تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 79 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 783

نام تاپيک: Metro 2033

اگه نباشه جاش خالی می مونه shaaheen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به مسیر زیر برید

C:\Users\username\AppData\Local\4A Games\Metro 2033

فایل user رو با notepad باز کنین ، r_quality_level رو برابر 0 (صفر ) قرار بدین.

save کنین .

برین تو بازی
    ندارم اصلا همچين چيزي دوست من.اينو ديروز خودمم يه جا خوندم ولي اصلا اينارو ندارم
    چون بازيم رو كه دانلود كردم بعد فهميدم مال STEAM هستش و همينجوري نميشه نصب كرد.در نتيجه يه فيل 2 گيگي دانلود كردم كه اونو خودش نصب كرد.اصلا كلا خيلي خر تو خر شده.به هر حال ممنونم ازت.

در ضمن فقط تونستم جمله ي آخرتو انجام بدم..

-----------------------------
    ويرايش شد:
    بالاخره حلش كردم،دارم بازي ميكنم
    يه سري اشتباهات موقع نصبش انجام ميدادم كه باعث ميشد حدود دو گيگ از بازي نصب نشه
    Last edited by shaaheen; 29-03-2010 at 23:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

cpu: 3.2
    ram:2gig
    ببخشید روی 9400 1 gig جواب میده .

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اصلا !!!

خیلی ضعیفی شاید روی LOW بتونی بازی کنی

---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

ندارم اصلا همچين چيزي دوست من.اينو ديروز خودمم يه جا خوندم ولي اصلا اينارو ندارم
    چون بازيم رو كه دانلود كردم بعد فهميدم مال STEAM هستش و همينجوري نميشه نصب كرد.در نتيجه يه فيل 2 گيگي دانلود كردم كه اونو خودش نصب كرد.اصلا كلا خيلي خر تو خر شده.به هر حال ممنونم ازت.

در ضمن فقط تونستم جمله ي آخرتو انجام بدم..

-----------------------------
    ويرايش شد:
    بالاخره حلش كردم،دارم بازي ميكنم
    يه سري اشتباهات موقع نصبش انجام ميدادم كه باعث ميشد حدود دو گيگ از بازي نصب نشه
    مشکلت با این حل خواهد شد

PhysX_10.02.22_9.10.0222_SystemSoftware

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بالاخره این بازیو تونستم بازی کنم.
    این چند دقیقه که بازش کردم به نظرم بازی خیلی خوبیه.از لحاظ گرافیکی و فیزیک و جو خاصی که داره واقعا عالی هستش. بازی واقعا جو خیلی عالی داره. ولی چیزی که روی اعصاب آدم میره صداگذاری شخصیتها هست که لهجه خیلی مسخره ای دارن. اگر برای صداگذاری شخصیتها این شرکت از افراد حرفه ای استفاده می کرد بازی خیلی بهتر می شد. خیلی تابلو هستش که کار صدای شخصیتها رو چند نفر روسیه ای انجام دادن. ولی به جز صداگذاری شخصیتها چیزهای دیگه مثل موسیقی و صداهای مختلف در بازی خوب کار شده.
    ولی با توجه به اینکه سازنده بازی یه شرکت روسیه ای هستش و سابقه خیلی زیادی نداره این بازی به نظرم انتظارات رو براورده کرده.در آینده شاید بازی های با کیفیت بالاتر این شرکت بسازه.
    من توصیه می کنم این بازیو حتما بازی کنید. اگه از یه سری مشکلات بازی بگذریم واقعا بازی خیلی خوبی هستش.

cpu خیلی ضعیفی دارین اگه بالاتر بودش می تونستین رو medium بازی کنید

5. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من بالاخره این بازیو تونستم بازی کنم.
    این چند دقیقه که بازش کردم به نظرم بازی خیلی خوبیه.از لحاظ گرافیکی و فیزیک و جو خاصی که داره واقعا عالی هستش. بازی واقعا جو خیلی عالی داره. ولی چیزی که روی اعصاب آدم میره صداگذاری شخصیتها هست که لهجه خیلی مسخره ای دارن. اگر برای صداگذاری شخصیتها این شرکت از افراد حرفه ای استفاده می کرد بازی خیلی بهتر می شد. خیلی تابلو هستش که کار صدای شخصیتها رو چند نفر روسیه ای انجام دادن. ولی به جز صداگذاری شخصیتها چیزهای دیگه مثل موسیقی و صداهای مختلف در بازی خوب کار شده.
    ولی با توجه به اینکه سازنده بازی یه شرکت روسیه ای هستش و سابقه خیلی زیادی نداره این بازی به نظرم انتظارات رو براورده کرده.در آینده شاید بازی های با کیفیت بالاتر این شرکت بسازه.
    من توصیه می کنم این بازیو حتما بازی کنید. اگه از یه سری مشکلات بازی بگذریم واقعا بازی خیلی خوبی هستش.

cpu خیلی ضعیفی دارین اگه بالاتر بودش می تونستین رو medium بازی کنید
    البته سازندگان این بازی سازندگان سابق بازی معروف S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl هستند و چندان کم سابقه هم نیستند ...

7. 2 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته سازندگان این بازی سازندگان سابق بازی معروف S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl هستند و چندان کم سابقه هم نیستند ...
    درسته ولی فکر کنم به جز استاکر دیگه بازیی زیاد دیگه ای نساخته باشه. البته من منظورم از کیفیت بالاتر این بود که مثلا اگه الان میانگین امتیازهای این بازی حدودا 8 از 10 هستش. در آینده جوری بازی بسازه که از لحاظ های دیگه مثل داستان و شخصیت پردازی و صداگذاری هم خیلی خوب باشه و بتونه مثلا میانگین امتیازاش 9 از 10 بشه
    من الان یکمی که بازیو رفتم احساس می کنم صداگذاری شخصیتها خیلی آماتور هستش و همون اول بازی دوست داشتم اون فردی که یه جوری صحبت می کرد رو بکشم کاش این قابلیتو توی بازی میذاشتن خیلی واقعا روی اعصاب آدم میره. امیدوارم که در ادامه صداگذاری بازی بهتر باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان من در قسمت کتابخانه گیر کردم 2تا جونورای گندرو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار باید کنم تو نقشه معلوم نیست کجا باید برم کسی میتونه کمک کنه

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من در قسمت کتابخانه گیر کردم 2تا جونورای گندرو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار باید کنم تو نقشه معلوم نیست کجا باید برم کسی میتونه کمک کنه
    کجای کتاب خونه؟ دکمهM رو بز و تو جهت یابت ببین کجا باید بری

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام آقا من الان ته تونل هستم !!

اونجایی که با Khan و 3 نفر دیگه هستند یه تیر بارم هستش اونجارو باید چیکار کنم ؟

هرچی وامیسم بازم Monster میاد

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام آقا من الان ته تونل هستم !!

اونجایی که با Khan و 3 نفر دیگه هستند یه تیر بارم هستش اونجارو باید چیکار کنم ؟

هرچی وامیسم بازم Monster میاد
    یکم برو جلو تر چند تا پله هست برو بالا تا برسی به پله برق های خراب. اونجا یک بمب بزار. بعد بیا پایین ریل رو ادامه بده تا برسی تهش اونجا هم یک بمب بزار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •