حامد من هم با اچ دي دو كار كردماز لحاظ سایز گوشی خیالم راحت شد که ریچل اندازه بسیار خوبی داره.
خيلي بزرگه بابا! خيلي هم در معرض آسيبه گوشي
حامد من هم با اچ دي دو كار كردماز لحاظ سایز گوشی خیالم راحت شد که ریچل اندازه بسیار خوبی داره.
خيلي بزرگه بابا! خيلي هم در معرض آسيبه گوشي
بچه ها میشه یه عکس از home screen این گوشی بزارید
ممنون
جناب محترم تیتان و حومه:
بزرگ که هست ولی خوب برای ال سی دی 4 طبیعیه.
ریچل از اونم کوچیکتره.
خوبه دیگه.
صفحه نمایش بزرگ خیلی خوفه.دوست دارم...
============================================
این هم home screen:
![]()
Last edited by hamed1297; 26-02-2010 at 19:43.
من توی یه کلیپ دیدم مثل i8000 سامسونگ به دو طرف میره{یعنی سه تا home screen داره}
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by offlineinternet; 26-02-2010 at 21:27.
سلام به دوستان
چند تا سوال داشتم
اول اینکه این گوشی فکر نکنم زیاد بزرگ باشه مثلآ یه مقایسه با ایفون بکنید ببینید از لحاظ اندازه چه قدر فرق دارن؟
دومش که من ویدیو های زیادی از این گوشی دیدم تو بعضی از ویدیو ها سرعت به طرز وحشتناکی بالاست و تو بعضی ها هم سرعت گوشی به طرز وحشتناکی پایینه
میخوام بدونم که واقعآ داستان چیه؟
راستش با وجود اینکه این گوشی خیلی خوشگله و این یوزر اینترفیسشم خوشگلترش کرده ولی اگه با ویندوز موبایل یا سیمبین منتشر میشد من بیخیالش میشدم ولی حالا که با اندرویده میخوام به سمتش برم
حالا جالب اینجاست که حتی 1 بار هم با اندوروید کار نکردم
میخواستم بدونم که واقعآ این سیستم عامل چه جوریاس ؟ مهمترین چیزش واسه من سرعته
میخوام بدونم مثل سیمبین و ویندوز موبایل هنگ کردن نداره؟؟؟
سرعتش بالاست؟
بعضیا میگن که تو بعضی از ویدیو های X10 که سرعت پایینه مشکلی نیست و در اپدیت ها حل میشه
بعضیها هم میگن که سونی تا وقتی که گوشی رو ریلیز کنه کل این مشکلاتو حل میکنه و گوشی رو ریلیز میکنه
من رو سرعت خیلی حساسم همین چند وقت پیش بود یه X1 گرفتم ولی چون هنگ کردن داشت و سرعتش پایین بود بعد از 2 ماه با 200 تومن ضرر فروختمش واسه همین اگه اینم اینجوریا باشه ایندفه میکوبمش به دیوار
من وقتی با مک رو ایفون کار میکنم واقعآ لذت بخشه از لحاظ سرعت و هیچ گونه کندی نداره
ولی ایفون واسم تکراری شده و میخوام با اندروید کار کنم و حالا که X10 اومده میخوام با X10 کار کنم چون جدآ زیباست
تنها تشابه اکس وان و اکس10 اینه که از خانواده ی اکسپریا هستن جفتشون وگرنه هیچ تشابه دیگه ایی ندارن!
شما خودت جواب خودت رو دادی که!....با سی پی یو 1 و یک سیستم عامل بسیار سبک مثل اندرویید.میشه سرعتش مثل نور نباشه؟!...اکس وان وین موب بود و وین موب هم خیلی سنگینه.
مقایسه عکسی با ایفون هم تو این تاپیک قبلا گذاشته شده حتما به صفحات قبل که زیاد هم نیست برگردی...حتما میبینیش
مطمئنا سرعتش از ایفون بهتره.ایفون مال 3 سال پیشه و این گوشی مال 2010...با سی پی یو و یه سیستم عامل روان
ضمن اینکه تایید شده که این گوشی قابل ارتقا به ورژن های بالاتر اندرویید خواهد بود....که هم میتونه امکانات بیشتری رو ایجاد کنه و هم سرعت بهینه تر و بهتری رو....
من تو کف زاویه دید السی دی ایکس10 هستم !
توی هندزآنی که سامان زحمت آپلودش رو کشیده بود آیفون و ایکس10 رو کنار هم میذاره ! آیفون تاریکه (من فک کردم خاموشه)
البته یه نکته وجود داشت ! اونم زمینه آبی ایکس10 و سیاه آیفون بود ! ولی بنظرم ایکس10 ال سی دی وحشی ای داره![]()
از این لحاظ که بعید میدونم سرعتش از آیفون بیشتر باشهمطمئنا سرعتش از ایفون بهتره.ایفون مال 3 سال پیشه و این گوشی مال 2010...با سی پی یو و یه سیستم عامل روان
طبق تست های سرعتی که انجام شده بود ایفون اول بود و با اختلاف چشمگیری یکی از مدل های بلک بری در مقام دوم بود و من اصلآ انتظار ندارم که x10 سرعتی بیشتر یا در حد ایفون داشته باشه بلکه یه جورایی مطمعنم کمتره
ولی میخوام بگم که سرعتش قابل قبول باشه و هنگ کردن نداشته باشه
دوست عزیز گوشیهای دیگه ای هستند که cpu اونا هم 1 GIG هست ولی ایفون با cpu 624 از اونا بهتر عمل میکنه
راستی درسته ایفون گوشی 3 سال پیشه ولی ولی اون ایفون 2g بود
بعد از اون 3g اومد
الانم 1 سالی میشه که 3gs اومده
راستی همه این حرفا بعد ریلیز گوشی مشخص میشه شایدم شما راست بگید و بالاخره یه گوشی بیاد که ایفونو زمین بزنه
پس فعلآ باید منتظر باشیم
کی میاد دیگه پس؟؟؟
راستی بازیهای اندروید در چه حدی هستن؟؟
دوست عزیز اون توشیبا ویندوز دارهاز این لحاظ که بعید میدونم سرعتش از آیفون بیشتر باشه
طبق تست های سرعتی که انجام شده بود ایفون اول بود و با اختلاف چشمگیری یکی از مدل های بلک بری در مقام دوم بود و من اصلآ انتظار ندارم که x10 سرعتی بیشتر یا در حد ایفون داشته باشه بلکه یه جورایی مطمعنم کمتره
ولی میخوام بگم که سرعتش قابل قبول باشه و هنگ کردن نداشته باشه
دوست عزیز گوشیهای دیگه ای هستند که cpu اونا هم 1 GIG هست ولی ایفون با cpu 624 از اونا بهتر عمل میکنه
راستی درسته ایفون گوشی 3 سال پیشه ولی ولی اون ایفون 2g بود
بعد از اون 3g اومد
الانم 1 سالی میشه که 3gs اومده
راستی همه این حرفا بعد ریلیز گوشی مشخص میشه شایدم شما راست بگید و بالاخره یه گوشی بیاد که ایفونو زمین بزنه
پس فعلآ باید منتظر باشیم
کی میاد دیگه پس؟؟؟
راستی بازیهای اندروید در چه حدی هستن؟؟
شما میخوای مک رو با ویندوز مقایسه کنی (از لحاظ حجم ؟؟)
ویندز خیلی سنگینه !
ولی آندروئید نسبتآ سبک هست و با این هاردوار ایکس10 میتونم بهت اطمینان بدم تو مایه های آیفونه (البته خودمم با آیفون کار کردم !واقعآ مثله موشک میمونه)
ولی از سابقه سونی میتونم اینو بهت قول بدم کمتر از آیفون نیست !
یادم هست توی یکی دو تارویوی ویدئویی گفته شد که تنها گوشی هست که از لحاظ سرعت آیفون رو پشت سر میزاره . دقیق یادم نیست کدوم ویدئو بود ولی یه خانومه صحبت میکرداون ویدئو هایی که توش سرعت گوشی پایینه یا ویدئو قدیمیه یا گوشی پورتوتایپ فریمورش قدیمیه ! در کمتر از 1 ماه دیگه به بازار میاد و گوشی تقریبا کامل و آماده رلیز هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)