیره ؛ شما باید حتمن یک عینک آفتابی خوب تهیه کنید ، و البته برای مشاوره به تاپیک
    پایین برین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چگونه یک قاب عینک مناسب انتخاب کنیم؟

قاب چشم گربه ای که در گوشه ها کشیده شده است، می تواند ظاهر شما را مانند کسی که پوست خود را کشیده، نشان دهد.

قاب های فلزی عینک خم می شوند و می توان آنها را درست کرد، اما قاب های پلاستیکی می شکنند. عینک خود را در ماشین داغ (زیر نور آفتاب شدید) نگذارید، زیرا قاب های پلاستیکی تاب برمی دارند و تعمیر نمی شوند، اما قاب های فلزی فقط داغ می شوند.

قاب هایی برای محل کار
    اگر شما در یک شغل سنتی کار می کنید؛ فریم ها و قاب های عینک تیتانیوم، استیل ضدزنگ و یا بدون حاشیه مناسب می باشد.
    برای مردان، قاب های قهوه ای، سیاه و نقره ای مناسب است.
    این رنگ ها با لباس کار مناسب می باشند.
    برای زنان، قاب های سیاه، قهوه ای، نقره ای، کبود و طلایی مناسب است.

قاب های عینک برای مبتکران

مبتکران و هنرمندان معمولا از قاب های عینک با رنگ ها و طراحی غیرمعمول استفاده می کنند.
    اشکال هندسی و به اشکال گل، قاب های بزرگ تر و ورقه های چند رنگ از قاب های مورد علاقه هنرمندان می باشد.
    سبک های قدیمی نیز مورد علاقه این اشخاص می باشد.

قاب های گوهرنشان، چوبی، نوک دار و غیره
    اگر شما خواهان زیبایی هستید، از این قاب ها استفاده کنید.
    شما می توانید قاب های چوبی، استخوانی و حتی شاخ گاو را بیابید.
    قاب های طلایی، کریستالی و پر از سنگ های قیمتی را نیز می توانید پیدا کنید.
    برخی از این قاب ها چرمی و یا مخملی می باشند.
    شما می توانید برای زیبا کردن قاب ها از پر استفاده کنید.

هنگام خرید عینک ...

هنگامی که می خواهید عینک بخرید، دستورالعمل های زیر را به کار ببرید:
    - قاب کوچک می تواند شماره چشم را مخفی کند.
    - بهتر است متناسب با فرم صورت خود عینک خریداری کنید، برای مثال: قاب مستطیل برای صورت گرد خوب است.

- قاب تیره، عیب صورتتان را کمرنگ می کند، برای مثال چانه چاق.
    - قاب چشم گربه ای که در گوشه ها کشیده شده است، می تواند ظاهر شما را مانند کسی که پوست خود را کشیده، نشان دهد.
    - رنگ قاب می تواند با رنگ موها و چشمان شما یکی باشد و یا می تواند متفاوت باشد.

علائم هشداردهنده مشکلات چشمی
    اگر هر کدام از علامت های زیر در چشمتان پیدا شد، فورا به چشم پزشک مراجعه کنید:
    - ناگهان در چشم خود چیزی شناور را ببینید.
    - قدرت بینایی تان کم شود.
    - ناگهان چشم درد کند و قرمز شود.
    - خارش چشم و احساس ناخوشایند در چشم داشتید.
    - دیدتان، تار و مه آلود گردد.
    - چشمانتان جرقه بزند.
    - لکه های کوچکی که در چشم حرکت می کنند، ممکن است حالت مگس پران و بی خطر باشد.

چه هنگام نیاز به معاینه چشم دارید؟

چشم شما باید حداقل هر دو سال یکبار توسط چشم‌پزشک یا کارشناس بینایی‌سنجی (اپتومتری) معاینه شود.
    معاینه چشم مشخص می کند که آیا آب مروارید و یا آب سیاه چشم دارید یا نه، همینطور بیماری های دیگر از قبیل دیابت، بیماری قلبی، انبساط رگ های خونی، ایدز و سرطان را با بررسی چشم ها توسط پزشک می توان فهمید

منبع:تبیان

8. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام میشه کمکم کنید یه عینک بخرم با توجه به شرایطم سالهاست عینکی هستم ولی به خاطر شغلم که جوشکارم ودر طول روز جوشکاری وفرز کاری میکنم هر عینکی خریدم فقط مهمان یک هفته من میشه بعدش روز ازنو وعینک نو استفاده نکردنش هم برام معضل شده یک مشاورکار امد میخام ممنونم اگر مستقیم جواب برام ایمیل کنید ممنون میشمsayarsazeh@yahoo.com
    Last edited by sayarsazeh; 03-04-2013 at 23:49. دليل: اضافه کردن

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

عینک های مارک cat خیلی مقاومت داره که الان فکر کنم همه مدل ها 320 باشه که من خرید از قبل هنوز دارم ولی پایینتره

یا اگر خیلی مقاوم میخواین باشه و اصلا کج نشه puma خیلی محکم هست فرام هاش

عینک مارک باید بگیرید که جنس فلز داشته باشه شاید یکم سنگین باشه ولی خیلی مقاومت داره

11. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام... دو تا سوال :

- میخوام فریمم رو عوض کنم ، الان قاب چی مده ؟ مدلهای تمام فریم قشنگ تره به نظرتون یا نیم فریم... اگه ممکنه عکس بگذارید از مدلهای پیشنهادیتون.

- شیشه چی خوبه ؟ سابقه ی استفاده از آنتی رفلکس و فتوکرومیک رو دارم ، فتوکرومیک که دیگه خیلی قدیمی شده ، آنتی رفلکس هم تقریبن همینطور
    چیز جدیدی نیومده که قوی تر باشه ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام... دو تا سوال :

- میخوام فریمم رو عوض کنم ، الان قاب چی مده ؟ مدلهای تمام فریم قشنگ تره به نظرتون یا نیم فریم... اگه ممکنه عکس بگذارید از مدلهای پیشنهادیتون.

- شیشه چی خوبه ؟ سابقه ی استفاده از آنتی رفلکس و فتوکرومیک رو دارم ، فتوکرومیک که دیگه خیلی قدیمی شده ، آنتی رفلکس هم تقریبن همینطور
    چیز جدیدی نیومده که قوی تر باشه ؟
    من شخصا فکر میکنم تمام فریم قشنگتره به دوتا دلیل اول اینکه اگر فرضا نمره عینکتون خیلی پایین نباشه هم، چون کل شیشه رو احاطه میکنه به چشم نمیاد
    بعد هم اینکه مقاومت بیشتری داره تا نیم فریم ها

از طرفی نمیدونم خیلی به مد در زمینه عینک وارد نیستم اما دور و بر اکثرا تمام فریم استفاده میکنن
    جدیدا مدل های عینک ری بن( همین که عینک آفتابیش عین چی رنگ وارنگ ریخته) خیلی زیاد شده حالا نه اینکه دقیقا برند ری بن باشه منظورم شمایلش هست یعنی کائوچویی اکثرا رنگ های تیره و کلا تریپ عینک های بزرگ اما یه مشکلی هست!

اگه نمره عینکتون پایین نباشه کلا عینک هایی که خیلی بزرگ باشه جالب نیست! و بیشتر به چشم میاد که نمرتون بالاست و بهتره که کائوچوی باریکتر انتخاب بشه

در مورد شیشه هم من اصلا با فوتوکرومیک راحت نیستم بنظرم کلا قشنگ نیست نمای جالبی نداره هم تیرش هم روشنش
    ولی منم خوشحال میشم اگه نوع جدیدی اومده باشه دوستان معرفی کنن
    Last edited by Atghia; 06-04-2013 at 19:34.

14. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مرسی.

بله به نظر میاد اینروزها بیشتر افراد تمام فریم رو انتخاب میکنن ؛ این ری بن اولی که گذاشتیــن
    همون مدل Cat هستش ( گربه ای ) این مدل رو اتفاقن دوست دارم ، منتها بیشتر دوستام دارن
    اینو منم بگیرم دیگه خیلی....!! ( البته اگه انتخاب بهتری نباشه همینو میگیرم )

پایینی هم ری بنه ، اسم مدلش چیه ؟

من تا جایی که میدونم چون صورتم گرد نیست و کشیده تر هست بهتره که فریمهایی مث اولی
    بردارم ، درسته ؟

تهران یه محلی داره که بورس اینطور چیزاست با قیمتهای خوب ، توی اسمش مشیر داشت ولی
    یادم نمیاد دقیقن چی بود..؟!!

16. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •