نترکی بااین راهنماییات گفتم تو کافیشاپم درضمن گفتم که تمام جنبه هارو رفتم فقط سریال میخوام کسی از دوستان داره![]()
نترکی بااین راهنماییات گفتم تو کافیشاپم درضمن گفتم که تمام جنبه هارو رفتم فقط سریال میخوام کسی از دوستان داره![]()
ميگم بيا اين كرك رو امتحان كن:
جان ما اينو برو!!!:بلينك:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا ممنون هیچ کدوم از کرکا درستش نکردن![]()
mohsen_1363 من همه اپدیت هار ونصب کردم مشکلی ندارم. الان یک روز گذشته و هیچ اتفاقی نیوفتاده![]()
نه دوست عزیز یکی از مشکلات بعضی کرکها و همچنین نسخه های قبل از build 7600 همینه که ریست میشه! حالا چه آپدیت بکنی چه نکنی. بعضی هم ممکنه نشه ولی ویندوز خودم من از اون دسته هایی بود که بدون هیچ آپدیتی ریست میشد. مگر نه من علاقه ای به آپدیت کردن ویندوزم ندارم و هیچ موقع هم آپدیتش نکرده بودم.
گزینه آپدیت رو هم خاموش کرده بودم اما نسخه win من 7200 بود....
خیلی از کرکهای قدیمی همین که به اینترنت وصل بشید مشکل ریست براشون پیش میاد جز چندتا خوبش که دیگه دائما راجبشون تو این چند صفحه اخیر بحث شده.
دوستایی هم که مشکل ریست بر خوردند بهترین کار این هست که دیگه اون ویندوز رو بیخیال بشند و از اول نسخه RTM 7600 MSDN رو نصب کنند و از یکی از کرکهای معرفی شده استفاده کنند و آپدیت رو هم خاموش کنند فعلا...
متاسفم دوست عزیز ای کاش آپدیت رو خاموش کرده بودید. باید ویندوز رو از ابتدا نصب کنید و اینبار آپدیت رو خاموش کنید! اگر هم از سافت گذر دانلود کنید احتیاج به هیچ کرکی ندارید فقط بعد از نصب آپدیت خاموش کنید
دوستان اینم یک راهنمایی از بنده به شما:
من خودم الان دو ماه هست که دارم با ویندوز 7 کار میکنم، آپدیتش میکنم و اینترنت رو باهاش زیرورو کردم خلاصه.
هیچ مشکلی هم نداشتم.
چطوری اینطوری میشه؟ برید یک نسخه ویندوز 7 که از روی لپ تاپ برداشته شده رو پیدا نصب و لایسنس کنید.
به همین سادگی. قانونی هم هست اما گیر آوردن این نسخه کمی مشکله.
البته نمیشه صددرصد هم گفت که مشکل شما نرم افزاریه
یادمه تو همین تاپیک یه جایئ گفته بودی سیستمت 24 ساعت روشنه و داره دانلود میکنه
حتی اگه مشکل نرم افزاری باشه نمیشه گفت حتما از ویندوزه
با این حال اگه احساس میکنی از ویندوزه بهتره یکی دیگه نصب کنی
من خودم از (پی سی دی) یا (دانلودها) دانلود کردم مشکلی هم نداشته....
البته همین امروز مجبور شدم عوضش کنم
چون دوتا لودر رو همزمان نصب کردم و یادم رفت اولی رو پاک کنم و بعد از ری استارت کردن نتونست لود بشه
خیلی بد شد دوست عزیز. امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل بشه.
اما مطمئنا مشکل از کرک هست.
من هم اون موقع که اپدیت هارو نصب کردم مشکلی نداشتم و قتی که پی سی داشت دانلود میکرد و بیرون خونه بودم برگشتم دیدم مشکل پیدا کرده و صفحه آبی بالا میاد. دقیقا همین حرف تو. که با کرک خودت درست شد.
به نظرم اگر همیچین چیزی امان داره که یک بار کاری کنی که ویندوز پیام جینیون نبودن رو بهت بده و بعد دوباره کرک اخر wat رو بکنی بهترین کار باشه.
فقط نظر ساده من هست وگرنه هیچ اطلاعی در مورد ویندوز ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)