تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 380 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

اگه میتونی این سه تا رو بهم بگو
    FRAME RATE
    DATA RATE
    TOTAL BITRATE
    رزولشونش که یکیه

البته اگه بخواند میتونند هر کیفیتی رو بدند بیرون امریکایی ها فیلمای 40 سال پیش رو با کیفیت های خیلی بالا میدند بیرون درحالیکه اون موقع کیفیت دوربین هاشون از حالای ما کمتر بوده
    Last edited by farzan311; 17-09-2010 at 13:53.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

حالا این عکسایی که من از دی وی دیش گذاشتم فرقی داره با وی سی دیش یا نه ؟!؟

FRAME RATE
    DATA RATE
    TOTAL BITRATE
    رزولشونش که یکیه
    بگید با چه نرم افزاری می شه این اطلاعت رو بدست آورد بگید می گم بهتون ...

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

FRAME RATE
    DATA RATE
    TOTAL BITRATE
    رزولشونش که یکیه

البته اگه بخواند میتونند هر کیفیتی رو بدند بیرون امریکایی ها فیلمای 40 سال پیش رو با کیفیت های خیلی بالا میدند بیرون درحالیکه اون موقع کیفیت دوربین هاشون از حالای ما کمتر بوده
    به هر حال دوست عزيز ما اگر مبناي كيفيت خوب رو بزاريم سريالهاي تلويزيون ... كيفيت پخش پايينتر از كيفيتي هست كه از خود صدا و سيما پخش ميشه ! به هر حال وقتي مخاطب داره پولي پرداخت ميكنه بابت يه اثر هنري بايد بهترين كيفيت ممكن دستش بياد ! مثل اين ميمونه كه ه آلبوم اورجينال موسيقي رو بگيريم كيفيتش 64 كيلوبايت باشه !

4. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

كلا كيفيت تصوير برداري تو ايران پايينه ! ... ضبط تصاوير و فيلمبرداري با كمترين خرج ممكن انجام ميشه !

وقتي دوربين خوبي نداشته باشن ... رزولوشن بالايي هم نبايد انتظار داشته باشيم ! تازه مديري مياد ميگه اين بهترين كيفيته !

اين باعث ميشه زياد فرق خاصي توي اچ دي يا بلو ري و يا دي وي دي شاهد نباشيم ! براي من توي فيلمهاي ايراني اينطوريه !
    دوست عزیز من داداشم خودش فیلم برداره و توی صدا و سیمای تهران کار میکنه
    پس حد اقل کیفیت تصویر کارهاشون رو قبل از تبدیل دیدم
    همونطور که گفتم نمیتونند از دوربین های فول اچ دی استفاده کنند چون خیلی گرون هستند ولی از اچ دی استفاده میکنند
    دیگه بچه های مدیری از داداش من که کمتر نیستند هستند؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

FRAME RATE
    DATA RATE
    TOTAL BITRATE
    رزولشونش که یکیه
    پراپرتیز گرفتم از یکی از فایل های VOB

به هر حال دوست عزيز ما اگر مبناي كيفيت خوب رو بزاريم سريالهاي تلويزيون ... كيفيت پخش پايينتر از كيفيتي هست كه توي خود صدا و سيما پخش ميشه ! به هر حال وقتي مخاطب داره پولي پرداخت ميكنه بابت يه اثر هنري بابت بهترين كيفيت ممكن دستش بياد ! مثل اين ميمونه كه ه آلبوم اورجينال موسيقي رو بگيريم كيفيتش 64 كيلوبايت باشه !
    کلا یکی از دلایلی که من فیلم های ایرانی رو نمی خرم معمولا اینه که اول و سط و فیلمه زیرنویس اینا تبلیغ همین جوری رد می شه ! وقتی فیلمی فروخته می شه نباید اینقدر تبلیغ از در و دیوارش بره بالا مخصوصا این لوگوی کمپانی های تکثیر کننده بالای فیلم خیلی حرکت بدیه ...

7. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز من داداشم خودش فیلم برداره و توی صدا و سیمای تهران کار میکنه
    پس حد اقل کیفیت تصویر کارهاشون رو قبل از تبدیل دیدم
    همونطور که گفتم نمیتونند از دوربین های فول اچ دی استفاده کنند چون خیلی گرون هستند ولی از اچ دی استفاده میکنند
    دیگه بچه های مدیری از داداش من که کمتر نیستند هستند؟
    پس اگر اينطوره كه شما ميگي حق با شماست ... يه مسئله ديگه هم هست اينه كه عوام مردم كيفيت براشون مهم نيست و چشمشون رو به اصطلاح اذيت نميكنه ! يعني هنوز كيفيت اچ دي در جامعه ي ما جا نيفتاده ... اگر مردم واسشون اين قضيه عادي ميشد و معترض ميشدن .... احتمال داشت اين رويه تغيير ميكرد !

الان حجم قسمت اول حدود 530 مگابايت هست در صورتيكه من يه سريال خارجي 350 مگا بايتي ميگيرم كيفيتش دو برابره اينه ...
    Last edited by Ssarshar; 17-09-2010 at 14:20.

9. 2 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

DVD داره ، من خودم DVD ش رو خریدم ، دی وی دیش تو قاب عرضه می شه ولی هر جایی نداره ، خیلی کمه ... اینم عکس پک DVD مال خودم ...

سریال به نظر من قسمت اولش جالب تر از قسمت های دوم و سومش بود قسمت سومش که به نظرم خیلی ضعیف بود ! و از اینکه آقای مدیری هم تو اول ، قسمت اول مردم رو احمق فرض کردن با وعده جوایز و هدیه خواستن ملت رو تشویق به خریدن نسخه اصل بکنن ناراحت شدم ، بشخصه می تونستم سریال رو دانلود کنم ولی با توجه به احترام و جایگاه آقای مدیری ترجیح دادم نسخه اصلی رو تهیه کنم ... این کار آقای مدیری بزرگترین توهین به مردم بود که با وعده دروغین هدیه خونه اونم شیش تا ! ملت رو تشویق به خرید نسخه اصل کردن ، البته شاید ایشونم بی تقصیر باشن و به خواست شرکت پخش کننده همچین دروغ هایی تحویل دادن ...

البته گناه کسی رو نمی شوریم شاید واقعا همچین هدیه ای بدن هر چند خیلی غیر منطقیه ! من فقط نظرم رو گفتم ...
    این دی وی دی رو یه تست بکن ببین دی وی دی معمولیه یا دی وی دی 9 هست؟
    منم مثل شما از قسمت اول بیشتر خوشم اومد طنزش قوی تر بود
    نمیدونم چرا تا به عربده کشی و اینا میرسه ایرانی ها میگند قشنگ تر شد فکر کنم اصلا دیالوگ ها رو گوش نمیدند
    البته قسمت 3 قشنگ بود به هر حال داستان وارد یه فاز دیگه شد و داستان جذاب تر شد ولی ضعیفتر کار شده بود هی سعی میکنند مسخره بازی در بیارند مثلا انگار باعث خنده میشه
    این مسخره بازی ها شاید نسل گذشته خنده دار بود ولی الان بعد از این همه کارهای حرفه ای اینها فکر نمیکنم زیاد جالب باشه

دوستان اصفهانی اگه کسی DVD سریال رو پیدا گرد توی اصفهان بگه از کجا گرفته سری بعد دی وی دیش رو بخرم

11. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نسخه وی سی دی رو ندیدم برا همین چند تا سمپل گذاشتم خودتون ببنید ، نظرتون رو بگید !
    رزلوشن 720 در 576 و این عکسا هم رو حالت صد در صد مدیا پلیره ...

عکسا رو تو تگ عکس نذاشتم تا دوستانی که اینترنت سرعت پایین دارن با مشکل مواجه نشن ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    البته دی وی دیش منو خیلی ضایعی داره یعنی منو نمی ذاشتن بهتر بود !
    خیلی dvd کیفیتش بهتره

من vcd رو دیدم با ابعاد خود vcd هم کانورت کردن فکر کنم 320 * 240 کانورت شده.

این عکسی که شما گذاشتی خیلی بهتره از vcd .

من تو lcd 46 نسخه vcd رو دیدم با dvd hd و کیفیت خیلی پایین البته بقیه خانواده نفهمیدن ولی

روزلیشن پایین تصویر خیلی تابلو بود .

اگر از تلوزیون پخش میشد کیفیتش از این vcd بهتر میشد.

البته تلوزیون رو اگر با گیرنده hd که امواج دیجیتالی رو بگیره ببینی در حد dvd میشه.

رو ماهواره intelsat 902 بازم به پای hd player فرکانسهای دیجیتالی نمیرسه .

مقایسه کردم اینو فهمیدم.

13. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

پس اگر اينطوره كه شما ميگي حق با شماست ... يه مسئله ديگه هم هست اينه كه عوام مردم كيفيت براشون مهم نيست و چشمشون رو به اصطلاح اذيت نميكنه ! يعني هنوز كيفيت اچ دي در جامعه ي ما جا نيفتاده ... اگر مردم واسشون اين قضيه عادي ميشد و معترض ميشدن .... احتمال داشت اين رويه تغيير ميكرد !

الان حجم قسمت اول حدود 530 مگابايت هست در صورتيكه من يه سريال خارجي 350 كيلوبايتي ميگيرم كيفيتش دو برابره اينه ...
    منظورتون 350 مگا بایت هست دیگه؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

این دی وی دی رو یه تست بکن ببین دی وی دی معمولیه یا دی وی دی 9 هست؟
    منم مثل شما از قسمت اول بیشتر خوشم اومد طنزش قوی تر بود
    نمیدونم چرا تا به عربده کشی و اینا میرسه ایرانی ها میگند قشنگ تر شد فکر کنم اصلا دیالوگ ها رو گوش نمیدند
    البته قسمت 3 قشنگ بود به هر حال داستان وارد یه فاز دیگه شد و داستان جذاب تر شد ولی ضعیفتر کار شده بود هی سعی میکنند مسخره بازی در بیارند مثلا انگار باعث خنده میشه
    این مسخره بازی ها شاید نسل گذشته خنده دار بود ولی الان بعد از این همه کارهای حرفه ای اینها فکر نمیکنم زیاد جالب باشه

دوستان اصفهانی اگه کسی DVD سریال رو پیدا گرد توی اصفهان بگه از کجا گرفته سری بعد دی وی دیش رو بخرم
    حجم دی وی دی 4.11 گیگه ... که همون دی وی دی معمولی می شه !

16. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •