تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 253 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

در مورد سوالات دوستان:
    در مورد نصب Manilla من نصب کردم کامل و جواب داد.باید مانیلا برای خود Omnia رو سرچ کنید.

در مورد مقایسه ی با 5800 هم آقا آرش قشنگ توضیح دادن.نکنید این مقایسه رو.

در مورد کمبود رام کوک شده به خاطر 2 مورد هست:1-جدید بودن گوشی و این که هنوز زیاد نشده تو دست حرفه ایها. 2-این گوشی خودش جدیدترین WM 6.5 رو داره.چی براش کوک کنن؟ (البته خودم چند تا مورد رو مد نظر دارم که میشه تو رام های کوک شده واسه این گوشی انجام داد)

برای دوربین جلویی این گوشی تو این رامی که MODACO کوک کرده اون فعال شده.

در مورد کابل TV از آقا آرش سوال دلرم که الان که من تبدیل 3.5 دارم میتونم از این کابلی که گفتید استفاده کنم یا خیر؟(البته بازم میگم زمان خرید طرف اصرار داشت یه کابل TV بهم بفروشه من عجله داشتم سریع پیچیدم رفتم نگاه نکردم چیه کابله)
    با سلام
    فرزین جان والا من اطلاعی از کارکرد یا عدم کارکرد این کابل ندارم و هنوز هم امیدوارم B7300 خروجی TV داشته باشد درکل اگر گوشی امکان ارسال تصویر از طریق پورت خروجی خود داشته باشد نوع کابل احتمالا تفاوتی نخواهد کرد و ظاهرا راهی برای مطمئن شدن برای آن جز تست کردن وجود ندارد. اگر شما امکان آن را دارید با یک خروجی TV همچون نمونه های استفاده شده برای 5800 یا N82 این موضوع را چک کنید.

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------

در مورد لينك ebay و كابلي كه شما ميگيد اگر به توضيحات پائين صفحه دقت كرده باشيد ميگه عكس item با خود پكيج متفاوت هست علاوه بر اون اين يكي از بهترين فروشندگان ebay هست و تقريبا با 50 هزار فروش فيدبك نزديك به 100 داره و بعيد ميدونم به خاطر 4 پوند اعتبار بالاي خودش رو خراب كنه به هر حال من اميدوارم خروجي TV در اين گوشي وجود داشته باشه
    در مورد بقيه توضيحات شما ضمن تشكر به خاطر وقتي كه گذاشتين ميخواستم عرض كنم كه در مورد تفاوت هاي اسمارت فون ها با پاكت پي سي ها جاي هيچ بحثي وجود نداره اما به هر حال قابليت هاي پاكت پي سي با داشتن اينترفيس هاي مناسب تكميل ميشه كه البته اين گوشي توي اين زمينه نسبتا ضعيفه ولي به هر حال هر كسي تعريف متفاوتي از نيازهاش داره
    امیر جان البته من هر چه جستجوکردم تصویر دیگری از این پورت با خروجی جز پورت 3.5 میلیمتری هدست ندیدم و خیلی خوشحال می شوم تصویر دیگری از این کابل با خروجی دیگر ببینم. در ضمن کد این کابل یعنی h156 یک کابل است و گمان نمی کنم با همین نام چند کابل متفاوت موجود باشد. در کل همانطور که در بالا گفتم اگر گوشی خروجی TV داشته باشد احتمالا می توان از هر کابلی حتی همین h156 باتبدیل 3.5 میلیمتری استفاده کرد و در این مورد مناقشه ای نیست.
    در مورد پاکت پی سی و اینترفیس هم فکر می کنم اشتباهی صورت گرفته چون اگر B7300 یک نقطه قوت داشته باشد آن هم همانا اینترفیس و ساختار پردازشی آن است که در سطح محصول قدرتمندی مثل i8000 قرار می گیرد و این ضعف که شما به آن اشاره کردید می تواند درمورد سخت افزارهای ظاهری آن مثل پورت 3.5 میلیمتری هدست و دوربین مطرح شود
    Last edited by ssasan; 29-03-2010 at 18:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسی راستی شما هم مشکل روتیت تو بازی رو دارین؟
    تو چه بازیی؟

من کلا تو گوشیم چند تا بازی نصب کردم که باهاشون مشکلی ندارم:

Sims3

Perince of persia HD

Spider man Toxic city

Board games

Resco bubbles

Shoot me

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

تو چه بازیی؟

من کلا تو گوشیم چند تا بازی نصب کردم که باهاشون مشکلی ندارم:

Sims3

Perince of persia HD

Spider man Toxic city

Board games

Resco bubbles

Shoot me
    یعنی تو این بازی ها رو تو حالت روتیت بازی میکنی؟!!!
    پس چرا من نمیتونم پرنس رو روتیت کنم؟!
    قبل از نصب اون برنامه جی سنسور اچ تی سی هم مستونستی روتیت بازی کنی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یعنی تو این بازی ها رو تو حالت روتیت بازی میکنی؟!!!
    پس چرا من نمیتونم پرنس رو روتیت کنم؟!
    قبل از نصب اون برنامه جی سنسور اچ تی سی هم مستونستی روتیت بازی کنی؟
    من پرنس مخصوص Omnia رو نصب کردم و خودش از اول رو حالت land scape اجرا میشد.همینطور spider man و sims3 .

البته بگم اینا هیچ کدوم نیاز به جی سنسور ندارن ها.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فرزیین جان والا من اطلاعی از کارکرد یا عدم کارکرد این کابل ندارم و هنوز هم امیدوارم B7300 خروجی TV داشته باشد درکل اگر گوشی امکان ارسال تصویر از طریق پورت خروجی خود داشته باشد نوع کابل احتمالا تفاوتی نخواهد کرد و ظاهرا راهی برای مطمئن شدن برای آن جز تست کردن وجود ندارد. اگر شما امکان آن را دارید با یک خروجی TV همچون نمونه های استفاده شده برای 5800 یا N82 این موضوع را چک کنید
    من هم موافقم
    دوست عزيز اگر شما تبديل جك 3.5 رو داريد لطفا با يك كابل TV امتحان كنيد و ببينيد خروجي TV ميده
    چون براي برادرم خيلي اين موضوع مهمه
    در صورت امكان چند تا عكس از منوهاي مربوط به خروجي TV هم بزاريد
    با تشكر

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

الان یک تم جالب نصب کردم گفتم این جا هم به اشتراک بذارم. این تم مربوط به ویندوز موبایل 7 است و بروی SPB Shell 3.5.3 نصب می شود وضوح برای B7300 یعنی WQVGA ست شده است و باید همانجائی که SPB نصب شده که غالبا حافظه داخلی ست نصب شود. بعد از نصب هم یک سافت ریست یا ریست خود دستگاه که پس از نصب می خواهد توصیه می شود. شات های برنامه در ادامه:

لینک دانلود خود برنامه: (در حدود 3 مگابایت)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای اطلاعات بیشتر و یافتن رزولوشن های دیگر به آدرس صفحه مربوطه در XDA بروید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ssasan; 29-03-2010 at 19:11.

7. این کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من هم موافقم
    دوست عزيز اگر شما تبديل جك 3.5 رو داريد لطفا با يك كابل TV امتحان كنيد و ببينيد خروجي TV ميده
    چون براي برادرم خيلي اين موضوع مهمه
    در صورت امكان چند تا عكس از منوهاي مربوط به خروجي TV هم بزاريد
    با تشكر
    الان کابل tv در دسترسم نیست امتحان کنم.بعدا چشم.

در مورد منو هم منوی خاصی نداره واسه tv out فقط تو یکی از منو مخفی هاش هست.

9. 2 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان......

من این گوشی رو برای کسی خریدم، بدون گارانتی با قیمت 260......به همین خاطر هم فارسی خب نداره دیگه! البته شنیدم که با گارانتیش هم فارسی نداره!! حالا این مهم نیست، من فقط چه جوری فارسی روش بذارم (واسه اس ام اس و اینا میخواد طرف)....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام دوستان.دو تا سوال داشتم.اول اينكه بدترين حالتي كه ممكنه موقع فلش بشه چيه؟ و دوم اينكه موقع فلش كدوم گزينه ها بايد فعال باشه earase boor ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30worldtizhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ⎝⏠⏝⏠⎠

پيش فرض

درود
    کلا ازاین گوشی راضی هستید ؟
    اگه الانم میخواستید بگیرید با این تجربه ای که با این گوشی داشتید آیا بازم همینو میگیرید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •