با سلام
فرزین جان والا من اطلاعی از کارکرد یا عدم کارکرد این کابل ندارم و هنوز هم امیدوارم B7300 خروجی TV داشته باشد درکل اگر گوشی امکان ارسال تصویر از طریق پورت خروجی خود داشته باشد نوع کابل احتمالا تفاوتی نخواهد کرد و ظاهرا راهی برای مطمئن شدن برای آن جز تست کردن وجود ندارد. اگر شما امکان آن را دارید با یک خروجی TV همچون نمونه های استفاده شده برای 5800 یا N82 این موضوع را چک کنید.
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
امیر جان البته من هر چه جستجوکردم تصویر دیگری از این پورت با خروجی جز پورت 3.5 میلیمتری هدست ندیدم و خیلی خوشحال می شوم تصویر دیگری از این کابل با خروجی دیگر ببینم. در ضمن کد این کابل یعنی h156 یک کابل است و گمان نمی کنم با همین نام چند کابل متفاوت موجود باشد. در کل همانطور که در بالا گفتم اگر گوشی خروجی TV داشته باشد احتمالا می توان از هر کابلی حتی همین h156 باتبدیل 3.5 میلیمتری استفاده کرد و در این مورد مناقشه ای نیست.
در مورد پاکت پی سی و اینترفیس هم فکر می کنم اشتباهی صورت گرفته چون اگر B7300 یک نقطه قوت داشته باشد آن هم همانا اینترفیس و ساختار پردازشی آن است که در سطح محصول قدرتمندی مثل i8000 قرار می گیرد و این ضعف که شما به آن اشاره کردید می تواند درمورد سخت افزارهای ظاهری آن مثل پورت 3.5 میلیمتری هدست و دوربین مطرح شود![]()