تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 41 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 410

نام تاپيک: فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

میگم بریم یه تاپیک بزنیم در مورد این چیزا حرف بزنیم حال میده

2. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

تاپیک شدیدا منحرف شد !!پست های کل این 2 صفحه ی اخر رو ببینید ...متوجه عمق انجراف میشید !!دوستان لطفا بحث اخرالزمان رو بزارید کنار !!
    خب اگه بخوام از روی واقعیت بگم نه حقیقت من 5ساله که بازی کردن رو گذاشتم کنار و داداشم جامو گرفته!

4. این کاربر از ALI-17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

میگم بریم یه تاپیک بزنیم در مورد این چیزا حرف بزنیم حال میده
    میزگرد علمی-فلسفی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از ALI-17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من یکی که تا زمانی که بتونم دسته بازی رو تو دستم نگه دارم حتما بازی میکنم و اصلا برام حرف اطرافیان مهم نیست!
    اتفاقا من بقدری گرم در مورد بازی ها و بازی کردن صحبت میکنم که بقیه علاقمند میشن و این جرات رو به خودشون نمیدن که مسخره کنند!
    حالا دیگه اگه پشت سرم حرفی بزنند گردن خودشون!
    من الان با وجود متاهل بودن و حتی با وجود اینکه به تازگی صاحب فرزندی شدم ولی بازم دست از بازی و علاقه مندی های دیگه برنداشتم هر چند وقتم کمتر شده ولی بهرحال یک وقتی رو برای اینجور تفریحات کنار میذارم!
    به نظر من برخورد اطرافیان بستگی به خودمون داره! هرطور ما واکنش نشون بدیم اونا هم به همون شکل واکنش نشون میدن! مثلا کسی که علاقه و ذوق منو میبینه واکنشش خیلی فرق میکنه!

8. 3 کاربر از arash_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان خدا رو ول کردین چسبیدین به گفته های یه قوم 2000 سال پیشی؟؟؟؟

قران گفته هیشکی از زمان قیامت اگاه نیس(درست میگی******lord***** جان هست آیش)از این طرف هم مایایی ها گفتن سال 2012 قیامت میشه و ناسا هم البته نگفته قیمات میشه گفته یه طوفانی چیزی رخ میده(من که نشنیدم بگه 2012 منظومه شمسی می پوکه)

اگه پیش بینی زمان قیامت اینقدر کشکی بود که مایایی های 2000 سال پیش با چند تا تاس انداختن بهش رسیدن پس دیگه باید به خدایی خدای بزرگ شک کرد......

پس نکنین اینکارو..........مطمین باشین چیزی نمیشه......... .

.
    .
    سلام
    تاپیک بد منحرف شده. بگم خدا چکارت نکنه حامد.

مراد اون تقویم ماهایا چون در سال 2012 تموم میشه میگن 2012 اخره دنیاست. اونا یه تقویم دیگه هم داشتن که اونم چندین صد سال پیش یا شایدم هزار سال پیش تموم میشد که اون موقع هم میگفتن ته دنیاست. البته این در تائید حرفای شما و یه جور تکمیلش بود. د رمورد پیش بینی های انجام شده هم بگم که همین طور که از اسمش معلومه میگن پیش بینی و احتمال خطا وجود داره یعنی یه جور فرضیه. اگه قرار باشه اتفاق بیفته میوفته ( ممکنه همین فردا یا اصلا یه ساعت دیگه ) اگرم نیفته تا 1000 سال دیگه هم نمیفته.

شما نگاه کنید خود غربیا که این حرفا بیشتر از اونجا بلند میشه میان برای سال های بعد 2012 برنامه ریزی های زیادی میکنن نمونش همین کمپانی های بازی که ریلیز بازی های رو 2013 یا 2014 میزنن. یا فوتبالیست ها که قرداد های 6 سال آینده رو امضا کردن یا تکنولوژی هایی که تاریخ اومدن به بازارشون بعد از 2012 پیش بینی شده. یعنی اونا حتی اگه اعتقاد به این موضوع هم داشته باشند ولی بازم کار خودشونو میکنن. ( جریان همین که میگم اگه اتفاقی بخواد بیفته میوفته اگر م نشه مطمئنا نمیشه ) . پس ما بیام تعالیم دینی خودمونو ول کنیم ( همون جمله مراد که خدا گفته هیچکس قادر به پیش بینی پایان جهان نیست ) بچسبیم به یه سری خرافه.

