با تشکر بسیار بسیار فراوان از جانی عزیز که در خرید این گوشی به من کمک کردن.
گوشی بسیار عالیی هست,با اینکه دوست ندارم دست کسی ببینمش (
.gif)
) ول به همه دوستان توصیه اش می کنم.
از اون چیزهاییه که از لحظه ی اول عاشقش می شین.مثل هر گوشی دیگه ای بی نقص نیست ولی کامل ترین گوشی موبایل موجوده. milestone هر چیزی که از یک گوشی موبایل انتظار دارید رو در سطح خوب تا عالی به شما ارائه میده و در هیچ زمینه ای نمره متوسط به پایین نمی گیره.مثلا:
messaging:****
multitasking:*****
performance:*****
speed:****
battery:***
camera:***
camera ضعیف ترین بخش این گوشی هست.و multitasking هم بهترن بخشش.milestone مثل roger federer موبایل هاست!قوی ترین نیست,سریعترین نیست ولی کاملترین و بهترینه!البته اینها همه نظر شخصی بنده هست.
حالا بعد از همه ی این تبلیغات برای شرکت اجنبی Motorola ,چند تا مشکل هست که اگه دوستان جهت رفعشون کمک کنن واقعا ممنون میشم:
1.بعد از زوم کردن عکس,عکس دیگه load نمیشه و اندازه و کیفت واقعی عکس رو نشون نمیده.این اتفاق موقع انتخاب عکسی بعنوان background هم پیش میادgallery version: 2.1.
2.یه روش برای اجرای فایل های Java می خواستم.(@Johnnypersian برنامه ای که لینکش رو بهم دادین رو گوشیم هست ولی بازم نمی تونم فایلهای اجرایی java رو به گوشی بشناسونم و نصب کنم).java رو برای نصب Opera Mini 5 Beta و dictionary لازم دارم.
3.اگه یه 3rd party music player مناسب برای android سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
4.چطور میشه فایل های sdcard رو بعنوان صدای زنگ sms,alarm clock,email و... انتخاب کرد؟
5.اگه برامه ای جهت اجرای DivX و Xvid سراغ دارید لطفا اگه معرفی کنید خیلی ممنون میشم.
sorry که بازم زیاد سئوال کردم.