اوووووووووووووه ماشالا شما هم خر می خواین هم خرما هم گردو با 300 تومان پول یا 700 تومان هم همچنین چیزی نمیشه گرفت مخصوصا ورودی hdmi
اوووووووووووووه ماشالا شما هم خر می خواین هم خرما هم گردو با 300 تومان پول یا 700 تومان هم همچنین چیزی نمیشه گرفت مخصوصا ورودی hdmi
ممنون از توجهتون ولی خوب اگر پول داشتم که به نظر اساتید نیازی مبود میرفتم تو فروشگاه یه چند میلیونی میگرفتم و بای
PS : در ضمن این دو تا مدل من مطمئنم دارن اونی که دادم لینکش رو و LG :KR T560 البته قدیمیه مدل سام هم زیر 400 هست ولی ipod نداره لینک بدم ؟
شمام اینقدر سخت نگیر برادر من![]()
ا سلام
دوستان من به تازگی یدونه 3378 فیلیپس خریدم و همه چیزش عالیه 390 هم خریدم با گارانتی و ضمانت
منتها تنها نکته ای که منو قلقلک میده صدای فن دستگاهه که مثلا وقتی دارم فیلمی نگاه میکنم و در فیلم سکوت هست صدای فنش کمی منو قلقلک میده البته زیاد نیست ولی با دقت قابل شنیدنه
می خواستم بدانم برای سایر دوستان هم اینجوریه
با تشکر
جالبه
من تاحالا متوجه صدای فنش نشدم! زیاد روشن نمیشه. شاید دستگاه شما جایی هست که هوا راحت جابجا نمیشه و خیلی داغ میکنه
دوستان کسی طریقه آپدیتht-tz225 رو بلده؟
آخرین فایل هارو از کجا بگیریم؟
اخه میدونی ورودی اچ دی ام آی چیزی نیست که توی این مدل های ارزون قیمت باشه حتی تو مدل های گرون قیمت هم نیست فقط یک مدل تودوروکی پایونیر هم چنین چیزی داره اونهم خیلی گرونه
ولی اگر ورودی آیپاد می خوای پاناسونیک یعضی از مدل هاش داره سونی هم توی همه مدلهاش دیجیتالمدیا پورت داره اما باید کابلشو جداگونه از نمایندگی سونی بخری
حالا دیگه انتخاب با خودته
مدل 1075 و 1085 و 765 و 735 رو نگیر. اینا مدل های قدیمی هستند. مثلا USB مدل 765 فیلم های با فرمت vob رو پخش نمی کنه.
اگه قصد خرید LG داری مدل 1090 شاید گزینه بهتری باشه:
خروجی HDMI + کابل HDMI
ورودی میکروفون
ورودی برای دستگاه های Portabl + کابل
و CD های خشدار رو هم خوب پخش می کنه.
توی کاتالوگ و سایت ها نوشته ورودی HDMI داره ولی برا من ... نداره.
USBایش هم فایل های HD پخش نمی کنه. Divx SD هستش.
Usb support: avi, mpg, dat, mpeg, divx, xvid, vob – AC3, DTS, PCM, Mp3, WMA - Jpeg
تو کشور های دیگه.... هم ورودی HDMI داره و هم ipod رو ساپورت می کنه و با مدل HT904TA معرفی شده.
قیمتش هم الان تو همین رنجی هست که می خوای...
توصیه می کنم هر مارک و هر مدلی که می خوای بگیری.. قبلش دفترچه راهنماشو از تو نت دانلود کن و خوب بخونش.
برای LG از سایت: lge. Com/ir یا از lge. Com/ae
اینم عکسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by best; 07-02-2010 at 16:15.
با اینکه من کلا از مارک هایی عادی خوشم نمی یاد و کلا از ال جی متنفرم ولی صدای این مدل باس و تریبلش بد نبود
حالا تو دینامیک بودنش و تصویرش رو نمی دونم با این بودجه شاید این گزینه خوبی باشد
آقا تا سقف 600 چی پیشنهاد می کنید خودم Sony Dav-Fz900 رو دیدم نظرتون چیه ؟
کیفیت و زیبایی و راحتی کار و پخش کلیه فرمت ها ( Zirnevis Farsi Srt ) و بیسیم بودن بلندگوها برام مهمه
خیلی ممنون
از من می شنوی سونی نخر عین چی پشیمون میشی گول اسمشو نخور
من خودم سونی داشتم کلیه بلندگوهاش تو یک بلنگو جمع شده کیفیت بسیار پایین صدا و داشتم امکانات کم نسبت به زمان خود و مارک های موجود در بازار
فقط تصویرش خوبه همونو بس
اصلا دورو برش نپلک از من به تو نصیحت
اگر می خوای تا 600 هزینه کنی بهترین گزینه 787 پایونیر هست ( محشره)
تازه قیمتش هم زیر 500 هست
داداش دستت درد نکنه،رفتم نمایندگیش دیدمش.مدل 787
دیزاینش محشره،فوق العادست،فقط متاسفانه نتونستم تست بگیرم.فروشنده گفتش که وصل نیست و مدل 282 بود فکر کنم که تست کرد واسم و تفکیک صداش که فوق العاده بود.
فقط یه نکته ای نگرانم کرده و اونم اینکه قدرت ساب ووفرش فقط 100 واته و بقیه بلندگو ها هم هرکدوم 100 وات.می خواستم بدونم به نظرتون قدرت ساب نسبت به بلندگوها کم نیست؟آخه معمولا قدرت ساب از بلندگوها همیشه یه 50 تایی بالاتره.به نظرتون جواب میده بیسش؟
راستی من یه چیز هم یادم رفت از نمایندگیش بپرسم واینکه خروجی HDMI داره دیگه؟
و یه سوال دیگه اینکه شما خودت از این مدل داری؟؟؟اگه داری میشه یکم توضیح بدی در موردش؟؟؟
ببخشید زیادی حرف زدم![]()
Last edited by mr_rayan; 07-02-2010 at 20:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)