تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 54 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

آیا واقعیتی سراغ دارین که حالتی داشته باشد ولی هرگز فاعل هیچ فعلی نباشد یا هرگز مفعول هیچ فعلی نشود؟
    با کلمات بازی نکن
    اشتباه برداشت شده من قصد بازی با کلمات رو نداشتم، به جمله ام دقت کنین هیچ نیرنگی درش نیست.

یعنی تا الان تو بحث نبودی
    من گفتم:
    باشه حالا که اینقدر اصرار داری وارد این بحث هم میشم.
    بحث قبلی اثبات وجود خدا بود. من نمی خواستم وارد بحث انکار خدا بشم.

2. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

اون چیزی که واقعی می پنداریم باید با حواس 5 گانه قابل مشاهده، اندازه گیری و ثبت باشه
    چیزایی مثل نور مادون قرمز هم وجود داره که با کمک ابزار خاصی می شه اونها رو مشاهده کرد
    با این حواس محدود آیا می شه به طور حتم گفت که مثلا چیزی به اسم جن چون قابل مشاهده نیست وجود نداره؟
    اینا طیف بسیار کوچکی از واقعیات رو شامل می شه
    با این اصطلاح "طیف بسیار کوچک" شدیدا مخالف ام، شما رو نمیدونم ولی من به شخصه با چیزهایی که بوسیله حواس پنج گانه ام درک می کنم به مراتب بیشتر از چیزهایی مثل جن و فرشته سروکار دارم.
    بعلاوه اینکه شما خیالتون رو از هفت دولت آزاد کردید و خدا رو ورای طبیعت میدونید، پس اصلا با چیزهایی مثل مادون قرمز قابل قیاس نیست.
    یه نکته هم در مورد جمله: "اون چیزی که واقعی می پنداریم" شما روی این پنداشتن تاکید دارید یا همینطوری این فعل رو نوشتین؟

بعلاوه اینکه برای بررسی یک ادعای دروغین در درجه ی اول باید دروغ بودنش اش ثابت بشه
    هرگز اینطور نیست، زحمت اثبات به گردن مدعیه.

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

در بت هم وجود داره
    اما مشکل بت پرستی، چند خدایی بودنه که با اصل توحید و یگانگی همه ی جهان در تضاده
    پس اگر بت پرست ها به نقطه ای برسن که همه بت ها رو بشکنند و فقط یک بت واحد رو بپرستند و از قضا اسم اون رو بگذارند الله مشکل شون حل میشه؟

اگه اینطور باشه که می گی پس داستانهایی در مورد جن از کجا سرچشمه می گیرن؟
    غیر از اینه که مردم مشاهداتی کردن که براش علتی نداشتن؟
    من منکر این نیست که پدیده هایی وجود دارن که علم برای همشون دلیل قانع کننده ای نداره ولی در این داستان ها یک کلاغ چل کلاغ شده.

برای همین مثال مادون قرمز رو آوردم
    آیا قبل از ساخت طیف سنج مادون قرمز این اشعه وجود نداشته؟
    اتفاقا مثال شما یه حرف جالبی رو به ذهن من رسوند، چطور بشر چیزی مثل مادون قرمز رو بدون اینکه قبلا هرگز بهش فکری کرده باشه یا داستانی ازش شنیده باشه تونسته اثبات کنه ولی جن با این قدمت تاریخی رو نه؟

در اصل همه ی دنیا از یک وجود واحد تشکیل شده
    Saeeddz هم صفحه 24 به این مطلب اشاره کرده که همه ی مواد از یک نوع ذره ی واحد به اسم انرژی ساخته شدن
    خوب اینطور که نمیشه اگه همه چیز خداست پس من هم جزئی از خدا هستم پس دیگه نباید اختلافی بین من و خدا باشه.

4. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

با این اصطلاح "طیف بسیار کوچک" شدیدا مخالف ام، شما رو نمیدونم ولی من به شخصه با چیزهایی که بوسیله حواس پنج گانه ام درک می کنم به مراتب بیشتر از چیزهایی مثل جن و فرشته سروکار دارم.
    پس شما عوالم بالا رو قبول ندارید( بُعد 4 ام به بعد!)

بعلاوه اینکه شما خیالتون رو از هفت دولت آزاد کردید و خدا رو ورای طبیعت میدونید، پس اصلا با چیزهایی مثل مادون قرمز قابل قیاس نیست.
    این برداشت شخصی شماست

یه نکته هم در مورد جمله: "اون چیزی که واقعی می پنداریم" شما روی این پنداشتن تاکید دارید یا همینطوری این فعل رو نوشتین؟
    برای مثال شما رنگین کمان رو در آسمان می بینید و اونرو واقعی "می پندارید". دیگران هم می بینن پس نتیجه می گیرید که حاصل توهمات شخصی شما نیست.
    اما در حقیقت چیزی اونجا وجود نداره!

هرگز اینطور نیست، زحمت اثبات به گردن مدعیه.
    عدم وجود خدا هم یک ادعاست
    Last edited by *Necromancer; 03-05-2010 at 00:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

ترجیح میدهم با کفش هایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم. دکتر علی شریعتی
    بنده که کسی رو در مسجد ندیدم وسط نماز یاد کفش‌هایش بیفتد. و همی‌طور کسی که وسط خیابان یاد خدا بیفتد!
    شما چشمهاتون رو بستین و خودتون رو به خواب زدین
    فکر کنم من بتونم کمک کنم:

البته شریعتی خیلی حرف میزد، اگه یکم فکر می کرد راه حل این مشکل به ذهن اش میرسید.

حتی میتونست کفش هاشو در نیاره و با کفش نماز بخونه! به نظر من این بچه اصولا با مسجد مشکل داشته و این چیزها رو بهونه میکرده.

7. 3 کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

نظر انيشتن درباره وجود خدا:گفت خداي من پشت 8 ميليون سال نوري هست
    من نمیدونم شما این رو از کجا نقل قول می کنی ولی ایشون به خدا باور نداشته.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

این برداشت شخصی شماست
    متوجه نشدم، یعنی شما مثل افلاطون خدا رو ماور الطبیعت نمیدونید؟
    برای مثال شما رنگین کمان رو در آسمان می بینید و اونرو واقعی "می پندارید". دیگران هم می بینن پس نتیجه می گیرید که حاصل توهمات شخصی شما نیست.
    اما در حقیقت چیزی اونجا وجود نداره!
    چرا وجود نداره؟ اونجا رنگین کمان وجود داره، رنگین کمان یک واقعیته.
    عدم وجود خدا هم یک ادعاست
    معلومه که نیست، اصلا همچین چیزی بدون مدعی وجود خدا بی معنیه.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

متوجه نشدم، یعنی شما مثل افلاطون خدا رو ماور الطبیعت نمیدونید؟
    قبلا اشاره کردم به این موضوع
    خدا در همه چیز هست
    و همه چیز ذات یکسانی داره(همه ی مواد به ذرات یکسان انرژی قابل تقسیم هستن)
    و اعتقاد به غیر از این یعنی شرک

چرا وجود نداره؟ اونجا رنگین کمان وجود داره، رنگین کمان یک واقعیته.
    ما چیزی رو می بینیم به شرطی که از اون جسم نوری به چشم ما برسه
    اگه شما اینقدر قوه ی بینایی خودتون رو محکم می دونید که بر اساس اون استنتاج کنید باید بگم نتایج شما قابل استناد نیست.
    رنگین کمان نوریه که از یک جسم نمی تابه
    صفحه ایه که پشت نداره
    وجود خارجی نداره
    فقط شبح ای از طیف رنگی خورشیده.
    اونجا رنگین کمان وجود داره
    و جالبه که اینقدر با اطمینان می گید اونجا!
    منظور از اونجا بین ابرهاست؟
    آیا واقعا" رنگین کمان بین ابر هاست ؟
    معلومه که نیست، اصلا همچین چیزی بدون مدعی وجود خدا بی معنیه.
    همونطور که 1- در مقابل 1+ معنی پیدا می کنه بر عکسش هم صادقه
    "عدم وجود خدا" و "وجود خدا" هر دو نزد یک ندانم گرا(بی طرف) ادعا محسوب می شن
    Last edited by *Necromancer; 03-05-2010 at 02:29.

11. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

شاید این طور باشه اما خدا صفات خودش رو در قران گفته
    خدا صفات خودش رو در قران نگفته
    محمد صفات خدا رو گفته در قران و همینطور در تورات و انجیل و...
    این یک انسان بوده که صفات خدا رو یان کرده به موازات رویداد های زمان خودش!
    نه پروردگار
    سلام ، نمیدونم از اون جمله ی من چه طور این سوال به ذهن شما رسید ، آخه ارتباط زیادی با هم ندارن اما کمی درباره فرشته ها (که شما قبولشون نداری) توضیح میدم.

فرشته ها هم خدا رو عبادت میکنن و حتی بیشتر از خیلی از انسانا ، شاید یکی از مهمترین علل و فلسفه وجودی اونا عبادت و تسبیح خدا باشه .
    این موجودات به انداره ظرفیتشون به صورت کامل و یکجا کسب کمال میکنن و آفرینش اونها (مثل سایر موجودات) بر میگرده به فیض و رحمت گسترده الهی و از اونجایی که خدا خالق مطلق هست، این موجودات رو هم خلق کرد

ضمن اینکه نظام آفرینش یه نظام قانونمند هست و هیچ امری بدون حساب و کتاب حادث نمیشه ، فرشته ها هم توی این نظام وظایفی دارن که در جاهای زیادی از قرآن به اون اشاره شده :

حاملان عرش ، مدبران امر ، مبلغان وحی ، مراقبت از اعمال انسان ، قبض روح کردن انسان ، مامور عذاب اقوام سرکش ، یاری دهنده مومنان در جنگ و ثبت و نوشتن اعمال بندگان و ...
    من جوابم رو نگرفتم
    شما هنوز وجود فرشته رو ثابت نکرده(حتی با ادعاهای خرافی)رفتین س خصوصیاتش؟؟؟!!!
    من میگم که اگر همه یزدان رو ستایش می کنند پس چه لزومی داره و داشت که پرودگار یک موجود برای این کار بی آفرینه؟!
    A.دوست عزیز فلسفه و فیلسوفان در تعریف انسان به بن بست نرسیده اند و کلا در هیچ چیزی به بن بست نرسیده اند.
    B.پرسش های شما همان پرسش های مردم هزاران سال پیش است که بیشترشان نتوانستند برایشان پاسخی بیابند
    C.اینکه آیا جن وجود دارد یا نه ؟ خودش می تواند بحثی فلسفی باشد.
    اما اگر در تعریف انسان به بن رسیده ایم علت پیچیدگی انسان و انعطافی است که مغز انسان دارد و نسبت به تغییرات زمان تغییر می کند .
    D.اگر انسان زمان سقراط در کاغذ پاپیروس می نوشت تعریفش با انسانی که در اینترنت می نویسد متفاوت است . می توان انسان گذشته را تعریف کرد و با توجه به زمان حال پیش بینی کرد انسان آینده چه تعریفی دارد .
    هرچند تعریف انسان ساده تر شده است ( انسان امروز بیشتر به دستگاه مکانیکی شبیه است تا یک موجود زنده )
    A.خیلی جالبه این نتیجه رو بیشتر فیلسوفان گرفتند که در تعریف حقیقی انسان به بن بست رسیدند و بیشتر مشکلات و بیشتر پیشرفت ها از این حاصل می شود و شما می گویید....!!!
    علت اینکه انسان دیروز به این حد فناوری نرسیده این هست که میخواسته خود را بشناسد
    ولی انسان امروز وقتی دیده نمی تواند خود را بشناسد راه حل اسنتر یعنی شناخت محیط و در پایان رسیدن به خود را انتخاب کرده
    B.بله باید هم اینطور باشه
    اگر هیچ کس روی سالی فکر نمی کرد الان مثل انسانهای اولیه زندگی می کردیم!
    C.من به مسئله جن و... کاری ندارم
    ولی منظور من تعریف انسان به اختزای زمان نبوده بلکه تعریف حقیقی انسان که منظور فقط یک تعریف نیست
    چگونه ما طبیعت رو درک کردیم با تمام اتم هایش و ملکولهایش و عنصرها و...
    انسان را نیز این گونه درک کنیم
    D. تعریفی که مد نظر شماست با تعریفی که مد نظر من هست متفاوت هست
    چون اساسآ معنی تعریف در ذهنیت من فرق می کند با یک جمله ساده و پیش پا افتاده که خودم هم میتوانم آن را ارائه کنم!
    شما میگید شاید مهمترین عللی که خدا اونها رو بوجود آورده این بوده که خدا میخواسته فرشته ها عبادتش کنند ! ( و این یعنی نیاز خداوند )
    جالب بود...
    A. منقولات: قرآن و روایت
    B. منظور آیه کاملاً واضحه شمایید که دارید تفسیربه‌رأی می‌کنید.
    C. سفسطه! آدرس آیه گذاشته شده که اگر کسی عربی بلد نبود، رجوع کنه به ترجمه.
    D.
    اجباری نیست

پس چرا چنین چیزی گفتید؟
    من جداً هیچ پاسخی در این گفته‌های شما نمی‌بینم.

اگر علمش رو نداری؛ بله نمیتونی.
    اون «طرف» مشکلش چیز دیگه‌ست؛ اینکه واقعاً درک نکرده قرآن چیه که سالی یکبار دست نمیزنه و بازش نمیکنه. این‌ها بهانه‌ست برادر.
    بر منکرش لعنت
    آفرین، باید خودش تا جای ممکن تحقیق کنه. اما آیا واقعاً برای هر کس ممکنه؟ معلومه نه. قرآن خودش این مسئله رو حل می‌کنه آیه قبلی: «وما کان المؤمنون لیَنفِروا کافةً، فلو لا نَفَرَ من کلّ فرقةٍ منهم طائفةٌ لیتفَقَّهوا فی الدین و لیُنذِروا قومهم إذا رجعوا إلیهم لعلهم یَحذَرون»[۹:۱۲۲]
    مخاطب سوال شما بودید چرا خودتون جواب نمیدید؟
    درمورد جواب:

پس از اینجا نتیجه می‌گیرید که ۱. ایشون بی‌اعتقاده و لاادریه‌ست ۲. شما بااعتقادید و مؤمن
    خیلی جالبه

G. -
    H. -
    I. شما فرض کنید از نظر من دین باطله. شما سؤال من رو پاسخ بدید: به من بگید کجای دین چنین چیزی گفته شده.
    J.

من چنین چیزی در جامعه‌ای نمی‌بینم.
    K. خود خدا میگه تو چه می‌دونی فلان‌کس هدایت‌شده‌ست یا نه. هیچ‌کس از درون دیگری باخبر نیست. این رو نباید فراموش کرد.
    من از جواب دادن به شما خودداری میکنم
    دلیلش هم این هست که کسی که خود را به خواب زده نمی توان بیدار کرد
    شما مصداق مردمک یک چشم هستین که من نوری به اون می تابانم و هر چقدر که این نور بیشتر میشه
    مردمک هم کوچکتر میشه
    سوالات و اثباتهای شما به قدری پیش پا افتاده هستن که نیازی به جواب نیست
    کسی که صحبتهای شما را مطالعه کند حتی یک کلمه علمی هم در ان نمی یابد و این فرق شما با من هست
    اگر قرار بود همه از افرادی خاص(بی سوادان با سواد نما)تقلید کنند هیچ نو اوری علمی اتفاق نمی افتاد
    تمام فناوری های نو مدیون همان کفری هست که شما ان را نفی میکنید
    آیت اله....چه چیزی اختراع کرده؟؟؟؟!!!!!
    تمام اختراعات و دانشمندان اسلامی(به جز یکی که از اعراب بود و آن هم فقط نظریه ای را تکمیل کرد)از ایران بودند
    ابن سینا،ابو علی سینا،زکریای رازی و...که من دنباله روی انها هستم
    جالب این هست که همه ی اینها را کافر خوانده اند...
    امام صادق شیمی تدریس میکند و 30 سال بعد به اصطلاح رهبران دینی ان را حرام اعلام می کنند!!!!!
    در نهایت اینکه شما خودتون رو با زنجیر تنومد و فولادی تعصب به جایی بی پایه و اساس بستین و نمیتونید از اون رها بشید
    پس بهتره این بحث رو با شما تموم کنم
    خوب اینطور که نمیشه اگه همه چیز خداست پس من هم جزئی از خدا هستم پس دیگه نباید اختلافی بین من و خدا باشه.
    شما فرقی بین خورشید و نور آن نمی بینید!
    من نمیدونم شما این رو از کجا نقل قول می کنی ولی ایشون به خدا باور نداشته.
    درسته
    انیشتین فقط به روح جهان اعتقاد داشته چون وجود اون رو احساس کرده بوده

13. 3 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیت اله....چه چیزی اختراع کرده؟؟؟؟!!!!!
    تمام اختراعات و دانشمندان اسلامی(به جز یکی که از اعراب بود و آن هم فقط نظریه ای را تکمیل کرد)از ایران بودند
    ابن سینا،ابو علی سینا،زکریای رازی و...که من دنباله روی انها هستم
    جالب این هست که همه ی اینها را کافر خوانده اند...
    امام صادق شیمی تدریس میکند و 30 سال بعد به اصطلاح رهبران دینی ان را حرام اعلام می کنند!!!!!
    در نهایت اینکه شما خودتون رو با زنجیر تنومد و فولادی تعصب به جایی بی پایه و اساس بستین و نمیتونید از اون رها بشید
    ممنونم سعیدجان،اگرچه همه گفته های شماراتصدیق نمیکنم ولی این حرف شماخیییییلی ضروری ومهم است. امروزملی گرایی بهترین رویکردی ست که میتوان درپیش گرفت. البته شایدایده های بهتری هم بتوان درنظرگرفت. امیدوارم همه مادرین گفتگوهابتوانیم به رویکردهایی که فایده اجتماعی داردبپردازیم.

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فاکتور رو هم شما تا یه حدی می تونی روش حساب کنی، ولی شما سیستم مورد بحثمون رو هم ساده انگاشتی.
    من متوجه نشدم. بعضی وقتا مسترسوئیچم درست کارنمیکنه. ممنون میشم راهنماییم کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •