سلام
نظرتون راجع به لپ تاپهای Gateway چیه ؟
خدمات خوبی رو نسبت به قیمتشون عرضه میکنند ، اینطور نیست ؟
سلام
نظرتون راجع به لپ تاپهای Gateway چیه ؟
خدمات خوبی رو نسبت به قیمتشون عرضه میکنند ، اینطور نیست ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب انتخاب سختیست و من نمی تونم نظر بدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من باشم دل رو ور می دارم ! بی دلیل.
مدل compaq هم خیلی عالیست
میخوام eee بخرم با این کانفیگ:
cpu:1.6
ram:2
hdd:250
led 10.1 inch
قیمتش تقریبا 370 تومنه. میخواستم ببینم میارزه؟ لپتاپ با کیفیتیه؟ تو همین حول وحوش انتخاب بهتری هم هست؟
شما کاراییتو دقیق بگو دوستان و خدم میریزیم سرت!!!![]()
(رجوع به پست قبلی)استفاده از اینترنت. سبکی. زیبایی. گاهی اوقات نگاه کردن فیلم. اگه بشه روش c++ و فوتوشاپ رو اجرا کرد که خیلی خوب میشه. باطریه قوی. قیمت متناسب. یه سوال دیگه بین cpu 1.6 و1.66 اتم اینتل خیلی فرق هست؟ تو تبلیغات اینeee میگفت تا 10 ساعت باطریش کار میده. راسته یا نه؟
ممنون
ببین ، از لحاظ قدرتی
بین پردازنده های atom چندان تفاوت نیست.
و مزیت N450 1.66 این هست که از یک سری تکنولوژی های بیشتری ، پشتیبانی می کنه که مهم ترینش Intel64 هست.
که خوب مزیت محصوب میشه.
برای شما.
مدل های
DELL MINI inspiron 1012
MSI u160 (15H battery with 6cell)
samsung N220
رو پیشنهاد میکنم.
سلام، دوستان عزیز دستگاهی میخوام برای گرافیک و برنامه نویسی (سطح توقع تو همین محدوده قیمت +50) اما برای من داشتن اینترنت در هر لحظه یه امر حیاتی هست، بنابراین دسترسی راحت به وب یکی از نکات انتخاب هست، چون قرار گرفتن لپتاپ روی پا زیاد هست، وجود فنها در پایین (نه در همه) دردسرساز نشه. داشتن عمر مناسب (بالای دوسال)، و استفاده 12 ساعت در روز.
به طور کلی:اولویت برتر: اینترنتاولویت اول: نرمافزار، Photoshopاولویت دوم: بازی، FIFAاولویت سوم: زیبایی
مدل بسیار عالی ، و با قیمت بسیار خوب 580 تومان.
در این محدوده قیمت دو هسته ای core2d گیر آوردن امکان پذیر نیست ! اما در مورد compaq 610 این موضوع امکان پذیره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم یه چیزه سبک و کوچک میخوام که مشخصاتش مثل Lenovo U330 1S 023189 باشه(البته U330 معمولی هم هست ولی ارزونتره که من نمیخوام) اولویت برای من کوچک و سبک بودنه و بعدش داشتن DvD WR و مودم و تنها لپتاپی که با کاره من جور در میاد تا حالا همین U330 هستش ولی یکمی زیادی بزرگ و سنگینه اگه میشه از برند های مختلف یکیرو دقیقا مثل همین U330 ولی با وزن و اندازه صفحه ی کمتر معرفی کنین قیمتش مهم نیست...البته اگه وین7 باشه بهتره
مشخصات U330 1S
CPUIntel® Core™ 2 Dou T6500 , 2.1GHz ,800MHz ,2MB Memory4GB DDR3 1066MHz (Dual Channel)Hard Disk Capacity320GB HDDOptical DriveMulti Burner DVDGraphicIntel GMA 4500MHD + ATI HD3400Display13.3" LED Display (1280x800)CommunicationIntel® Wireless Wi-Fi Link 5100,Bluetooth,Ethernet 10/100M,Camera 1.3MSecurityN/APorts2 x USB2.0, FireWire 800, VGA out port, Card reader, Rj45, HDMIWeight1.9kg 6 Cell (57 wh)Operating SystemWindows Vista Home Premium
قیمت: 970
دوست عزیز واسه چه کاری میخوای؟؟؟منم یه چیزه سبک و کوچک میخوام که مشخصاتش مثل Lenovo U330 1S 023189 باشه(البته U330 معمولی هم هست ولی ارزونتره که من نمیخوام) اولویت برای من کوچک و سبک بودنه و بعدش داشتن DvD WR و مودم و تنها لپتاپی که با کاره من جور در میاد تا حالا همین U330 هستش ولی یکمی زیادی بزرگ و سنگینه اگه میشه از برند های مختلف یکیرو دقیقا مثل همین U330 ولی با وزن و اندازه صفحه ی کمتر معرفی کنین قیمتش مهم نیست...البته اگه وین7 باشه بهتره
وب .. ورد .. . . . .برنامه نویسی...و.و.و... ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)