تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 51 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 507

نام تاپيک: ADSL Asretelecom / شرکت عصر انتقال داده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز شمااز کجا سرویس نت داری که اینقدر بالاست
    اگه منظورتون منم: تهران، مرکز مخابرات کاشانی، سرویس 2مگابیت حجمی (فلایر الماسی)، طبیعتن عصرتلکام

البته من سرویسم رو حدود 1 هفته است که گرفتم. فعلن وضعیتم خوب بوده.

در ضمن، سرویسم خیلی بالا نیست. معمولیه. قبلن چند ماه پیش، یکی تست گذاشته بود اینجا تا 21مگابیت بسته بودن سرویسش رو براش.
    Last edited by bilmazlar; 26-01-2016 at 08:47.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام. دوستانی که عصر تلکام دارند خیلی ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدید:

1. در ساعات عادی (غیر از ساعات رایگان)، از نظر سرعت تفاوتی بین سرویس های مختلف حجمی وجود دارد یا حداکثر سرعت برای همه سرویسها باز است؟
    2. در ساعات رایگان شبانه، سرعت دانلود شما چقدر است؟ (نوع سرویس و سرعت دانلود)
    3. دانلود رایگان محدودیت داره؟ یعنی اگر از حجم خاصی بیشتر بشه افت سرعت پیدا میکنه؟
    4. سرعت دانلود از سرور داخلی و خارجی تفاوت محسوسی دارد؟

سلام دوست عزیز

من جواب همه سؤال‌ها رو ندارم. چون حدودن 1 هفته است که از عصر تلکام سرویس 2مگابیت حجمی گرفتم، در مورد بقیه هم قطعیتی نداره جوابم. اما تجربه 1 هفته‌ایم اینه:

1. اطلاعی ندارم. ظاهرن برای سرویس 2مگابیت که بازه یا حداقل بالای 12مگابیت بسته شده. (خط من تا 12مگابیت هم سینک می‌شه.)
    2. با سرویس 2مگابیت حجمی که روی 10 تا 12مگابیت سینک می‌شه خط، سرعت تا 1مگابایت (حدود 8مگابیت) در ثانیه هم بالا می‌ره. می‌شه ساعتی بین 3 تا 3.5 گیگ دانلود کرد.
    3. اطلاعی ندارم. فعلن باید تا آخر ماه برم جلو ببینم چه طور می‌شه. البته بعید می‌دونم با شبی 6-7 گیگ دانلود بخواد محدود کنه.
    4. قطعن به زمان استفاده و خود سرورهای مقصد بستگی داره. برای من در ساعت‌های خلوتی و حتی شبانه رایگان به نظر نمی‌آد که تفاوت خاصی داشته باشه. اما عصرها و شب‌ها که ساعت شلوغیه، سرعت دانلود از سرورهای خارجی به طور محسوسی کمتر از سرورهای داخلی می‌شه. سرور خارجی 400-500 کیلوبایت در ثانیه و سرور داخلی 800-900 کلیوبایت در ثانیه.

البته این رو عرض کنم که سرعت‌های دانلود تک‌کانکشن به مراتب کمتر از این اعدادیه که بالا گفتم. برای این که بشه از ظرفیت خط استفاده کرد حداقل باید 16کانکشن هم‌زمان داشته باشه دانلود.

3. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جناب bilmazlar عزیز خیلی ممنونم که با حوصله و کامل پاسخ دادین. یک تشکر خاص هم از شما میکنم بخاطر اینکه من خیلی از پست های پر محتوای شما در تاپیکهای مختلف و توضیحات دقیقتون استفاده میکنم. موفق باشید

5. 3 کاربر از Dr.smart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اومدم بگم یک ماهی میشه وضع پینگ و سرعت این شرکت بسیار افت کیفیت داشته و من اصلاً توصیه نمی کنم این شرکت رو، مثل قبلش به من سرویس نمیده و با توجه به اینکه تعرفه بالایی نسبت به بقیه داره، و تنوع تعرفه هاش بسیار پایین و پنل بسیار ضعیفی برای شارژ و تغییر سرویس داره، دارم کم کم به فکر تغییر ISP میافتم.

7. این کاربر از Danie1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

دوستان اومدم بگم یک ماهی میشه وضع پینگ و سرعت این شرکت بسیار افت کیفیت داشته و من اصلاً توصیه نمی کنم این شرکت رو، مثل قبلش به من سرویس نمیده و با توجه به اینکه تعرفه بالایی نسبت به بقیه داره، و تنوع تعرفه هاش بسیار پایین و پنل بسیار ضعیفی برای شارژ و تغییر سرویس داره، دارم کم کم به فکر تغییر ISP میافتم.
    اگه شبانه نداشت ، مدت ها پیش رفته بودم
    خیلی داغونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امروز یک نصفه روز وقت من رو گرفتن تا نامه جمع آوری بزنن، فکسشون خراب بود، اونیکه ایمیل باید می گرفت هم سر جاش نبود، خواستم شرح حالشون رو به دوستای عزیز بگم که چه وضعیه...
    آخر سر هم خانمه میگه یک هفته تا 10 روز طول میکشه، بعد توی پنلشون میبینی که اگر 2 روز تعویق بیافته توی تمدید سرویست جمع آوری می کنن...
    Last edited by Danie1; 02-04-2016 at 12:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه شبانه نداشت ، مدت ها پیش رفته بودم
    خیلی داغونه
    سلام عزیز