پس یه جوری خیالتون راحت بشینید بازی کنید. حتی اگه 2012 دنیا بترکه

10. 5 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حرفای بالایی دیگه فکرنکنم حرفی روش باشه.......منطقیه دیگه
    اقا بسه دیگه باز تاپیک بسته میشه..........
    گردگیری که حتما میشه اما لطفا ادامه ندیم که تاپیک بسته نشه
    اون میز گرد علمی هم خوب چیزیه.........بریم اونجا

12. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

من فکر کنم تا 10 یا 12 سال دیگه بازی pes را ادامه بدم البته اگر یه نفر دیگه باشه با هم 2 تایی بازی کنیم

call of duty رو هم هر وقت جدیدش اومد میگیرم بای میکنم

gta هم همین طور

اگر need for speed دو باره بازی های با داستان بزنه اونم انجام میدم

ولی یه چیزی بگم دیگه الان مثل قبلنا حال حو صله بازی کردن ندارم چون وقتم زیادی آزاد نیست!!!

مثلان از star craftII خوشم نیومد!!!

14. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظر من این انحراف نبود!خیلی هم جالب بود!دوستان راجع به امید و آرزوهاشون واین که موقع شهاب بارونم بازی میکنن حرف زدن!چه بحثی ازین بهتر!

16. 5 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

( ممکنه همین فردا یا اصلا یه ساعت دیگه ) اگرم نیفته تا 1000 سال دیگه هم نمیفته.
    مسلم جان اینو خودت قبول داری؟!
    اگر میگفتی ما نمیدونیم کی قراره دنیا تموم شه من قبول داشتم حالا شایدم منظورت همون بوده.
    به قول حامد میگه واسه هر پیش بینی یا حتی خرافه هم 1 درصد احتمال بدین که شاید اتفاق بیوفته.
    یعنی خودتون رو همیشه آماده این اتفاق کنین..
    من جملت رو اصلاح می کنم:امکان داره اوایل سال 2012 همچین اتفاقی بیوفته یا اینکه بعد از اون اصلآ مشخص نمی کنه چون دست ما نیست(امکان داره به واسطه جنگ بین مثلآ 2 کشور بیخود مثل کره شمالی و جنوبی جنگ جهانی سوم راه بیوفته اونجاست که دیگه باید خوب رو این پیش گوییها فکر کنید)یکی از علائم همین پایان دنیا جنگ جهانیه سوم هست!
    خرافه.
    خرافه نیست مسلم جان علمیه...اون جناب نستر داموس هم از علم نجوم پیش بینیه طوفان خورشیدی رو در سال 2012 کرده...
    ناسا هم که تایید کرده پس عقل حکم می کنه یه جاهایی از این پیش گویی ها رو باور کنیم...
    خود غربیا که این حرفا بیشتر از اونجا بلند میشه میان برای سال های بعد 2012 برنامه ریزی های زیادی میکنن
    خود غربیها میان فیلم 2012 میسازن...تا 1سال مردم کشورشون رو میترسونن از یک همچین روزی...

طوفان خورشیدی فکر کنید اینجوری باشه(تبدیل به جوجه کباب میشین خود به خود!)
    Last edited by B.3.S.T; 08-01-2011 at 15:44.

18. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بابا قیامت چیه ؟ از نظر علمی پیشبینی کردن یه شهاب سنگی یا هر کوفته دیگه ای میخوره به زمین تو اون سال . قیامت چیه این حرفا چیه باو ؟ : دی
    خوبه که. حداقل یه استار کرافت واقعی گیرمون میاد.دیگه بازی از این بهتر؟ مفت و با گرافیک هیجان بالا بدون احتیاج به کنسول و این حرفا!

20. 2 کاربر از system1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •