تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 311 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيزم سرعت هايي كه مخابرات ميده ثابت و واقعي هستن
    زير 16 هست سرعت د انلودتون در بهترين حالت
    چون نامحدود هم هست ترافيكتون
    و زير 10 هم خيلي كم پيش مياد كه برسه
    از ديال آپ هم معلومه كه بهتره
    شما 128 ش رو بگيريد

موفق باشيد.
    در نظر داشته باشید که شما مشهدی هستید و تجربه ای از مخابرات همدان ندارید.من و خیلی از همدانی ها سرعت زیر 10 رو هم با وجود سرویس 256 تجربه کرده ایم.و این که چطوری می تونن به سرعت 16 برسن تعجب داره.حتی در بهترین حالت اگه به این سرعت برسن(که در همدان نمی رسند)حق اونایی که سرویس 128 گرفتن پایمال میشه.
    چون سرعت 16 مال این سرویسه.مخابرات همدان هم مجانی بزل و بخشش نمی کنه.مخصوصا این که به قول خودتون سرویس نامحدوده.اگه ترافیکی بود شاید.مثل شاتل.البته این رو هم رد نمیکنم که ممکنه یکی دو ثانیه سرعت حتی به 16 هم برسه.همونطور که یکی از اعضا توی همین تاپیک با سرویس 256 به سرعت 1 مگابیت هم رسیده بود.ولی مطمئنا چنین سرعت هایی بسیار نا پایدار هستند و به سرعت به حالت عادی بر می گرده.پس نباید انتظار داشت که مثلا ایشون با سرویس 64 بشینن یه فیلم 1.5 گیگی رو با سرعت متوسط بالای 10 بگیرن!
    Last edited by Theoden; 17-09-2010 at 20:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرویس 256 اینترنت مخابرات همدان:

همچنان نوسان شدید...

3. این کاربر از Theoden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

256 مخابرات همدان:

داره خودمونی میشه ttsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ON CLIFF OF THE HELL

پيش فرض

بله دوستان بالاخره گند مخابرات در اومد کجان اون دوستایی که میگفتن مخابرات خوبه کجان اونای که میگفتن ما 10 گیگ تو روز دانلود میکنیم محدودیت نداره امروز ساعت 5 سرویس من قطع شد همش ارور 691 میداد از یوزر پسوورد ایراد میگرفت بعد یک ساعت معطلی با دیال آپ اومدم بالا رفتم سایت مخابرات یوزرم رو رو چک کنم که دیدم بله مخابرات هم محدودیت گذاشته اون هم چقدر 5 گیگ تو ماه واسه سرویس 256 هزینه هر گیگ ترافیک اضافه هم 2200 تومان من که فردا با دعوا هم شده میندازم سرشون میرم شاتل مخابرات همدان واقعا کلاه برداره همه شهرها نامحدود میدن بعد اینجا در عین کلاه برداری محدودیت گذاشتن اینم درشت تو سایت مخابرات نوشته برین بخونین نگین باز محدودیت نداره این هم عکس و لینک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ttsoft; 20-09-2010 at 17:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مخابرات هم خراب کرد تو کل ايران فقط همدان محدود هست جالبه
    همدان همينجوری هستش گه ترين شهر ايران اينجا باند بازيش اونقدر زياده که گردن مخابرات هم کوتاه امد

داره خودمونی میشه feri2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ماله منم از ظهر قطع شده بود خوب الان با پشتیبانی تماس گرفتم گفت وصلین ولی قبلش مرورگر رو که باز میکنین باید یه تعهد نامه مربوط به حجم رو تایید کنید یه سری بندها هم که مربوط به ضوابط استفاده نکردن از سایت های غیر مجاز هست حجم هم برای سرویس 256 در ماه 8.5 گیگ میباشد سرویس من خوشبحتانه الان وصله ولی با این حجم و این شرایط جدید که فکر کنم زیر ذره بین باشیم زیاد مخابرات فایده نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

محدودیت برای من مساله ای نیست هرچند مخابرات رو باید به عنوان بزرگترین دروغگوی امروز ثبت کرد.ولی اگه بخوان سر استفاده از سایت هایی که باب میلشون نیست گیر بدن،فکر کنم شرایط خیلی سخت بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مخابرات اگه بخواد به همین روال ادامه بده،خیلی نمی تونه از خصوصی ها جلو بزنه.ولی باید تا وقتی قرارداد ماهایی که نامحدود بودیم تموم نشده،شرایط رو عوض نمی کرد و از امروز فقط روی قرار دادهایی که تازه بسته میشند اعمال می کرد.از لحاظ حقوقی همه ی کاربرای مثل ما می تونند شکایت کنند ولی کو گوش شنوا؟(الان یکی از اون ناظرینی که فقط توی این فروم وجود دارن و میگن مجبوریم پدر یورز ها رو در بیاریم میان و پست های من رو پاک می کنند بعدش هم میگن ببخشید!آخه دروغ میگم؟)مخابرات خودش دلش نمی خواد سهم بیشتری از بازار داشته باشه.خب حرفی نیست ولی دیگه چرا قرار دادی رو که خودش تنظیم کرده میزنه زیرش؟این خیلی بده.مخابرات دیگه واقعا داره قلدری میکنه!

10. این کاربر از Theoden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lord5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

لعنت به این مخابرات
    عجب ضد حالی زد
    جایی هست که ببینیم چقدر از ترافیکمون مونده؟
    Last edited by lord5; 20-09-2010 at 19:12.

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

لعنت بر مخابرات بالاخره گند زد البته قابل پیش بینی هم بود
    من هم بزودی جمعش میکنم و از جای دیگه میگیرم
    ظاهرا" اصلا" ساعات مجانی هم نداره و این یعنی کلاهبرداری بزرگ مخابرات که سرویس ها رو به صورت نا محدود داد و الان محدودش کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •