شما مدل dv6-2170ee رو بگير همينه با هارد 640 5400rpm
خوب بابا قراره 1500 پول بديم بايد مطمئن باشي يا نه؟از خودت اين سوال رو بپرس!
دارم يواش يواش ميرم سمت سوني fw!!!
شما مدل dv6-2170ee رو بگير همينه با هارد 640 5400rpm
خوب بابا قراره 1500 پول بديم بايد مطمئن باشي يا نه؟از خودت اين سوال رو بپرس!
دارم يواش يواش ميرم سمت سوني fw!!!
سلام بچه ها.چطوری مسعود جان خوبی؟
داداش سون 32 بیت نصب کردی؟
منم میخوام نصب کنم بابا این 64 بیتی که بد نرم افزار گیرم میاد.
حالا میخواستم ببینم اگه خدای نکرده به مشکل بر نخوردی منم نصب کنم از بقیه دوستان که چنین تجربه ای دارن تقاضا میکنم پاسخ منو بدن لطف میکنین.
راستی باید تمام درایورهاشو دانلود کنم از اید سایت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
به جاش مدل 2170ee هست که تنها تفاوتی که با 2020 داره توی هاردش هست که 640 هست(5400rpm).من 21 بهمن قیمت گرفتم که با گارانتی 2 ساله 1540000 در میاد.به نظرتون یه هارد 640 ارزش تقریبا 200000 تومن ضرر داره؟من فکر می کنم چون تازه اومده بعدا کلی قیمتش بیاد پایین.
میدونم جاش نیست ولی من چند تا مدل انتخاب کردم لطفا نظرتونو بگید:
sony cw 1-kgx
sony fw 590 gjb
sony sr 590 gyb
خیلی بخوام زور بزنم:
sony fw 590 gxb
خواهش می کنم بهم بگید بهترین کدومه؟
ممنون
ميشه لطف كنيد يه عكس از پشت لب تاپ 2020 برام بزاريد؟
همشون مثل هم هستن:
![]()
اين عكس هارو چه جوري گذاشتي؟
60تا از اين نما ها رو دارم. وقتي در لب تاب رو بار كردي ، نماي زير در رو مي خوام.هركس ئاره عكس بگيره بي زحمت بزاره.
Last edited by alireza306; 12-02-2010 at 19:39.
این 2020 هم شیکه ها!
بابا چرا اینقدر می ترسونید بچه ها رو؟!!
بحث داغ کردن فقط مربوط به این مدل نیست مثلا دل 1530 هم در همین حد بل بیشتر داغ میشه
سازنده ها حتما شرایط رو برای این دما(70-75 در سنگین ترین حالات) آماده کردن و این مدل برای این دما طراحی شده
اما واقعا cpu ش خیلی شاخه، تا به حال اصلا کم نیاورده، تو هیچ بازی نشده لگ بزنه...
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
سلام dading جان، مرسی ما خوبیم، شوما خوبی؟!
نه تا به حال با این32بیت مشکلی نداشتم(64بیت که مسلما بهتره اما زمان میبره تا رو غلتک بیفته!)
فقط برای درایورها ممکنه یکم اذیت شی که سایت معرفی می کنم بگیری، در ضمن اکثر درایورها رو هم از خود hp میتونی بگیری...
آقا مسعود تو واقعا ازش راضی هستی؟
چقدر پشت سر هم باهاش بازی می کنی؟
دماش به چقدر میرسه؟
هیچ گیری یا مشکلی تا حالا نداشته؟
خیلی داغ نمی کنه؟
باتریش تا چقدر میشه؟
ممنون
وقتی می خوای پیغام بدی insert image رو بزن و بعد آدرس عکسی که میخوای نمایش داده بشه رو بده.به همین راحتی![]()
سلام.خوبم ممنون.
برنامه گیر نمیاد واسه 64 بیتی که اشک ادم در میاد تا یه برنامه پیدا کنه بریزه توش.
خوب خوشحالم کردی گفته مشکل پیش نیومده.فقط 2تا خواهش داشتم ازت یکی اینکه درایورهایی که از خودت hp دانلود کردی اسماشو بزار منم دانلود کنم دوم اینکه اون سایتی که گفتی برام بزار واونم بگو کدوم درایور هاشو دانلود کنم لطف میکنی اگه این کارو واسم انجام بدی.
راستی واسه چی گفتی ممکنه اذیت شم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)