تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 54 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 539

نام تاپيک: پژو روآ Roa

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

در مورد سواد نویسنده ی اصلی این مطلب که دوستان توضیح دادن...
    حالا میریم سراغ امکانات:
    کاور درب موتور؟؟؟!!!! آخه این الان یعنی امکانات؟؟!! اساسی ترین چیز روی روآ نصب نمیشد، حالا که نصب کردن شده امکانات؟؟!! تغییر جلو پنجره یعنی یک تغییر اساسی نسبت به مدل معمولی؟! پخش MP3 ؟! الان دیگه MP3 player hu هم داره جاشو به DVD player hu میده!!! کمربند؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! الان دیگه همه ی کمپانیا دارن 15-16 تا کیسه هوا و نمیدونم کلی چیز میز روی محصولاتشون سوار میکنن، اینا اومدن میگن ایمنی ماشین رو با کمربند 3 نقطه ای بردیم بالا و از اون به عنوان امکانات نام میبرن و کلی هم منت میذارن! ریموت قفل مرکزی.......!! وااااااای چه امکاناتی! فرمون هیدرولیک..! خدایاااا! به فرمون هم میگن امکانات! اصلا فرمون باید یا هیدرولیک باشه یا برقی! غیر از این دو هرچی باشه یعنی فحش! اصلا باید همون هیدرولیک شدن فرمونش رو واقعا یه امکان عالی بنامیم! کلید تغییر سوخت رو هم به عنوان یه تغییر اساسی نام بردن!!!! این دیگه یعنی فحش *)^)^)^#%$#@# !!! اونایی که مدل قبلی روآ از نوع دوگانه سوز داشتن چه جوری روی گاز یا بنزین سوئیچ میکردن مگه؟؟!! بقیه ی چیزاشم که دیگه....
    فکر کنم قیمت این خودرو رو یادتون رفته!!جالبه کسایی که فکر میکنن نویسنده اصلی مطلب بی سواد بوده که اصلا انگار بی خبر بودنداز این تغییرات و یا حرف طرفو قبول نداشتند
    بالای10 میلیون کیسه هوا نداره این داشته باشه!؟!
    فکر کنم هیدرولیک و MP3 player ریموت و ...رو پراید بعنوان اپشن سفارشی میزارن اما برای روا روش هست
    در ضمن روای معمولی هم این مزیتهارو نداشته..کلید تغییر سوخت در مدلهای قبلی جدا و در قسمتی نسب شده بود که بعضی وقتا می افتاد!اما روای سال یه قسمت برای تغییر سوخت اختصاص داده شده مانند206اس دی گاز سوز....
    جوری حرف میزنند که انگار ماشین 20میلیونی این امکاناتو داشته زیر سوال میبرند...این خودرو با این امکانات و این قیمت نسبت به بقیه در رنج خودش بهترین انتخابه....
    تغییر کرده حالا شما وقتی قبول ندارید یا به چشمتون نمیاد دیگه کاریش نمیشه کرد.....

2. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

واقعا حیف که وقتم رو تلف میکنم به کاربری که طرز فکرش اینه! حیف...
    شما کلا حرف زدنتون باید اصلاح بشه بده به اطلاعاتتون میخواد اضافه بشه!!

4. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

من هیچی نمیگم
    هیچی
    فقط شما بیاین و با دلیل و مدرک ثابت کنین که این موتور نسبت به نمونه قبلی کلی تغییرات داشته
    آخه دوست خوبم شما دیگه چرا؟
    مثلا بدنه بشه 405
    اون زیر بندی افتضاح و فنر شمش هم میشه 405؟
    اون ویبره دیفرانسیل به قول پوریا رو میخوان چیکارش کنن؟
    شاسی رو میخوان چیکار کنن؟
    میدونین درصد تعمیرات و تعویض دیف ها توی آردی ها و روآ ها و روآ های سال چقدر زیاده؟
    کافیه یه سر به نمایندگی های ایرانخودرو بزنین
    صدای موتور هم که طبق ادعای بیشتر خریدار ها زیاد شده
    موتور این ماشین از نظر افزایش حجم و افزایش ضریب تراکم فقط یه افزایش کورس میلنگ داشته که باعث افزایش کورس پیستون و افزایش حجم شده
    با یه محاسبه خیلی ساده هم میشه اثباتش کرد
    گفتم که کافیه به قطر پیستون نگاه کنین که نشون میده هیچ تغییری در پیستون و شاتون و .... این ماشین نشده
    الان رتبه بندی های کیفی رو هم اگه نگاه کنین 405 همیشه دور و بر 110 بود که الان 108 شده از نظر تعداد نمرات منفی
    روآ معمولی هم که 207 بوده
    روآ سال هم که حدود 150 - 151 بوده
    خوب با نگاه کردن به این نمرات منفی میشه فهمید که روآ سال(خدا لعنت کنه کسی که این سال رو آورد توی این اسم ماشین ها) نسبت به روآ معمولی افزایش کیفیت چشمگیری داشت که مقدار خیلی زیادیش رو مدیون کیفیت بهتر رنگ بدنه ، کیفیت بهتر در آینه ها ، سپر ها و تزئینات بدنه هست و باید دید که چه میزان از این بهبود کیفیت رو مدیون سیستم موتور و دیف و ... هست
    خلاصه اینکه روآ سال اگه بخوایم با 405 مقایسش کنیم حالا حالا ها باهاش فاصله داره ولی نمیشه با توجه به آمار سازمان رتبه بندی کیفی خودرو ها(اسمش هر کوفتی هست) افزایش کیفیتش رو هم نسبت به روآ معمولی نادیده گرفت
    ولی خیلی از این تعریف و تمجید هایی که از این ماشین میشه به دلیل مانور های تبلیغاتی هست
    نه عزیزم مانور تبلیغاتی نیست با دلیل و مدرک داریم بحث میکنیم وگرنه نه بابام روا سوار بوده نه خودم یا از ایرانخودرو پولی گرفتم که تبلیغ کنم فقط فقط چیزهایی که لازم به توضیحه در محیط دوستانه میگیم تا به جمع بندی برسیم که این حس بد از بین بره وگرنه ما چیکاره ایم که تبلیغ کنیم!!

6. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هیچی نمیگم
    هیچی
    فقط شما بیاین و با دلیل و مدرک ثابت کنین که این موتور نسبت به نمونه قبلی کلی تغییرات داشته
    آخه دوست خوبم شما دیگه چرا؟
    مثلا بدنه بشه 405
    اون زیر بندی افتضاح و فنر شمش هم میشه 405؟
    اون ویبره دیفرانسیل به قول پوریا رو میخوان چیکارش کنن؟
    شاسی رو میخوان چیکار کنن؟
    میدونین درصد تعمیرات و تعویض دیف ها توی آردی ها و روآ ها و روآ های سال چقدر زیاده؟
    کافیه یه سر به نمایندگی های ایرانخودرو بزنین
    صدای موتور هم که طبق ادعای بیشتر خریدار ها زیاد شده
    موتور این ماشین از نظر افزایش حجم و افزایش ضریب تراکم فقط یه افزایش کورس میلنگ داشته که باعث افزایش کورس پیستون و افزایش حجم شده
    با یه محاسبه خیلی ساده هم میشه اثباتش کرد
    گفتم که کافیه به قطر پیستون نگاه کنین که نشون میده هیچ تغییری در پیستون و شاتون و .... این ماشین نشده
    الان رتبه بندی های کیفی رو هم اگه نگاه کنین 405 همیشه دور و بر 110 بود که الان 108 شده از نظر تعداد نمرات منفی
    روآ معمولی هم که 207 بوده
    روآ سال هم که حدود 150 - 151 بوده
    خوب با نگاه کردن به این نمرات منفی میشه فهمید که روآ سال(خدا لعنت کنه کسی که این سال رو آورد توی این اسم ماشین ها) نسبت به روآ معمولی افزایش کیفیت چشمگیری داشت که مقدار خیلی زیادیش رو مدیون کیفیت بهتر رنگ بدنه ، کیفیت بهتر در آینه ها ، سپر ها و تزئینات بدنه هست و باید دید که چه میزان از این بهبود کیفیت رو مدیون سیستم موتور و دیف و ... هست
    خلاصه اینکه روآ سال اگه بخوایم با 405 مقایسش کنیم حالا حالا ها باهاش فاصله داره ولی نمیشه با توجه به آمار سازمان رتبه بندی کیفی خودرو ها(اسمش هر کوفتی هست) افزایش کیفیتش رو هم نسبت به روآ معمولی نادیده گرفت
    ولی خیلی از این تعریف و تمجید هایی که از این ماشین میشه به دلیل مانور های تبلیغاتی هست
    صحبتاتون نه از لحاظ علمي درسته و نه از لحاظ آماري صحت داره! نمي دونم والا در مورد صداي موتور و لرزش ديفرانسيل و اينا كه واقعا عجيبه! از لحاظ رتبه بندي هم كه دوستان قبلا اشاره داشتن! از لحاظ نارضايتي مشتري هم كه گفتم قبلاً. فلذا مي گم صحبتتاتون به نظر من كاملا خلاف واقع و شايد يه ذره هدفمند باشه!!
    من از روا دفاع بي جا نمي كنم! خودم هم پولمو خرج همچين ماشيني نمي كنم! ولي براي كسي كه مي خواد زير 10 ميليون پول ماشين بده فكر كنم با توجه به خصوصياتي كه ازش ديدم و مقايسه با بقيه خودروهاي اين رنج قيمت بهترين ماشين باشد. حالا بياين هي مقايسه كنيد اين ماشين رو با يه ماشين 20 - 30 ميليوني تو ايران! خوب اين هم يه دليل ديگه براي علمي نبودن حرفهاي ما و شايد با قصد صحبت كردن ماها هستش! رواي سال ماشين خوبيه نصبت به مدلهاي قبليش و ماشينهاي ديگه تو اين رنج قيمت ! همين به خدا. تمام
    Last edited by shadows_funeral; 28-06-2010 at 06:24.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

صحبتاتون نه از لحاظ علمي درسته و نه از لحاظ آماري صحت داره! نمي دونم والا در مورد صداي موتور و لرزش ديفرانسيل و اينا كه واقعا عجيبه! از لحاظ رتبه بندي هم كه دوستان قبلا اشاره داشتن! از لحاظ نارضايتي مشتري هم كه گفتم قبلاً. فلذا مي گم صحبتتاتون به نظر من كاملا خلاف واقع و شايد يه ذره هدفمند باشه!!
    من از روا دفاع بي جا نمي كنم! خودم هم پولمو خرج همچين ماشيني نمي كنم! ولي براي كسي كه مي خواد زير 10 ميليون پول ماشين بده فكر كنم با توجه به خصوصياتي كه ازش ديدم و مقايسه با بقيه خودروهاي اين رنج قيمت بهترين ماشين باشد. حالا بياين هي مقايسه كنيد اين ماشين رو با يه ماشين 20 - 30 ميليوني تو ايران! خوب اين هم يه دليل ديگه براي علمي نبودن حرفهاي ما و شايد با قصد صحبت كردن ماها هستش! رواي سال ماشين خوبيه نصبت به مدلهاي قبليش و ماشينهاي ديگه تو اين رنج قيمت ! همين به خدا. تمام
    شما لطفا قسمت هایی که از نظر علمی صحت نداره رو مشخص کن که با دلیل بهتون بگم صحت داره یا نداره
    صحبت های من برای چی باید هدفمند باشه؟
    اون دوستمون میگن من از جایی پول نگرفتم که از این ماشین دفاع کنم
    نکنه حتما بنده پول گرفتم که این ماشین رو تخریب کنم؟
    شما توی فروم همسایه هم عضو هستین
    متاسفانه انجمن ما به دلیل اینکه کاربر هاش خیلی کمتر هستن و کسی که روآ سال داره نمیاد و نظرش رو بگه و شاید خیلی ها این ماشین رو نداشته باشن نمیشه زیاد گفته مشتری ها رو ثابت کرد
    ولی توی TT میشه صحبت های کسایی که روآ رو خریدن رو خوند
    قضاوت با خودتون

9. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من با نظر driver عزیز موافقم.این ماشین لپ کلام شتر گاو پلنگه.همچین اشینی دیگه جای دفاع کردن نداره.چون چیزی به نام اصالت نداره.همین پراید قوطی بنظرم بهتره.اگر بحث امنیتش که نقطه منفیه پرایده بزاریم کنار در بدترین شرایط موتور و گیربکس این ماشین با هم هماهنگه.اما در روا یاروای سال همچین چیزی نیست.خیلی ببخشید همچین مثالی میزنم.مثه این میمونه شما پیرزنو ببرید آرایشگاه.خوب شاید ظاهرا عوض بشه اما باطنا همون پیرزنه.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما لطفا قسمت هایی که از نظر علمی صحت نداره رو مشخص کن که با دلیل بهتون بگم صحت داره یا نداره
    صحبت های من برای چی باید هدفمند باشه؟
    اون دوستمون میگن من از جایی پول نگرفتم که از این ماشین دفاع کنم
    نکنه حتما بنده پول گرفتم که این ماشین رو تخریب کنم؟
    شما توی فروم همسایه هم عضو هستین
    متاسفانه انجمن ما به دلیل اینکه کاربر هاش خیلی کمتر هستن و کسی که روآ سال داره نمیاد و نظرش رو بگه و شاید خیلی ها این ماشین رو نداشته باشن نمیشه زیاد گفته مشتری ها رو ثابت کرد
    ولی توی TT میشه صحبت های کسایی که روآ رو خریدن رو خوند
    قضاوت با خودتون
    تو اون فروم هم كه ميگي من چك كردم اول كه اينجا رو خوندم گفتم نكنه اتفاق تازه اي اونجا افتاده براي همين دوباره چك كردم! اونجا هم كسي در اين مواردي كه گفتي در مورد رواي سال شكايت نكرده البته فكر كنم جز شما!!!
    حالا بماند!
    گفتم كه به نظر بنده مطالبي كه از نقطه نظر آماري در مورد محبوبيت و ميزان شكايت مردم بيان كردين اصلا علمي نيست! در مورد نكات فني هم قاعدتا نكته علمي رو بيان نكرديد و فقط به گفته ها و شنيده ها و شايد برخي از ديده هاتون تكيه كردين كه اين هم علمي و تخصصي نيست وگرنه اگر واقعا فكر مي كنيد كه از لحاظ فني و علمي متخصص هستيد و اطلاعات كافي داشتيد قطعا بيان مي كرديد نه اينكه همينطوري يه نكته اي بيان كنيد. علاوه بر اينكه باز هم نسبت به تخص خودم عرض مي كنم كه بيان نظر اينطوري در مورد رواي سال با توجه به اينكه كسي تو فروم نمياد يا تو فلان فروم كسي مي ره كاملا بي ربط هستش و اصلا هيچ جاي دنيا آمارگيري اينترنتي ارزش آماري نداره و يك آمارگيري كاملا اريب هستش! لذا گفتم كه اگه واقعا مي خواين اين كار رو بكنين نبايد از فروم نتيجه گيري كنيد علاوه بر اينكه روا اصلا ماشين نصل جوان نيست و تو مملكت ما بسياري از كاربران اينترنتو نسل جوان تشكيل مي دن! لذا من كليه صحبت هاي شما رو زير سوال مي برم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر کنم قیمت این خودرو رو یادتون رفته!!جالبه کسایی که فکر میکنن نویسنده اصلی مطلب بی سواد بوده که اصلا انگار بی خبر بودنداز این تغییرات و یا حرف طرفو قبول نداشتند
    فکر کنم هیدرولیک و MP3 player ریموت و ...رو پراید بعنوان اپشن سفارشی میزارن اما برای روا روش هست
    در ضمن روای معمولی هم این مزیتهارو نداشته..کلید تغییر سوخت در مدلهای قبلی جدا و در قسمتی نسب شده بود که بعضی وقتا می افتاد!اما روای سال یه قسمت برای تغییر سوخت اختصاص داده شده مانند206اس دی گاز سوز....
    جوری حرف میزنند که انگار ماشین 20میلیونی این امکاناتو داشته زیر سوال میبرند...این خودرو با این امکانات و این قیمت نسبت به بقیه در رنج خودش بهترین انتخابه....
    تغییر کرده حالا شما وقتی قبول ندارید یا به چشمتون نمیاد دیگه کاریش نمیشه کرد.....
    مباركت باشه مهندس
    اينو به همه ى اونايى ميگم كه مثل كبك سرشونو كردن تو برف و نميخوان واقعيت رو بدونن: ايرانخودرو بيخود ميكنه اين چيزا رو به عنوان تغييرات ياد ميكنه. اصلا يه ماشين اين چيزا رو نداشته باشه چى بايد داشته باشه؟ درشكه اى كه روش موتور نصبه؟ اينقدرم با پرايد مقايسه اش نكنيد. پرايد مگه خودش چه آشغاليه؟ البته اينم يادتون نره اين پرايد اون پرايدى نيست كه تو خارج توليد ميشد. اون پرايد ايربگ هم داشت و هزار چيز ديگه. اينقدرم نگيد ماشين زير ده ميليون. اصلا زير ده ميليون ماشين نبايد توليد بشه وگرنه ازش همين روآى آشغال درمياد كه بعد از ٦ ماه بدنش لش ميشه آويزون ميشه. مرده شور ايرانخودرو و سايپا رو ببرن با ماشيناى آشغالى كه ميزنن. همشون آشغالن. اينايى كه از اين مضخرفات طرفدارى ميكنن يا چيزى سردرنميارن يا اينكه خودشون دارن و الكى متعصبن. آقايونى كه اين ماشينو خريدن قبول كنن پولشونو دور ريختن. برگشته ميگه اين چيزا توى پرايد آپشنه. مرده شور پرايدو ببرن. مگه پرايد خودش چيه؟
    روآى قبلى دكمه اش ميفتاده، اومدن اصلاحش كردن دكمه اش رو درست كردن شده روآى سال! همين شماهاييد كه هرچى ايرانخودرو درست ميكنه با به به و چه چه ميخريد ديگه. فردا ايرانخودرو مدل اى ال ايكس روآ رو ميزنه اينم امكاناتشه: فرمون، چرخ زاپاس و آچار چرخ، برف پاك كن، چراغ، كمربند، ضمنا چرخاى اين اتومبيل باد شده كه پولشو جدا بايد حساب كنيد+ دكمه تغيير سوخت، همون چيزى كه باهاش حال ميكنيد

13. این کاربر از m2fard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مباركت باشه مهندس
    اينو به همه ى اونايى ميگم كه مثل كبك سرشونو كردن تو برف و نميخوان واقعيت رو بدونن: ايرانخودرو بيخود ميكنه اين چيزا رو به عنوان تغييرات ياد ميكنه. اصلا يه ماشين اين چيزا رو نداشته باشه چى بايد داشته باشه؟ درشكه اى كه روش موتور نصبه؟ اينقدرم با پرايد مقايسه اش نكنيد. پرايد مگه خودش چه آشغاليه؟ البته اينم يادتون نره اين پرايد اون پرايدى نيست كه تو خارج توليد ميشد. اون پرايد ايربگ هم داشت و هزار چيز ديگه. اينقدرم نگيد ماشين زير ده ميليون. اصلا زير ده ميليون ماشين نبايد توليد بشه وگرنه ازش همين روآى آشغال درمياد كه بعد از ٦ ماه بدنش لش ميشه آويزون ميشه. مرده شور ايرانخودرو و سايپا رو ببرن با ماشيناى آشغالى كه ميزنن. همشون آشغالن. اينايى كه از اين مضخرفات طرفدارى ميكنن يا چيزى سردرنميارن يا اينكه خودشون دارن و الكى متعصبن. آقايونى كه اين ماشينو خريدن قبول كنن پولشونو دور ريختن. برگشته ميگه اين چيزا توى پرايد آپشنه. مرده شور پرايدو ببرن. مگه پرايد خودش چيه؟
    روآى قبلى دكمه اش ميفتاده، اومدن اصلاحش كردن دكمه اش رو درست كردن شده روآى سال! همين شماهاييد كه هرچى ايرانخودرو درست ميكنه با به به و چه چه ميخريد ديگه. فردا ايرانخودرو مدل اى ال ايكس روآ رو ميزنه اينم امكاناتشه: فرمون، چرخ زاپاس و آچار چرخ، برف پاك كن، چراغ، كمربند، ضمنا چرخاى اين اتومبيل باد شده كه پولشو جدا بايد حساب كنيد+ دكمه تغيير سوخت، همون چيزى كه باهاش حال ميكنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مباركت باشه مهندس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •