تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 38 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 374

نام تاپيک: اس ام اس عاشقانه و عارفانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض عشق پاک

عاشقی باش که گویند به دریا زد و رفت نه که گویند خسی بود که جوبارش برد

هر انسانی لبخندی از خداست؛ تقدیم به تو که زیباترین لبخند خدایی

عاشق کسی باش که قلبش بزرگ باشد تا برای ورود به قلبش مجبور نباشی خودت را کوچک کنی

زندگي زيباست حتي اگر کور باشي، خوش آهنگ است حتي اگر کر باشي، مسحور کننده است حتي اگر فلج باشي، اما بي ارزش است اگر ثانيه اي عاشق نباشي

فقط او را صدا کردم نیامد/ تمام شب دعا کردم نیامد/ به من گفت باید با وفا بود / به عهدش هم وفا کردم نیامد

عشق های اين زمونه مثل گل انارن ، از دور جلوه دارند از نزديک بو ندارن

دروغگو ، وسواسي ، ساده لوح ، تندخو ، ديوونه ، احمق ، رواني ، مريض .
    حالا حرفهاي اولش را با هم جمع کن تا حرف دلم را بفهمی

بعضی عاشق نماهامثل قرص جوشانند؛ درليوان آب كه بياندازي طوري غليان كرده وكف مي كنند كه سرميروند اماكافي است كمي صبركني بعدميبيني كه ازنصف ليوان هم كمترند

میروی ومن فقط نگاهت میکنم، تعجب نکن که چراگريه نمیکنم . بیتو يک عمرفرصت برای گریستن دارم امابرای تماشای توهمين يک لحظه باقيست

لبخندمعشوق بدون این که دهنده اش روفقیر کنه ، گیرنده اش روثروتمند میکنه

کوطبیبی تاشکافد قلب خونین مرا///تا ببیندمن نمردم عشق توکشته مرا

گوهرخویش رامکن تقدیم هرناقابلی ///صبرکن پیداشود گوهرشناس قابلی

میدونی چراوقتی کسی که عاشقشی میمیره توفقط گریه میکنی؟ چون فقط بهش عادت کردی ولی اگه واقعاعاشقش باشی توهم میمری

گاهی وقتهاچشمام به قلبم حسودی می کنن. می دونی چرا؟ چون توهمیشه توقلبمی ولی ازچشمام دوری

چشم زیباست وقتی درآن اشک باشد اشک زیباست وقتی برای عشق باشد عشق زیباست وقتی ازآن توباشد تو زیبایی وقتی ازآن من باشی

بسوزدخانه لیلی ومجنون كه رسم عاشقی درعالم انداخت اگرلیلی به مجنون داده میشد دل هیچ عاشقی رسوانمی شد

دلگیری ها راروی شن ومحبت راروی سنگ مرمربنویس

میگن اگه با یادیکی بخوابی خوابشومیبینی
    میمیرم تاهمیشه خوابتوببینم

میگن شیشه عمرآدم اگه خیس بشه عمرشون كم میشه میدونستی چشمهای توشیشه عمرمنه

زبونی که به کسی نگه دوستت دارم فقط به دردلیسیدن بستنی قیفی میخوره

نظامي ترين جمله عاشقانه: توي اردو گاه قلبت منم يه اسيرجنگي تومنوشکنجه ميدي تواين قلعه سنگي

وقتی قلبت شکست خورده هاشویه گوشه نگه داردرسته که هیچ وقت مثل اولش نمیشه اماشاید بتونی تکه های گم شده یه قلب دیگه باشی

آنقدراسم تورازمزمه کردم که لبم سوخت امانام تورا توبه نکردم جگرم سوخت

اگه باديدن من غم تودلت جون ميگيره ميميرم كه تاابد قلب توآروم بگيره

مساحت کره زمین روبر مساحت نوک سوزن تقسیم کن به جوابش کاری نداشته باش میخواستم بگم اینقدردوستت دارم

میدونی اس ام اس خالی یعنی چی؟ یعنی به یادتم ولی حرفی واسه گفتن ندارم

نمیخوام مونیتورت باشم (رو درروت)
    نمیخوام کی بوردت باشم ( زیر دستت
    )
    نمیخوام ماوست باشم ( تو مشتت
    )
    میخوام پسوردت باشم( همیشه تو فکرت
    )

ویکتورهوگو میگه : اگه همه اون چیزایی که توسرمه بگم 10 کتابه امااون چیزی که تودلمه بگم دوکلمه هست : دوستت دارم

زندگی مثل بازی شطرنج میمونه! اگه بلدنباشی همه میخوان یادت بدن. وقتی هم که یادگرفتی همه میخوان شکستت بدن

درزندگی مشومدیون احساس کسی تانباشد رایگان عمرت گروگان کسی

من به نغمه پرمهر تو عادت دارمباز از چشم تو ای دوست شفاعت دارم

گرچه لبخند تک درخت خاطراتم بر لب ساحل نشستگرچه دورم از نگاهت یاد تو دردلم نشست

ايكاش آشنائيها نبود يا به دنبالش جدائي ها نبود يا مرا با او نميكردي آشنا يا مرا از او نميكردي جدا

ميدوني فرق لبخند تو با لبخند من چيه ؟ تو وقتي شادي ميخندي،من وقتي تو شادي ميخندم

میگن : عشق کشکه ! منم میگم : زندگي هم آشه ؛ بدون کشک بي مزه ميشه

آرزويم اين است نروداشك درچشمت هرگزمگرازشوق زياد.نرودلبخندازعمق نگاهت هرگز.وبه اندازه هرروزتوعاشق باشي.عاشق آنكه توراميخواهد.وبه لبخندتوازخويش رهاميگردد.وترادوست بداردبه همان اندازه كه دلت ميخواهد

غمگين ترين ورنج آورترين لحظات زندگي آدم توسط همون کسي ساخته ميشه که شيرين ترين و به ياد موندني ترين لحظات روبراي آدم ساخته

داشتم اشکهايم راروي نامه اي عاشقانه باقطره چکان جعل ميکردم خاطرم آمدشايددلتنگ خنده هايم باشي ببخش اگراين روزهاعشق باگريستن ثابت ميشود

عشق گلي است كه اگر آن را به قصد تجزيه و تحليل پرپر كنيد، هرگز قادر نخواهيد بود كه آن را دوباره جمع كنيد

خیلی عاشقم و دلم مطمئنه ..هرچی زمان میگذره من تو رو بیشتر دوست دارم خنده شادمانه تو ..صورت دوست داشتنی تو .. هیج کس جای تو را نخواهد گرفت

اشکهای خود را پنهان میکنم وقتی اسم تو بر زبانم جاری میشود ولی رنجی که در قلبم هست هنوز پابرجاست گرچه میخندم اماهمیشه دلتنگ توام

آیا این عشق هست که من در چشمان تو میبینم یا صرفا انعکاسی از عشق من است

فقط عشق نیست که باعث شده احساس خوشی کنم بلکه عاشق تو بودن دلیل خوشحالی من هست

نزدیک بودن دلیل عزیز بودن نیست ممکنه من از تو دور باشم ولی پیام های بین ما مثل پلی میمونه که باعث میشه احساس کنی همیشه به یادتم

معشوق : فردي هست که آهنگ قلبت رو مي دونه و مي تونه وقتي تو کلمات رو فراموش ميکني اونا رو واسه ات بخونه

ميدوني بازي روزگارچيه؟؟ اين که توچشم بذاري من قايم شم . بعد تويکي ديگه روپيدا کني

ميگن لبخند ربطي به مرگ نداره ولي توبخند تامن برات بميرم

هرکجا که هستي بلوتوث قلبت روروشن کن تا تمام وجودم روبرات سندکنم

ایمان باعث میشه همه چیز ممکن شود ..امید باعث میشه همه چیز ادامه یابد وعشق باعث انجام صحیح همه این کارها میشه

عشق مثل نواختن پیانومیمونه ..اول قواعد رویادمیگیرین وبااستفاده ازاون قواعد مینوازید سپس باید قواعد رو فراموش کنین وبااحساس وقلبتون بنوازید

قلب مث یه شیشه عطرمیمونه ..تادرشوبازنکنی هیچکس بوش روحس نمکنه ولی اگه همیشه درشوبازبزاری بزودی بوی خوششوازدست میده پس عاقلانه رفتار کن

اگه 10 نفرباشن که نگرانت هستن یکیش منم ..اگه 1 نفرباشه که نگرانته بازم منم اگرهیچ کسی نیست که نگرانت باشه بدون من مرده ام

هرقطره اشک نشانه ای ازشکستن قلب کسی هست وهرسکوت نشانه ای ازتنهایی هرلبخندی نشانه ای ازشادی هست وهر اس ام اسی نشانه ای ازبه یادآوردن کسی

یکی بودیکی نبود. زیراین سقف کبود. یه غریبه آشنا! دل وجونموربود... این جوری نیگام نکن !!! گل یاس مهربون. اون غریبه خودتی همیشه پیشم بمون

اگه قرارباشه بین موندن درکنار تو ورفتن به بهشت یکی روانتخاب کنم توروانتخاب میکنم چون بیتو بهشت برین زندون منه

اگرقرارباشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را در هشتاد روز بچرخم، ترجيح ميدهم دور تو بچرخم، چون تو دنياي مني

اگه یه شب رفتیم بیرون بعد من سردم شد یه لب ... یه لب ... یه لبو برام میخری

دستهايم بوي گل ميدادند مرا به جرم گل چيدن گرفتند اما کسي فکر نميکرد که شايدگلی کاشته باشم

وقتی می گریم در اشک هایم تو را می بینم اشک هایم را پاک میکنم کسی تو را نبیند

اگر سهم من از اين همه ستاره فقط سوسوي غريبي است، غمي نيست. همين انتظار رسيدن شب برايم كافيست

ميدانم روزي باتن خسته وخيس ، سواربرقطرات درشت باران برناودانهاي چشمم فرود ميآيي درميان انبوه مژگانم ميزبان خواهم بودودرآن لحظه چشمانم رابراي هميشه مي بندم تاديگردوريت راحس نکنم

قانون تو تنهايي من است و تنهايي من قانون عشق و عشق ارمغان دلدادگيست و اين سرنوشت سادگيست

در نگاه آنکه پرواز را نميفهمد. هر چه بيشتر اوج بگيري کوچکتر مي شوي

بخشندگي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش مي‌كند را هم خوش بو مي‌كند

بدونه تو نه امور جهان لنگ ميشه نه بين زمين و آسمون جنگ ميشه ، نه كوه آب ميشه نه آب سنگ ميشه ، فقط دل من واسه تو تنگ ميشه

اگه توپت افتاد تو خونه همسايه و پارش کرد اصلا ناراحت نشو . چون يه دوست داري که حاضره قلبش رو بندازه زير پات تا باهاش بازي کني

اگه تو کوچه پس کوچ هاي دلم گم شدي.دنباله کسي نگرد که آدرس بهت بده چون غير از تو کسي اونجا نيست

من تورو فقط 15 تا دوست دارم!!!به اندازه 7 آسمون 7 دريا و يک دنيا

آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهي مي کنيم آن زمان که دوستمان دارند لجبازي مي کنيم وبعد براي آنچه از دست رفته آه مي کشيم

ای که مدتهاست بامن نیستی ، من همانم ، که با من زیستی،
    رنجهایم را شنیدی باز هم ، عاقبت گفتی ، غریبه کیستی

دلم می خواست بهانه ای باشیبرای فراموش کردن همه چیز
    اما حالا دلم می خواهدبهانه ای باشد برای فراموش کردن تو

سرگذشت غم هجران تو گفتم با شمعآنقدر سوخت كه از گفته پشيمانم كرد

لحظه ها خاطره اند... زندگی شوق تمنای همین خاطره هاست

هرگاه در وادي زندگياز غروب غم هاي بي عاطفه خسته شدي//بیاد من باشكه دلم به ياد توست

اونی که میگفت دوستم داردعاشقی نبودکه به شوق من آمده باشد. رهگذری بودکه روی برگهای شک پاییزی راه میرفت. صدای خش خش برگ هاهمان آوازی بودکه من گمان میکردم میگوید: دوستتدارم

یه سبد گل سرخ مال تو ، یه سبد گل سفید مال من ، اگه فراموشم کردی گل های سرخت پرپر بشن ، اگه فراموشت کردم ، گل های سفیدم کفنم بشن

ای که دور از من و در قلب منی ،یادت باشد که تو تنها عشق منی

هر وقت تونستی برف را سیاه کنی ،پر کلاغ را سفید کنی ، آتیشو بوس کنی ، توی آب نفس عمیق بکشی ، اون وقت منم می تونم فراموشت کنم

به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو بنگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و در انتها دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت کردن بلد باشد

نمی گم دوستت دارم ، نمی گم عاشقتم ، می گم دیوونتم که اگه یه روزی از دستم ناراحت شدی بگی بی خیال این دیوونست

محبت تنها هدیه ای است که کادو ندارد و تو تنها کسی هستی که همتا نداری

تو را می بویم همچو گل نرگس روی قلبم مینویسم بی تو هرگز

اي غم ، توکه هستي ازکجا ميآيي؟هردم به هواي دل ماميآيي
    باز آي وقدم به روي چشمم بگذارچون اشک به چشمم آشناميآيي

نه دل در دست محبوبي گرفتار، نه سردرکوچه باغي بر سر دار ،
    از اين بيهوده گرديدن چه حاصل ؟ پياده مي شوم ، دنيا نگهدار

قلب من درهرزمان خواهان توست / اين دوچشمان عاشقم مهمان توست /
    گرچه لبريزازغمي درمانده ام/اين نگاهم درپي درمان توست

خود را به که بسپارم وقتي که دلم تنگ است پیدانکنم همدل دلهاهمه ازسنگ است
    گويا دراين وادي ازعشق نشاني نيست گرهست يکي عاشق آلوده به صدرنگ است

فراموش نکن درساحل قلبها٬ این جاپای دوست است که میماند٬وگرنه موج روزگارهرردپایی راپاک میکند

به خاموشی مامنگر که ما معدن رازیم
    فلک بشکست بال مارا وگرنه اهل پروازیم

سرمشق های آب بابا٬ یادمان رفت رسم نوشتن باقلم یادمان رفت
    شعرخدای مهربان راحفظ کردیم ماخدای مهربان یادمان رفت

عشق بهترين واژه درجهان است، اماكساني كه معني آنرانميفهمند
    اين واژه رابدنام كرده اند ٬ عشق، دشمن تنهايي يك تنهاست

رازدل باكس نگفتم چون ندارم محرمي ، هركه رامحرم شمردم عاقبت رسواشدم
    رازدل باآب گفتم تانگويد باكسي، عاقبت وردزبان ماهي درياشدم

تواگر بازکني پنجره اي سمت دلت ٬ ميتوان گفت که من چلچله لال توام
    مثل يک پوپک سرمازده دربارش برف ٬ سخت محتاج به گرماي پروبال توام

خون که قرمزه رنگ عشقه اما اشک که بيرنگه درد عشقه

2. 12 کاربر از ahsanx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

درستایش مهربانیت همچون نماز مسافر ،
    شکسته ام !!!

حسرتى گر به دلم هست،همان دورى توست!
    من پرستوى‎ ‎خزان ديده و خاموش توام...

دلهره هايت را به باد بده،اينجا دلي هست كه براي آرامشت دستي به آسمان دارد

آرامترین تپش قلبم را تقدیمت میکنم تابدانی که آرام بخش همه وجودم تویی

زندگی قافیه باران است!
    من اگر پاییزم،
    و درختان امیدم همه بی برگ شدند،
    تو بهاری و به اندازه
    باران خدا زیبایی...

آنكه ميگفت ز يك گل نشود فصل بهار، چه خبر داشت كه همچون تو گلى ميرويد

هر وقت نتونی کسی رو فراموش کنی بدون که هنوز در خاطر شي
    موفق باشيد!

4. 9 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض عشق پاک

اگرعشق نبود چگونه عبورروزهای تلخ راتاب میآوردیم، به کدامین بهانه میگریستیم ومیخندیدیم؟ آری! بیگمان پیش ازاین ها مرده بودیم، اگرعشق نبود

چه تنگناي سختي است! يك انسان يابايد بماند يابايدبرود. واين هردو اكنون برايم تهي شده ودريغ كه راه سومي نيست

دونگاهي كه كردمت همه عمر، نرود تاقيامت ازيادم. نگاه اولين كه دل بردي، نگاه آخرين كه جان دادم

ديشب دفترچه قسطامو ورق ميزدم. تمومي نداره! تاآخرعمر بدهكارمهربونياتم

ميدوني زيباترين خط منحني دنياچيه ؟ لبخندي که بي اراده رولبهاي يکعاشق نقش ميبنده تادرنهايت سکوت فريادبزنه : دوستت دارم

آرزو ميکنم:
    زندگي مال تو….مرگ مال من
    راحتي مال تو….گرفتاري مال من
    شادي مال تو…..غم مال من
    همه مال توولي تومال من

ميدوني چراوقتي گريه ميکني چشمت روميبندي؟
    وقتي ميخواي بخندي،وقتي ميخواي کسي روببوسي وقتي ميخواي تورويا بري چشمت روميبندي؟ چون قشنگترين چيزاي اين دنياديدني نيستند

هرگزبراي عاشق شدن، به دنبال باران وبهار وبابونه نباش. گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند

دوستي شايدعشقست که ميسازدو ميسوزد وشايدترانه ايست که هردم آوايش دردل جاريست ليکن هرچه هست زيباست

اگردبيرفارسي بودم نامت رااولين غزل ازصفحه کتابها مينهادم اگردبيرجبربودم عشق مجهول تو رابرقلب معلوم خودم بخش ميکردم تامعادله محبت پديدآيد اگردبيرهندسه بودم ثابت ميکردم که شعاع نگاهت چگونه ازمرکزقلبم گذشت

من يادگرفته ام: مهم نيست كه درزندگي چه داري، بلكه مهم اينست كه چه كسي راداري

سوختم باران بزن شايدتوخاموشم کني/ شايدامشب سوزش اين زخم هارا کم کني
    آه باران من سراپاي وجودم آتش است/ پس بزن باران بزن شايدتوخاموشم کني

عشق مثل آب ميمونه.....که ميتوني توي دستت قايمش کني..آخرش
    يه روز دستتو بازميکني ميبيني نيست..قطره قطره چکيده بي آنکه بفهمي
    .. امادستت پرازخاطره است

چشماتودايورت كردي روقلبم خيالي نيست حداقل ازروويبره درش بيارتا اينقدر دلمونلرزونه

بیاموزیم که اگرستاره نیستیم, ابرهم نباشیم که جلودرخشش ستاره هاروبگیریم

بااجازت روغن ماشينتوخالي كردم به جاش خون جيگرموريختم تاهروقت استارت زدي به عشقت بسوزم

سکوت یعنی یه حرف که تودلمه
    یعنی یه اسم که رولبامه
    یعنی یه شرم که توچشامه
    یعنی یه آرزوکه توی سینمه
    سکوت یعنی دوست دارم

گل نیست چنین سرکش ورعناکه تویی
    مه نیست بدین گونه فریباکه تویی
    غم برسرغم ریخته آنجاکه منم
    دل برسردل ریخته آنجاکه تویی

آه ازاین دل آه ازاین جام امیدعاقبت بشکست وکس رازش نخواند چنگ شددردست هربیگانه ای. ای دریغاکس به آوازش نخواند

مرااینگونه باورکن. کمی تنها، کمی بیکس ، کمی ازیادها رفته .خداهم ترک ماکرده، خدادیگر کجارفته ؟ نمیدانم مراآیا گناهی هست ..؟ که شایدهم به جرم آن، غریبی وجدایی هست

بودنم راهیچکس باورنداشت. هیچکس کاری به کارمن نداشت. بنویسیدبعد مرگم روی سنگ. باخطوطی نرم وزیباقشنگ. اوخوابیده است دراین گورسرد. بودنش راهیچکس باورنکرد

داراوسارا هم خوشبخت شدند
    دراین عصرعاشقانه های روی جلد
    حسود میشوم
    آقا...
    شما دفترساده ندارین

موبایلم حالش بده، شارژنداره نورش کم شده صفحش یه کم سیاه شده، مریضه سرفه میکنه، مىدونی چشه؟ هواى اس ام اس توروکرده

سلامی به گرمی اتو، به نرمی پتو، به شیرینی لبو، دوستت دارم هلو

وقتى دلت تنگ شد. هروقت چشمت ترشد. وقتى دیگه نبودکسى.امید ویا همنفسى
    بدون که هست اینجاکسى...که توبراش همه کسى

دیگه روخاک وجودم نه گلی هست نه درختی،لحظه های بیتو بودن میگذره امابه سختی،دل تنهاوغریبم داره این گوشه میمیره،ولی حتی وقت مردن بازسراغتومیگیره

زنده ام بانام تو. پژمرده ام بی نام تو،حاضرم پرپرشوم درمحضر دیدارتو.

زندگی مانندرانندگی دریک دشت پراز گل است که باید ازهمه لحظه هاش استفاده کنیم به تفاوت اینکه درآخرجاده تابلویی به این عبارت نصب شده(دور زدن ممنوع)

سکوت سرشار ازناگفته هاست وناگفته ها پربهاترین داشته هاست

درکویر سبزعشق،این سخن ازمن بگیر: مرگ تومرگ من است،پس تمنامیکنم هرگزنمیر

به خودتان قول بدهید، هیچ وقت به امید تغییردادن کسی ، بااو واردزندگی مشترک نشوید

درحضور خارهاهم میشود یک یاس بود..درهیاهوی مترسکها پرازاحساس بود
    میشودحتی برای دیدن پروانه ها....شیشه های مات یک متروکه راالماس بود.
    دست دردست پرنده،بال دربال..نسیم ساقه های هرزاین بیشه ها راداس بود
    کاش میشد حرفی از « کاش میشد» هم نبود....هر چه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود

امروزرابرای بیان عشق به عزیزانت غنیمت بشمار. شاید فردااحساسی باشد اما ...عزیزی نباشد

آنقدردل اَتم پُربود که باشکافتنش دنیایی لرزید. دل من نیزپُر بود. وقتی شکست، سکوتی کرد که به دنیایی میارزید

نردبان این جهان, ما ومنی است.....عاقبت این نردبان افتادنی است
    لاجرم آنکس که بالاترنشست......استخوانش سخت ترخواهدشکست

این عشق نیست که دنیا رامیچرخاند. عشق چیزی است که چرخش آنراارزشمند میکند

دوست دارم پیتزای رومیزت باشم ، تابه دست توتیکه تیکه بشم

پيش ماسوختگان مسجد وميخانه يکيست٬ حرم ودير يکي صبحه وپيمانه يکيست
    اين همه جنگ وجدل حاصل کوته نظريست٬ گرنظرپاک کني کعبه وبتخانه يکيست

برخاک بخواب نازنین،تختی نیست. آواره شدن ,حکایت سختی نیست. ازپاکی اشکهای خود فهمیدم. لبخندهمیشه رازخوشبختی نیست

يه مرداب براي بدست آوردن يه نيلوفرسالها ميخوابه تاآرامش نيلوفربهم نخوره پس اگه کسي رودوست داري براي داشتنش حتي شده سالها صبرکن

ميخواستم شمع باشم وتا آخرعمربه پات بسوزم، ولي نامرداديسون، برق رواختراع كرد

عشق لالایی بارون تو شباست/ نم نم بارون پشت شیشه هاست/ لحظه شبنم وبرگ گل یاس/ لحظه رهایی پرنده هاست / لحظه عزیزبا توبودنه/ آخرین پناه موندن منه

وقتي که من عاشق شدم. شيطان به نامم سجده کرد. آدم زميني تر شدوعالم به آدم سجده کرد. من بودم وچشمان تو. نه آتشي ونه گلي. چيزي نميدانم ازاين ديوانگي وعاشقي

زندگي قصه مرديخ فروشي است که ازاوپرسيدند: فروختي ؟ گفت: نخريدندتمام شد

براش بنويس دوستت دارم. آخه ميدوني آدماگاهي اوقات خيلي زودحرفاشونو ازيادميبرن ولي يه نوشته, به اين سادگيا پاک شدني نيست. گرچه پاره کردن يک کاغذازشکستن يک قلب هم ساده تره ولي توبنويس

سهراب ،گفتي چشمهارابايدشست! شستم ولي. گفتي جورديگربايدديد! ديدم ولي.گفتي زیرباران بايدرفت! رفتم ولي اونه چشمهاي خيس وشسته ام را ،نه نگاه ديگرم راهيچکدام رانديد .فقط درزيرباران باطعنه اي خنديدوگفت: ديوانه باران زده

بس که ديواردلم کوتاه است هرکسي ميگذردبه هوايي - هوسي هم که شده سرکي ميکشدوميگذرد

وقتي زندگي واست خيلي سخت شد، يادت باشه که درياي آروم ناخداي قهرمان نميسازه

عشق به رنگ چشماي هرانسانه آخه هركسي ازپشت چشاي خودش عشق روميبينه

خدايا
    من اگربدكنم تورابنده هاي خوب فراوان است. اگرتومدارا نكني مراخداي دگركجاست

ميدوزم شادي رابه غم.زيادي رابه كم.درخت رابه ريشه.گاهي رابه هميشه.ستاره رابه آسمان.زمين رابه كهكشان.كهنه رابه نووخودم رابه تو

دوستاي خوب مثل ستاره ها ميمونن حتي وقتي نمي بينيشون بازسرجاشون هستن

اگه توروخواستن اشتباهه. اگه باتوبودن اشتباهه. اگه عاشق توبودن اشتباهه. اگه واسه تومردن اشتباهه. پس توبهترين و قشنگترين اشتباه زندگي من هستي

نوروزيعني هيچ زمستاني ماندني نيست اگرچه بلندترين شبش يلداباشد

همدل و همنفسی نیست خدایا چه کنم همرهم جز تو کسی نیست خدایا چه کنم
    از غم چرخ بلا ناله سپردم به نسیم دست فریاد رسی نیست خدایا چه کنم
    Last edited by ahsanx; 12-05-2010 at 01:58.

6. 4 کاربر از ahsanx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض عشق پاک

اینم چندتادیگه اگه قدیمی هستن یادوست ندارید, شرمنده ام

چرانوشتم دربرگ تنهاییم برای تونمیدانم. شایدکه روزی بخوانند بی توعشق مرد

چه کنم دست خودم نیست که یادت نکنم ... خواستی گل نشوی تا به تو عادت نکنم

روزی که دلم پیش دلت بود گرو، دستان مراسخت فشردی که نرو/ روزی که دلت به دیگری مایل شد، کفشهای مراجفت کردی که برو

اگه یه روز قرار باشه آدمها رو با رنگ بشناسند دوست دارم رنگ تو آبی باشه ، که مثل آسمون بالای سرم باشی

يادت هميشه سبز است در خلوت خيالم .خوبم به خوبى تو .هر چند نپرسى حالم

عشق يک خاطره سبز است که ازآمدن پاييز ميترسد

من كه همسايه اشكم ولى بادل تنگ٬ گرلبى خنده كند يادشما مى افتم ومیگریم

من خودم اینجا غریبم ، هیچکسو جز تو ندارم گل من تحملم کن مه یه کم طاقت بیارم

آرامش یعنی اینکه همیشه ته دلت مطمئن باشی توی سینه کسی که دوست داری یه خونه گرم و همیشگی بدون همسایه داری

توی لحظه های دلگیر، این توخاطرت بمونه که همون یه قطره اشکته که زندگیمومیسوزونه

هرکدوم ازما مثل فرشته ای بایک بال هستیم، فقط زمانی قادربه پروازخواهیم بودکه درآغوش هم باشیم

غـــــريبه! اين دردمشترك من وتوست كه گاهي نميتوانيم درچشمهاي يكديگــرنگــــاه كنيم

زندگيم روبه پاکترين نگاه ميفروشم، پاکترين نگاه روبه پاکترين قلب، پاکترين قلب روتا ابدتوقلبم نگه میدارم

خيلي سخته توي پاييزباغريبي آشنا شي اما وقتي که بهارشد يه جوري ازش جداشي

کلامت گرم وشیرین چون ترانه، نگاهت دلفریب وشاعرانه/منم قایق به روی موج دریا، تویی ساحل، تویی لطف کرانه

اگه دنياي مادنياي سنگه/بدان سنگيني سنگ هم قشنگه/ اگرعاشق شدن هم يك گناهه/دل عاشق شكستن صد گناهه

عشق يک اسمه که تعريف نداره. عاشقي تعريف داره. عاشقي يعني عشق

لازم نيست به عشقت بگي دوستش داري فقط بگو مواظب خودت باش

خوشبختي مثل يه پروانه است. وقتي دنبالش میدوي پرواز میكنه اماوقتي وايسي مياد روسرت ميشينه

طبق قانون بقاي شادي هيچ شادي ازبين نميره؛ بلكه فقط ازدلي به دلي ديگه جابه جا میشه

مردن حتما راحت تر ازاينه که کسي که دوستش داري دلت وبشکنه

آهنگ غريب روزگارم..غمي درانتهاي سينه دارم..تمام هستيم يك قلب پاك است.. كه آنراهم زيرپايت ميگذارم

تك درخت خاطراتم برلب ساحل نشست گرچه دورم ازنگاهت يادتودردل نشست

من به دنيا دل بسته ام چون دنياي من خيلي قشنگ وزيباست سرزنشم نكنيد چون اوتمام دنياي من است

عشق ورزيدن راازكوير بياموزيم كه دريابودنش رابه آفتاب بخشيد

دراين دنيا نكردم من گناهي فقط كردم به چشمانت نگاهي اگرباشه نگاه من گناهي مجازا تم بكن غير ازجدايي

اگرغم سيرم كند غصه اگرپيرم كند دست بزرگ آسمان زمين گيرم كند بازهم ميگم دوستت دارم

براي دل افتاده يه اتفاق ساده به سادگي دل من دل به دل به توداده

درروياهاي كودكانه آموختم به چيزي كه به من تعلق ندارد فكرنكنم اماناگهان توهمه فكرم شدی

غروب غم هایت را به هربهائی خریدارم، مرالایق بدانی یاندانی دوستت دارم

صبرکردن دردناک است، وفراموش کردن دردناکتر، ولی ازاین دو دردناک تراین است که ندانی باید صبرکنی یافراموش

ای دوست پای هر گلی خارمشو، باهرکه دم ازعشق میزند یارمشو

شبی پرسیدمش بابیقراری به غیرازمن کسی رادوست داری به چشمش اشک شدازشرم ساری میان گریه هایش گفت آری

یه عاشق دل شکسته تصميم ميگيره سنگ شه تاديگه عاشق نشه ميره وسنگ ميشه وميره قاطي سنگ ها. امااونجاهم عاشق يه سنگي میشه

8. 4 کاربر از ahsanx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه edvard 1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه میدونستی که چقدر دوست دارم برای اومدنت بارون رو بهونه نمیکردی...رنگین کمان
    از کسانی که برای دعای باران به تپه ها میروند تنها کسانی که با خود چتر میبرند به کار خود ایمان دارند.
    آن سوی همه دلتنگی ها خدایی هست که جبران تمام نداشته های من است
    برای بهترین امیدوار باش برای بدترین برنامه ریزی کن
    راهی به خدا دارد خلوتگه تنهایی آنجا که روی ازخود وانجا که به خود آیی

10. 7 کاربر از edvard 1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

رسم دنیا فراموشی است ، اما تو فراموش نکن کسی در لابلای گذر زمان به یاد توست

عاشقش بود و فکر می‌کرد او نیز عاشق است. افسوس که مثل قصه همیشگی
    مادربزرگ‌ها: <<یکی بود. یکی نبود>>

در انتهای نگاهت کلبه ای خواهم ساخت تا مبادا در لحظات تنهایی با خود بگویی << از دل برود هر که از دیده برفت >>

برایت آرزو میکنم آرزوی کسی باشی که آرزویش را داری ...

12. 8 کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام
    ahsanx اگه میشه با فونت کوچکتر(فونت نرمال انجمن) بنویس

14. 6 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

کاش برمی گشتیم به زمانی که بزرگترین غم زندگیمان شکستن نوک مدادمان بود..

16. 3 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

عزیز تر از آنی که بگویم دوستت دارم...محبوب تر از آنی که بگویم می خواهت...نمی گویم مال من باش..فقط گاهی به یادم باش..

18. 5 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض عشق پاک

به روی چشم, نورچشمم اینم فونت کوچولو

امروزقلبم درد گرفته بود. فکر کنم یه کمی تپل شدی وجات تنگ شده

تازگی ها چقدر چاق شدی! میدونی ازکجا فهمیدم؟ چون هرروزجای بیشتری توقلم بازمیکنی

هستم ولى نيستم هرلحظه كنارت! نيستم ولى هستم هرلحظه به يادت

منتظر كسي باش كه اگه حتي درساده ترين لباس بودي، حاضر باشه تو روبه همه دنيانشون بده وبگه كه: "اين دنياي منه"

زندگي سه لحظه اش زيباست ديدن توخنديدن توبوسيدن تو.

کجایی تصادف کردم حالم اصلا خوب نیست, خوردم به مرامت چپ کردم

اگردنياي مادنياي سنگ است بدان سنگيني سنگ هم قشنگ است اگردنياي مادنياي درداست بدان عاشق شدن ازبهرورنج است اگرعاشق شدن يک گناه است پس دل عاشق شکستن صد گناه است

حس که پيدا شد، عشق باريدن گرفت؛ هيچ ميداني رمزعاشق بودن هرکس فقط اين است: ساده بودن، ساده ديدن، وساده پذيرفتن؛ پس ساده ميگويم، ساده.دوستت دارم

وقتي که خداداشت منوبدرقه ميکرد بهم گفت: جايي که ميري مردمي داره که ميشکوننت، نکنه غصه بخوري، من همه جاباهاتم توتنها نيستي توکوله بارت عشق ميذارم که بگذري، قلب ميذارم که جابدي ، اشک ميدم که همراهيت کنه ومرگ که بدوني برمیگردي پيشم

برخاک بخواب نازنين،تختي نيست آواره شدن ,حکايت سختي نيست ازپاکي اشکهاي خودفهميدم. لبخند هميشه رازخوشبختي نيست

به چشمي اعتمادکن که به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، به دلي دل بسپار که جاي خالي برايت داشته باشد و دستي را بپذير که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است

به غم کسي اسيرم که زمن خبرنداردعجب ازمحبت من که دراواثرنداردغلط است هرکه گويد دل به دل راه دارددل من زغصه خون شددل اوخبرندارد

عشق باروح شقايق زيباست، عشق باحسرت عاشق زيباست، عشق بانبض دقايق زيباست، عشق درحسرت ديدارتوبودن زيباست

دیروزروزجهانی آوارگان بود توقع داشتم یه تبریک خشک وخالی بهم میگفتی که یه عمره آوارتم

اگه گفتی Love is Your Face یعنی چی؟
    یعنی جمالتوعشقه!

پاييزاززمستون غمگين تره چون بهارونديده، ولي من ازپاييزغمگين ترم، چون خيلي وقته تورونديدم

روزگاریست دراین کوچه گرفتارتوام باخبرباش که درحسرت دیدارتوام گفته بودی که طبیب دل هربیماری پس طبیب دل من باش که بیمارتوام

يک قطره اشک میاندازم تودريا تازمانى كه پيداش كنى دوستت دارم

برای مردن افتادن ازارتفاع لازم نیست، کافیه ازچشم تو بیفتم

زيباترين گل بااولين بادپاييزي پرپرشد، باوفاترين دوست به مرورزمان بیوفاشد، اين پرپرشدن ازگل نيست واين بيوفايي ازدوست نيست ازروزگار است

سهم من ازدوري توچيزي جزدلتنگي به اندازه درياها،نگاهي تاريك همچون شبهاي بدون مهتاب ولحظه هايي كه ثانيه به ثانيه ميگذرندنيست .پس اي دوست بشنوصداي دلتنگي مرا

گفت: عاشقي مرد، بيابه يادش لحظه اي سکوت کنيم. گفتم: اگربخواهيم براي عاشقان سکوت کنيم، بايد عمري راساکت باشيم

خواب نازبودم شبي. ديديم كسي درميزند. درراگشودم روي او.ديدم غم است درميزند. اي دوستان بيوفا.ازغم بياموزيدوفا.غم باآن همه بيگانگي. هرشب به من سرميزند

منتظردیدار توهستم، سهل است بگویم که گرفتارتوهستم، من درپی این حادثه غمخوارتو هستم، هرچند که دورازمنی ومن زتو دورم، برجان توسوگندکه دوستدارتوهستم

عصري است غريب وآسمان دلگيراست،افسوس براي دل سپردن ديراست،هرباربهانه اي گرفتيم وگذشت،عيب ازمن وتوست،عشق بي تقصيراست.

بازيچه دست ياربودن عشق است/ درپنجه غم شكاربودن عشق است/ درمحاكمه اي كه يارباشد قاضي/ محكوم طناب داربودن عشق است!

عشق يعني خاطرات بي غباردفتري ازشعر وازعطربهار عشق يعني يك تمنا, يك نياز,زمزمه ازعاشقي با سوزوساز عشق يعني چشم خيس مست اوزيرباران دست تودردست او

دستهايم برايت شعرمينويسد اماتوهرگز نخواهي خواند آتش عشق درچشمانم غوطه ميزند ولي توهرگزنخواهي ديد نه، توهرگز مرانخواهي فهميد ومن بااين همه اندوه ازكنارت خواهم گذشت وبازتودرك نخواهي كرد

وقتي کوچيک بوديم دلمون بزرگ بودولي حالا که بزرگ شديم بيشتردلتنگيم.کاش کوچيک ميمونديم تاحرفامون روازنگاهمون بفهمن نه حالا که بزرگ شديم وفريادهم که ميزنيم بازکسي حرفمون رونميفهمه

هميشه سبزميخشکد هميشه ساده ميبازد هميشه لشگراندوه به قلب ساده ميتازد من آن سبزم که رستن راتوآخر بردي ازيادم چه ساده هستي خودرابه بادسادگي دادم به پاس سادگي درعشق درون خودشکستم زود دريغا سهم من ازعشق قفس باحجم کوچک بود

درونم ملتهب ازعشق برونم چهره اي دمسرولي ازعشق. باختن رابرون من مرمت کرد بغيرازدوستت دارم به لب حرفي نشد جايي طلوع اولين ديدارغروب شام آخربود

لحظات شاهدخاطرات هستند خاطرات شاهدبودن ما باهم بودن ماباهم شاهد عشقي كه بوجود خواهدآمد عشقي كه نياز به شاهدندارد

صورتها آنقدررنگين شده اند که به صورتک ميمانند ديگرنميتوان ازميان اين همه رنگ رنگي برگزيد عشق درهياهوي رنگهارنگ باخته است

ديروزجزخاطره اي بيش نيست وفردافقط يك روياست امااگر امروزراخوب زندگي كني تمام ديروزهايت به خاطره اي خوش وتمام فرداهايت به روياي اميدتبديل خواهدشد

ديرگاهيست كه تنها شده ام قصه غربت صحراشده ام وسعت دردفقط سهم من است بازهم قسمت غم ها شده ام دگرآيينه زمن بيخبراست كه اسيرشب يلداشده ام من كه بيتاب شقايق بودم همدم سردي يخها شده ام كاش چشمان مراخاك كنيد تانبينم كه چه تنهاشده ام

اگرشدم عاشق تونذار كه بيتاب بمونم/لالايي شبام تويي نذاركه بيخواب بمونم/دارم برایت شعرميخونم شايدبه يادم بموني/فقط يه چيزازت ميخوام هميشه عاشق بموني

شمع سوزان توام اينگونه خاموشم نکن گرچه دورافتاده ام امافراموشم نکن

زندگي تجربه تلخ فراوان دارد.دوسه تا کوچه وپس کوچه واندازه يک عمربيابان دارد

به آسمون نگاه میکنی.دوست داری کدوم ستاره مال توباشه؟به اونی که کم نورتره قانع باش.چون اونی که پرنورتره روهمه نگاه میکنن.!

شبهاچشمانم میعادگاه اشک میشوند.وغم همنشین قلبم.دوباره بغضهای خسته وکهنه اسیرگلوی سردم میشوند.ای کسی که درحکایت شب پنهان شده ای.به عظمت آبی دلم نظرکن وببین که این دل چه عاشقانه میتپد,درانتظارآمدن تو

زندگی آتشگهی ست دیرینه پابرجاست.گربیفروزیش رقص شعله هایش درهرکران پیداست.ورنه خاموش است.وخاموشی گناه

توی زندون قلبت اونقدرشلوغ میکنم.وزندونیها رواذیت میکنم که مجبوربشی منوبندازی توی انفرادی قلبت

دقایقی توزندگی هستن دلت واسه یکی اونقدرتنگ میشه که دوست داری اونوازرویاهات بکشی بیرون وتودنیای حقیقی بغلش کنی

میگن لبخندربطی به مرگ نداره.ولی توبخندتامن برات بمیرم

عشققققققققققققققققققققققق قققققققق قققققققققققققققققق منی...نفسو داشتی!

میدونی فرق لبخندتوبالبخند من چیه؟ تووقتی شادی میخندی...من وقتی توشادی میخندم!

میون هزاران دیروزومیلیونها فردافقط یه دونه امروزه.پس ازدستش ندیم وازش لذت ببریم وبه عزیزامون بگیم چقد دوستشون داریم پس دوستت دارم

اگه چندتاش طولانی شد ببخشید

20. 5 کاربر از ahsanx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •