تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 66 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

یه سری صحبت هایی اینجا پیش اومده من این نکته رو اول ضروری می دونم بگم

مهدی (*Alucard*) از دوستان قدیمی من هست و هیچ گونه تعصبی به برند یا تکنولوژی خاصی نداره و اون چیزی که واقعیت هست و واسش مملوس بوده همیشه به نحو احسن بیان کرده و اگرم پنلی رو تا به حال از نزدیک ندیده باشه و ارزیابی نکرده باشه, نقل قول ها و تکیه هاش بر باب موضوعی , همیشه و همیشه با تکیه به سایت های ریو معتبر بوده و در در نقل قول هاش همیشه این نکته مشهود بوده .

صحبت هایی مثل فن بوی و از این قبیل صحبت ها اصلان درست نیست بیانشون اگر بحثی دارای بار فنی هست با بار فنی هم باید جواب داده بشه نه با اینطور صحبت کردن .

در پست قبلی به طور واضح از نقاط ضعف و قوت g10 و 690 صحبت کردم و مهدی در پست بعدی به طور کامل و جامع مقایسه رو پیش برد .

اگر صحبتی داشته باشین دارای بار فنی باشه قابل پذیر هست ولی با صحبت هایی مانند سبز کدر g10 فلانه و بی حاله و براقیت تصویر باعث شاداب رنگ ها هست!!(براقیت بیشتر تصویر نکته منفی حساب میشه نه مزیت این نکته بارها گفته شده!!!) و... به هیچ وج قابل پذیر نیست.

در رابطه با usb
    سامسونگ در usb مد های تصویر رو محدود به چند گزینه دیفالت کرده و تقریبا 70 75 درصد تنظیمات مدها بر روی usb غیرفعال هست . این نکته رو ضروری می دونم بگم کلیه پنل های سامسونگ امسال که با پسوند B شروع می شوند از یک پلتفرم در usb استفاده می کنند و مدلی بر مدل دیگه از لحاط پلتفرم متفاوت نیست.بنابرین مدلی که من قبلا داشتم b7000 تنظیمات تصویر کاملا با پلتفرم 690 یکی هست و فرقی ندارن .

به هر حال تجربیات و نکته هایی که در ریو های معتبر در باب این دو پنل اشاره و گفته شده بود در اینجا نقل قول و بیان شد , با این دید که پنل 690 جزو برترین پنل بازار از دید دوستان مصرف کننده هست انشالله که واس دوستان همینطور باشه !. اما چیزی که واس من مملوس بوده و اون چیزی که در ریو های 10 ها سایت معتبر به بررسی پرداخته شده و دوستان این ریو ها رو رد و قابل اعتماد نمی دونند واس من به هیچ وج قابل پذیر نمی تونه باشه .
    Last edited by Ami R 940; 09-12-2009 at 22:12.

2. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

کاربر pmax این آخرین اخطاری هست که به شما میکنم لطفا اسپم نزنید شما اگر 100 تا پست اسپم دیگه بزنید من بازم میام و پستهاتو پاک میکنم تا یاد بگیری محلتون نیست که با هوچی گری و شلوغ کاری کارتو پیش ببری.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

شما که دنبال بار علمی هستید !
    چطور اینکه تصویر b690 در قیاس با g10 هیچ حرفی برای گفتن نداره رو علمی توصیف می کنید !!؟!
    شما خودتون در زمینه usb سامسونگ اطلاعات غلطی به دیگران دادید و عجیب نیست اگر از اطلاعات غلط دیگران هم دفاع کنید . USB سامسونگ ابدا فیلم رو در حالت دیفالت پخش نمی کنه مگر اینکه نبود یک آیتم از دهها آیتم رو شما دیفالت توصیف کنید ! و بعد هم استناد کنید که چون یک آیتم کمه پس USB سامسونگ به هیچ دردی نمی خوره !!!!
    همیناس که من می گم خریدار رو گمراه می کنه

خود من هم معتقدم g10 اندکی بهتره اما اینجور قیاس های متعصبانه فقط دیگران رو گمراه می کنه

خانوم محترم لحن صحبت شما شایسته این فروم و بخش نیست ,در لحن صحبتتون تجدید نظر کنید تا با اینچنین صحبت کردن پست های شما پاک نشه و دیگران رو رنجیده خاطر نکنی .

اینجا دوستان جمع شدن از تجارب هم استفاده کنن و بهترین خرید و اطلاعات رو داشته باشند حق مسلم کاربران استفاده از اطلاعات صحیح و درست هست ,شما با صحبت های بی پایه و اساس و فاقد دلایل کافی و معتبر مسائل رو داری رد می کنی اینطور صحبت کردن شما کاملا بی پایه و اساس هست .

خانوم محترم تاپ مدل سامسونگ که b7000 هستش و تو ایران موجوده از لحاظ کیفیت تصویر تا 95 درصد با 690 یکی هست و از لحاظ پلتفرم usb کلیه پنل های سامسونگ که دارای این امکان هستن از یک پلتفرم استفاده شدن.

شما که حتما ماهواره داری برو بزار رو همون سورس , منو رو بزن و مد movie یا همون سینما رو انختاب کن , در این مد کلیه حالت های انتخابی تصویر فعال هست و مانند مد های دینامیک یا استاندارد و.. یه سری مد ها غیر فعال نیست . شما در این مد امکاناتی از قبیل مانور دادن در تنظیمات رنگ سبز قرمز آبی , تنظیمات رنگ های گرم1 2 3 رنگ سر رنگ معمولی , تنظیمات رنگ عریض بومی اتوماتیک و... رو دارید .

الان شما وارد usb بشو از طریق فلش یا هارد فایل تصویری که داری پلی کن وارد تنظیمات تصویر بشو می بینی که وقتی مد سینما فعال می کنی 70 درصد گزینه های انختابی در سورس های دیگر که قعال هستش در usb غیر فعاله .

وقتی گفته میشه در پلتفرم usb سامسونگ کالیبره انتخابی یوزر موجود نیست همین تنظیمات کامل بر روی تصویر هست که در usb غیر فعاله و فقط دو سه مد دیفالت با یکی دو تنظمیات اولیه مانند کنتراست و برایتنس فعاله .

خانوم محترم شما تا یک ماه پیش در این فروم با زدن تاپیک های راهنمایی در مورد تلویزیون از من و دوستان کمک می خواستین فکر نمی کنین احترام کسی که وقت گذاشته و جواب سوالات شما رو داده واجبه ؟

به هر حال من با شما دیگه بحثی ندارم موفق باشی .

5. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

کاربر pmax پست شما به دلیل دخالت در مدیریت سایت پاک شد تاپیک موقتا قفل میشه تا به وضعیت شما رسیدگی بشه . قسمتی از پستتون رو که مربوط به مسائل مدیریتی نیست نقل و قول میکنم.

شما که دنبال بار علمی هستید !
    چطور اینکه تصویر b690 در قیاس با g10 هیچ حرفی برای گفتن نداره رو علمی توصیف می کنید !!؟!
    شما خودتون در زمینه usb سامسونگ اطلاعات غلطی به دیگران دادید و عجیب نیست اگر از اطلاعات غلط دیگران هم دفاع کنید . USB سامسونگ ابدا فیلم رو در حالت دیفالت پخش نمی کنه مگر اینکه نبود یک آیتم از دهها آیتم رو شما دیفالت توصیف کنید ! و بعد هم استناد کنید که چون یک آیتم کمه پس USB سامسونگ به هیچ دردی نمی خوره !!!!
    همیناس که من می گم خریدار رو گمراه می کنه

خود من هم معتقدم g10 اندکی بهتره اما اینجور قیاس های متعصبانه فقط دیگران رو گمراه می کنه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

چندتا عکس از مقایسه تصویری side by side پنل 50 اینچی S1 و 46 اینچی B650.
    مدل S1 یک مدل پائینتر از مدل G10 هست ولی با مدل S10 که در بازار ایران وارد شده تفاوت داره.

محتوای مخفی: عکسها 

توضیح مهم:
    نوع تنظیمات دو پنل در این عکسها مشخص نیست ولی ادعا شده هر دو روی تنظیمات پیش فرض Vivid و Dynamic سازنده هستن.

8. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام امروز چند تا عکس از PANSONIC G10 میزارم...تصاویر SD هستن با انتن معمولی..

10. 10 کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چندتا عکس از مقایسه تصویری side by side پنل 50 اینچی S1 و 46 اینچی B650.
    مدل S1 یک مدل پائینتر از مدل G10 هست ولی با مدل S10 که در بازار ایران وارد شده تفاوت داره.

محتوای مخفی: عکسها 

توضیح مهم:
    نوع تنظیمات دو پنل در این عکسها مشخص نیست ولی ادعا شده هر دو روی تنظیمات پیش فرض Vivid و Dynamic سازنده هستن.
    فک نمیکردم s1 انقدر نسبت به LCD 650 برتر باشه البته خوب این ورژنش neopdp هستش
    در کل غلظت رنگ بالاتر + مشکی عمیق تر + وضوح حرکتی بهتر + نمایش جزییات بیشتر از برتری های s1 هستش

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

مقایسه عملکرد ساب فیلد درایو پنل های neopdp پاناسونیک(600 هرتز ساب فیلد) در مقابل رفرش ریت هرتز پنل های lcd یا بک لایت ال ای دی ها (100 هرتز , 200 هرتز)

Last edited by Ami R 940; 13-12-2009 at 17:22.

13. 6 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    یکی دو روزه که خونه رفیقم میرم تصویر بی690ش یه کمی توی نماهای تاریک و کلوزآپ که معمولا سورس خوبی هم ندارن تصویر حالت روح مانند (Ghost) داره یعنی اجسام و اشخاص سایه شون بعد از خودشون برای مدت کمی می مونه. دلیلش چیه؟؟

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

مدل b690 تو بازار جهانی چیه ؟
    به همین اسم میشناسند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •