بچه ها ریوویو از GE 620 موجود نیست...؟
کسی نداره قرار بده؟
بچه ها ریوویو از GE 620 موجود نیست...؟
کسی نداره قرار بده؟
باسلام خدمت دوستان.من چندماهی هست که یک لپتاپmsicx620گرفتم فقط میتونم بگم عالیه روزی 20ساعت ازش کار میکشم آخ نمیگه کیفیت تصویرشم که دیگه حرف نداره واقعا ازش راضیم.تنها ایرادش صداشه اونم بخاطر اینه اسپیکراش زیر کیبوردن.پریروز کیفتیت تصویرشو با HPو سونی مقایسه کردیم که MSI اول شد اصلا دوستام مونده بودن چی بگن مخصوصا صاحب سونی باورش نمیشد
اين هم ريويو از لپ تاپ محبوب جديد ام اس اي قيمتش با گارانتي 1 ساله ماتريكس : 1440000
cpu : Corei72630QM
RAM: 8GB DDR3
HDD: 750GB
VGA: Geforce GT540M- 1GB
Display: 16" LED
با کوله و موس گیمینگ
مشکلی بود که حل شد .
Last edited by amin_pwa; 07-04-2011 at 18:12.
با سلام خدمت دوستان.
من نمیدونستم کارت گرافیک Ati بهتره یا Geforce برای همین به msi.com رفتم و توقسمت گرافیکش گرافیک cx620(Ati HD 5470 رو
خواستم نبود بعد هم گرافیک FX600 GT325m Geforce رو خواستم اصلا چنین گرافیک هایی نداشت.
کی میدونه گرافیک چه مارکی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Geforce یا Ati؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو به ادرس زیر در انجا تمام کارت های گرافیک رتبه بندی شدن طبق قدرتشون . قدرت به مارک نیست بسته به مدل فرق داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
نظر اساتید رو درباره MSI FX400-H با مشخصات زیر میخواستم:
Processor: Intel Core i5-450 (2.4GHz, turbo boost up to 2.66GHz, 3 MB cache)
Operating System: Genuine Windows 7 Premium
Memory: 2 GB DDR3
Hard Drive: 500 GB HDD
Optical: 8X DVDRW
Display: 14 HD Glare (1366 x 768)
Video Card: Nvidia GeForce GT 325M, 1G DDR3
WiFi: 802.11 b/g/draft n Network
Bluetooth: Bluetooth
Webcam: Webcam
Audio: Integrated Stereo Sound Card
Battery: 6-cell batery
سلام من می خوام msi ge 620 رو بگیرم . منظور از مادربورد نسل جدید چیه چکار میکنه ؟ بعد گرافیکش قویه برای بازی ؟
یعنی عالی بودن.قبلا به بالا بودن سیستم پنتیوم میگفتن که الان intel core شده که i7 آخرین و بهترین مدله!!!!
همه سری g مخصوص بازیه!!!!!!!!!!!1
![]()
سلام دوست من
اولین نسل از مادربرد های سندی بریج ها مشکل داشت و بعد از مدتی پورت ساتا 2 از کار می افتاد. اما با رفع ایراد انجام شده در مادربردهای نسل جدید این مشکل حل شده.
من GE600 دارم هیچ مشکلی با بازیهای فعلی ندارم. عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)