شبانه شما وضعیتش چه طوره؟ برای من با این ریت خطم رو روی 10مگابیت بسته عصرتلکام، شبا ساعت‌های رایگان سرعت حتی از سرورهای داخلی هم کم شده. قبلن سرعت از سرورهای داخلی به 1مگابایت در ثانیه می‌رسید. اما الآن فقط تو ساعت 6-7 صبح سرعت به زحمت به 500 کیلوبایت می‌رسه. ساعت‌های اول شبانه رایگان که سرعت در حد 120-130 کیلوبایت بیشتر نیست.

شما تا جایی که یادمه به نسبت من سابقه نسبتن طولانی‌تری با عصرتلکام داری. تا حالا تجربه محدود شدن سرعت شبانه رایگان به دلیل دانلود رو داشتی؟

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امروز یک نصفه روز وقت من رو گرفتن تا نامه جمع آوری بزنن، فکسشون خراب بود، اونیکه ایمیل باید می گرفت هم سر جاش نبود، خواستم شرح حالشون رو به دوستای عزیز بگم که چه وضعیه...
    آخر سر هم خانمه میگه یک هفته تا 10 روز طول میکشه، بعد توی پنلشون میبینی که اگر 2 روز تعویق بیافته توی تمدید سرویست جمع آوری می کنن...
    دوست عزیز

این که روال همه شرکت‌هاست تقریبن. موقع ثبت‌نام و خرید سرویس بلافاصله پیگیری می‌کنن. اما وقتی که می‌خوای قرارداد رو فسخ کنی یا دیگه سرویس رو تمدید نکنی و خط رو تخلیه کنی، هی معطل می‌کنن و پشت گوش می‌اندازن.

اول باید درخواست تخلیه و جمع‌آوری بدی. بعد از یکی دو روز یکی زنگ می‌زنه که: «ای وای! خاک عالم به سرم! چرا آخه؟ مگه چی شده؟» بعد که دلیلش رو مثلن می‌گی: «کیفیت سرویستون کمه» یا «رایگان شبانه نداره» یا «گرونه»، شروع می‌کنه به سفسطه که: «بقیه شرکتا هم این جورین»، یا «اون جورین»؛ «همه دانلود شبانه رو ور داشتن یا مجبور می‌شن وردارن» یا «اگه ارزون‌تر می‌خواین فلان سرویس 2 ساله با 1 گیگ حجم رو بگیرین خیلی ارزون ‌می‌افته براتون. ماهی فقط 5هزار تومن.» بعدش که می‌بینه تو تخلیه مصممی، با لحنی که انگار تا الآن داشتن لطف بهت می‌کردن که اینترنت بی‌کیفیت رو با قیمت بالا می‌دادن بهت و حالا توی قدرنشناس اومدی می‌خوای از زیر بار لطفشون در بری و لیاقتت همون شرکت‌های درپیتی دیگه است، می‌گه: «درخواست تخلیه رو براتون ثبت می‌کنم.» می‌پرسی: «چه قدر طول می‌کشه تا تخلیه بشه خط؟» جواب می‌ده: «یک هفته تا 10 روز».

خلاصه، این داستان تخلیه و جمع‌آوری خط اینترنت ADSLاه که تقریبن همه‌جا اتفاق می‌افته.

13. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه muh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، من دنبال یک ISP میگردم، اینجور که در بخش تعرفه سایت عصر تلکام نوشته، ساعت شبانه ـش به نسبت بقیه شرکتها فقط 4 ساعته که خب کمه، ولی اینطور که دوستان در این تاپیک گفتن سرعت دو مگ رو روی سرعت بالاتر بستن که بنظرم یک مزیت حساب میشه؟
    من بدنبال بیشترین مقدار دانلود شبانه هستم، حداکثر چند گیگ در هر شبانه روز میشه با این ISP و سرویس 2 مگ دانلود کرد؟ (تهران مرکز نصراللهی)
    Last edited by muh; 09-04-2016 at 16:00.

15. این کاربر از muh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

عصر تلکام دروغ گو ا , من تو تبلیغش دیدم که نوشته بود برای هر مصرف خاصی سرعت اینترنت رو هوشمند تنظیم میکنند ، مثلا برای بازی 4 مگ برای وبگردی 128 کیلو و خلاصه از این موهومات

اصلا برای بازی شما سرعت 128 کیلو تون هم زیاده شما فقط وقتی بازی رو میخای دانلود کنی سرعت میخوای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •